site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

AVG Anti-Virus Free Edition


http://img207.imageshack.us/img207/4724/avg3d982e4jd5.jpg
Hi...All.
AVG-Anti Virus ...it's free Edition And best for your pc...Enjoy

Requirements: Windows 2000/XP/Vista

Limitations:No limitations
http://www.download.com/AVG-Anti-Virus-Free-Edition/3000-2239_4-10320142.html?tag=pop.software&cdlPid=10834624



Toshiba Qosmio G55 SpursEngine Teknolojisine Sahip, Ayrıca El ve Jestlerimizle De Yönetebileceğiz


qosmio-g55-gesture

Toshiba’nın önümüzdeki ay piyasaya sunmaya hazırladığı Toshiba G55 18.4-inç(1680 x 945) çözünürlük, Centrino 2 CPU, GeForce 9600M GT, 4GBlık RAM, dual drivelar, ve “Quad Core HD işlemcisi” (SpursEngine olarak da anlandırılan) ile mükemmel bir donanıma sahip sağlam bir ürün olacağını gösteriyor. Ayrıca kamera tabanlı algılama sistemi ile istediğimiz an kontrol tamamiyle bize geçebiliyor. Bu özelliğin iki farklı yanı da bulunuyor,ilk başta çok kullanışlı olarak düşünmemize rağmen bir süre sonra elimizin havada sabit olarak kalma zorunluluğu çok sıkıcı ve yorucu olarak düşünülebilir. Denemeden tam olarak ne kadar kullanışlı olduğunu kavrayamayız ama değişiklik isteyenler için mükemmel bir tercih olarak gözüken yeni Toshiba Qosmio G55 1,550$ fiyatı ile göz dolduruyor.

kaynak:electroblog.org



UFO'lar Adana'da gösteri yaptı!



UFO'lar bu kez Adana'daydı. Hem de 1 tane, 2 tane değil... Bakın kaç tane?

ADANA'da oturan 44 yaşındaki Metin Koz, kent semalarında UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) çektiğini öne sürdü. Üstelik Adanalılar tam 8 tane UFO gördüklerini söylüyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Yenibaraj Mahallesi sakinleri, 8 Haziran'da saat 23.00 sıralarında havada seri hareketlerde dolaşan ışıklı cisim görünce heyecanlandı.

Yıldızdan parlak, çok seri hareket eden ve sürekli renk değiştiren cisim, emekli ilaç mümessili Metin Koz tarafından kamera ile görüntülendi.

Bu cismin ‘UFO' olduğunu öne süren Koz, “Avrupa kupası maçlarını izliyordum, komşularım telefonla arayıp, havada hareketli bir cismin dolaştığını söyledi. Uyarı üzerine kameramı alıp dama çıktım. Gerçekten de komşularımızın tarif ettiği yönde, çok seri şekilde hareket eden, ışık saçan bir cisim vardı. Bazen sabit duruyor, bazen de sağa- sola zikzaklar çiziyordu. Işığın rengi de turuncu, kırmızı, yeşil ve koyu sarı olarak sürekli değişiyordu” dedi.

HAVADA 8 UFO

Bugüne kadar uzaylı tartışmaları, UFO söylentilerini çok duyduğunu, ancak inanmadığını anlatan Koz, “Ben çekim yapmadan önce, 7 tane geçtiğini söylediler. Komşularımızın söylediğine göre benim çektiğim 8'incisinin görüntüsü oluyor. Bugüne kadar uzaylı ve UFO iddialarına da inanmıyordum ama, görüntüleri çektikten sonra uzaylıların varlığını kabul etmek zorunda kaldım” diye konuş
kaynak:veteknoloji.com



Türkiye'nin ilk 3 boyutlu kent bilgi sistemi
ODTÜ Teknokent'te faaliyet gösteren bir firma tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk 3 boyutlu kent bilgi sistemi ''Citysurf'' tanıtıldı.




Tanıtım toplantısına katılan Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Turan Menteş, e-bilişim projeleriyle Türkiye'de kamusal alanda ciddi bir bilgi birikimi sağlandığını belirtti.

Menteş, Türkiye'de ulusal ölçekli projeler sayesinde yakın zamanda tüm vatandaşların bilişim teknolojilerini kullanmasını hedeflediklerini söyledi.

Türkiye'de nüfusun, en iyi olasılıkla yüzde 20'sinin bilgisayar, yüzde 25'inin ise internet kullandığını belirten Menteş, şöyle konuştu:

"Ancak yüzde 75'i kullanmıyor. Amacımız, bu insanların bilişim dünyasına erişmesini sağlamak. Bunun için kamudaki projeler kullanılıyor. Bunlardan biri TC kimlik numarasının zorunlu hale getirilmesiydi. Yakında vergi ve pasaport işlemleri de internet üzerinden gerçekleştirilecek.

Önemli olan vatandaşın en çok yüzyüze geldiği yerel yönetimlerde bilişim altyapısının oluşturulmasıdır. Bu noktada, belediyelere yönelik bilgi sistemi kurulması ve bunu Türk bir şirketin yapması çok önemli."

Menteş, Türkiye'de yerel yönetimlerin bir araya gelmediklerini belirterek, "Siyasi tercihleri yüzünden birlikte toplantı yapamıyoruz. Oluşturduğumuz Bilgi Kentleri Birliği ile her türlü çalışmayı belediyelerle paylaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz ise Çorum'un ARGE ve kaliteyi özümsediğini, yeniliklere kolay uyum sağladığını söyledi.

"Citysurf"ü kullanan ilk belediye olduklarını bildiren Atlamaz, "Bu konuda ilk olmak da bize yakışırdı. Bu sayede Çorumlular, kentleriyle ilgili her türlü veriyi sistemden anında izleyebilecek" dedi.

Citysurf

Citysurf Projeler Koordinatörü Adil Yoltay, sistemin yurtdışında ve yurtiçinde bir çok kurum tarafından kullanıldığını belirterek, "Bu sistem, Türkiye'nin ilk Geoweb 2.0 yazılımıdır. Bu programla hem çalışanların verilere ulaşması kolaylaşıyor hem de belediye ve kamu kurumlarının vatandaşa sunduğu hizmetin kalitesi artıyor" dedi.

Yoltay, gelişmiş arama motoru sayesinde istenilen adrese ve binaya kolayca ulaşım sağlayan "Citysurf"te gerçek arazi modeli kullanıldığını bildirdi.

Yoltay, programla gerçekleştirilebilecek işlemleri şöyle sıraladı:

"-Belediyelerin gelir paketleri ile bütünleştirilerek, emlak beyan kaçakları sorgulanıyor.

-Yapı ruhsat verileri ile ilişkilendirilerek, kentteki kaçak bina sorgulamaları yapılıyor.

-Afet öncesi ve sonrası analizleri gerçekleştiriliyor.

-Deprem riski yüksek alanlar uydu görüntüleri üzerine işlenerek üç boyutlu ortamda analiz çalışmaları yapılabiliyor.

-Afet sonrası koordinasyon ve hizmetler üç boyutlu ortamda takip edilebiliyor.

-Program, Türkiye için hazırlandığı için yabancı sistemlerdeki aksaklıklar yaşanmıyor.kaynak:veteknoloji.com


Jtvmaker 3.51

Jtvmaker 3.26
Jtvmaker 3.51
Jtvmaker is a Web Slideshow Generator and Album generator for photo sharing. It can turn a group of selected photos, an mp3 file and a lyric file into: javascript slideshow, applet slideshow, gallery page, slideshow application, video.

Features: Lyric support, photo filtering effects, fade/wipe/Ken Burns transitions (in slideshow applet), annotation text, css gallery themes.

http://download.stevpan.googlepages.com/setup.exe


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle