site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Agloco TÜRKİYE

AVG Anti-Virus Free Edition 8.0.1 Dünyanın En Çok Tercih Edilen Antivirüs Programı







AVG Free Edition çok iyi bilinen bir antivirüs korunma aracı. AVG Free ücretsiz olarak ev kullanıcıları için tasarlanmış basit, kullanımı kolay bir program. Güçlü ve sürekli güncellenen yapısıyla tam bir koruma sağlayan bu program milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.
Rapid virüs veritabanı güncellemeleri her zaman açık olan bu program yüksek derecede koruma sağlayor. Yerleşik koruma kalkanı, e-posta tarayıcı, eklentiler, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sizlere sağlayan bu ücretsiz yazılım bilgisayarınızın performansında hiçbir yavaşlamaya da sebep olmuyor.
AVG Resident Shield (Yerleşik Koruma Kalkanı) ile gerçek zamanlı bir koruma yapabileceğiniz, güncellemeleriyle sürekli en yeni tehlikelere karşı korunabileceğiniz, zarar gören veya enfekte olan dosyalarınıza en güvenli müdahaleleri yapabileceğiniz ücretsiz AVG antivirüs programı son versiyonu ile gelişmiş polymorphic virüs yakalama ve gelişmiş yardım özellikleriyle ön plana çıkıyor.
Sürüm 8.0.1 ile entegre edilmiş spyware (casus yazılım) koruması ve yeni LinkScanner özelliği ile kullanıcılara Google, Yahoo ve MSN aramalarını değerlendirme şansını veriyor.


Minumum Sistem Gereksinimleri
  • Inter Pentium 300 Mhz
  • Windows 2000/XP/Vista
  • 256 MB RAM
DOWNLOAD:



http://www.download.com/AVG-Anti-Vir...=dl&tag=button








Etkileyici Çerçeveler Yapmak İçin Bu Programı Kaçırmayın(AMS Soft Framing 1.97+Full)






Tanıtım:Fotoğraflarınıza etkileyici çerçeveler ve kenar efektleri eklemenizi sağlayan bir yazılımdır.Fotoğrafları kırpabilir, boyutunu değiştirebilir ve döndürebilirsiniz.70′den fazla çerçeve stili bulunmaktadır. Programı satın alırsanız 150 tane daha çerçeve stili indirebilirsiniz.
Kullanımı son derece kolaydır.
Framing Studio is a program that allows you to edit your digital photos. Framing Studio lets you to add stunning photo frames and various border effects to digital images. Program’s intuitive user interface allows you to use its features quickly and efficiently. Framing Studio supports cropping, resizing and rotating photos. You may also use special effects. The distribution kit includes more than 70 frames. Framing Studio contains flexible printing options. After registration you can download 150 new frames.
Here are some key features of “Framing Studio”:
· The ability to add simple borders.
· The ability to apply masks to images, allowing you to make interesting alterations to photos.
· The ability to add artistic frames.
· The ability to add vector frames.
· Allows to rotate, crop and resize images.
· Allows to adjust color balance.
· Ability to apply special effects (sepia, mosaic, wave, etc.)
· User-friendly interface.
· Contains flexible printing options.


Download:


http://rapidshare.com/files/11951285...erial.rar.html


Rar Past: www.forumneuro.com








Flash Grafiklerinizi Tasarlayın - Swift 3D v5.00.628 FULL



Swift 3D v5.00.628
Size: 47.43 MB



Swift 3D, 3D flash grafiklerinizi yapmayı sağlayacak en iyi programdır. Electric Rain firmasının ürünü olan Swift 3D programının v5 sürümü öncekilerinden daha kullanışlı ve güncel tasarım programları ile etkileşimli hale gelmiş. Özellikle henüz kullanımı yaygınlaşmamış olan papervision3d ve silverlight formatlarına uygun exportu desteklemesi programı bir adım öteye taşıyor.


Yeni özellikleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;
# papervision3d için export
# transparan textureler import edebilme ve render alma
# modeli ortogrpahic görüntüleyebilme
# mesh leri deforme (kontrol) ederek animasyonlar oluşturabilme
# geliştirilmiş arayüz
# easing kontrolleri
# tek objenin renderını alabilme
# objelerin vektörlerini transform edebilme
# animasyonu optimize edebilme
# sürükle bırak ile uygulanabilecek animasyonlar
# geri alma mantığının yeniden yapılandırılması
# html ve swf export
# .3ds formatında export
# XAML yani silverlight formatında export




http://rapidshare.com/files/11923057..._FULL.rar.html


Rar Past: www.forumneuro.com






Kaliteli Bir Ses Kayıt Yazılımı(AD Sound Recorder 3.7.3 FULL)



AD Sound Recorder 3.7.3
Size: 1.29 MB


AD Sound Recorder v3.6.5 AD Sound Recorder kullanışlı bir ses kayıt yazılımıdır. AD Sound Recorder, mikrofon, CD, internet ya da müzik çalıcı programlardan (Windows Media Player, WinAmp, RealPlayer) WAV ve MP3 formatlarında kayıt yapabilir.


Bazı özellikleri:
· Kulay kullanımlı kullanıcı arayüzü.
· Kayıttan önce ses sinyallerini izleme.
· WAV, MP3 ya da WMA formatlarını çalabilme.
· MP3 dosyaları için ID3 Taglarını düzenleyebilme.



http://rapidshare.com/files/119225928/AD_Sound_Recorder_3.7.3.rar.html


Rar Past: www.forumneuro.com






Auslogics Disk Defrag: Ücretsiz Disk Birleştirme Programı






Auslogics Disk Defrag FAT 16, FAT 32 ve NTFS dosyalama sistemlerini kullanan sabit disklerin birimlerini birleştirebilen ücretsiz bir uygulama.


Kullanıcı dostu arayüzüyle kolayca kullanılabilen bu uygulama Windows'un disk birleştiricisinden hissedilir derecede hızlı çalışan Auslogics Disk Defrag, Vista dahil tüm güncel Windows sürümlerini destekliyor.


Diski birleştirme sırasında ve sonrasında detaylı bilgi veren uygulama işletim sisteminin ve uygulamaların çalışmasında performans artışı sağlıyor. Son güncellemeleriyle programın bellek kullanımıda en aza indirilmiş durumda. 1.3 sürümünde ayrı olarak birleştirme işleminden önce temporary (geçici) dosyaların kaldırılması ve kaynak kullanımı ayarlama (low, normal, high) özelliği eklenmiş bulunuyor.


Download:


http://www.auslogics.com/en/downloads/disk-defrag/disk-defrag-setup.exe






En İyi Sistem Bakım Programı (CCleaner 2.08.588)






Açılımı Crap Cleaner olan CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu ücretsiz program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.
"Cleaner" isimli sekme bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silmenize yardımcı olan temizlik bölümü. İki alt bölümden oluşan temizleme bölümünde Windows ve Uygulamalar isimli iki bölüm ile karşılaşıyorsunuz. İlk bölüm "Windows" işletim sisteminizin özellikleri ve ona bağlantılı olan yazılımlarla (Internet Expolrer, Windows Explorer) ilgili temizlik seçeneklerini belirleyebildiğiniz bölüm.
İkinci bölüm "Uygulamalar" ise bilgisayarınızda yüklü olan programların (Firefox, Opera, Safari, Adobe Photoshop, Adobe Reader, Microsoft Office, Nero, WinRAR, Media Player, eMule vb.) bilgisayarınızda bıraktığı kalıntıları ve yarattığı çöp dosyaları temizlemenize yardımcı oluyor.
Bilgisayarınızdaki işletim sistemi ve yazılım temizliğini gerçekleştirdikten sonra Kayıt Defteri (Registry) bölümünüzdeki bütünlüğü sağlayarak sisteminizin performansınızı daha da arttırabilirsiniz. Kayıt Defteri bölümünde DLL Dosyaları, ActiveX ve Class Sorunları, Kullanılmayan Dosya Uzantıları, Yükleyiciler, Yardım Dosyaları vb. seçenekler ile işletim sisteminizdeki sorunları tarayabilir ve bunları CCleaner'a çözdürebilirsiniz.
* Programı Türkçe olarak kullanabilmek için kurulum sırasında diller arasından Türkçe'yi seçin.


Download:
http://download.piriform.com/ccsetup208.exe





Your Uninstaller! 2008 PRO v6.1.1236+Yeni Son Sürüm+Keygen+Türkce



Yazılım; kullanıcıların da hemen anlayacağı üzere bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Yazılım bilgisayara kurulmuş yazılımları kaldırıken sanki bilgisayar a o yazılım hiç kurulmamış gibi kaldırmakta ve artık bırakmamaktadır.


Özellikleri:
# Kurulmuş programları kalıntısız olarak kaldırabilme
# Kayıt Defterinizi temizleme,
# Gereksiz dosyaları silme,
# Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,
# Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,
# Internet Explorerınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,
# Başlat menüsü düzenleme,
# ve daha bir çok özellik


http://rapidshare.com/files/11923505...-2008.rar.html


RAR PAST: www.forumneuro.com








Müzik Yeteneğinizi Geliştirmek İsterseniz Bu Programı Kaçırmayın(EarMaster 5+Türkçe)







Tanıtım:Kulak çalışması, daha büyük müzikal kaliteyi, kendine güveni ve müziği sevmeyi geliştirir. Müzik, şarkı, nota, doğaçlama, besteleme, uyarlama yapmak müzikal kulak gelişimine yardımcı olabilir.EarMaster’la sesleri, ritimleri, uyumluluğu tanıyıp, yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.
EarMaster’la bazı tonları ya da ritimleri rastgele çalabilir ve o çalınanların söylenişini öğrenebilirsiniz. Programla birbiriyle etkileşimli piyano, telli çalgılar, perde ve çoklu seçeneği ekranda kullanabilirsiniz. Bir mikrofona şarkı söyleyebilir, alkışlayabilir ya da favori enstrümanınızla cevapları çalabilirsiniz. EarMaster ayrıca MIDI klavyeyi de destekler.
Standart özel ders; başlamak için en ideal yerdir. Her bir alıştırma ve ilerlemenize uygun faydalı ipuçlarını görebilirsiniz.
Caz özel ders, ileri kullanıcılar içindir. Caz uyumluluğu ve salınım ritimleri içermesiyle caz müziği çalınması için özel ders özelliğine sahiptir.
Özelleştirilmiş alıştırma ise tam olarak yapmak istediğiniz alıştırmalar da size yardımcı olur. Burada kendi alıştırmalarınızı ve özel ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Tüm müzisyen, vokalist, gitar, piyano, davul, flüt ya da diğer enstrümanları çalanlarının kulak gelişimine katkı sağlamaya yardımcı olabilen bir programdır. Programın içinde 12 çalışma dersi vardır. Bunlar arasından herhangi biriyle çalışmaya başlayabilirsiniz. 1.dersten başlamanın yanında istediğiniz dersi, zorunlu ders geçme durumu olmadan diğer dersleri çalışabilme imkanına da sahipsiniz.
Programın “çalışma durumu” penceresinde “Standart özel ders”, “Caz özel ders”, “özelleştirilmiş alıştırma” bölümlerinden birini seçerek çalışmaya başlayabilirsiniz.
Özelleştirilmiş alıştırma kurulumu içinde, yapmak istediğiniz alıştırma parçalarını kontrol edebilir, bunlar arasında seçim yapabilirsiniz. Özel ders editörüyle özel dersler oluşturabilir; detaylı istatislik aracıyla tüm
çalışmaları tarih, saat, ders başlığı, süre, sonuç ve grafik olarak görebilir, bu doğrultuda geniş bir veri alımını sağlayabilirsiniz.
Çalıştığınız dersleri CSV dosyası olarak kaydedebilirsiniz. Ayrıca tüm alıştırmaları ya da belli alıştırmaları yazdırabilirsiniz.
Tonları, aralıkları, major/minör tonları, ölçüleri, kısa ritim parçalarını daha iyi tanımak için iyi bir kulak eğitimine ihtiyacınız olabilir.
12 çalışma alanı ise kısaca şöyle:
Aralık karşılaştırma: A ve B de çalınan bir sesin aralığının hangisinin daha büyük olduğunu tanımayı öğretir
Aralık tanıma: Duyduğunuz bir aralığı tanımayı ve uyarlamayı öğretir
Şarkı söylem aralığı: Çalınan bir şarkının söyleme aralığını öğretir
Ters dönmüş akort: Ters dönmüş bir akor duyduğunuzda onları tanımayı ve uyarlamayı öğretir
Akort dizileri: Ahenkli akortların sırasını tanımayı öğretir
Ölçü tanıma: Duyduğunuz bir gamı/tavrı uyarlamayı ve tanımayı öğretir
Ritim okuma: Ellerinizi çırparak bir ritmi okumayı öğretir
Ritim benzetme: Ellerinizi çırparak bir ritmi taklit etmeyi öğretir
Ritim dikte etme: Duyduğunuz ritimleri uyarlamayı öğretir
Ritim doğrulama: Ritmik ayrımı tanımayı veritim uyarlamayı bir çalma sırasında öğretir
Melodi dikte etme: Duyduğunuz bir melodiyi tanımayı öğretir
Programın genel özellikleri
Standart özel ders (450 ders)
Caz özel ders (211 ders)
Yeni özel ders oluşturabilme
Kulak eğitim sihirbazı
Özelleştirilebilen alıştırma oluşturma
12 alıştırma alanı (aralık karşılaştırma, aralık tanıma, şarkı söylem aralığı, akort tanıma, ters çevrilmiş akorlar, akort dizileri,
ölçü tanıma, ritim oluşturma, ritim benzetme, ritim dikte etme, ritim doğrulama, melodi dikte etme)
Gitar (telli çalıgılar), piyano ve perdeyi ekranda gösterebilme
Mikrofon kullanarak cevapları alkışlamak, çalma ve söyleme
MIDI klavye desteği
Çok sayıda ses efekti ile çalışabilme
Çoklu dil desteği
Sonuçları alma, gönderme, kaydetme ve yazma
Özel akort ve gam oluşturabilme
Kapsamlı alıştırma ayarları
Gelişmiş özel ders editörüyle dersleri ayrıca özelleştirebilme
Öğrencilerin sonraki ders için önceki derste yaptıklarını kontrol edebilme
EarMaster School; müzik öğretmenleri ve okulları içindir. Ağ ortamında çalışabilir. Müzik öğretmenleri tarafından öğrencilerin kulak çalışmalarını değerlendirmek amacını sağlar.
EarMaster PRO; profesyonel düzeyde müzisyenler ve ev kullanımı için tasarlanmıştır. Aynı bilgisayarda çoklu kullanım, ayarlar ve sonuçlar alınabilir.
Müzik becerisi ve yeteneği müzikal kulağınıza bağlıdır. EarMaster’i günlük kullandığınızda daha iyi bir müzisyen olabilirsiniz!
EarMaster Pro is an ear training program that combines a variety of exercises aimed at the beginning and advanced musician. The exercise areas in EarMaster cover all your needs for training chords, intervals, rhythms, melodies, scales, and modes. The Standard Tutor includes 440 lessons and the Jazz Tutor has 211 lessons specific to jazz. You can also create your own lessons and configure them exactly as you want. EarMaster gives instant visual and audio feedback on everything you do. You can interact with EarMaster using the staff or multiple choice, or the onscreen instruments.

Download:



www.forumneuro.com




Profesyonel ve Hızlı Resim Düzenleme Programı(WinWatermark 2.4.8 + Full)




Tanıtım: Dijital fotoğraflarla veya resimlerinize oynamayı seven biriyseniz, bu işi profesyonel ama hızlı bir şekilde yapan bir program arıyorsanız, aradığınız programı buldunuz demektir.
WinWatermark;
# Filigran ve Efekt Oluşturucu,
# Resim Dönüştürücü,
# Resim Boyutlandırıcı,
# Resim Düzenleyici ve Çerçeve Ekleyici
Ana özelliklerden oluşan tam kapasiteli bir resim aracıdır.
# Resimlerinize veya fotoğraflarınıza efektli yazılar ekleyebilirsiniz.
# JPEG, BMP, PNG, GIF ve TGA resim türleri arasında değişim (convert) işlemi yapabilirsiniz.
# Resimlerinize değişik özelliklerde çerçeveler yapabilirsiniz.
# Watermark projelerinizi program ile açıp düzenleyebilirsiniz.
# Resimlerinize veya fotoğraflarınızı döndürebilir, kırpabilir veya yeniden boyutlandırabilirsiniz.
# Toplu resim düzenleme işlemlerinizi yapabilirsiniz.
# Resimlerinizi kopyalamaya karşı koruyabilirsiniz.
# Sadece filigran veya efekt vermek için değil, ufak tefek rutuşlamalar da yapabilirsiniz.
# MMX- SSE ve 3DNow! Teknolojisini destekler, yüksek hız ve kalitede resim düzenler.
Sistem Gereksinimi :
# Pentium III veya üzeri İşemci (CPU)
# Microsoft Windows 98, NT, 2000, XP, Vista İşletim Sistemi (OS)
# 64 MB Bellek RAM (128 MB tavsiye edilir)
# 40 MB boş disk alanı (HDD)
# SVGA veya daha yüksek ekran çözünürlüğü (minimum 16bit)

WinWatermark is a professional visible transparent watermark creation software. It helps you add text and image watermark to any pictures to protect them from unauthorized distribution. WinWatermark is not only watermarking tool, but rather useful and simple photos processor. You can personalize your photos using attractive frames, crop image size to meet you need, resize images with high quality, rotate and rename your pictures, and convert your images to other format to save your disk space. All of the works just take a few seconds and only one click!
WinWatermark Features:
Add visible text and image watermarks to your digital images and photos.
Convert any format images to JPEG, BMP, PNG, GIF and TGA formats.
Make your pictures more beautiful with attractive frames.
Import and export watermarking projects.
Rotate, crop and resize your images in one step.
Rename your images using powerful custom template.
Process all images in batch mode.
Powerful image processing engine inside.
Top 3 reasons to choose WinWatermark:
1. High speed and high image quality
WinWatermark include Image Processing Engine, which is much more faster than others. The powerful Image Processing Engine based on MMX- SSE & 3DNow! Technology, it brings you the advanced and high speed converting, resizing method. It can process your a large number of images in few seconds.
2. Support almost popular image file formats
WinWatermark include Image Decode/Encode Engine, which can read and write many image formats. You don’t need any other image converter software to convert your images. You just choose your output file format and generate them.
3. Easy to use software
WinWatermark lets you process images in easy way. You add your watermarks and frames in visual mode (what you see is what you get).
WinWatermark runs on Microsoft Windows 98, NT, 2000, XP, Vista.


Download:

http://rapidshare.com/files/11951724...2.4.8.rar.html

Rar Past: www.forumneuro.com



Kolay ve Hızlı DVD Kopyalayıcı(TreeSize Professional 5.1 + Full)








Tanıtım:Arc DVD Copy kullanımı kolay kullanımlı, hızlı ve tüm özellikleri kopyalayacak bir yazılımdır. Bir Dvd kopyalama süresi 20-40 dakikadır. Elinizdeki DVD lerin yedeğini almak için idealdir.


Çift katmanı DVD destekler.
DVD içerisindeki tüm alt yazı, menü, özel bölüm ve dilleri kopyalar.
DVD bölge kodlarını siler.
Arc DVD COPY provides a fast and easy way to backup your precious DVDs to DVD-R/RW, DVD+R/RW or hard drive. With just a few clicks you get completely the same as the DVD movie you bought that can be playback on both PC & Home DVD player in 30 minutes. Arc DVD Copy is a software that can make copies of DVDs for backup. Featuring a user-friendly interface that requires no learning process, Arc DVD COPY appeals not only to novices, but also to advanced users You get completely the same as the DVD movie you bought.
Here are some key features of “Arc DVD Copy”:
· Copy a DVD Movie In 20-40 Minutes!
· Shrink a dual-layer (D9) movie onto one D5 with all the Special Features, Menus, Subtitles & Languages.
· 1:1 D9 to D9 and D5 to D5 copy without distortion.
· Copy main movie only,remove unwanted Subtitles/Audios to increase quality.
· Split DVD-9 into two blanks with all the Special Features,Menus, Subtitles & Languages.
· Copy DVD to hard drive and burn DVD disc from hard drive.
· Copy episode DVDs(TV shows on DVD).
· Remove region protection(Region-free) and Macrovision Protection.
· Copy CSS(Content Scrambling System) protected DVD movies.





Download:


http://rapidshare.com/files/11952058...Craks.rar.html


Rar Past:

www.forumneuro.com




Bir Siteyi Tamamen İndirin ve İnternet Yokken Bile Gezin(MetaProduct Offline + Full)


Tanıtım:Offline Explorer, özellikle Dial-Up modemlerle düşük hızda İnternet’e bağlanan kullanıcılara reddedilemez bir teklifte bulunuyor. Gezinmek istediğiniz web sitesini tamamen download ederek daha sonra İnternet’e bağlı olmanıza gerek kalmadan gezebiliyorsunuz.
Yazılım ayrıca, indirdiğiniz web sayfalarını bir çırpıda edit etmenize yarayacak temel web geliştirme araçlarına da sahip. Ayrıca download işleminden sonra İnternet’e bağlıyken bile erişemeyeceğiniz sayfaların yer aldığı klasörlere ve bütün içeriklerine erişebiliyorsunuz.
Yazılımın en hoş özelliklerinden biri indirdiği bütün web içeriğini offline çalışacak şekilde yeniden kodlaması ki bu şekilde CD’lerinizde, sunumlarınızda vb. birçok alanda kullanabileceğiniz offline çalışan web uygulamaları oluşturabiliyorsunuz.
MetaProducts Offline Explorer is a Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/2003/Vista offline browser that allows you to download an unlimited number of your favorite Web and FTP sites for later offline viewing, editing or browsing. Using Offline Explorer Enterprise, you can download an unlimited number of your favorite Web, FTP, HTTPS, MMS, PNM and RTSP sites for later offline viewing, editing or browsing. Offline Explorer also has many web development features that allow you to easily edit, view, browse or search downloaded Web pages (Offline Explorer has a built-in internal browser.) One of its strengths is to allow you to select (include or exclude) individual servers, directories and files using keywords.
Offline Explorer is known for its excellent user interface and for being one of the fastest known Web site downloaders available on the market today. Support of industry-standard technologies such as FTP, different proxy servers, Java and VB scripts, Java classes, Cascading Style Sheets (CSS,) Macromedia Flash, XML/XSL/DTD, Table Of Contents (TOC,) Acrobat (PDF,) M3U, AAM files, RealMedia (.SMIL, .RAM, .RPM,) MS NetShow Channel (.NSC,) VRML (.WRL, .WRZ,) QuickTime movies (.MOV) and cookies plus a built-in HTTP server that allows you to share downloaded files over an Intranet, make Offline Explorer the leader in offline browsing. The export feature allows you to copy downloaded sites to another location in different formats. Among its many awards, Offline Explorer is a ZDNet 5-star winner.

Download:

http://rapidshare.com/files/119519510/merodisd.rar.html

Rar Past:
www.forumneuro.com



Bilgisayardan Tam Performans İçin Mükemmel Program(Amust Registry Cleaner 4.0.0.94)








Tanıtım:Bilgisayarınızda kayıtlı ve kaldırılmış dosyalar bilgisayarınızda iz bırakır.Bu yazılımla birlikte gereksiz kayıtları silebilirsiniz.

AMUST Registry Cleaner introduces a new approach to Windows registry maintenance that combines the latest technology and deep knowledge of the system registry to reach an unparalleled level of system performance and problem resolution, while being absolutely safe to use.

AMUST Registry Cleaner rapidly scans your registry for any problems and safely gets rid of them in minutes, keeping your registry clean.
AMUST Registry Cleaner's will:

# Scan the Windows registry (32-bit and 64-bit)
# Clean and fix all registry errors
# Improve registry performance and consistency
# Make a backup of the Windows registry

Download:

http://rapidshare.com/files/119604936/amrueocl.rar.html

RAR PAST: www.forumneuro.com




Kaliteli DVD Yazma Programlarından(VSO PhotoDVD 2.9.2.0 + Full)


VSO PhotoDVD programi ile bilgisayarinizda bulunan resim ve video dosyalarini birlestirerek DVD üzerinde izleyebileceginiz formatta video dosyalari olusturabilirsiniz. Olusturacaginiz video görüntülerinin arka planina müzik ekleyebilir, çesitli efektlerle görüntüye renk katabilirsiniz.
VSO PhotoDVD ile fotograflarinizdan slide hazirlayarak ve arkasina müzik ekleyerek DVD playerinizde izleyebilirsiniz.

Zamaninizi karmakarisik programlarla ugrasarak geçirmeyin. VSO PhotoDVD sizin dijital fotograflarinizi alir ve size bir dvd filmi olusturur. Resimlerinizin arkaplaninda çalmasi için müzik ekleyebilir, resimlerin altina altyazi seklinde not düsebilirsiniz. Ve bunlari çok kolay bir sekilde yapabilirsiniz.
Destekledigi resim formatlari: JPG, GIF, BMP, ANI, PCX, EMF, WMF ve … Destekledigi ses formatlari: MP3, WMA, OGG, MPC, WAV, APE
Download:
http://download2.vso-software.fr/vsophotodvd_setup.exe

Registration :
CV57E-8ZQB2-BVTQM-GNGDF-7326Z-A
BEJDQ-2G5BP-W5PHF-6V44J-K5NGD-3
2UR98-93UFA-HWYXN-MWUE8-CG7SB-C
3VJUF-V69LF-S68S8-N5PVX-PFKV9-L
XYF5Z-P5E2Q-PH3WJ-QPWU2-8X8T8-C
LL5S9-HVPDQ-HYMSN-A3WXK-BKEFQ-C
AXB7V-SP5LC-Y95Z2-BH5PX-HCP6W-T
ZTTQN-8XJ33-EJSWD-WUU3H-E79D6-T
2RSUL-S94K2-29T98-9JCVG-7WWS6-A
PQZRX-FKLV3-BF2UW-DN7HY-G72AA-4
NEZP5-LCFKV-GD6NG-5FDQJ-LMGDE-L
U8ZRC-JZPJG-TEGK3-JQ259-VG9R3-S
LLYPY-23U8Y-YTDJF-Y5R45-VM95Q-S
Y8ZRF-ZBKSZ-EZRCR-B5FDD-TS2JF-4
YQG9K-7A2HZ-LUSJ9-AJ2H9-ZT3P4-2




Dünyanın En İyi CD ve DVD Yazıcı(Nero 8 Ultra Edition 8.3.2.1 Türkçe + Full)



Nero’nun yeni ürünü olan Nero 8.3.2.1; ultra dijital medya dosyalarını yönetmenizi, işleyerek üzerinde değişiklikler yapabilmenizi ve yanınızda taşıyabilecek şekilde sıkıştırmanızı sağlıyor.
Bu yazılımı kurmadan, sisteminizde kurulu olan tüm Nero sürümlerini kaldırmanız gerekiyor. Kurulumdan sonra, kendi DVD’lerinizi hazırlamak, video işlemek, CD kapakları tasarlamak gibi birçok farklı dijital medya projesini uygulayabilirsiniz.Ayrıca tüm sisteminizin yedeğini CD veya DVD’ler üzerine alarak, sistemde olabilecek herhangi bir aksamada çalışan sisteminizi yükleyerek sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Fotoğraf ve videolarınızdan slayt gösterisine dönüştürebileceğiniz gibi, bu gösterilerin geçişlerine müzik eklemenize de olanak sağlıyor. Nero, Premium’u ‘Nero Home’, ‘Nero Scout’, ‘Nero Burning ROM ’, ‘Nero Express ’, ‘Nero Wave Editor ’, ‘Nero Cover Designer ’ vb. yazılımlarını birleştirerek oluşturmuş. Örneğin Nero Home ile tüm dijital medya dosyalarınıza erişebilir, Nero Wave Editor ile ses dosyalarını işleyebilirsiniz

Download Nero 8 Ultra Edition 8.3.2.1:

http://www.nero.com/enu/downloads-nero8-trial.php

Craks:

http://rapidshare.com/files/11981052...eygen.rar.html


RAR PAST:
www.forumneuro.com



En İyi Video Dönüştürücü( DVD Ripper 7.2.6 + Full)



#1 DVD Ripper, DVD filmlerinizi VCD (MPEG1), SVCD (MPEG2), AVI ve DivX (MPEG4) biçimlerine çeviren kullanışlı bir araç.Programın diğer bir özelliği ise, Dvd’lerinizdeki dosyaları dönüştürüp Cd’ye veya bilgisayarınıza atabilmesidir. Programın bu sürümünde arayüz motoru geliştirildi ve dil hataları da düzeltildi.
#1 DVD Ripper provides you a fast and easy way to back up your favorite DVD movies and need not worry that your children might be scratching the copies during the day-to-day use.

You can easily convert DVD to AVI with mp3 or AC3 5.1 surround audio, DVD to VCD (MPEG1), SVCD (MPEG2), AVI, and DivX ,MP4/H264 WMV, 3GP, MP3, WMA, WAV etc formats. You can take your DVDs on the plane, train or automobile, watch them on your computer, laptop, iPod, iPhone, PDA, PSP, or pocket PC on vacation, at work or at school. No matter where you are, you can still enjoy DVD even without the DVD discs. #1 DVD Ripper was the winner of Maximum PC Magazine’s 2005 Softy Award.
Download:

http://www.dvdtox.com/no1dvdrip.exe


Serial:

Name: No1 Ripper
Serial: 6063E8AB-2B88D5EA-A701ACBF-4DFCEA7A-ED0F0F4F-EBA9BBEB-70DBA8BE-161ED1C0
Name: DVD Ripper
Serial: A915F877-75088285-E924383C-8975917C-CBC404C4-331A1D24-FB74D08D-F5EB9BBD



En İyi Program ve Oyun Kaldırıcı(Your Uninstaller! PRO 2008 + Full)


Yazılım; kullanıcıların da hemen anlayacağı üzere bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Yazılım bilgisayara kurulmuş yazılımları kaldırıken sanki bilgisayara o yazılım hiç kurulmamış gibi
kaldırmakta ve artık bırakmamaktadır. Şimdi bu yazılımı dilerseniz yakından tanıyalım ve diğer özelliklerini beraber keşfedelim. Ne dersiniz?
Yazılım karşımıza sade ve anlaşılır bir arayüzle gelmekte ve 5 ana bölümden oluşmaktadır. Dosya (File), Faaliyet (Action),

Gözlem (View), Şekillendirme (Tools) ve Modüller (Modules). İlk açıldığında yazılımın yukarda bahsedilen ana başlıklar haricinde alt tarfta kolay erişim tuşları vardır. Bu tuşlara daha sonra değineceğiz.
Dosya bölümü; Kaldırma Listesi Desteği (Backup Uninstall İnfo), Onarım Kaldırma Bilgisi (Restore Uninstall İnfo), Uygulamayı İhraç Etme Listesi (Export Application List) ve Yazdırma Listesi (Print Application List)’nden oluşmaktadır. Kaldırma Listesi Desteği, yazılımın bilgisayardan kaldırdığı yazılımların görüntülenmesini sağlamaktadır. Onarım Kaldırma Listesi ise yazılımın onarımı yaptığı nesneleri görüntülemektedir. Uygulamayı İhraç Etme Listesi, bilgisayara kurulduğunda bilgisayarda olan yazılımları liste halinde göstermektedir. Son olarak Yazdırma Listesine tıklandığında bu listeleri yazıcıdan alma ve kullanıcıyı bilgilendirme imkanı sağlamaktadır.
Faaliyet bölümü; Kaldırma, Tam kaldırma (Force Uninstall), Temizleme (Clear It), Kendiliğinden Tamir Etme (Autofix), Arama, Görüntü Değiştirme ve Gelişmiş Kaldırma seçenekleri mevcuttur. Kaldırma seçeneğine tıklandığında, yazılımın bünyesine aldığı ve kullanıcı tarafından seçilen bilgisayardaki yazılımı kaldırmak için kullanıcıya bir kutucuk açar ve kullanıcıyı yönlendirir. Tam Kaldırma seçeneği ise bilgisayarda bulunan ve kullanıcı tarafından seçilen yazılımı tamamen bilgisayardan kaldırırken kullanıcıya sadece bir kez yazılımı kaldırıp-kaldırmayacağını sormaktadır. Kendiliğinden Tamir Etme seçeneğine tıklandığında, bilgisayarda bulunan yazılımlardan bozuk olan varsa bu yazılımları kendiliğinden bulur ve onarır. Arama seçeneğine tıklandığında, arama motorunu kullanıcının hizmetine sunar ve kullanıcının bulamadığı bir yazılımı bilgisayarda arayarak bulur. Görüntü Değiştirme seçeneği, yazılımın görüntüsünü değiştirmeye yaramaktadır. Gelişmiş kaldırma seçeneği, bilgisayarda bulunan ana yazılım programları dahil (ofis,web vb.) kaldırma işlevini yerine getirir. Seçenek kullanıcıyı yönlendirmektedir.
Gözlem bölümü; Şekillendirme Çubuğu (Tool Bar), Durum Çubuğu (Statü Bar), Yardım Paneli, Geniş veya dar resim, Liste, Rapor ve Detaylar seçeneğinden oluşmaktadır. Bu bölümde kullanıcı kendisine göre istediği ayarlamayı yapabilmektedir.
Şekillendirme bölümü; Çubuğu Şiddetli-Sıcak Kaldırma (Uninstall HotBar), Hafıza-Depoyu Tekrar İnşa Etme (Rebuild Cache), Şeçenekler ve Dil seçeneğinden oluşmaktadır. Çubuğu Şiddetli Kaldırma sekmesi, eğer kullanıcı tarafından yazılımda bulunan kısa yol tuşları ve başlangıç sekmesinde yer alan ögeler istenmiyorsa kullanılmalıdır. Tıklanıldığında uyarı verir ve kabul edilirse kısayol tuşlarını siler. Hafızayı Tekrar İnşa Etme sekmesi, eğer yazılımda görünen ve bilgisayarda bulunan yazılımlardan bir veya birkaçı görünmezlerse bu sekme yardımıyla hafıza tekrar tazelenmektedir. Seçenekler sekmesi, yazılım tarafından ayarları kendiliğinden yapılmakta ancak kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. Kullanıcı kendi isteğine göre yazılımın iç ayarlarını yapabilmektedir. Yazılımın dil seçeneğinde sadece ingilizce dil desteği bulunmaktadır.
Modüller bölümü; yazılımın büyük sekmelerle ana başlık altında verdiği bölümlerin seçiminden oluşmaktadır. Kullanıcı başlangıç sekmesi olarak istediğini ayarlama imkanına sahiptir. Bu sekmeler sırasıyla; Yazılım Kaldırma (Uninstall Programs), Yazılım Başlangıç Kontrolü (Control Startup Programs), Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi (Find/Clean Temporary Files), Başlangıç Listesinin Temizlenmesi (Clean Star Menu) ve İE Bağlam Listesi Temizliği (Cleans IE Context Menu) seçeneklerinden oluşmaktadır. Sırasıyla; Yazılım Kaldırma çubuğu, bilgisayarda bulunan yazılımları gösterir ve kullanıcı tarafından kaldırılmak istenilen yazılım seçilmek suretiyle yazılımın alt tarafında bulunan seçeneklerden istenilen tuş ile yazılım bilgisayardan kaldırılır. Yazılım Başlangıç Kontrolü sekmesi ise bilgisayarda bulunan yazılımları listelemektedir. Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi sekmesi adından da anlaşılacağı gibi kurulum esnasında bilgisayara geçici dosya bırakan yazılımların bu dosyalarını bulup temizlemektedir. Başlangıç Listesinin Temizlenmesi sekmesi yukarda anlatıldığı gibidir. İE Bağlam Listesi Temizlem sekmesi, İE tarayıcısının internette bıraktığı site adres izlerini temizlemektedir.

Download:

http://www.ursoftware.com/dlds/yu2008setup.exe

Serial:


000017-P4QM48-0RCRH8-8NWCB3-MM4C32-Y54Q0C-5MHK5G-NR8V0Z-D8FJV4-72U0QV


Name: Apollo DVD Ripper
Serial: 24CF559E-EA767331-B80E4BC3-D17F6F02-486B3688-C569FEAD-52796FF6-FF7D39CD



K-Lite Mega Codec Pack 3.9.5



K-Lite Mega Codec Pack videolar için gerekli olan codec yazılımları ve ilgili araçlar içeren bir pakettir. Bu pakette tüm videolar için gerekli olan codecleri bulabilir ve kurabilirsiniz.

http://fileforum.betanews.com/download/KLite_Mega_Codec_Pack/1080441198/1



Karikatür Yapmak İçin Mükemmel Program(Caricature Photos v4.0.0.0+Keygen)



Tanıtım:Caricature PhotoS, dijital resimleri artistik çizimlere çevirir. Bir fotograf açın, butona basın ve anında bir karikatürist olun. Bir sanat eserinden ayırdedilmesi imkansız çizimler oluşturun. Çizim hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Have you ever thought of what would you draw if you were an artist? Your house, your dog, the mountains on the horizon? Your friend? With PhotoS you can draw anything you see. You need to try to believe.
PhotoS converts digital photos into artistic line drawings. Just load a photo, click the button, and you are an author of a fine line drawing, often indistinguishable from an artist work. Drawing never been so easy!
Features
Make a portrait of your friend with a click of a button. Illustrate your book or your paper, make cartoons and caricatures, make a picture of your pet. Nobody will believe this is a computer-generated art. And you don’t have to tell!
Download PhotoS now and you will be able to draw whatever you can photograph. Don’t have a digital photo? Just browse the web. There are tons of free downloadable photos around.
PhotoS is a handy tool both for artists and those who don’t know how to draw. Line art will enhance your photo album and make your website unique. PhotoS is especially useful for webmasters. Line drawings can be compressed to smaller files, made transparent, and fit well with any background.
Useful if you want to impress people with your drawings too!
PhotoS is easy to use, it draws by itself. See the gallery for example drawings.

Download:

http://rapidshare.com/files/11951109...s_4.0.rar.html

Rar Past: www.forumneuro.com



Kaliteli Güvenlik İsteyenlere(BitDefender AntiVirus 2008 Build 11.0.16 + Full)




BitDefender AntiVirus 2008 Güçlü antivirüs programlarından birisi olan bitdefenderin yeni versiyonu. Üstelik Microsoft Vista ile de uyumlu ve Rootkit tespit etme özelliği de eklenmiş.Antivirüs modülünün görevi virüsleri tespit etmek ve silmektir. BitDefender Antivirüs; ICSA Laboratuvarları, Virus Bulletin, Checkmark, ChechVir ve TÜV tarafından sertifikalanmış bir tarama motoru kullanır.
Heuristic in Virtual Environment. Heuristic in Virtual Environment(HiVE) bilgisayar için bir sanal bilgisayar yaratır. Bu sanal makinede potansiyel malware davranışlarını kontrol eden yazılımlar çalışır. Bu özel BitDefender teknolojisi yeni bir güvenlik katmanı sunar.

Bu katman, henüz farkedilmemiş virüs imzalarının bulunduğu tehlikeli kod parçalarını tespit ederek işletim sisteminizi henüz bilinmeyen virüslere karşı korur.
Sürekli Antivirüs Koruması. Yeni geliştirilmiş BitDefender tarama motoru tarama yapar ve enfeksiyon kapmış dosyalarınızı erişim sırasında enfeksiyondan temizleyerek veri kaybını minimuma indirir. Enfeksiyon kapmış dokümanlarınız silinmek yerine tekrar geri getirir.
Peer-2-Peer Uygulama Koruması. Mesajlaşma ve dosya paylaşım yazılım uygulamalarının yaydığı virüsleri filtreler.
Tam E-mail Koruması. BitDefender POP3/SMTP protokol seviyesinde çalışır. Böylece herhangi bir ek yapılandırma gerektirmeksizin, e-mail istemcisinden bağımsız olarak(MS Exchange, MS Outlook, MS Outlook Express, Netscape, Eudora, Pegasus, The Bat vb.) gelen ve giden e-mail mesajlarını filtreler.
Güvenlik Duvarı
Güvenlik Duvarı modülü ağ trafiğini filtreler, uygulamalar ve kullanıcılar için izin ve erişim zamanını kontrol eder. Bilgisayarınız gizli modda hackerlardan ve zararlı yazılımlardan saklanmıştır.
Internet Traffic Control. Gelen ve giden bağlantılarınızın izin/ret edilmesini tam olarak tanımlayın. Belirli protokoller, portlar, uygulamalar ve/veya uzak adresler için kurallar tanımlayın.
Gelişmiş Internet Uygulamaları Kontrolü. Kullanıcıları Internete giriş yapmak isteyen tüm uygulamalar hakkında uyarır.Ağ girişne bağlı uygulamalar güvenilir olsalar bile size bildirilir, böylece siz de doğru kararlar alabileceksiniz.
BitDefender AntiVirus - the antivirus and antispyware software solution for your personal computer!
BitDefender provides security solutions to satisfy the protection requirements of today’s computing environment, delivering effective threat management to over 41 million home and corporate users in more than 200 countries. BitDefender Antivirus is a powerful antivirus and antispyware tool with features that best meet your security needs. Ease of use and automatic updates make BitDefender Antivirus an ‘install and forget’ product.
BitDefender®, a global provider of award-winning antivirus software and data security solutions, has launched BitDefender 2008 – its new line of security solutions providing state-of-the-art proactive protection from today’s most damaging viruses, spyware, hackers, spam, phishing attacks, and other common Internet security threats. BitDefender Antivirus 2008 provides your PCs with state of the art proactive protection against viruses, spyware, phishing attacks, rootkits, and more…


Download BitDefender AntiVirus 2008 x32 :


http://download.bitdefender.com/wind...s_2008_32b.exe
Download BitDefender AntiVirus 2008 x64

http://download.bitdefender.com/wind...s_2008_64b.exe

Keygen:

http://rapidshare.com/files/12004759...r2008.rar.html

RAR PAST: www.forumneuro.com



Bilgisayarınızda Mükemmel Koruma İsterseniz Buyrun(McAfee VirusScan Plus 2008 + Full)



Sisteminizin güvenliğini en iyi şekilde koruyabileceğiniz programların başında geliyor .. Virüsler,spamlar,trojenler,truva atı etc. gibi her türlü zararlı yazılımlara karşı yüzde yüz başarı sağlar..Ayrıca dosyanızı ona bulaşmış zararlı yazılımlardan tamamen ve o dosyanızı silmeden temizler..Açık portları kontrol ederek olası bir saldırıda portları kapatma özelliğine sahiptir..sistem taramalarında oldukça hızlıdır ve bunun yanında sabit diskinizdeki herhangi bir kısmıda taratabilirsiniz..
Artı yönlerinini çok olması yanında sistem
olanaklarını fazlaca kullandığı için sisteminizi ağırlaştırması dez avantajı..Eğer hızlı sisteminiz var ise kesinlikle tavsiye edebilirim..yalnız
İşletim sistemizi kurduktan hemen sonra mcafee yi kurmaya çalışın.. Aksi takdirde bilgisayarınızdaki exe dosyalarınızın(program setupları gibi)kaybolmasına neden olur..*Bu yazılımı iş yerinde de güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz..

Download:

http://rapidshare.com/files/11994928..._2008.rar.html

RAR PAST: www.forumneuro.com



Kaliteli Bir Format Değiştirici(Xilisoft Audio Converter 2.1 + Full)




Xilisoft Audio Converter, popüler ses dosyası formatları arasında çevrim yapmak için tasarlanmıştır. Program ses dosyası olarak MP3, WAV, WMA, MP4, M4A, MP2, VQF, APE, OGG, AAC ve FLAC formatlarını tanımaktadır. Bir diğer özelliği ise m4a ve mp4 formlarından mp3′e geçiş yapabilmesidir. ID3 tag dediğimiz parça bilgilerini desteklemektedir. Çevrim yaptığınızda orjinal dosyanın bilgileri aynen korunur. Ayrıca programla video dosyalarını ses dosyalarına çevirebilirsiniz.

Program AVI, MPEG, WMV, ASF gibi popüler video dosyalarını desteklemektedir. Programla şunları yapabilirsiniz;
-MP3, M4A, WAV, WMA, MP4, MP2, VQF, APE, OGG, AAC ve FLAC gibi popüler ses formları arasında geçiş yapabilirsiniz.
-AVI, MPEG, WMV, ASF gibi popüler video formlarından MP3, M4A, WAV, WMA, MP4, MP2, VQF, APE, OGG, AAC ve FLAC gibi popüler ses formlarına geçiş yapabilirsiniz.
-Tek tıklamayla aynı klasör altındaki ses veya görüntü dosyalarını sırayla çevirebilirsiniz.
-MP3′e geçiş yaparken VBR veya CBR gibi ses modlarını isteğinize göre değiştirebilirsiniz.
-WAV’a çevrim yaparken sıkıştırma kullanabilir, istediğiniz ölçüde sıkıştırabilirsiniz.
-İsteğinize göre çevrim yapıldıktan sonra orjinal dosyalar silinsin emri verebilirsiniz.

Download:

http://www.xilisoft.com/downloads/x-audio-converter.exe

Serial:
878A-014F-8AF4-04B9-8309-E8EA-C832-893F
CD1F-8784-40E9-0A5E-3DBD-6ACE-F9D8-FCE9
02B3-0B29-038E-0CE3-1033-619E-EEAD-63F0
0468-0DDD-0553-0EC8-EE64-210B-770D-C567
864D-0FB2-8738-00AD-6583-2BAE-58D6-8D1D
4722-8F97-C61C-0E82-FF87-BD9F-625F-427F
C407-8B9C-4111-0897-9F9B-8FEF-E5EE-4AA5
C12C-8BB1-4436-0ECB-53CD-0B3B-604C-4365
0741-01D6-0A5B-04D0-BBC5-7801-98B8-15DE
0D66-07FB-0070-0A05-DEB8-9382-CF9E-2FF1
82AA-0B30-83D5-0C6A-0074-04E6-BECE-7525
820F-0995-8F3A-06CF-5A4C-1782-EBB5-1574
0D84-0539-0CFF-04A4-AA34-D85F-C07F-B482
803E-07F3-8DA9-046E-2AB1-80DF-9556-37A8
06C8-0D0D-0553-0C98-400A-214E-E46A-F1E1




Çok Fonksiyonlu Müzik ve Video Oynatıcı(Elecard MPEG Player 5.2 + Full)



Program, çok fonksiyonlu bir video oynatıcısıdır. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, HDV, H.264/AVC, MP4, 3GPP2, AVI, MOV gibi birçok video biçimini destekler.Elecard is a leading provider of video and audio compression technology that is utilized in high quality video MPEG-2 and AVC/H.264 software CODEC products.

Elecard is committed to develop the DSP and PC CODEC products providing the market with the most advanced and cost-effective reference designs for innovative applications such as multimedia home devices, broadcasting, surveillance systems, DVR, PVR, HDTV, and many more.
Elecard MPEG Player is DirectShow® compatible software providing high resolution, full quality decoding of MPEG1, MPEG2, MPEG4 SP/ASP, H.264/AVC*, 3GP. With its decoder optimized for the most efficient CPU usage, Elecard MPEG Player is a great choice for those who strive for high performance and robustness using low power hardware. Reliable support of a number of common multimedia formats such as AVI, WAV, MP3, MOV, and others greatly benefits all Elecard MPEG Player consumers by bringing all the richness and excitement of HD DVD into their homes.
DXVA support in the Elecard MPEG2 Video Decoder significantly decreases CPU usage and provides substantial performance gains. Elecard MPEG2 Video Decoder incorporated in Player is Windows XP Media Center Edition compatible.

Download:

http://www.elecard.com/ftp/pub/mpeg/...EMpgPlayer.zip

Patch:

http://rapidshare.com/files/120053684/Elecard.rar.html


RAR PAST: www.forumneuro.com




Mükemmel Bir Müzik Oynatıcı(Kantaris Media Player 0.3.7)




Bilinen bütün medya formatlarını codec gerektirmeden oynatan bir yazılımdır Kantaris Media Player. AVI, MPEG, MGEG-AVC, WMV, MOV, MKV, quicktime, matroska, divx, xvid, H264, MP3, WMA, OGG ve dahası formatları destekler.
Kantaris Media Player is the all-in-one media player that provides the best audio and video experience. Kantaris is an open-source alternative to Windows Media Player with similar GUI and features. Video playback is based upon

Videolan Client (VLC) which enables Kantaris to play almost anything you throw at it without the need of installing any codecs. Unlike VLC, Kantaris also has extensive support for music and other audio formats, these include MP3, WMA, OGG, MIDI, AC3, AAC, MP4 and FLAC.
Kantaris Media Player can play almost anything you can throw at it - AVI, MPEG, MGEG-AVC, WMV, MOV, MKV, quicktime, matroska, divx, xvid, H264, MP3, WMA, OGG files and more. It can also play DVD’s and audio cd’s. The player also displays some of the most beautiful music visualizations ever seen. All this is completely free.

Download:

http://kantaris.googlecode.com/files....3.7_setup.exe




Bilgisayarınızı Güvenli ve Hızlı Hale Getirmenin En İyi Yolu(SpeedUpMyPC 3.5 + Full)



Bilgisayarınızı daha hızlı ve güvenli bir hale birkaç dakika içinde getirebilirsiniz üstelik bilgisayar uzmanı olmanıza gerekte yoktur. SpeedUpMyPC otomatik olarak bilgisayarınıza ait en iyi seçenekleri bulur ve size en iyi performansı sunar.

Download:

http://download.uniblue.com/ub/main/sp/speedupmypc3.exe

Serial : 00XHEH-M5TY2P-QEZJWB-V8UUHN




Adobe Flash Player 10.0.1.218 Beta + En Son Sürüm + Forumda İlk



Adobe Flash Player internet üzerinde animasyonları, reklamları, flash videoları görüntülemenizi sağlayan bir tarayıcı eklentisidir. Flash Player ile girmiş olduğunuz etkileşimli web sayfalarını en verimli biçimiyle görebileceksiniz.Esasen Macromedia şirketinin bir yazılımı olmasına rağmen Adobe’nin Macromedia’yı satın alması ile Adobe adı ile sunulmaya başlanmıştır.
Uzun zamandır deneme sürümleri yayınlanan yazılım bu sürümü ile kararlı hale getirilmiş ve hatalar düzeltilmiştir. Her internet kullanıcısının sistemine kurması gereken bir uygulamadır. Ayrıca boyutu oldukça küçüktür ve ücretsizdir.

Download Adobe Flash Player 10.0.1.218 Beta ( Windows ):

http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer10_install_activex_051508.exe


Download Adobe Flash Player 10.0.1.218 Beta ( Linux ):

http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer10_install_linux_051508.tar.gz


Download Adobe Flash Player 10.0.1.218 Beta ( MacOS ):

http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer10_install_ub_051508.dmg.zip
Adobe Flash Player 9.0.124.0

Download Adobe Flash Player ( Internet Explorer & AOL için):

http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_active_x.exe

Download Adobe Flash Player ( Firefox, Mozilla, Netscape & Opera için):

http://fpdownload.macromedia.com/get...ash_player.exe



Aynı Anda 2 İşletim Sistemi Kullanın(VMware Workstation 6.5 Build 91182 Beta)


Genellikle bilgisayarınızdaki Microsoft işletim sistemini yükseltmek ya da Windows XP gibi yeni bir işletim sistemini kurmanız sorunlara neden olmaz. Ancak, mevcut işletim sisteminin üzerine eski bir işletim sistemini yüklemek beraberinde çeşitli sorunlar getirir. Windows XP, kendi üzerine Windows 98 ya da Windows 2000 gibi daha eski bir işletim sistemi kurulmasına izin vermez. Hoşlanın ya da hoşlanmayın,eski işletim sistemini kurmak için önce sabit diskinizdeki Windows XP içeren disk bölümünü biçimlendirmeniz gerekir.

VMware Workstation yardımıyla Windows XP altında Windows 98 ya da Linux Mandrake 9 gibi işletim sistemlerini kurabilirsiniz. Kurulan bu işletim sistemlerini kaldırmak çok kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşir. Sanal bilgisayar (kurduğunuz her işletim sistemi) sayısı donanım kapasitesine göre değişiklik gösterir.
Ağ ve güvenlik işleriyle uğraşan kullanıcılar, sadece tek bir bilgisayara sahip olduklarında, bazen sıkıntılı deneyimler yaşayabilirler. Bu durumda PC’nize yerine VMWare Workstation gibi daha ucuz bir alternatif yazılım kullanarak sanal ağ oluşturmayı deneyebilirsiniz. Bir sanal bilgisayardan diğerine, bilgisayarınızı yeniden başlatmadan,k olayca geçiş yapabilirsiniz. Bir yazılımın değişik Windows sürümleriyle çalışmasını karşılaştıracaklar için çok kullanışlı bir yöntem olduğunu göreceksiniz. Bu anlatılan adım adım kurulum,işletim sistemi kurma deneyimi olanlar için oldukça anlaşılır olacaktır. Ancak eğer tecrübeli değilseniz bu sayede sisteminize zarar vermeden işletim sistemi kurma tecrübesine de sahip olabilirsiniz.

Download VMware Workstation 6.5.91182 Beta ( Windows ):

http://download3.vmware.com/software....x.p-91182.exe

Download VMware Workstation 6.5.91182 Beta ( Linux ):

http://download3.vmware.com/software...82.i386.tar.gz
____________________
Serial:
XLWPN-W476D-68NDF-5PTX3




Sun Java SE Runtime Environment 6.0 Update 6



Açıklama: Java dili ile yazılmış internet ve masaüstü uygulamalarını bilgisayarınızda ve tarayıcınızda çalıştırabilmeniz sebebiyle gerekli olan programdır. Java yazılımı, Java programlama dilinde yazılan “küçük uygulamaları” (applet) çalıştırmanıza olanak verir. Bu küçük uygulamalar online oyun oynamanızı, dünyanın dört bir yanındaki insanlarla sohbet etmenizi, konut kredinizin faizini hesaplamanızı ve resimleri üç boyutlu

olarak görüntülemenizi sağlar. Şirketler intranet uygulamalarında ve e-iş çözümlerinde de küçük uygulamalardan yararlanır.

Download:
http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp



Dünyanın En İyi Hata Yokedicisi(Error Repair Professional 3.8.2 + Full)



Error Repair Pro bir sistem bakım ve onarım yazılımıdır. Zamanla sisteminizde oluşan hatalar bilgisayarınızın kararlılığını ve tepki süresini olumsuz yönde etkilemektedir. Yapmak istediğiniz işlemleri zaman zaman yapamamanıza ya da eskisinden daha geç yapmanıza sebebiyet veren bu hasarlar onarılmadıkça sistem performansınızda ciddi bir düşüş meydana gelebilmektedir. Özellikle kayıt defterinde ortaya çıkan sorunlar nedeniyle sisteminiz zarar görmektedir.

Error Repair Pro yazılımı gerçekleştirdiği taramalar sonucunda mevcut hataları tespit etmekte ve bunları çözerek sisteminizi düzgün biçimde kullanabilmenizi sağlamaktadır. Kayıt defteri üzerinde gerçekleştirdiği tarama ve onarma işlemi ile Windows’un kök dosyalarını incelemekte, yani en temel noktadan işe başlamaktadır. Sisteminizin açılış hızı için büyük önem taşıyan, kendiliğinden açılır uygulamaları da denetlemekte ve gereksiz olanlarını kaldırmanıza yardımcı olmaktadır. Sisteminizden kaldırmış olduğunuz yazılımların girdilerini silmeniz, özel verilerini temizlemeniz için de destek vermektedir.
Kullanılmayan dosya uzantılarını kaldırabilmeniz, gereksiz ActiveX ve DLL dosyalarını silebilmeniz ve derin tarama yapabilmeniz yazılımın artı özelliklerindendir. Boyutu oldukça küçük olan yazılımın, kullanımı da gayet kolaydır. Sisteminizde yazılımın kullanımından dolayı ortaya çıkabilecek muhtemel sorunlara karşı almış olduğu yedekleri kullanabilirsiniz.
Download:

http://www.error-repair-pro.com/files/erpsetup.exe

Serial:
LFFQTNKJUB9V3VBR
4H7VF68RGND8AFG4
V9A47MDQ26G3J4UE
UDQ8GJD6EHHVFL63
AEG3F37AVKHTRLGD
LQEM8DC7F9ETA78F
AC3TG22MDGK8RAPP
NAFDUGBC98R9AJDM
KK3QA6CA8T4CTN2G
HHQTGTK98LGUTLMG
4ME7P8UU9GNC84C4
H894HDVLGJH8N8VC
64V38FFRJKTGGHAN
FFD8CEVL4RCRFUC8
NG8EQJM78A2KNP82
MVDRLDKRL3G4MQFM
K3Q339RD4D2QLRJL
PUMQGRP34794NEH7
NU48VF9P3NCT6Q4G
R8PA9BPKHFREKM9L
VU9L39FRJJMPQ24N
TEPRJNHU4QK8M6GF
FEP64K9VF6HQE9PN
K7DJTJ3HUH278LGN
79HQ748QFKPEQ8NP



Dünyanın Sayılı Disk İyileştirme ve Birleştirme Yazılımı(Raxco PerfectDisk 2008+Full)



PerfectDisk, dünyanın en popüler, tam disk birleştirme ve iyileştirme (optimizasyon) çözümü sunan yazılımıdır. Disk birleştirme, iyileştirme ve boş alan sağlama konusunda oldukça başarılı ve kendisini ispatlamış olan yazılım,kullanıcıların bilgisayarlarında sorunsuzca kullanacağı ve bilgisayar sistemlerini en iyi seviyeye çıkaracağı bir yazılım olarak karşımıza çıkmaktadır.
Birleştirme hızı, kontrol ve kolaylık sağlamadaki başarısı, kullanıcı arayüzü, yazılım esnekliği ve desteklediği sistemlerle, bilgisayar ve kullanıcılarına yardım etmek için geliştirilmiştir. Kendiliğinden birleştirme ve iyileştirmeden yararlanan yazılım, bilgisayarları daha hızlı hale getirip, iyileştirerek sağlıklı bir yapıya kavuşturmaktadır. Windows için Microsoft tarafından onaylanan yazılım, bugünün en geniş disk sürücüleri için tasarlanmıştır. Yazılım, kullanıcılara komut merkezi yönetimiyle tam yönetim ve kontrol sağlamakta ve bilgisayar sistem başarısını artırmaktadır.

Download:

Download Raxco PerfectDisk Professional:

http://ftp.raxco.com/pub/download/pd90/PD2008_WS.exe

Download PerfectDisk 2008 Update 9.00 Build 52 (32-bit):

ftp://update3.raxco.com/Pub/Download...008ENp_x86.exe

Download PerfectDisk 2008 Update 9.00 Build 52 (64-bit):

http://update3.raxco.com/Pub/Downloa...008ENp_x64.exe

Serial : 302-7085663-199050-1695



Müziğin Ses Kalitesini Yükselten Mükemmel Program(DFX Audio Enhancer 8.405 + Full)









Tanıtım:Bu program Winamp, Windows Media Player, RealPlayer RealOne ve Musicmatch Jukebox için tasarlanmış bir eklentidir. Dijital seslerinizi heyecanlandırın. DFX, müzik dinleme deneyiminizi MP3, windows media, internet radyo ve diğer müzik dosyalarının ses kalitesini geliştirerek arttırıyor. DFX ile sanki müzik dosyalarınıza sihirli bir değnek değecek.
DFX ile bilgisayarınızın sesini, zengin stereo(çoklu ses) sistemli, mükemmel tasarlanmış bir müzik dinleme ortamına çevirebilirsiniz.
DFX kullanmanın en kısa yolu sadece standart ayarlarla DFX’i açın. Sesin ne kadar berrak olduğunu gördüğünüzde etkileneceksiniz. Eğer isterseniz ayarları kendi müzik keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

Efektler
Fidelity
Bu effekt, veri sıkıştırma algoritmaları kullanarak sesin boğuk çıkmasını sağlıyor. Böylece seste eksik olan frekans harmonileri yeniden oluşturulmuş oluyor. Harmonik restorasyon, kodlama işlemi sırasında, yüksek frekansları dikkatlice sentezleyen ve eksik hormonilerin yerine yerleştiren patent bekleyen teknoloji kullanılarak gerçekleştiriliyor.
HyperBass
Bu effekt müzik dosyalarınıza derin ve zengin bir bas ekliyor. DFX bunu yaparken dikkatlice düşük frekanslı harmonileri yeniden oluşturuyor. DFX, hoparlörlerinizin fiziksel sınırlarını zorlamadan, onlara ek yük getirmeden ve güç tüketimini arttırmadan bunu yapıyor. HyperBass, herhangi bir müzik sisteminin bas performansını gerçekten arttırıyor.
Dynamic Boost
Bu effekt, seslerinizin kalitesini bozmadan sesin iki kat daha fazla çıkmasını sağlıyor.
Ambience
Bu effekt, yerleşik hoparlörlerde veya zayıf müzik sistemlerinde eksik olan stereo ses ihtiyacını karşılıyor.
3D Surround Sound
Demo versiyonda olmayan bu özellik ise en önemli özellik. Seslerinize şaşırtıcı bir derinlik ekliyor. 3D Surround özelliği tabiri caizse sizi müziğin içine koyuyor. 3D Surround, 2 hoparlörlü sistemlerini veya küçük PC hoparlör sistemlerini genişletiyor ve zenginleştiriyor. Ayrıca bu effekt, Surround Sound sistemleriyle tam uyumludur.


Download:


http://www.fxsound.com/dfx/pages/download/latest/dl.php?vendor=15&subvendor=0&plus=0&refer=0 ( Windows Media Player için )

http://www.fxsound.com/dfx/pages/download/latest/dl.php?vendor=11&subvendor=0&plus=0&refer=0 ( Winamp için )

http://www.fxsound.com/dfx/pages/download/latest/dl.php?vendor=13&subvendor=0&plus=0&refer=0 ( Musicmatch için )

http://www.fxsound.com/dfx/pages/download/latest/dl.php?vendor=12&subvendor=0&plus=0&refer=0 ( RealPlayer için )

http://www.fxsound.com/dfx/pages/download/latest/dl.php?vendor=14&subvendor=0&plus=0&refer=0 ( J. River Media Center için )

http://www.fxsound.com/dfx/pages/download/latest/dl.php?vendor=15&subvendor=220&plus=0&refer=0( Yahoo! Music Jukebox için)



Hepsi İçin Patch:

http://uploaded.to/?id=9hr440

RAR PAST: www.forumneuro.com




Paint.NET 3.35 Beta


Paint.NET Washington State Üniversitesi’nin Windows 2000, XP, Server 2003 ve Vista işletim sistemleri için geliştirdiği çok güzel ve ücretsiz bir resim düzenleyicisi. Küçük boyutlu olmasına rağmen birçok özelliği var.
MS Paint’in daha sonradan yerini alabileceği kullanışlı bir araç. C# programlama dilini kullanan Paint.NET az da olsa C++ dili içeriyor ve katmanlama sistemine, sabit diskin yettiği ölçüde geri ve ileri komutlarına, özel efektlere ve süzgeçlere, değiştirilebilir fırça boyutuna, saydam PNG desteğine, kırmızı göz kaldırıcıya, yüksek kalite ile resmi boyutlandırmaya, %1-%3200 arasında yakınlaştırma-uzaklaştırmaya sahiptir.



Download:

http://www.dotpdn.com/files/Paint.NET.3.35.Beta.zip



Parçalanmış Video Formatlı Dosyaları Biraraya Getirin(Wit.Cobber Super Video Joiner)



Bu program ile parçalanmış AVI, DivX, MPEG1, MPEG2, VOB, DAT, WMV, ASF film dosyalarınızı bir araya getirebilir ve yeniden tek bir dosya yapabilirsiniz. Program son derece hızlı şekilde birleştirme işlemini gerçekleştirmektedir. Bu sayede kendi uzun videolarınızı ayarlama imkanı olacaktır.

Super Video Joiner is a tool to help you join or merge AVI/DivX, MPEGI/II, VOB,DAT,WMV,ASF,RM/RMVB files in one large file in various format. You can add an unlimited number of video files to the list and easily rearrange their order if needed ,then merge the videos files to a large movie file in AVI/DivX ,MPEG I/II,WMV/ASF format. You even can use it to convert a single file. You can change the framerate, size etc as you like. The program does not require any technical experience and is very easy to use.

Download:

http://www.witcobber.com/download/superjoiner.exe

Serial:

Name: Wit.Cobber
Serial: aV1n27LvFTciPkwTM9TyyXVXYNNGNVPwjPrM+0VCGXp4uuOPSP Nrrfo
________________________
Name: Video Joiner
Serial: A6=sp1j5STN4Gz7U37wWaKqlEKRjictNDzqxldJvE0oFMFO8OX XVoc8




GOM Player 2.1.9.3753 - Final


GOM Player popüler ses ve görüntü bileşenlerini (codec) bünyesinde barındıran ücretsiz bir görüntü oynatıcıdır.GOM Player , XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 gibi bir çok çözücüyü otomatik olarak kurabiliyor, bu sayede başka yerlerden çözücü aramanıza gerek kalmıyor.Daha farklı biçimleri oynatmak isterseniz de gerekli codec leri GOM Player kendisi buluyor ve açık kaynak kodlu olarak indirebileceğiniz yere sizi yönlendiriyor. Böylece gereksiz eklentileri sisteminizde bulundurmanıza gerek kalmıyor.

Download:

http://app.gomplayer.com/gom/GOMPLAYERENSETUP.EXE




Ücretsiz CD-DVD Yazma Aracı(CDBurnerXP Pro 4.0.024.439)


CDBurnerXP Pro ücretsiz bir CD/DVD yazma aracıdır. Bu program ile CD-R, CD-RW DVD+R/RW DVD-R/RW disklerine veri yazabilirsiniz.
Nero ve diğer CD/DVD yazma programlarının içerdiği birçok özelliği içermesi ve ücretsiz olması programın öne çıkan avantajlı yönüdür.



Download:
http://cdburnerxp.se.s24528.gridserver.com/cdbxp_setup_4.0.024.439.exe




Skype 3.8.0.139 - Final Türkçe



Skype, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir kişiyi Skype üzerinden ücretsiz aramanıza imkan tanıyan küçük bir yazılımdır.Ve görüşmeler ücretsiz olmasına rağmen, gerçekten mükemmel kalitede. Eğer siz ve arkadaşlarınız, aileniz ya da iş bağlantılarınız web kamerası kullanıyorsa, ücretsiz görüntülü görüşme de yapabilirsiniz. Hatta sabit hatları ve cep telefonlarını dakikası gerçekten ucuz ücretlerle arayabilirsiniz.
Skype’daki Özellikler


Skype arkadaşlarınızı ve ailenizi aramanızı, yeni insanlarla tanışmanızı ve aramalarınızı yönetmenizi kolaylaştırmak için çok sayıda akıllı özellikler tasarladı. Skype’daki özelliklerin çoğu ücretsiz kullanılabilir, birkaçı için ödeme yapmanız gerekir ama oldukça ucuzdur. Neyin ücretsiz neyin ücretli olduğu hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın..

Download:

http://download.skype.com/SkypeSetup.exe




Bütün kritik Windows veri dosyalarınızı CD-R/RW, DVD+RW, disk sürücüler, manyetik bant sürücüler… NovaBACKUP ile diğer taşınabilir medya aygıtlarına yedekleyin. Şimdi yeni Copy & Mirror özelliğini dahil etmektedir. Sihirbaz yedekleme ve işlemleri geri yükleme yoluyla size klavuzluk etmektedir. Sağlam bir programcı kullanarak otomatik yedeklemeleri kurun.
NovaBACKUP® empowers new and professional users to protect critical data cost-effectively in small business and home environments. NovaBACKUP® has helped millions of users recover from data loss and disasters, and won numerous awards and recognition from industry experts for its advanced design, powerful features, extended device support and intuitive interface.


Download:

http://www.novastor.com/pub/demos/NOVABACKUP/Setup-NovaBACKUP-Professional.10.0.25838.exe
___________________
Serial:
115D64F73314E619613A04
173580FB3614C359A1002E
1594C5F613008B09733D33
13F8A590C448D20F1E202A




Güçlü ve Hızlı Video Dönüştürücü(Wit.Cobber Super Video Converter 5.7)



Super Video Converter kullanımı kolay ve güçlü bir video dönüştürme yazılımıdır. Tüm video biçimlerinden DivX (MPEG4) biçimine dönüştürme yapabileceğiniz yazılımla AVI, PAL video biçimli dosyalarınızı da NTSC destekli video dosyaları haline getirebilirsiniz. Dönüştürme işlevinin yanı sıra AVI, MPEG, WMV/ASF, VCD, DVD biçimli video dosyalarını birleştirebilmektedir. Dahili bir video oynatma aracına sahip olan yazılımla üzerinde işlem yapacağınız videoları izleme imkanına da sahipsiniz.

Yazılımın Genel Özellikleri
# Tüm video biçimlerini AVI(DivX, XviD…) biçimine dönüştürebilme.
# Tüm video biçimlerini MPEG-1/MPEG-2 biçimlerine dönüştürebilme.
# Tüm video biçimlerini WMV/ASF biçimlerine dönüştürebilme.
# Tüm video biçimlerini VCD/SVCD/DVD biçimlerine dönüştürebilme.
# Büyük video dosyalarını birleştirebilme (farklı biçimleri de destekler).
# Bir video biçiminden diğer bir video biçimine ayrı olarak dönüştürebilme.
Yazılımın Kullanımı
Yukarıda belirtildiği üzere kullanımı gayet kolay olan yazılımla öncelikle “Dosya Ekle”(Add File) butonuna basarak üzerinde işlem yapmak istediğiniz dosyaları seçiyorsunuz. Ardından eğer dönüştürme işlemi yapacaksanız; yazılımın alt kısmında bulunan “Çıktı Biçimi”(Output Format) bölümünden istediğiniz video biçimini seçiyorsunuz. “Hedef Klasör”(Destination) de belirttikten sonra geriye sadece “Dönüştür”(Convert) butonuna basmak kalıyor.

Download:

http://www.witcobber.com/download/superconverter.exe




İnternette Tehlikelerden Kurtulmanın En İyi Yolu(Outpost Security Suite 2008 + Full)



Outpost Network Security programı ile Bilgisayar ağınız, en güncel Internet kaynaklı tehlikelere, tehlikeli yazılımların yayılmasına, çalışanların bilgisayarlarında istenmeyen programların kullanılmasına ve kurum kurallarına aykırı web gezintileri yapılmasına karşı sağlam bir koruma altındadır.Güçlü bir Sızıntı Tespit Sistemi (Intrusion Detection System) sağlamakta. Türkiye İnternet Sayfasında Türkçe destek

bulabileceğiniz Agnitum firmasının programı Outpost sizler için ayrı bir seçenek diyebilirim. Lisans isteyen bir program fakat Bedava Firewall seçeneği ile de dikkat çekiyor.
Outpost Firewall’un ÜCRETSİZ sürümü, düşük bütçeli sistemler ve Internet erişimine nadiren ihtiyaç duyanlar için, temel korunma çözümleri sunuyor.


Download (32-bit Edition):

http://www.agnitum.com/download/Outp...ProInstall.exe

Download (64-bit Edition):

http://www.agnitum.com/download/Outp...oInstall64.exe




Mükemmel Ötesi Görsel ve Ses Efekleri Yapın(Nature Illusion Studio v2.71 Portable)



Nature Illusion Studio v2.71 Portable | 3,6 MB


Manzara resimlerinizi hareketli doğal sahnelere dönüştürün. Nature Illusion Studio ile, su, hava ve ses efektlerini herhangi bir resme uygulayarak olağanüstü benzeşimler yakalayabilirsiniz. Görsel ve ses efektlerini birlikte uygulayarak şelale, göl ve deniz gibi gerçekçi doğal sahne animasyonları üretebilirsiniz. Sonuç olarak kreasyonlarınızı ekran koruyucu, exe dosyası, GIF animasyonu veya AVI olarak kaydedip arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Özellikler
# 6 su efektini resme uygulayabilme.
# Resme animasyonlu nesneleri ekleyebilme. GIF animasyonunu destekler.
# Kar ve yağmur gibi hava efektleri.
# Kuş, cırcırböceği ve sus sesleri gibi 6 kanal ses efekti.
# Şelale, göl, nehir, ateş, sis gibi önceden ayarlanmış su efektleri
# Gerçek zamanlı geribildirimli ön izleme.
# Çalışmalarınızı ekran koruyucu, exe dosyası, GIF ve AVI dosyası olarak kaydedebilme.
# Windows Vista, XP, 2000, ME, NT, 98, 95 desteği




Download:


http://rapidshare.com/files/12187171...t1124.rar.html




Flash Dosyalarını Görüntüleme,Düzenleme Yazılımı(SWF Decompiler Premium 2.0.2+Full)


SWF Decompiler, Shockwave Flash (.swf) dosyalarını görüntüleme, düzenleme yazılımıdır. Bu programla flash dosyaları içindeki resim, yazı, font, klip, buton ve bu tür dökümanları ayıklamanızı sağlar.
Ayıkladığınız dosyaları ister flash (.swf) ister kendi orjinal uzuntılarında kaydetmenize imkan verir. Program aynı zamanda paketlenmiş ve EXE haline getirilmiş animasyonları da açabilmekte, ayrıca SWF dosyasını açmadan içeriğindeki nesnelerin isimlerini de gösterebiliyor.

Program,
piyasadaki bir çok programdan daha başarılı bir şekilde (.swf) uzantılarını (.fla) uzantısına çevirebilmektedir.

Download:

http://rapidshare.com/files/12371975...1124_.rar.html




MediaMonkey 3.0.3.1183 - Final



Media Monkey’in player özelliği yalnız başına bırakılmamış ve bir de özelleştirilebilir Egualizer eklenmiş.Ses temposu çalma anında ayarlanabiliyor.Play menüsünde yer alan Sleep özelliği ile bilgisayar istenildiği saatte kapatılabiliyor. Özelliklerin tümü kısıtlamasız olarak hizmetinize sunuluyor.

Media Monkey,iyi organize edilmiş bir ses dönüştürücü özelliği taşımakla beraber,programın yetenekleri anlatmakla bitecek gibi değil. APE, APL, CDA, M3U, MAC, MP+, MP1, MP2, MP3,MPC, MPP, OGG, RMP, VQF, WAV, WMA formatları arasında dönüşüm yapabilen Media Monkey’in Skin desteği,Ses Düzeyi ayarlama,Dahili ve harici Plug-in,DSP Plug-in,Visualization (Görsel Effect),Kütüphane düzenleme,Sanal CD,CD Ripping,İnternet’ten albüm bilgisi toplama,Takılabilir müzik aletleri desteği,Playlist düzenleme,CD kopyalama özelliklerinin yanı sıra ISO dosyası hazırlaması da göz kamaştırıyor.


Download:

http://www.mediamonkey.com/MediaMonkey_Setup.exe


Serial:

Name: CrA86
Serial: 11112INF33334444555YJB16R6Y7




Türkçe Dosya Paylaşım Programı(Azureus (Vuze) 3.1.0)



Azureus türkçe destekli ve açık kaynak kodlu bir dosya paylaşım programıdır. Program ile Torent linklerini download edebilirsiniz. Kaynak sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir paylaşım programı. Dosya aldığınız kaynak hakkında ayrıntılı bilgileri görebilirsiniz. Bunların içinde ülkesi de var. Torrent uygulamaları içerisinde en çok tercih edileni Azureus dur.
Not : Programın sisteminizde çalışması için java gereklidir.

Sisteminizde java yoksa program sayfasından java yükleyebilirsiniz. Programı Türkçe kullanmak için ayarlarından Türkçeyi seçmelisiniz.

Download:

http://static.zudeo.com/files/Azureus_3_0_windows.exe




Tam Sistem Güvenliği İçin(BitDefender Total Security 2009 Build 12.0.6 Beta 2)



Komple sistem güvenliği adına Bitdefender’dan yeni bir ürün.Bu pakette Backup (yedek alma),Tune Up (registry ve çeşitli gereksiz dosyaları temizleme,sistem optimizasyonu) gibi yeni modüller mevcut.
Total Security 2008 provides the ultimate protection for your PCs, protecting you from virus, spam, spyware, identity theft and all other internet attacks. The integrated Firewall keeps you hidden from attackers, while protecting your WiFi. Parental Controls and our new Gamer Mode, are must for every family. In addition, System Tune-Up takes care of system maintenance to keep your PC running at top speed while Simple Back Up ensures your data is secure.


Download BitDefender Total Security 2009 x32:

http://download.bitdefender.com/windows/desktop/total_security/beta/bitdefender_totalsecurity_2009_32b-BETA2.exe

Download BitDefender Total Security 2009 x64:

http://download.bitdefender.com/wind..._64b-BETA2.exe






PC Tools Firewall Plus, bilgisayarınıza internet veya ağ yoluyla üçüncü şahısların erişimini engelleyerek bilgisayarınızı koruyan güçlü bir kişisel güvenlik duvarıdır. Yazılım, ağa bağlanan uygulamaları izlemenize olanak tanıdığı gibi trojan, backdoor, keylogger ve diğer tehditleri durdurarak özel bilgilerinizin çalınmasını ve bilgisayarınızın zarar görmesini engeller.
PC Tools Firewall Plus, uzman bilgisayar kullanıcıları için değil, özellikle amatör kullanıcılar için gelişmiş teknolojiyle tasarlanmıştır.

Yazılım, tanınan hareketlere ve ataklara karşı varsayılan güçlü engellemeyi aktif hale getirir; fakat deneyimli kullanıcıların özelleştirilebilir ağ savunması IPv6 desteği gibi kendi gelişmiş paket filtreleme kurallarını isteğe bağlı olarak oluşturabilmelerine de izin verir.
Düzenli güncelleme, gerçek zamanlı koruma ve kapsamlı ağ koruması ile bilgisayarınıza her türlü saldırıya karşı koruma sağlayan PC Tools Firewall Plus, her gün milyonlarca ev ve iş bilgisayarını çevrimiçi tehditlere karşı güvenli bir şekilde koruyan PC Tools ailesinin ürünüdür.

Download:


http://www.pctools.com/mirror/fwbeta.exe





Bilgisayar Açılısını ve Programları Tek Tıkla Hızlandırın!!!!(Startup Faster3 + Full)


Bilgisayarımızın başlarken beklemesi hepimizi çok sinir eder. Birçok program Windows başlarken çalışmaya başlar ve her açılış kabusa döner. Ya da sabit sürücünüz açılırken tuhaf sesler mi çıkarıyor? İşte çözümü burada. StartUp Faster bilgisayarınızı hiç olmadığı kadar hızlı açılmasını sağlıyor. Bilgisayarınızın açılış anında başlangıçta yüklenen yazılımları kontrol altına alarak sistemin açılışını hızlandırıyor. Üretici sitesinde %50 ile %200 arasında hızlandırdığı ileri sürülüyor. Gerçekten de işe yarayan bir program deneyin.

Download:

http://rapidshare.com/files/12299731...1124_.rar.html

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle