site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Oront Burning Kit 2 Premium v2.6.2 ENG TURK

Hızlı ve pratik CD/DVD hazırlamak isteyen bilgisayar kullanıcılarına önerilecek en iyi araçladan birisi... Kısa sürede hızlı bir şekilde kaliteli ve pratik CD/DVD hazırlamanın en iyi yolu.

Oront Burning Kit 2 Premium en son sürümü olan Oront Burning Kit 2 Premium 2.5.6 ile size bu imkanı tanıyor, program ile CD/DVD yakma işleriniz oldukça hızlı ve kaliteli bir hal alacatır, CD/DVD markanız ne olursa olsun en iyi sonucu alacaksınızdır.
Programın en iyi yapabildiği iş hızdır, buda her programda aranan baş özelliktir, program sayesinde istenilene en hızlı şekilde ulaşılır, gene hızlı bir şekilde CD/DVD temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Genel Özellikleri:
- UDF, çoklu oturum desteği.
- ISO dosyalarını yakabilir.
- Windows 98/NT/2000/XP/2003/Vista desteği
- Veri, ses, video, DVD, kalıp, resim yakabilir; diski temizleyebilir, yönetebilir ve araç bilgisi gösterebilir.
- Türkçe dahil çoklu dil desteği.
- Çift katmanlı DVD desteği.
- CD ya da DVD'ye kaydetmeyi destekler.
- CD-metni destekler.
- Veri disklerini kayıttan sonra doğrular.
- Yüksek hızda yakma desteği.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182993002/Oront_Burning_Kit_2_Premium_v2.6.2_ENG_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
PC Tools AntiVirus Free Edition v5.0.1.1 TURK

Daha önce bir çok ödül almış ve alanlarında en önemli programlarından olan Registry mechanic ve spyware doctor programlarından tanıdığımız Pc tools şimdi antivirüs programıyla karşımızda. Anti virüs programının hızlı güncellemesi ve onguard teknolojisi sayesinde virüslere solucanlara ve trojanlere karşı koruma sağlıyor.Komple sistem taraması yapabilmektedir.Program profesyonel kaynaklarını fazla yorrmuyor.

GENEL ÖZELLİKLER
# Bilgisayarınızı çalışırken, internette gezinirken ya da oyun oynarken koruyor.
# 115,000'in üzerinde virüs yakalayıp etkisiz hale getiriyor, virüsleri karantinaya alabiliyor ya da silebiliyor.
# OnGuard™ teknolojisi bilgisayarınızın gerçek zamanlı olarak korunmasını sağlıyor.
# Otomatik olarak güncelleştirmeleri bulup indirebilir.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182996376/PC_Tools_AntiVirus_Free_Edition_v5.0.1.1__TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
PDF-XChange Viewer PRO v2.0.40.7 TURK

PDF-XChange Viewer size Adobe Reader programının yavaşlığından kurtaracağını vaadediyor. PDF dosyalarını görüntüleme, yazdırma, yazıları ve resimleri aktarma ve PDF dosyalarına ekleme yapabilmek için kullanabilirsiniz.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182999180/PDF-XChange_Viewer_PRO_v2.0.40.7__TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Photodex ProShow Producer 4.0.2462 TURK

Photodex ProShow Producer ile yüzlerce efekt çeşidiyle sizlerde profosyonel video’lar hazırlayıp isterseniz resim albumlerinizi geri plandan çalan güzel bir fon müziği eşliğinde,mükemmel efektler ile birlikte videolarınızı düzenleyebilirsiniz.
280'in üzerindeki geçiş efektinden istediğinizi seçerek gösterileriniz de kullanma şansına sahip olduğunuz bu araçla özellikle geçiş ve zamanlama denetimi konusunda güzel ayarlamalar yapabilirsiniz. Resimler üzerinde döndürme, şekillendirme, renklendirme ayarları yaparak mükemmel görüntüler elde edebilirsiniz. Gerçek zamanlı bir önizleme aracına da sahip olan yazılım çalışmalarınızı VCD biçiminde kaydetmenizi de sağlamaktadır. Ayrıca fotoğraf albümlerinizi ekran koruyucu, kendiliğinden çalışır CD (AutoRun CD) ve MPEG biçimli videolar halinde de haırlayabilirsiniz. E-posta yolu ile sevdiklerinizle bu albümlerinizi paylaşabilir, yazılımın temel amacını gerçekleştirebilirsiniz.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183001829/Photodex_ProShow_Producer_4.0.2462_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Photoscape v3.3 TURK

Kırmızı göz ayarı, birden fazla resimi aynı anda düzenleme ya da adlandırma gibi özellikleri bulunan resim düzenleme ve görüntüleme uygulamasıdır.

Programın genel özellikleri :
# Görüntüleme : Belirttiğiniz klasördeki fotoğraflarınızı geçişli olarak görüntüleme
# Düzenleyici : Boyut, aydınlık, renk kontrolü, beyaz dengesi, arka plan düzenleme, çerçeveleme, balon içine konuşma yazısı yerleştirme, mozaikleme, metin ekleme, resim üzerine çizim ekleme, resmi belirlenen boyutlarda kesme, filtreleme, kırmızı göz giderme, çiçek deseni oluşturma
# Grup olarak düzenleme : Birden fazla resmi toplu olarak düzenleme
# Sayfa : Birden fazla resmi tek sayfaya küçülterek sığdırma
# Birleştirme : Resimlerinizi yatay ya da dikey olarak birbirine ekleyip tek resim elde edebilme
# Hareketli resim : Birden fazla resimle hareketli gif resmi oluşturabilme
# Yazdırma : Portre, pasaport ve ziyaretçi kartı boyutlarında özel olarak yazdırma yapabilme
# Ekran görüntüsü : Ekran görüntüsünü anında kaydedebilme
# Renk toplayıcı : Resim üzerinde yakınlaştırma yaparak oranın rengini seçebilme
# Yeniden adlandırma : Birden fazla resim dosyasının adını aynı anda değiştirebilme
# RAW dosyalarını dönüştürebilme : Raw dosyalarını JPG biçimine dönüştürerek kalite ve boyut avantajı sağlama

Ayrıca programın küçük boyutlu ve ücretsiz oluşu da kullanıcılar için büyük avantaj sağlıyor.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183003899/Photoscape_v3.3_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------

Picasa v3.1 Build 70.73 TURK

Picasa PC'nizdeki tüm resimleri anında bulmanıza, düzenlemenize ve başkalarıyla paylaşmanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Picasa'yı kameranızdaki resimlerinizi bilgisayarınıza aktarmak için kullanarak işe başlayabilirsiniz. Artık Picasa'yı her açtığınızda, program tüm resimlerinizi (hatta elinizde olduğunu unuttuklarınızı bile) otomatik olarak bulacak ve kolayca tanıyacağınız klasör adlarıyla, tarihe göre düzenlenmiş görsel albümler halinde sıralayacaktır.

Albümlerinizi sürükleyip bırakma yöntemiyle düzenleyebilir ve yeni gruplar yaratmak için etiketler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca Picasa, tek tıklamayla yapılan düzeltmeler ile güçlü efektleri parmak uçlarınıza getirerek gelişmiş düzeltme işlemlerini çocuk oyuncağına dönüştürmekte ve resimlerinizi başkalarıyla paylaşmanızı kolaylaştırmaktadır; resimlerinizi e-postayla gönderebilir, evde basabilir, hediye CD'leri hazırlayabilir ve hatta resimleri kendi blog'unuza asabilirsiniz. Picasa JPG, Raw, Tiff, Bmp, Gif, Psd, Png, Avi, Mpg, Asf, Wmv, Mov gibi tüm popüler grafik ve video dosyalarını gösterebiliyor.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183024595/Picasa_v3.1_Build_70.73_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Portable Camfrog Video Chat 5.2.167 TURK

Camfrog Video Chat, sizi gerçek zamanlı kanallara ve odalara bağlar. Kameranızla görerek, miktofonunuzla konuşarak ya da yazışarak iletişim kuracağınız bu odalarda, tanışmak isteyeceğiniz insanları ayırarak kendinize bir liste oluşturabilirsiniz. Birçok güvenlik duvarının arkasında sorunsuz çalışır. Camfrog Video Chat ile 1000 kişiye kadar kullanıcı alabilen konferans odalarına bağlanabilirsiniz. Sadece kendinize bir rumuz seçin ve iletişim kurmaya başlayın.

"Talk" (konuşma) butonuna basınca odanın geneline konuşabilirsiniz. Video chat odaları broadband bağlantı kullanan ve Camfrog Video Chat Room Server çalıştıran kullanıcılar tarafından oluşturulmuş durumda, yani isteyen herkes kendi konferansını başlatabilir. Kişileri görmek için webcam gerekmiyor, ama bazı odalar webcam'siz girişe izin vermeyebilirler. Kişiler durumlarını değişirip istemedikleri takdirde anında mesaj almalarını engelleyebilirler.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183026202/Portable_Camfrog_Video_Chat_5.2.167_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Portable Google Chrome 2.0.156.1 TURK

Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir tarayıcıdır.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183028524/Portable_Google_Chrome_2.0.156.1_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Professional Registry Doctor 5.1.3 Portable TURK

Kısa bir zamanda tüm registry ayrarlarınını düzenleyebilirsiniz.Windows işletim sisteminde güvenlik koruması ve sistem optimizasyonu üzerine dizayn edilmiş en profosyonel yazılımdır. Ssteminize gelebilecek güvenlik tehditlerini teşhis etmek için tarayama yaparak ve Truva atları, spyware, adware ve virüslerin tehditlerinden sisteminizi korur. Windows Doctor ayrıca kayıt temizlemesi, gizlilik temizlemesi, sistem hızlanması ve ileri aletler gibi görevleri sağlar. Silinen blgilerin kayıtta temizlemenizi sağlar.



DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183030981/Professional_Registry_Doctor_5.1.3_Portable_TURK.r ar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle