site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Web Security Guard


alt
Web Security Guard is a free, easy-to-use application that helps to protect your computer from all kinds of Internet based threats such as spyware, adware, spam and viruses.Web Security Guard informs you of potentially dangerous websites by displaying detailed information and users' reviews before entering the websites.

http://dnl.websecurityguard.com/Dnl/config/24/WebSecurityGuardSetup.exe






PC Tools Firewall Plus v3.0.0.36

PC Tools Firewall Plus, bilgisayarınıza internet veya ağ yoluyla üçüncü şahısların erişimini engelleyerek bilgisayarınızı koruyan güçlü bir kişisel güvenlik duvarıdır. Yazılım, ağa bağlanan uygulamaları izlemenize olanak tanıdığı gibi trojan, backdoor, keylogger ve diğer tehditleri durdurarak özel bilgilerinizin çalınmasını ve bilgisayarınızın zarar görmesini engeller.PC Tools Firewall Plus, uzman bilgisayar kullanıcıları için değil, özellikle amatör kullanıcılar için gelişmiş teknolojiyle tasarlanmıştır. Yazılım, tanınan hareketlere ve ataklara karşı varsayılan güçlü engellemeyi aktif hale getirir; fakat deneyimli kullanıcıların özelleştirilebilir ağ savunması IPv6 desteği gibi kendi gelişmiş paket filtreleme kurallarını isteğe bağlı olarak oluşturabilmelerine de izin verir. Detaylar Haberin Devamında..

PC Tools Firewall Plus is a powerful personal firewall for Windows that protects your computer from intruders and controls the network traffic in and out of your PC. By monitoring applications that connect to the network Firewall Plus can stop Trojans, backdoors, keyloggers and other malware from damaging your computer and stealing your private information. PC Tools Firewall Plus is advanced technology designed specially for people, not experts. Powerful prevention against attacks and known exploits is activated by default and advanced users can also easily create their own packet filtering rules to customize the network defenses. All you need to do is install it for immediate and automatic ongoing protection. That’s why PC Tools Firewall Plus provides world-leading protection, backed by regular Smart Updates, OnGuard™ real-time protection and comprehensive network shielding to ensure your system remains safe and hacker free. PC Tools products are trusted and used by millions of people everyday to protect their home and business computers against online threats
Düzenli güncelleme, gerçek zamanlı koruma ve kapsamlı ağ koruması ile bilgisayarınıza her türlü saldırıya karşı koruma sağlayan PC Tools Firewall Plus, her gün milyonlarca ev ve iş bilgisayarını çevrimiçi tehditlere karşı güvenli bir şekilde koruyan PC Tools ailesinin ürünüdür.

Yazılımın Genel Özellikleri
  • Siz bilgisayarınızda çalışırken, sörf yaparken ve oyun oynarken bilgisayarınızı her türlü tehditten korur.
  • Herhangi bir tehlike veya şüphe olmaksızın devamlı olarak akıllı otomatik koruma kullanır.
  • Kolay kullanımlıdır, acemi ve uzman kullanıcılar için tasarlanmıştır.
  • Bilinen saldırılara karşı bilgisayarınızı gelişmiş kurallarıyla korur.
  • Tamamen ücretsizdir ve hiçbir kısıtlaması yoktur.

    Biz casus yazılımlara, reklamlara ve diğer tehditlere karşı kapsamlı sistem koruması için PC Tools Firewall Plus yazılımını Spyware Doctor ile kombine bir şekilde kullanmanızı tavsiye ediyoruz.


  • PC Tools Firewall Plus 3.0.0.36





    Ashampoo ClipFinder v1.19
    Ashampoo ClipFinder, en popüler video siteleri üzerinde arama ve video innDirme işlemi yapabileceğiniz yeni nesil bir yazılımdır. Piyasadaki birçok yazılım, video sitelerinden innDirme yapabilme imkanı sunmaktadır fakat arama yapabilme özelliği Ashampoo ClipFinder yazılımına mahsus bir özelliktir.Yazılımla arama ve innDirme işlemlerini tek bir fare tıklaması ile gerçekleştirebiliyor olmanız ne denli kullanışlı bir araç olduğunu ortaya koymaktadır. Ayrıca yazılım dahili Türkçe dil desteğine sahiptir ve tümüyle ücretsizdir. Yazılımla isterseniz seçtiğiniz bir video sitesi üzerinde tekil arama yaptırabilir, isterseniz de tüm video portallarında toplu arama yaptırabilirsiniz. Detaylar Haberin Devamında..

    After the picture and music files, now it’s time for the videos. Online portals like YouTube.com, MyVideo.de, VideU.de and ClipFish.de have long since become cult, they collect many funny and creative short videos. In the office and of course also in your everyday life in the meantime it is considered to be chic to call up the video portals for a short break and to start a couple of films to relax or for your own enjoyment.
    Toplu arama yaptırmanız demek, internet üzerindeki en kaliteli video sitelerinin tümünde tek bir tıklama ile istediğiniz videoları bulabilmeniz demektir. Tekil arama ile ise, YouTube, Google gibi bir site seçerek yalnızca o site içinde arama yapmanızdır. Yapmanız gereken tek şey arama sözcüğünüzü yazmak "ara" düğmesine tıklamaktır.

    Yazılımın özellikleri bunlarla da bitmiyor; arama sonuçlarında bulunan videoları ön izleme desteği ile innDirmeden izleyebilir, bilgisayarınızdaki bir flash videoyu (FLV uzantılı) internet ortamına yükleyebilir, yani diğer internet kullanıcıları ile paylaşabilir ve adresini bildiğiniz bir videoyu direk innDirebilir ya da bir ön izlemeden geçirebilirsiniz.

    Yazılım arama sonuçlarında videoların; adlarını, boyutlarını, izlenme sayılarını, puanlarını, izlenme oranlarını, arama sonuç numaralarını gösterebilmektedir. Kırmızı ve siyah renkte iki ayrı tema desteğine de sahip olan yazılım bu özellikleri ile 5 puandan bile fazlasını haketmektedir!

    Desteklenen Video Siteleri :
  • Google Video
  • YouTube
  • VideU
  • MyVideo
  • ClipFish
  • iFiLM
  • Dailymotion
  • SevenLoad
  • MySpace
  • MetaCafe

    ÖNEMLİ NOT : Yazılımı tam sürüm haline getirebilmeniz için ücretsiz tam sürüm anahtarını buraya tıklayarak almanız gerekmektedir. Açılan sayfada "E-mail address"(E-posta adresi) alanına elektronik posta adresini yazınız. Zipcode (optional entry) alanını boş bırakabilirsiniz. Ardından "Send"(Gönder) düğmesine tıklayınız. Daha sonra e-posta adresinize Ashampoo firması tarafından bir elektronik posta gelecektir. Bu e-postadaki bağlantıya tıklayınız. Hemen ardından Ashampoo firması size ürün anahtarının bulunduğu yeni bir e-posta iletisi gönderecektir. Buradaki ürün anahtarı ile yazılımı tam sürüm haline getirebilirsiniz.



  • http://download16.ashampoo.com/m/ashampoo_clipfinder_119_fm.exe





    Inno Setup 5.2.0
    alt

    Programcılar için kendi Kur programı yapmalarını sağlayan bu programın yeni sürümü. Program yazan arkadaşlar için iyi bir kurulum sihirbazı.

    Inno Setup is a feature-packed installation builder. Features include a wizard interface, creation of a single EXE for easy online distribution, support for disk spanning, full uninstall capabilities, customizable setup types, integrated file compression, support for installing shared files and OCX's, and creation of Start Menu icons, INI entries, and registry entries.

    http://files.jrsoftware.org/is/5/isetup-5.2.0.exe





    BitTorrent 6.0 Build 4747 - Final
    alt

    BitTorrent, bir dosya paylaşım programıdır. BitTorrent ile video, müzik, oyun gibi dijital dosyaları innDirebilirsiniz. Program internet üzerinden yasal Torrent dosyalarını arar ve en kolay innDirebilir olanları özenle seçer. Eğer bir dosya popüler hale gelirse innDirme hızı muazzam bir şekilde artacaktır. Bu teknoloji size zaman kazandıracaktır. Yaklaşık 20 dilde destek veren bu program, 70 million kullanıcı tarafından kullanılıyor. Güvenli bir şekilde dosyaları bilgisayarınıza alabiliyorsunuz. Detaylı grafikler ve istatistiklerle paylaşımızı inceleyebiliyorsunuz.

    BitTorrent is a peer-to-peer file sharing (P2P) communications protocol. BitTorrent is a method of distributing large amounts of data widely without the original distributor incurring the entire costs of hardware, hosting and bandwidth resources. Instead, when data is distributed using the BitTorrent protocol, recipients each supply data to newer recipients, reducing the cost and burden on any given individual source, providing redundancy against system problems, and reducing dependence upon the original distributor.
    The new BitTorrent 6.0 client features:
    • Lightweight client
    • Local peer discovery
    • Multiple simultaneous downloads
    • Configurable bandwidth scheduler
    • Global and per-torrent speed limiting
    • Quick-resumes for interrupted transfers
    • RSS Downloader
    • Trackerless support (Mainline DHT)
    • You'll also notice the BitTorrent 6.0 version comes with BitTorrent DNA, which stands for Delivery Network Accelerator.

    http://download.bittorrent.com/dl/BitTorrent-6.0.exe



    BitTorrent Acceleration Patch v4.6.7.0
    alt BitTorrent Acceleration Patch, BitTorrent dosya paylaşım uygulamasını hızlı bir şekilde kullanmanız için geliştirilmiş bir programdır. BitTorrent Acceleration Patch; dosya paylaşım esnasındaki problemleri, yavaş innDirmeleri, bağlantı kopmasını ve trafik tıkanıklığını çözer. Otomatikman innDirme hızını artırır. Bunun yanı sıra innDirilmiş ve/veya hata oluşmuş dosyaları listeden temizler. Müzik, film, kitap ve diğer dosyaları arama hızını artırır.
    Programın arayüzü güzel ve kullanıcı dostudur. Program tamamen ücretsiz reklam ve hiçbir zararlı programcık içermez. (adware, spyware, trojan, malware)


    BitTorrent Acceleration Patch is an innovative plug-in for BitTorrent. Architecture of the program is designed to permit you downloads of MP3s, movies and other desired files at highest speed. Bandwidth of your Internet connection is managed as efficiently as possible and BitTorrent Acceleration Patch will help you find more sources to download. It is free and do not include ads, adware, spyware, Trojans � 100% clean!

    ttp://www.download-boosters.com/acceleration_patches/BitTorrentAccelerationPatch_installer.exe





    The Cleaner 5.0.0.128
    alt
    The Cleaner bilgisayar sisteminizi güçlü tutmak ve truva atlarına (trojan), solucanlara (worm), klavye kayıt araçlarına (keylogger), casus yazılımlara ve diğer tüm zararlı yazılımlara karşı veri güvenliğinizi
    sağlamak amacıyla yazılmış bir güvenlik yazılımıdır. Özellikle truva atlarına karşı sisteminizi koruma amacı güden yazılım bu konuda oldukça başarılıdır.
    Etkin biçimde dosya hareketlerini izlelemekte, bilgisayarda çalışmakta olan işlemlerde virüs hareketlerini denetlemekte ve veriler üzerinde yapılabilecek olan zarar verici değişiklikleri önceden engellemektedir.

    The Cleaner v5 is a system of programs designed to keep your computer and data safe from trojans, worms, rootkits, keyloggers, spyware, adware and all manner of malware.

    The Cleaner v5 works with:
    - Windows 98 SE
    - Windows ME
    - Windows 2000
    - Windows XP
    - Windows Vista
    - Windows Server 2003
    - Longhorn/Windows Server 2008

    What's new:
    - Added expanded information for Win32.Suspect detections
    - Minor performance tweaks

    http://www.moosoft.com/cleaner5/cleaner5free.exe




    Google SketchUp 6.0.1099
    alt

    Bu program ile 3 boyutlu tasarım yapmanın tadına varacaksınız!
    Programın kullanımı çok basit, size 3 boyutlu tasarımın aslında ne kadar kolay olduğunu gösteren bu programı kullandığınız takdirde bir daha bırakamayacaksınız. Programın kontrolleri çok basit olduğu için kullanımı adeta çocuk oyuncağı.

    Google SketchUp is an easy-to-learn 3D modeling program that enables you to explore the world in 3D. With just a few simple tools, you can create 3D models of houses, sheds, decks, home additions, woodworking projects - even space ships. And once you've built your models, you can place them in Google Earth, post them to the 3D Warehouse, or print hard copies.

    Çeşitli 3 boyutlu modelleme örneklerini ve eğitimlerini de içinde barındıran bu program, şu ana dek yaşadığınız en eğlenceli ve en basit 3 boyutlu modelleme tecrübesi olacak gibi görünüyor.
    Çeşitli profesyonel kişilerin de bu yazılımı kullandığını düşünürsek alanında ne denli önemli bir program olduğunu tahmin edebiliriz.
    Programın bu son sürümü Google Earth dokularını desteklemektedir.

    http://dl.google.com/sketchup/gsu6/GoogleSketchUpWEN.exe





    0 yorum:

    HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

    Template by:
    Free Blog Templates

     
    Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle