site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Ad-Aware 2007 v7.0.2.1
alt Ad-Aware dalında ödül kazanmış, ücretsiz (kişisel kullanım için), çoklu zararlı içerik (Trojan vb.. zararlı programcıklar) bulma ve silme özellikli, zengin yardım içeriğine ve ürün desteğine sahip bir Ad/Spyware Engelleyicisidir.

Bu program ile sistem hafızanızı, kaydınızı, sabit, çıkartılabilir ve optik sürücülerinizi tüm bu zararlı programlara ve reklamlara karşı taratabilir ve üstün tarama özellikleri ile sorunsuz ve güvenli bir sisteme sahip olabilirsiniz. Detaylar Haberin Devamında..

Ad-Aware 2007 Free remains the most popular anti-spyware product for computer users around the world, with nearly one million downloads every week. Our free anti-spyware version provides you with advanced protection against spyware that secretly attaches and takes control of your computer, resulting in aggressive advertising pop-ups, sluggish computer activity, even identity theft through stolen bank details, passwords, and credit card account numbers. If you want real-time scanning capabilities, consider upgrading to Ad-Aware 2007 Plus for real-time protection against spyware, all the time!
İnternet ve Ağ ortamındaki güvenliğinizi Ad-Aware programına bırakın. Yeni gelişmiş özellikleri ile işini en iyi biçimde yapacağına emin olabilirsiniz.

Programın özelliklerine bir gözatacak olursak:

* Yeni Şifreli Ayarları ile 3.Parti yazılımların kaldırma işlemlerine karşı tam koruma (Bazı programlar Ad-Aware programını bilgisayarınıza yüklendiklerinde otomatik olarak kaldırabiliyorlardı)
* Tarama Motoru Geliştirmeleri (DLL dosyaları ve hafıza üzerinde de yeni CSI Motoru ile üstün tarama)
* Genişletilmiş Kayıt Taraması (Çoklu Kullanıcı Kayıtları taraması, Olası trojanlara karşı da tarama, Oldukça hızlandırılmış uygulama)
* Genişletilmiş Sürücü Taraması (NTFS sistemleri taraması, CAB dosyaları taraması, Daha küçük referans dosyaları ve hızlandırılmış uygulama)
* Kullanıcı Ara Birimi Yenilikleri (Özel Temalar Desteği, Daha Çok Özelleştirilebilir Eklenti Desteği, Çevrimiçi TAC veritabanına erişim)
* Çok Sayıda Yeni Küçük Ayar Desteği (Tweak Ayarlarındaki birçok yeni özellik)
* Kayıt Dosyası Yenilikleri (Daha fazla detay ve referans dosyası içeriği gösterilmesi)

Ad-Aware 2007 ile gelen yenilikleri ise :

  • Tamamen yenilenmiş tarama motoru
  • Geliştirilmiş kod bulma sistemi
  • Geliştirilmiş veritabanı
  • Yenilenmiş kullanıcı arabirimi
  • Otomatik güncelleme desteği
  • Ad-Watch yenilikleri
  • Adres dosyası düzenleme aracı
  • Çoklu tarayıcı desteği (IE, Firefox ve Opera tam olarak desteklenmektedir)
  • Sistem kurtarma kaydı oluşturabilme özelliği

    *** Ad-Aware programınızın son zararlı programcıklara karşı da tam savunma yapabilmesi için güncel referans dosyası sürümlerini takip etmeyi unutmayın.

    Editör Notu : Programın tüm zararlı içerikleri temizlemesi için DAİMA güncel referans dosyalarını kullanmaya özen göstermeniz ve yüzeyel tarama değil kapsamlı tarama yapmanız gerekiyor. Yapısı gereği Ad-Aware bir virüs temizleme programı değil. Bu program bir Ad/Spy temizleyicisi. Yani bilgisayarınızı tamamen korumaya almak için muhakkak güncel bir virüs programı ve güvenlik duvarı ile beraber çalıştırılması şart. Yine de Ad-Aware türünün en iyileri arasında bulunuyor ve Güncel bir Antivirüs yazılımı ile beraber çalıştırıldığında, bilgisayarınızın korunmasını ve temizliğini rahatça devredebileceğiniz, oldukça başarılı bir yazılım.




    ftp://ftp.download.com/pub/windows/aaw2007.exe





  • Gerçek transformers :)))

    alt alt alt


    alt alt

    alt

    alt

    alt

    alt

    alt





    Foxconn’un Quantum Force Serisi: Mars Lanse Edildi
    alt

    Dünyanın en büyük anakart üreticilerinden biri olan Foxconn’un yüksek performanslı ve overclcok dostu anakartlar üretebilmek adına DFI’dan mühendis transfer ettiğini geçtiğimiz aylarda yaptığımız haberlerimiz ile sizlere duyurmuştuk. Bu konuda sıkı bir çalışma yapam Foxconn Asus’un ROG serisine benzer bir program çerçevesinde Quantum Force adını verdiği yeni ve özel bir anakart serisinin ilk modeli olan Mars modelini duyurdu.

    Yüksek performans arzulayanlara, overclock meraklıları ve sıkı oyuncular için hazırlanan Foxconn’un yeni anakartı hem tasarımı hemde iddialı özellikleri ile dikkat çekmeyi kolaylıkla başarıyor. Hedef aldığı kitlenin beklentileri ve kullanım alışkanlıkları çerçevesinde gereksiz araçların “PCB dışı” edildiği firmanın yeni anakartı Mars, Intel’in P35 + ICH9R yonga seti paketini kullanıyor. Foxconn’un ciddi yatırım ve uzun bir süren hazırlık süreci sonunda hazırladığı Quantum Force serisinin ilk üyesi olan Mars’ın genel özellikleri ise şu şekilde,


    - Intel’in Core 2 Quad, Core 2 Extreme, Core 2 Duo, Pentium Dual-Core E2xxx, Celeron 4xx işlemcileri ile tam uyum ve 45nm desteği
    - Intel P35 + ICH9R yonga seti paketi
    - FSB 1333/1066/800 MHz desteği
    - Çift kanal DDR2 1066(oc)/800/667MHz x 4 DIMM 8GB’a kadar bellek desteği
    - 6x SATAII, 1x eSATA, 12x USB 2.0, 2x IEEE1394a, 1x ATA 133
    - 2x PCIe x16 (Crossfire konfigürasyonunda 1* x4 limited), 2x PCIe x1, 3 x PCI
    - Gigabit LAN
    - Yüksek tanımlı 7.1 Kanal ses


    Resmi duyurusu yapılan anakartın fiyatı ve ülkemiz pazarına gelip gelmeyeceği şu an için bilinmiyor.



    Demir eksikliği ve 'kansızlık'

    Anemi (kansızlık) kan hastalıklarında en sık rastlanılan belirti olup kandaki Hemoglobin (Hb) düzeyinin alt beklenenden daha düşük çıkmasına denir.Anemi nedenleri arasında %90 ile demir eksikliği anemisi ilk sırayı almaktadır.


    Dünyada erkeklerin ortalama yüzde 20'si kadınların yüzde 35'i,gebe kadınların %50 si çocukların ise yüzde 40'ı anemiktir.Gelişmiş ülkelerde 0-5 yaş arası çocuklarda kansızlık yüzde 4-20 iken az gelişmiş ülkelerde aynı yaş grubunda kansızlık oranı yüzde 80'lere kadar çıkmakta, ülkemizde ise bu oran %50 civarındadır.Demir eksikliği tüm yaş gruplarında özellikle 6-24 aylar arasında bebek ve çocuklarda aneminin en yaygın nedeni olarak kabul edilmektedir.


    Hemoglobin kırmızı kan hücreleri (eritrosit) lere rengini veren ve oksijenin kanda taşınmasını sağlayan bir proteindir. Demir ise hemoglobinin temel yapısına giren bir elementtir.Akciğerlerde alınan oksijenin hemoglobine bağlanarak dokulara aktarılmasında büyük önem taşır. Demir vücuda dışarıdan aldığımız gıdalar ve yıkılan hücrelerden açığa çıkan demirin yeniden değerlendirilmesi ile girmektedir.

    Demir eksikliği anemisinin nedenleri:

    • Yetersiz demir alımı:Gıdalarla dışarıdan alınan demirin yetersizliği halinde oluşur. Sosyo ekonomik düzeyi düşük toplumlarda, beslenme alışkanlıkları yanlış olan toplumlarda sık görülmektedir. Ek besinlere geç başlama, aşırı inek sütü kullanımı bebeklerde anemiye sebep olabilir.Vejeteryan beslenme, yanlış uygulanan zayıflama rejimleri, yeme bozuklukları da anemiye neden olan sebeplerdendir.
    • Doğumla ilgili nedenler: Prematürelik, çoğul gebelikler anemiye neden olabilir.
    • Demir gereksiniminin arttığı durumlar:Ülser kanamaları, kadınlarda adet kanamaları gibi akut veya kronik kan kaybı,paraziter enfeksiyonlar, özellikle yaşamın ilk yılı ve adelosan dönemi gibi hızlı büyüme dönemlerinde demir gereksinimi artmakta ve anemiler görülebilmektedir.
    • Demirin Emilim bozuklukları Kronik ishaller, Kronik enfeksiyonlar ,Sindirim sistemi anomalileri , Malabsorbsiyon sendromu gibi demir emiliminin bozulduğu durumlarda anemi görülebilir.
    • Kurşun zehirlenmesi: Özellikle sanayileşmiş toplumlarda özellikle akaryakıtta ki kurşunun havaya karışması ile oluşan kurşun zehirlenmelerinde demir eksikliği anemileri görülebilmektedir. Önlem olarak yiyeceklerin bol su ile yıkanması ve üzeri örtülü kaplarda saklanması önerilmektedir.

    Belirtiler:

    Hafif olgularda hafif solukluk dışında herhangi bir belirti vermeyebilir. Sadece yapılan kan tahlilleri ile tanı konulabilir. daha ağır olgularda iştahsızlık, sindirim bozuklukları, kabızlık, bazen ağrılı yutma gibi sindirim bozuklukları ortaya çıkabilir.

    Tüm kansızlıklarda görülen çarpıntı, eforla oluşan nefes darlığı, başdönmesi, kulak çınlaması, halsizlik, çabuk yorulma görülebilir.

    Hekim muayenesinde deri ve mukozalarda solukluk, dilde kızarma, kabarcık ve küçük çatlaklar görür. Ağır olgularda ağız köşelerinde çatlaklar ve dalak büyümesi görülebilmektedir.

    Bazı hastalarda toprak yeme gibi belirtiler ortaya çıkabilir.

    Tanı: Hekim muayenesi ile birlikte yapılacak kan tahlilleri tanı koydurur. Depo demir düzeylerini yansıtan serum ferritin düzeyi düşmüştür.Total Demir Bağlama Kapasitesi artmıştır. Kırmızı kan hücrelerinin boyutları küçük ve renkleri azdır. (mikrositer hipokrom).

    Tedavi: Tedavi de en etkili ilaç demir sülfattır. 2 yaşından küçük çocuklarda kahvaltıdan yarım saat önce günde bir kez; 2 yaşından büyüklerde ise yemeklerden yarım saat önce günlük dozun 3 e bölünmesi önerilmektedir.Tedaviye ortalama 3 ay devam edilmelidir.Aşırı demir yüklenmesine neden olmamak için beş aydan daha fazla demir kullanılmamalıdır.

    Bebeklerde demir eksikliğini önleme yolları:
    • İlk bir yıl bebeğinizi anne sütü ile besleyin.
    • Eğer anne sütü yetersiz ise bebeğinize demir le güçlendirilmiş mamalar verin.
    • İlk 2-3 aydan sonra ek demir verin
    • Çocuğunuzu demir içeriği zengin gıdalarla besleyin.
    • 1-2 yaşındaki çocuğunzun içtiği inek sütünü günlük 500 ml ile sınırlayın. Daha fazlası aldığı demir içeriği fazla gıdalardan emilimi azaltır ve anemiye sebep olur.
    • Kurşun zehirlenmesi olan bebeklere demir eksikliği de oluşur.
    • Bebeğinizi haftanın birçok günü demir içeriği zengin et, tavuk,balık, yumurta, fasulya ve kuru hububatlarla besleyin.
    • Bebeğinize bol bol c vitaminince zengin gıdalar verin (Portakal suyu vs.) C vitamini demirin emilimini arttırmaktadır.
    • Çocuğunuzun kansız olduğunu düşünüyorsanız mutlaka doktorunuza görünün. Doktorunuz yapacağı basit bir kan tahlilinden sonra gerekli demir preperatlarını size yazacaktır.
    TAYLAN KÜMELİ / bir kibrit kutusu lezzet

    Metabolizmanın canlılığı için gerekli olan vitamin ve mineraller içinde en önemlilerinden biri demirdir.
    Sağlıklı, yetişkin bir bireyin vücudunda ortalama 35 gram kadar bulunan demirin en önemli görevi kanda oksijenin taşınmasına yardım etmesidir. Ayrıca bağışıklık sistemi ve bilişsel performans için de gerekli bir elementtir.
    Bireyin bir günde kaybettiği demir ortalama 0.9 mg olarak hesaplanmıştır. Normal bir beslenme programındaki demirin % 10'unun emildiği düşünülecek olursa günlük alınması gereken demir miktarı 9 mg kadar olmalıdır. Bu gereksinimin karşılanamadığı ve vücutta yeteri kadar demir kalmadığı zaman "demir yetersizliği anemisi" adını verdiğimiz bir durum gözlenir.

    Ayrıca kansızlık diye tabir edilen durum görülmektedir. Anemi durumunda baş dönmesi, yorgunluk, iştahsızlık, sindirim sisteminde bozukluklar, kısa nefes alıp verme gibi belirtiler görülmektedir.
    Kansızlık, çocuklarda büyümeyi olumsuz etkilemekte, zihinsel yetenekleri zayıflatmakta ve enfeksiyonlara karşı direnci azaltmaktadır.

    Pika tehlikesi
    Pika en az 1 ay süreyle yenilebilir olmayan maddeleri sürekli yeme eğilimi içinde olma hali olarak tanımlanabilir. Pikada çocuk; çivi, bozuk para gibi maddeleri yemeye çalışır. Pika görülen çocuklar ile ilgili olarak demir eksikliği anemisinden de şüphelenilmesi yerinde olacaktır.

    Kırmızı et
    Kırmızı et yüksek oranda protein içeren, aynı zamanda da yapısındaki vücut tarafından emilebilme özelliği yüksek olan demir sayesinde bizi kansızlığa karşı koruyan önemli bir besindir. Kırmızı etin içerdiği proteinler önemli bir enerji kaynağı olmalarının yanı sıra vücutta önemli görevlerde rol alırlar. Doku yapımı, doku onarımı ve büyüme ve gelişme açısından da en temel yapı taşlarıdır. Kırmızı et içerdiği demir sayesinde vücudu kansızlığa karşı korur.
    Fakat bu etkisini daha da artırabilmek amacıyla C vitamini açısından zengin besinlerle tüketilmesi önemlidir.
    Pişirirken özellikle yağda kızartmak yerine fırın, ızgara veya haşlama tarzında tüketilirse daha faydalı olacaktır.

    Demir eksikliği anemisinden korunabilmek için:
    Demirin iyi kaynağı olan besinler (karaciğer, kırmızı et, balık vb.) tüketilmelidir. Demirin emilimini arttırmak amacıyla, özellikle yemeklerle birlikte domates, mandalina, maydanoz, kivi, portakal türünden bir C vitamini kaynağı tüketmek gerekir. Çünkü C vitamini demir emilimini arttırmaktadır.



    SpeedBit Video Accelerator (YouTube Videolarını tıkanmadan sorunsuzca izleyin)

    alt

    eğer siz de bir sınırsız 256Kbp/s ADSL kullancısı iseniz ve YouTube'dan video izlemek sizin için çileye dönüyorsa bu programi kullanmalisiniz..

    SpeedBit Video Accelerator (YouTube Videolarını tıkanmadan sorunsuzca izle



    eğer siz de bir sınırsız 256Kbp/s ADSL kullancısı iseniz ve YouTube'dan video izlemek sizin için çileye dönüyorsa bu programi kullanmalisiniz.

    Ücretsiz yazılım Speedbit Video Accelerator, YouTube videolarının daha çabuk yüklenmesini sağlıyor. Yazılım, YouTube videolarının takılmasına neden olan ve yavaş bağlantı hızlarından kaynaklanan Buffer sorununu çözüyor.


    ...:::Buradan İndirebilirsiniz:::..




    Revo Uninstller 1.35
    alt

    Revo Uninstaller helps you to remove any unwanted application installed on your computer.
    With its advanced and fast algorithm, Revo Uninstaller scans before and after you uninstall an application. After the program's regular uninstaller runs, you can remove additional unnecessary files, folders and registry keys that are usually left over on your computer. Even if you have a broken installation, Revo Uninstaller scans for an application's data on your hard disk drives and in the Windows registry and shows all found files, folders and registry items so you can delete them.

    With its unique " Hunter mode", Revo Uninstaller offers you some simple, easy to use, but effective and powerful approaches to manage (uninstall, stop, delete, disable from auto starting) and to get information about your installed and/or running applications.

    alt

    Here are the list of all of the tools and utilities that are included:

    Auto Start Manager - stop programs that start automatically when Windows starts;
    Windows Tools Manager - handy and useful tools bundled with every version of Windows;
    Junk Files Cleaner - find and remove unnecessary
    files from your computer;
    Browsers History Cleaner - erase the web site history, visited pages history and temporary internet files of Firefox, Internet Explorer, Netscape and Opera web browsers;
    Office History Cleaner - remove the history of most recently used files in MS Office;
    Windows history cleaner - remove the history of recently opened files, delete temporary files, remove usage tracks and other history items that are saved by Windows;
    Unrecoverable Delete Tool - erase files and folders forever;
    Evidence remover - make sure already deleted files, folders and other data are unrecoverable
    ;




    Home:


    http://www.revouninstaller.com/



    Download:


    http://www.revouninstaller.com/revosetup.exe


    Setup 1,34 MB (1.413.120 bytes)

    alt




    Foxit Reader v2.1 Build 2023
    alt Foxit Reader, ücretsiz bir PDF (e-kitap) okuma, yazdırma programıdır.

    Çok küçük boyutuyla hızlı innDirilir ve fazla yer kaplamaz.

    İnnDirir innDirmez kullanmaya başlayabilirsiniz.

    Ve anında başlar, böylece "Merhaba" ekranının kaybolmasını beklemenize gerek yoktur. [Üreticinin kurduğu bu cümle Adobe Acrobat Reader'ın başlangıcında çıkan ekranla alakalı :)]

  • Kullanımı çok basit olan bu programda çift tıklamayla program açılır, ve anında istediğiniz dosyayı okutabilirsiniz.
  • Yazdırmak isterseniz "print" (yazdır) demeniz yeterli.
  • Bu sürümde dosya içinde istediğiniz kelimeyi ya da kelime grubunu bulmanız sağlanmış ve seçtiğiniz grubu kopyalayabilme imkanı verilmiş.

    Foxit Reader is a free PDF document viewer and printer, with incredible small size (only 2.1 M download size), breezing-fast launch speed and amazingly rich feature set. Foxit Reader supports Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista. Its core function is compatible with PDF Standard 1.7

  • http://us03.foxitsoftware.com/foxitreader/FoxitReader21_setup.exe




    Vista Start Menu v2.4
    alt Vista Start Menu ücretsiz programı ile başlangıç menünüzü Vista görünümüne çevirebilirsiniz. Vista Start Menu, Başlangıç tuşuna bastığınızda ortaya çıkıyor ve size Windows Vista işletim sisteminin kolaylıklarından olan başlangıç menüsünü önünüze seriyor, birçok uygulamayı da kısayollar ve tuş kombinasyonları ile çalıştırabilmenizi sağlıyor

    Vista Start Menu is the convenient alternative to the plain Start menu you find in Windows XP and Windows Vista. The program uses your cognitive abilities (visual memory, reflexes,etc.); however, while it is easily understandable for beginners, it is also highly efficient for experienced users
    Go ahead and try replacing your Start menu right now! It is safe because Vista Start Menu does not change your system settings, thus making iteasy to install, as well as simple to remove.
    http://www.vistastartmenu.com/VistaStartMenu_Setup_freeware_en.exe



    3D Desktop Aquarium Screen Saver 1.3 - 3D fish swim around desktop
    alt

    3D Desktop Aquarium Screen Saver 1.3 - 3D fish swim around desktop
    MAC only | 1.2 MB | WinRAR

    Version 1.3 for MAC OS X 10.3 or higher - 01/08/2007
    UNIVERSAL BINARY VERSION
    http://rapidshare.com/files/49871217/3D_Desktop_Aquarium_Screren_Saver_1.3.rar





    Yahoo! Messenger v8.1.0.415
    alt

    Yahoo! Messenger, mükemmel özellikleri ile birlikte gelen bir anlık mesajlaşma yazılımıdır. 370 milyon kayıtlı kullanıcı ile en fazla kullanıcısı olan Messenger yazılımı Yahoo Messenger'dır. (Yahoo Messenger ve MSN Messenger kullanıcıları artık iletişim kurabiliyor. Yahoo Messenger kullanan Yahoo hesabına sahip bir arkadaşınızı artık MSN Messenger listenize ekleyebilecek ve iletişim kurabileceksiniz. Aynı durum Yahoo Messenger için de geçerli). Detaylı Bilgiler Haberin Devamında..


    Yahoo! Messenger allows you to quickly exchange messages with your online friends. Unlike e-mail, instant messages appear as soon they're sent. By downloading the application to your computer, you can send instant messages. Other features include voice chat, file transfer, mail and stock quote alerts, sports scores, news, and much more
    Özellikleri :

    + PC'den PC'ye ücretsiz arama yapabilme ve telefondan PC'ye düşük ücretli arama yapabilme özelliği eklendi.
    + Yahoo!, eBay, Amazon.com ve birçok servis için zevk alabileceğiniz eğlenceli eklentiler eklendi.
    + Normal telefonları ücreti karşılığında arayabilme özelliği eklendi. (Skype'nin kullandığı sistem'in benzeri)
    + Çevrimiçi oyun sistemi yenilendi.
    + Yahoo Mail adresinizdeki adres defterinize tek tıklama ile ulaşabileceğiniz menü eklendi.
    + MSN Messenger'da bulunan o an bağlı olmayan kullanıcılara sms (kısa mesaj) ile mesaj gönderme özelliği eklendi (Destekleyen GSM operatörlerinde)
    + Telefon konuşma geçmişini görebileceğiniz menü eklendi.
    + Adres desterinizde arama yapabilmenizi sağlayan özellik eklendi.
    + Yahoo Messenger üzerinden tüm Yahoo hizmetlerine ulaşabilmenizi sağlayan menü eklendi (Telefonlar için zil sesleri v.b.)
    + Kullanıcı bilgi penceresi değiştirildi (MSN Messenger'dakine benzetildi)
    + Hello Messenger'da bulunan resim paylaşma özelliği eklendi.
    + Sesli Görüşme (Voice Call) Özelliği iyileştirildi. Artık skype'nin de üstünde bir kalitede pc'den pc'ye ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.
    + Google Talk'ın da kullandığı ses sıkıştırma teknolojisi eklendi. Bu sayede sesli görüşme sırasında daha az bant genişliği kullanılıyor. (Kotalı adsl kullanıcıları için büyük bir avantaj)
    + Web kameralarını tanıma özelliği geliştirildi. Artık tüm kameraları tanıyor.
    + Sistem kaynaklarını kullanma oranı (cpu - hdd) minimum seviyeye indirildi.
    + Şifre saklama özelliği geliştirildi. Artık basit programlar ile şifrenizi kimse çalamayacak (NulSoft firmasının 40-50 kb'lık programları ile msn dahil birçok hafızada saklanan messenger şifresi gözüküyor)
    + 3. parti Messenger yazılımları ile sorunlu ufak tefek sorunlar çözüldü.
    + Radyo dinleme menüsü daha kolay hale getirildi ve mevcut radyo sayısı arttırıldı.
    + Sohbet odası kurmak ve sohbet odanıza kullanıcıları davet etme özellikleri daha kolay kullanılabilir hale getirildi ve odadaki kullanıcı sayısına dair bulunan limit kaldırıldı.
    + Yahoo üzerinde arama özelliği geliştirildi.
    + Smiley sayısı arttırıldı.
    + Dosya transfer protokolü güncellendi.
    + Mobil telefondan Pc'ye Pc'den mobil telefona yazışma (sms) özelliği eklendi.
    + Gaim Messenger'da bulunan kullanıcıları avatarları ile gösterme özelliği eklendi.
    + Çevrimiçi oyun sayısı arttırıldı.
    + Sürükle bırak yöntemi ile resim ve dosya gönderme özelliği eklendi.
    + Kullanıcı arama özelliği daha ayrıntılı ve gelişmiş seçenekler ile donatıldı.
    + Yahoo Messenger arka planını (skin) değiştirebilme özelliği eklendi. Sitesinde ücretsiz olarak indirebileceğiniz arka planlar mevcuttur.
    + Konferans özelliği geliştirildi.
    + Yavaş bağlantılarda düşünülerek web kamerası üzerinden görüntü taşıma protokolünde yenilikler yapıldı. Bağlantı hızınıza göre görüntü kalitesini değiştirebilirsiniz.

    Başlıca Özellikleri ;

    + Yeni eklenen göz kırpmalar. Bu özellik sayesinde ruh halinizi konuştuğunuz kişiye daha iyi ifade edebilirsiniz.
    + Word tarzı yazı büyütme, kalınlaştırma, renk değiştirme özelliği.
    + Kişisel avatar ekleme özelliği.
    + Artık Göz kırpmalar sesli.
    + Arka plan renigini değiştirme.
    + Sürükle bırak ile resim ve dosya yollama özelliği.
    + Diğer messenger uygulamarında 3 dolar (5 ytl) olan avatar tasarlama özelliği yahoo messenger'da ücretsiz.
    + Web Kamera desteği ile konuştuğunuz insanları görebilirsiniz.
    + Web kamera özelliğinde skype'nin kullandığı teknoloji sayesinde aynı anda sesli görüşmede yapabilirsiniz.
    + Skype'de bulunan yüksek kalitedeki ücretsiz telefon görüşmesi özelliği.
    + Kişisel resim ekleme özelliği.
    + Dosya transferi.
    + Karşılıklı oyun oynama özeliği.
    + İleti geçmişi.
    + Titreşim gönderme özelliği.
    + Daha onlarca sayamadığımız özellik.

    Yahoo Messenger geliştirilmiş ses iletme teknoloji sayesinde skype tarzında yüksek kalitede ücretsiz telefon görüşmesi yapılmasını sağlar. Yahoo Messenger'ı diğerlerinden ayıran en büyük özellik telefon görüşmesi yaptığınız kişi ile aynı anda web kameranız üzerinden görüntülü iletişim de kurabilmenizi sağlamasıdır.

    Dünyadaki her bilgisayar kullanıcısının 5 tanesinden birinde Yahoo hesabı bulunmakta. Bu özelliği ile Yahoo dünyadaki en çok üyeye sahip firma. Bu sayede Yahoo'da arkadaş sıkıntısı da çekmemektesiniz.

    Jabber Messenger sisteminde bulunan ssl ile güvenli bir şekilde mesajların gönderilme özelliği Yahoo Messenger'a da eklendi.

    Yahoo Messenger mevcut rakibi MSN messenger'ın tüm özelliklerine ve daha fazlasına sahip. Ayrıca sistem kaynaklarını daha az kullanıyor. Tek eksiği şimdilik Türkçe dil desteğinin olmaması. Ama Yahoo kısa zamanda Türkçe sürümünü de çıkarmayı planlıyor.

    Yahoo Messenger dünyadaki en gelişmiş Messenger olma özelliğini bu sürüm ile yeniden ele geçirdi.

    Tüm iletişim ihtiyaçlarınız için Yahoo Messenger'ı öneriyorum.

    http://download.yahoo.com/dl/msgr8/us/ymsgr8us.exe






    0 yorum:

    HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

    Template by:
    Free Blog Templates

     
    Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle