site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Agloco Germany

Portable Internet Download Manager 5.12 Build 9 {Kurulumsuz} No Crack No Serial




Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program. İnternet Explorer, Netscape, Opera ve Mozilla ile uyumlu. Gelişmiş web tarayıcısı entegrasyonu, başlangıç ipuçları ve kullanıcı arayüzü geliştirilmiş. Download hızını 5 kat arttırdığı söyleniyor..


Download

************************************************** ****************************


TuneUp Utilities 2008 7.0.8004 Portable {Kurulumsuz} No crack No Serial






TuneUp Utilities, bir performans ayarlama programıdır. Kişisel bilgisayarınızı en yüksek seviyede performansa kavuşturmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır. Program sayesinde ileri düzeyde bilgisayar bilmenize gerek kalmadan sisteminizi çok daha verimli kullanabiliyorsunuz. Windows'unuza rahat bir nefes aldırmak için, webde hızınızı artırmak, geri dönüşüm kutusunu rahatlıkla temizleyebilmek için kullanabileceğiniz faydalı bir program.

Program genelde donanımsal olarak geri kalan bilgisayarlar için uygundur. Mesela ekran kartınız sisteminizin grafiksel isteklerine cevap veremiyorsa bu programı kullanarak o grafikleri ekran kartınıza göre ayarlayabilirsiniz. İçerisindeki DiskCleaner ve RegistryCleaner gibi ek araçlar sayesinde bilgisayarınızın diskini ve kayıt defterini düzenleyebilir ve temizleyebilirsiniz. En çok fayda sağlayan da bunlardır.

# TuneUp Disk Doctor :Bu modül sayesinde sisteminizi otomatik olarak hatalara karşı tarayabilir ve hataları otomatik olarak düzeltebilirsiniz.

# TuneUp Disk Space Explorer : Sisteminizdeki dosyaların türlerini ve hangi türlerin ne kadar yer kapladığını istatistiki olarak görebilirsiniz.

Sisteminize kurulu olan programları ve eklentileri kaldıramıyorsanız içerisindeki Uninstall Manager özelliği sayesinde bu sorunu da halledebilirsiniz.

Program sayesinde Windows tamamen sizin kontrolünüzde çalışıyor. StartUp Manager eklentisi sayesinde Windows açılırken çalışması gereken programları ayarlayabilirsiniz. Eğer Windows hakkında geniş bir bilgiye sahipseniz kayıt defterini de bu program sayesinde düzenleyebilirsiniz.

Eğer bunların hepsiyle tek tek uğraşmak istemiyorsanız programı açtığınızda bütün işlemleri devreye sokan 1-Click özelliği bulunmakta. Bu özellik sayesinde yukarıda sayılan işlemleri program bir seferde yapabilir.

Programın son sürümünde Mozilla Firefox tarayıcısını da hızlandırabilirsiniz.

Programın size sağladığı avantajlar ise şöyle:
# Windows'un masaüstünü tamamen kontrol altına alabilirsiniz.
# Gereksiz dosyalardan ve kısayollardan tamamen kurtulabilirsiniz.
# İçerisindeki araçlar sayesinde sisteminizi gözle görülür şekilde hızlandırabilirsiniz.
# İnternet bağlantınızı istediğiniz gibi yapılandırabilir ve hızlandırabilirsiniz.
# Kayıt defterini düzenleyebilirsiniz.
# Geçici hafızayı (RAM) temizleterek daha fazla işlem yaptırabilirsiniz.
# Sisteminizin donanımsal ve yazılımsal bilgilerine ayrıntılı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
# Yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirebilirsiniz.
# Güvenliğinizi tehlikeye sokacak tüm bilgileri sisteminizden kaldırabilirsiniz.
# Internet Explorer 7, Firefox 2, Windows Media Player 11 ve Office 2007 programlarını düzenleyebilme
# Dosya sistemindeki hataları otomatik giderebilme
# Güvenli silme özelliğine secure DoD 5220.22-M ve Gutmann metodları.



Yenilikler:
Your TuneUp Utilities advantages:
- NEW! Configures Internet Explorer 7, Firefox 2, Windows Media Player 11 and Office 2007
- NEW! Automatically eliminates errors in the file system
- NEW! Allows for simple clean-up of your disk drives
- NEW! Deletes sensitive data using the secure DoD 5220.22-M and Gutmann methods
- IMPROVED! Gives you intelligent tips to optimize your hardware and software
- IMPROVED! Speeds up your system startup
- IMPROVED! Scans your system for settings that might be slowing it down and corrects them
- Reliably and completely removes unnecessary applications including their registry entries
- Offers optimum Internet and system settings for every type of user
- Defragments the Windows registry
- Restores accidentally deleted files
- Speeds up your Internet connection

Homepage: http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/


Boyut 12.9 Mb



TuneUp Utilities 2008 v7.0.8004 Final Portable (Rapidshare.com)


************************************************** *******************



Portable Ashampoo UnInstaller 3.03 {Kurulumsuz} No Crack No Serial



Ashampoo UnInstaller bir yazılım kaldırma aracıdır. Windows işletim sistemine kurulan yazılımlar bir süre sonra kullanıcıların tercihi doğrultusunda kaldırılmak istenmektedir. Kurulmuş olan bir yazılım sistemden kaldırılmak istediğinde çeşitli sorunlar yaşanabilir ve bu işlem başarısızlıkla sonuçlanabilir. Yazılım üreticilerinin hazırlamış oldukları özensiz kaldırma araçları bu soruna neden olabileceği gibi, sistemde kurulu olan yazılımın kaldırma işlemi için gerekli dosyalarının silinmiş olması da düzgün işlemler yapılmasının önüne geçebilmektedir. Ayrıca üretici firma yazılımı için bir kaldırma aracı hazırlamamış olabilir. Tabii ki bu ihtimal daha çok eski yazılımlar için geçerlidir. Yeni üretilen yazılımların oldukça gelişmiş kaldırma araçları olabilmektedir.

Bir bilgisayar kullanıcısının sisteminde kurulu olan bir yazılımı kaldıramaması oldukça büyük sorunlara yol açmaktadır. Özellikle bilinçsiz kullanıcıların işletim sisteminin çökmesine dahi yol açabilecek işlemler yaptığı bilinmektedir. Windows işletim sisteminde bulunan "Program Ekle-Kaldır" aracı ile mevcut yazılımları kaldırmaya çalışan kullanıcıların yukarıda sayılan nedenlerden biri ile sonuca ulaşamayabilmektedirler. Profesyonel bilgisayar kullanıcıları bildikleri farklı yöntemlerle bu sorunun üstesinden gelebilmektedirler; fakat diğer kullanıcılar yeterli sistem bilgisine sahip olmadıklarından sorunun çözümünde ek araçlara ihtiyaç duyabilmektedirler. Ashampoo UnInstaller Platinum yazılımı işte tam bu sorunun çözümünde kullanılabilecek oldukça başarılı bir araçtır.

Ashampoo UnInstaller sistem üzerinde gerçek-zamanlı çalışarak sisteme kurulan her yazılımı günlük dosyalarına kaydetmektedir. Bu sayede yüklenen tüm yazılımlar sorunsuz biçimde kaldırılabilmektedir. Çünkü araç bu işlem sırasında kaldırma işlemi yapılacağı zaman kullanılacak olan tüm gerekli dosyaları kayıt altında almakta ve bunları günlükler halinde yapısına dahil etmektedir. Kullanıcıların üzerine düşen sistemlerine bir yazılım kurarken Ashampoo UnInstaller Platinum aracı tarafından verilen uyarılara olumlu yanıtlar vererek işlemlerin yapılmasına izin vermektedir. Araç kurulum işleminin yavaşlamasına neden olmamaktadır. Aksine bu işlem sayesinde kaldırılmak istenen yazılımlar daha hızlı ve güvenli biçimde kaldırılabileceklerdir.

Ashampoo UnInstaller tüm diğer Ashampoo yazılımları gibi kolay ve uzman mod desteği vermektedir. Böylece her seviye bilgisayar kullanıcısı yazılımı kullanabilmektedir. Zaten yazılım sade bir arayüze sahiptir. Ana işlevi yazılım kaldırma olan araç daha birçok işleve sahiptir. Bunlar; kısayol denetleme (gereksiz program kısayolları bulunmakta ve silinebilmektedir), boş klasörleri arama (sistemde yer alan boş klasörler bulunup, silinebilmektedir), Windows Hizmet Yöneticisi, İnternet Explorer Eklenti Yöneticisi, Gereksiz Dosya Bulma Aracı, Geçici İşlem Dosyası Bulma Aracı'dır.



Download




************************************************** ************************************************** ************


Portable O&O Defrag Pro v10.0 Build 1634 {Kurulumsuz} No Crack No Serial






O&O Defrag Professional'in son sürümü. Windows'un kendi aracından farklı olarak NT, 2000 ya da XP çalışırken normalde kilitlenmiş olan kayıt anahtarı (registry), veri tabanları ve diğer sistem dosyalarını da düzenleyebilen başarılı bir disk birleştirme aracı. O&O Defrag Professional Edition, 3 farklı disk birleştirme yöntemi sunuyor. Bunlardan ilki olan "SPACE", dosyaları daha hızlı birleştirerek size zaman kazandırıyor. "COMPLETE/Name" yönteminde birleştirme işlemine ek olarak sabit diskin yeniden dağılmasını önlemek için disk yeniden organize ediliyor. Bu şekilde tüm dosyalar alfabetik sıraya göre diziliyor. Son yöntem olan "COMPLETE/Date" ise dosya ve veritabanı sunucuları için özel hazırlanmış. Bu yöntemde tüm dosyalar üzerlerinde değişiklik yapılma sırasına göre sıralanıyor.

************************************************** ************************************************** **

O&O Defrag is the newest generation of the very successful O&O Defrag. Simply, quickly, and securely, you can get the maximum performance out of your expensive hardware investments - and all this with only a tiny investment of time and energy! The new O&O Defrag Professional Edition for Windows-based workstations unlocks the hidden Performance of your computer.

O&O Defrag Professional will optimize your hard disk in Windows XP Home, Windows XP Professional, Windows 2000 Professional, and Windows NT 4 Workstation, securely repacking fragmented files together for more efficiency.
In addition, O&O Defrag Professional Edition boasts outstanding usability and a myriad of important functions not found in any other defragmentation software platforms on the market today.


Here are some key features of "O and O Defrag Professional Edition":

· Supports 64-bit versions and Microsoft Windows Vista
· New:World-exclusive Defrag Screensaver included
· Blazing system starts
· Up to 100% more speed
· Complete automation with O&O OneButtonDefrag
· Special support for notebooks
· Screensaver mode
· Automatic background defragmentation
· Support for removable drives
· Easy to use even without previous experience
· Five different Defrag methods

Highlights

Automatic and self-adjusting defragmentation in the background (O&O OneButtonDefrag)
Select from different profiles for the automatic defragmentation of PCs and servers
Expanded job scheduling for custom strategies for automatic defragmentation
Status monitor and control direct from the Task Tray
Completely overhauled interface for increased usability
Expanded O&O Defrag Wizard for quick configuration
O&O ActivityGuard Pro for even less system loads
Expanded Power Management for Notebooks
ScreenSaver Mode
Integrated O&O Defrag ScreenSaver with 3-D animation
Five unique defragmentation methods for different optimization strategies
Support for all current Windows operating systems in 32- and 64-bit
Support of all Windows drives in configuration and sizes

OS: Windows 2K/XP/2003/Vista

Minimum Requirements:

· System with Intel Pentium 200MHz or equivalent
· 64 MB RAM
· 30 MB of free disk space
· VGA graphics card capable of running at a resolution of 800x600 with at least 256 colors
· Mouse and keyboard


Download



************************************************** ************************************************** ************


Portable DiskTrix UltimateDefrag 2008 Build 2.0.0.47




Ultimate Defrag ; minimum çaba ile maksimum performans sağlayan bir disk birleştiricisidir. Sunucu versiyonu sayesinde bağlı istemcilerde disk birleştirme işlemi başlatabilir ve bunları yönetebilirsiniz. Program gerek sunucu gerek istemci tabanlı olarak sisteminizde yer alan disklerin dağıtık dosya yapılarını bir araya hızlı ve efektif bir biçimde toplar. Bu sayede diskteki okuma/yazma hızı artacağından sisteminiz çok daha hızlı ve performanslı çalışacaktır.

Editörün notu: Kategorisindeki en kaliteli programlardan biri. Denemenizi öneririm.


Download




************************************************** ***********************************************


Portable USB Disk Security 5.0.0.60





USB Disk Security programı bilgisayarınıza taktıgınız kucuk flash diskler icin koruma sağlıyor.Flashdiski bilgisayarına taktıgınızda bilgisayarınıza virus, solucan vs.. yazılımlar bulaşma tehlikesi vardır. Bu program ile artık usb flash disklerinizi güvenle bilgisayarınıza takabilecek veri alışverişi sağlıyabileceksiniz.. Antivirus programlarına gore boyutu oldukca kucuk ve cok daha hızlı calısmaktadır.

Programın Çalıştığı İşletim Sistemleri
Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows NT 4.0, Windows ME, ve Vista.


Download


************************************************** *************************


LimeWire Pro 4.16.7 Multilingual Portable {Kurulumsuz}



Bugüne kadar aşağı yukarı bütün dosya paylaşım programlarını denedim. Bana bir liste yap deseler, bu program nerede olur bilemem ama eğer aradığınız MP3 ise bu programın üstüne tanımıyorum! LimeWire yapısı itibari ile bilgisayarın kaynaklarını çok kullanmayan, bilgisayarı yormayan sadenedikten dece işini yapan, Kazaa gibi bilgisayarınızı bir çöplüğe çevirmeyen, gerçekten de mükemmel bir program. Bu kadar şey söyledim, emin olun hepsini sonra kararımı verdim. Bir arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım bu programla ve emin olun, bütün alışkanlıklarımı değiştirmemi sağladı. eDonkey, eMule, Ares, Dc++, Kazaa, iMesh ve daha ismini belki de hiç duymadığınız bir sürü dosya paylaşım programı arasında iddia ediyorum ki, MP3 konusundaki en başarılı program LimeWire.Kurun downloadmeye başlayın program tam sürümdür...
Boyut:4 mb...

************************************************** *********

LimeWire - The Fastest P2P File Sharing Program on the Planet, running on the Gnutella Network. It is open standard software running on an open protocol, free for the public to use. LimeWire allows you to share any file such as.mp3s, .avis, jpgs, tiffs, etc., allows you to search for multiple files at the same time, available in several different languages, and is most famous for its ease-of-use and cross-platform compatibility. Limewire is written in Java, and will run on Windows, Macintosh, Linux, Solaris, and other computing platforms.


1. NO BUNDLED SOFTWARE OF ANY KIND! No spyware. No adware. Guaranteed.
2. Firewall to Firewall Transfers. Since about 60% of users are currently firewalled, this feature greatly increases the amount of content on the network.
3. Faster network connections. Using new "UDP Host Caches", LimeWire starts up and connects faster then ever before!
4. Universal Plug 'N Play. UPnP support allows LimeWire to find more search results and have faster downloads.
5. iTunes Integration. Windows users can now take advantage of LimeWire's iTunes integration.
6. Creative Commons Integration. LimeWire now recognizes OGGs and MP3s licensed under a Creative Commons License.
7. "What's New?" feature. Users can browse the network for the most recent content additions.
8. Search drill down results. Searches in LimeWire now immediately display the artists, albums and other information that fully describes files.
9. Proxy support. Users can now use web proxies to route their to protect their identity.
10. Support for International searches and International groups. Users can now search in any language, and LimeWire ensures that a user will be connected to other users with their own language to aide international users to receive search results in their native language and to find content from sources that are close to home.

LimeWire still has the following great features:
- Ease of use - just install, run, and search
- Ability to search by artist, title, genre, or other metainformation
- Elegant multiple search tabbed interface
- "Swarm" downloads from multiple hosts help you get files faster
- iTunes integration for Mac and Windows users
- Unique "ultrapeer" technology reduces bandwidth requirements for most users
- Integrated chat
- Directly connect to a computer
- Browse host feature--even works through firewalls
- Added Bitzi metadata lookup
- International versions: Now available in many new languages
- Connects to the network using GWebCache, a distributed connection system
- Automatic local network searches for lightning-fast downloads
- Support for MAGNET links that allow you to click on web page links that access Gnutella.

Download



************************************************** ************************************************** ******


►Portable Google Earth Pro 4.2.0205.5730 {Kurulumsuz} No Crack No Serial◄




Google Earth programı ile uydu üzerinden dünyayı inceleyebilir, büyük kentlerde evleri ve binaları dahi görebilir hatta çok meşhur dünya şehirlerinin içerisinde üç boyutlu binaların arasında dolaşabilirsiniz. Google Earth ayrıca size banka, okul, hastane vb. ihtiyacınız olabilecek önemli tüm yerlerin konumlarını da gösterebiliyor, bununla birlikte mesafeler arasını hesaplayabiyor.

Dünya haritasından çok öte olan Google Earth ile dünya artık küçülecek...











Artarnatif




************************************************** ************************************************** *********


Portable Your Uninstaller! PRO 2008 v6.1.1246 + {Kurulumsuz} + No Serial No Crack




Your Uninstaller Pro 2008; Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

Özellikleri:
# Kurulmuş programları kalıntısız olarak kaldırabilme
# Kayıt Defterinizi temizleme,
# Gereksiz dosyaları silme,
# Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,
# Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,
# Internet Explorerınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,
# Başlat menüsü düzenleme,
# ve daha bir çok özellik

************************************************** *************************************


Your Uninstaller! uninstaller software is the industry's leading uninstaller software. It's the world's 1st smart Drag&Uninstall; uninstaller software under the Windows platform, works on all Windows versions including Windows Vista/XP/2000/ME/98/95/2003. It's as easy as using the recycle bin. Imagine! Just a drag-drop and the program you don't want will disappear from your computer-- as well as everything the unwanted program brings! Your Uninstaller! is a user-friendly way of removing unneeded applications on your computer. It can even remove some annoying spywares!


Key features
PRO means this feature is only available in Pro version of Your Uninstaller!.
Completely remove any application installed.
Deep scan of registry and entire disk for unused registry entries and files.
Remove programs that could not be removed by Add/Remove Program.
Uninstall screen savers.
Remove internet surfing traces.
Backup and restore registry.
Registration key management.
Built-in Disk Cleaner helps you find and remove unnecessary files on your disk to save space and make computer faster!
Built-in IE Context Menu Cleaner, cleans the context menu of Internet Explorer.
Built-in Startup Manager, take full control of Window startups.
Fix invalid desktop shortcuts and start menu shortcuts.
Get the applications detail info even if it hide itself in deep directory, especially useful for finding out "Spy" applications.
Backup/restore installed-applications information.
Uninstall with SINGLE drag-drop! Just drop a file on Your Uninstaller! icon on the desktop to see what happens!
List installed applications with appropriate icons(same as you see in the Start Menu), you can easily find the application you want to uninstall.
Powerful search feature allows you quickly find the program you are about to uninstall.
Automatic detection of invalid installations and removing them with one click.
Force removal of uninstall related entries in the registry(care to use!).
Lighting speed at startup, 5-10 times faster than Add/Remove Program of Windows XP!
Export programs list to file or printer.


Portable Your Uninstaller! PRO 2008 v6.1.1246 (file-upload.net)

Portable Your Uninstaller! PRO 2008 v6.1.1246
(Rapidshare.com)


************************************************** ************************************************** ***************


Portable Cyberlink PowerDVD v8.0.1531.0 {Kurulumsuz} No Crack No Serial



CyberLink PowerDVD , Bilgisayarınızın gücünü minimum düzeyde kullanıp, kaliteli ses ve görüntü sağlayabilen gelişmiş bir DVD oynatıcısıdır. Müzik CD’sinden yüksek kalitede dinleme yapabilmenizi sağlar. 7.1 kanallı ev sinema sistemlerini destekleyen PowerDVD, Dolby Pro Logic IIx ses teknolojisini destekler. Karaoke desteğini de bünyesinde barındıran bu muhteşem programın marifetleri ses ile sınırlı değil. Videolarınıza 9x dijital yakınlaştırma (zoom) uygulayabileceğiniz gibi, BMP, JPG, GIF ya da PNG dosya biçimlerinde ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz. Çift gösterim modu ile iki ekranda filmleri oynatabilirsiniz. Kolay menüsü ile istediklerinizi zorlanmadan yapabilir, kontrol panelinin temasını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.




Baslangiçta, DVD teknolojisi, hazirliksiz yakalanan bilgisayar dünyasina sarsilmaz bir sekilde girdiginde, PowerDVD gibi DVD oynatma yazilimlari yolun her adiminda yerini almisti. Günümüzde artik DVD çilginligi tüm gezegeni sardiktan sonra PowerDVD, DVD yazilimi arenasinda en iyi ve en çok kabul gören yazilim olarak kendini kabul ettirdi.

PowerDVD her seyiyle mükemmel. Dis görünüm seçimi, yer isaretleri ve sinirsiz uzunlukta ekran görüntüsü yakalama gibi seçkin özellikleri sayesinde kendisine esdeger bir rakibi yok. Buna PowerDVD'nin essiz video ve ses kalitesi, sayisiz donanim için sundugu destek, parantez içinde ses alt yazisi ve kendi telifinde olan i-Power isleviyle Internet üzerindeki ilgili DVD kaynaklarina aninda erisim eklenirse PowerDVD'nin hala sektörde bir numara olmasi ve DVD teknolojisi seçiminde bu yerini korumasi hiç de sasirtici degildir.

Desteklediği özel formatlar : DVD-Audio, H.264, DivX Pro 5.2, MP3, DTS, DVD-VR, yüksek tanımlı MPEG-2 ve WMV-HD, MLP Lossless (Meridian Lossless Packing).

Desteklediği özel biçimler : DVD-Audio, H.264, DivX Pro 5.2, MP3, DTS, DVD-VR, yüksek tanımlı MPEG-2 ve WMV-HD, MLP Lossless (Meridian Lossless Packing).


************************************************** *************************

ProwerDVD is the latest evolution of the world acclaimed DVD software program that offers maximum video and audio playback entertainment on the PC. It comes complete with numerous customizable video/audio controls that can deliver the highest quality viewing and listening experience. PowerDVD incorporates support for high-definition audio and video, true 8-channel home theater audio playback, virtual surround sound, as well as complete controls and extra features for DVD enthusiasts.



CyberLink PowerDVD includes the following main features:
• Supports the playback of Blu-ray Discs*
• Supports DivX, DVD (MPEG-2), DVD+VR, DVD-VR, DVD-Audio, VCD (MPEG-1), SVCD, MiniDVD formats and DVD files on hard disk drive (HDD) playback
• Create your own versions of your favorite movies in the Movie Remix room
• Keep track of your disc collection, your favorite movies and Movie Remixes in the Movie Collection
• Read movie reviews and share your Movie Remixes with friends on the MoovieLive web site
• Navigation slider allows a direct and instantaneous link to any scene
• Proprietary dual subtitles capability
• TrueTheater - Lighting (CyberLink Eagle Vision) video enhancement technology that dynamically adjusts the brightness/contrast/saturation ratios in scenes that are overly dark or too bright.
• TrueTheater - Stretch (CyberLink Pano Vision) video stretching technology that produces minimal distortion in the center of the picture.
• Features TrueTheater - Surround (CyberLink Multi-channel Environment Impression Mode), an audio channel expansion technology that converts stereo sound to a multiple-channel output.
• CyberLink Mobility functions allow for longer movie playback time on notebook computers.
• 4X/9X Digital zoom equipped with location indicator
• AB repeat function that lets you set your favorite scenes for instant repeat
• Import and export your favorite bookmarks
• Bookmark viewer provides a visual display of all bookmarked scenes
• Smart Video De-interlacing ensures a smoother and clearer video image.
• TrueTheater - Surround (Virtual Speaker Mode) virtual surround technology developed by CyberLink
• TrueTheater - Surround (Headphone Mode ) technology for headphone surround sound

CyberLink PowerDVD allows you to open and play files in the following formats:
Audio Formats: .MP3, .M3U, .MP2, .M4A, .WAV, .WMA, .AOB, .AC3, .CDA, .MID, .RMI.
Video Formats: .MPG, .MPEG, .AVI, .DAT, .WMV, .ASF, .VOB, .DVR MS, .MOD, .TOD, .M2TS, .MP4, .DV, .EVO, .DIV, .DivX, .MPV, .M1V, .TRP, .M2V, .AVC, .MOV, .RMX, .TIVO, .VRO.


New Features in this Version
• BD-ROM (Blu-ray Disc) playback support*
• BD-RE (Blu-ray Disc) playback support*
• Dolby Digital Plus*, Dolby TrueHD*, DTS-HD Master Audio*
• AVCHD and VC-1 High-Definition Video*
• Movie Library Support
• Movie Remix
• Integration with MoovieLive Service
• Customize startup image


OS: Windows Xp SP 2, Vista



Download

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle