site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
FLAŞ! 70 Bin Memur Alınacak

Hükümet sözcüsü cemil Çiçek, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, hükümetin 70 bin sözleşmeli personel alınması gerektiğine karar verdiğini belirtti. Bakanlıklar personel sayılarını belirleyecek ve ileriki günlerde yayınlayacak.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ele aldıkları konuları açıkladı. Bakan Çiçek, Adalet Bakanlığı'nda ihtiyac hissedilen personelle ilgili sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin kararnamenin imzaya açıldığını açıkladı.

Sözleşmeli personel yasasında değişikliğe gidiliyor. Sözleşmeli personel çalıştırma imkanı getiriliyor. Bununla ilgili kararname imzaya açıldı.



memurlar.biz



Türkiye'nin en kaliteli petrolü Diyarbakır'da bulundu



Arif ARSLAN/BİSMİL (Diyarbakır), (DHA)


DİYARBAKIR'ın Bismil İlçesi'ne bağlı Tepe Beldesi'nde Türk şirketi Aladdin Middle East Limited Şirketi tarafından açılan ‘Arpatepe-2' kuyusunda Türkiye'nin en kalitelisi olarak nitelendirilen 41.9 graviteli petrol bulundu.

2 bin 450 metre derinlikte bulunan kaliteli petrolün günlük üretimi önümüzdeki günlerde belirlenecek.

Bismil'in Tepe Beldesi Arpatepe Köyü'nde Aladdin Middle East şirketi, 6 ay kadar açılan 1 no'lu kuyuda günlük 400 varil petrol elde edince, sahayı genişletti. Firma, köylülerden Sadık Turgay'a ait 16 dönümlük araziye satın alarak 3 ay önce ‘Arpatepe-2' kuyusunu açarak petrol aramayı sürdürdü. Kuyuda, 2 bin 450 metre derinlikte Türkiye'nin en kaliteli petrolü bulundu. Firma temsilcisi Serhat Öz, 41.9 gravitede buldukları petrolün kalite bakımından Suudi Arabistan'da çıkan petrole eş değer olduğunu söyledi. Petrolün bulunmasıyla çifte bayram yaşadıklarını belirten Öz, “İlk kuyuda günde 400 varil petrol üretimi sürüyor. Yeni keşfettiğimiz ve içinde tek damla suyun olmadığı kuyuda üretim, önümüzdeki günlerde belli olacak. Bu kuyudan çok umutluyuz. En yüksek graviteli petrolü bulduğumuz kuyuda çifte bayram yapıyoruz. Bölgede önümüzdeki günlerde 10 kuyu daha açmayı planlıyoruz” dedi.

Arpatepe Köyü'nde sattığı arazisinde petrol bulunan 8 çocuk babası Sadık Turgay, diğer köylülerle birlikte büyük sevinç yaşadıklarını belirterek, firmadan çeşitli isteklerde bulundu. Köylerine sağlık ocağı yapılmasını isteyen Turgay, “Türkiye’nin en zengin petrolü köylümüzde çıktı ama, yokluklar içindeyiz. İki kuyudan da petrol çıktı, artık bu şirket köyümüze yatırım yapsın” dedi.

Turgay’'n 8 yaşındaki kızı Asya Turgay da petrol bulan firmanın okullarına bilgisayar almasını istedi. Arpatepe köylüleri, köylerinde gençlerin issiz olduğunu, petrolün çıkmasıyla bunların umutlandığını dile getirerek, “Petrol bulunca köy olarak geleceği daha da umutla bakıyoruz” dedi. Türkiye'de daha önce bulunan en kaliteli petrolün 34 gravitede olduğu bildirildi.


Dünyayı sarsan açıklama





Dünyayı sarsan açıklama
2008'in son çeyreğinde 9.6 milyar dolar zarar açıklayan Amerikan Genaral Motors ek kaynak istedi. Eğer mevcut borç yükünü kapatamazsa iflaslarını isteyebileceklerini duyurdu.

Dünya piyasaları Genaral Motors'un yaptığı iflas açıklaması ile sarsıldı.

Türkiye'de ise dolar 2006'dan bu yana en yüksek seviyesine çıktı ve 1.75'i aştı.


www.hurriyet.com.tr






VSO Image Resizer 2.0.1.11b | 4,95 MB
Click this bar to view the full image.

VSO Image Resizer, bir resim boyutlandırma aracıdır. Program sayesinde resimleri istediğiniz boyutlara küçültebilir, sıkıştırabilir, birbirine dönüştürebilir, kopyalarını oluşturabilir, çıkarabilir, organize edebilir ve filigran ekleyebilirsiniz.

Programla ayrıca e-posta dostu, yani e-posta ile gönderilmede sorun çıkarmayacak boyuta indirgenmiş resimler oluşturabilirsiniz. VSO Image Resizer, Windows explorer uygulamasına entegre olur, böylece resimlerinize sağ tıklayarak hızlı bir şekilde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Özellikler:

Resim dosyalarını birbirine çevirebilirsiniz.

Resimlerinizin boyutunu ve netliğini ayarlayabilirsiniz.

Jpeg, gif, bmp biçimlerini destekler.

Web siteniz için veya e-posta ile resim göndermek için resimlerinizi küçültebilirsiniz.

Windows explorer'a entegre biçimde çalışır.

Hızlı işlem kabiliyeti vardır.

Hafıza kartlarından resimlerinizi alabilirsiniz.

Çıkış klasörünü kaydeder.

Deneyimli kullanıcılar için ekstra özellikler içerir.

Çoklu dil desteği mevcuttur.

Windows 2000/XP/Vista için optimize edilmiştir.

Editörün Notu:
Resimlerinizi sağ tıklama ile boyutlandırma ve filigran ekleme özelliği nedeniyle çok pratik bir yazılım olduğundan bizzat kullandığım ve tavsiye edeceğim bir programdır.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15150363...1_11b_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------


VueScan Pro 8.4.88 + Serial

VueScan Professional Edition; dünyanın en popüler tarayıcı yazılımlarından birisidir. Yazılım, fotoğrafçılar, ev kullanıcıları, tarama hizmeti verenler ve şirketler tarafından yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. VueScan, en yüksek kalitede tarama işlemleri yapabilen, mükemmel renk değerlerine ve dengesine sahip sonuçlar alınabilen bir yazılımdır.

Kullanımı oldukça kolay olan yazılım, soluk renk düzeltme, toplu tarama ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından kullanılabilecek diğer gelişmiş özelliklere de sahiptir. Kullanıcıların sistemlerinde hiçbir olumsuz değişiklik yapmayan yazılım aynı zamanda işletim sistemine herhangi bir ek araç yüklememektedir. Tüm diğer tarayıcı yazılımları gibi bunlar olmadan işlevlerini sürdürmeye devam etmektedir.

VueScan gelişmiş tarama seçeneklerine, güçlü özelliklere, renk canlılığını ve en iyi renk dengesini sağlama yeteneklerine sahiptir. 700'den fazla tarayıcıyı ve 209 ayrı dijital kameranın RAW dosya biçimini desteklemektedir. Eğer elinizde bir tarayıcı var ve siz bunu sürücüsü olmadığı için kullanamıyorsanız VueScan ile bu artık bir engel değil! Serial mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15150555...erial_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------


WinRAR and RAR 3.80 Türkce


WinRAR programı dünya üzerinde en çok tercih edilen RAR arşivleyici ve arşiv yönetim programı olarak gösterilebilir. Bilgisayar kullanıcılarının en çok tercih ettiği sıkıştırma programlarından biri olan WinRAR en çok kullanılan arşiv formatları ZIP ve RAR desteğinin yanı sıra bir çok başka formata destek sunuyor ve gelişmiş arşivleme özellikleriyle profesyonel bir yazılım olduğunu kanıtlıyor. RAR dosyaları genellikle ZIP dosyalarına göre %8'den %15'e kadar daha fazla dosya sıkıştırma özelliğine sahip. Bu durumda sıkıştırma işlemi yapıcak kişilerin RAR formatını kullanmasında en temel unsurlardan biri oluyor.

Program arşiv dosya isimlerinde barındırdığı unicode desteği ile İngilizce olmayan dosya isimlerinide rahatlıkla yazılım içerisinde kullanmanıza ve yaratmanıza olanak tanıyor. WinRAR desteklediği arşiv formatları RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z arasından herhangi birini RAR formatına dönüştürebilme yeteneğinede sahip. Arşiv dosyalarında belirli text dosyaları ve dosyalarda arama yapma özelliğide arşivlerin içlerini karıştırırken size çok yardımcı oluyor.

Genel Özellikler:
- Güçlü genel ve multimedya dosya sıkıştırması
- RAR olmayan arşiv formatlarını işleme yeteneği
- ZIP sıkıştırması ve açması
- Uzun dosya ismi desteği
- Programlanabilir kendi kendine açılan arşiv hazırlama (SFX)
- Hasar görmüş arşivleri tamir etme
- Dosya orjinalliği ve güvenilirliği doğrulama
- Gömülü dosya yorum özelliği
- 128-bit şifreleme
- 32-bit ve 64-bit Intel uygulamaları için geliştirilmiş özel sıkıştırma algoritmaları
- Kişiselleştirilebilir tema desteği
- Hata günlüğü oluşturabilme
- Bir çok arşiv içerisindeki parametreleri aynı anda işleyebilme

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15156192...erkce_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

WinTools.NET Ultimate 8.9.0.8900 + Keygen

WinTools.net sistem performansını artırmayı amaçlayan bir program. Programla bilgisayarınıza dışardan yüklenen dosyaları, Registry'deki geçersiz kayıtları silebilirsiniz. Ayrıca başlangıçla açılan dosyaları kolaylıkla ayarlayabilir, bellek kullanımını görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun sistem ayarlarına kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

WinTools.net: Clean Uninstaller
Sildiğiniz programlardan arta kalan dosyaları, geçici dosyaları ve uzun süre kullanmadığınız dosyaları WinTools.net ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ayrıca programları yükleme sürecindeyken kontrol edebilir, hangi dosyaların yüklendiğini ve Registry'de hangi değişikliklerin yapıldığını görebilirsiniz.

WinTools.net: Scan Files
Bazı programlar çalışırken hafızada bazı geçici dosyalar bırakırlar ve bu dosyalar genellikle silinmez. Bu durum sisteminizde yavaşlamaya yol açabilir. WinTools.net sayesinde bilgisayarınızdaki geçici ve gereksiz dosyaları kolaylıkla bulup silebilir, böylece sistem hızını artırmanın yanında sabit diskte daha fazla boş alana sahip olabilirsiniz.

WinTools.net: StartUp Manager
Birçok program yüklendikten sonra Registry'ye key atarak başlangıçta o yüklenen programın başlamasını sağlar, fakat bu durum bir süre sonra belleğin fazla kullanılmasına bağlı olarak sistem hızının düşmesine yol açabilir. Bu program sayesinde başlangıçta açılan programları kaldırabilir ya da başka programların açılmasını sağlayabilirsiniz.

WinTools.net: Tweak UI
Bu araçla sistem güvenliği ve kapasitesi ile ilgili ek ayarlar yapabilirsiniz. Bu ayarları 6 grupta inceleyebiliriz.

# Global: Sistem dosyalarıyla ve registry ayarlarıyla ilgili değişiklikler.
# Desktop: Masaüstüyle ilgili değişiklikler.
# System: Sistem ve donanımla ilgili değişiklikler.
# StartMenu: Başlat menüsü arayüzüyle ilgili değişiklikler.
# Security: Sistem güvenliği ile ilgili değişiklikler.
# Ctrl Panel: Sistem yönetimi için kullanılan çubuklarla ilgili değişikler.

WinTools.net: Net Tweaker
Aynı bağlantı hızına sahip iki bilgisayarda farklı hızlarda veri transferini gerçekleştirmek mümkün. Net Tweaker ile bağlantı ayarlarınızı değiştirerek bağlantınızı daha stabil hale getirebilir, bağlantı hızınızı artırabilirsiniz.

WinTools.net: The Privacy
Bu araç sayesinde bu gereksiz dosyaları sisteminizden rahatça kaldırabilir ve sisteminizin performansını artırabilirsiniz.

WinTools.net: Memory Booster
Bu araç ile bellek kullanımını görüntüleyebilir ve belleği daha iyi performans için optimize edebilirsiniz. Bu araç özellikle belleği fazlaca kullanan programlar için kullanılabilir. Keygen mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15156299...eygen_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

WinZip Pro 12.0.8252 + Keygen
Click this bar to view the full image.

Sıkıştırma programları arasında bir klasik olan WinZip'in yeniden elden geçirilmiş yeni bir sürümü çıktı.

12. sürümde WinZip; dijital fotoğraf konusunda daha yetenekli olacak. JPG ile sıkıştırılmış resimler kalite kaybı olmadan yüzde 25'e kadar küçültülebilecek. Bunun dışında paketleyici açık kaynak kodlu 7z biçimini destekliyor ve en önemli iki imaj biçimleriyle (IMG, ISO) baş edebiliyor. Keygen mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15156634...eygen_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle