site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
eMule Plus v1.2c
alt En çok kullanılan dosya paylaşım programlarından olan e-mule'nin daha özel ve hızlı sürümü eMule Plus.
eMule Plus ile dosyalarınızı internette paylaşıma açarak onların innDirilmesini sağlayabilir ya da başka yerlerden dosya innDirebilirsiniz. MP3 ve filmleri daha hızlı ve detaylı arayarak bulabilir ve bunları açık kaynaklı olduğundan güvenli bir şekilde indirebilirsiniz. Detaylar Haberin Devamında..

eMule Plus is a new generation eMule compatible client created to improve the original GUI and to bring you the best experience ever. Give it a try and feel the boogie ;) eMule Plus does not contain any spyware, adware or the like. It's open source and free for life.

http://prdownloads.sourceforge.net/emuleplus/eMulePlus-1.2c.Installer.exe?download





Windows Movie Maker 2.6.4037.0
alt
Windows Movie Maker 2.6.4037.0

Ücretsiz bir video düzenleme uygulaması olan ve Windows Xp ile birlikte gelen yazılımın en son sürümü.
Windows Movie Maker 2, basit birkaç sürükleyip bırakma hareketiyle bilgisayarınızda kişisel filmlerinizi yapmanızı, düzenlemenizi ve paylaşmanızı sağlayarak film yapmayı inanılmayacak kadar eğlenceli ve kolay hale getirir.

Filmlerinize özel efektler, müzik, altyazılar, ek bilgiler ve anlatım ekleyebilir, daha sonra Web, e-posta veya CD aracılığıyla filmlerinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Movie Maker ile yaptığınız filmler format olarak Media 9'u kullandığı için birçok cihazla özellikle Pocket PC'lerle uyumlu çalışacaktır.
Ücretsiz bir video düzenleme uygulaması olan ve Windows Xp ile birlikte gelen yazılımın en son sürümü.

Windows Movie Maker description
Windows Movie Maker application will make home made movies just like you want them.
Windows Movie Maker application will make home made movies just like you want them.

With Movie Maker, you will be able to create, edit, and share your home movies right on your PC.

Add professional
touches
· Video: Use special features to polish your video
· Add transitions and special effects
· Add titles and credits
· Add music
· Add narration

Projects to try
· Create an insurance video
· Create a vacation movie your friends will want to watch
· Create a video greeting card

Save and share your movies
· Video: save your movie in different formats
· Save your movie

DOWNLOAD Windows Movie Maker 2.6.4037.0





K-Lite Codec Pack 3.4.5 Full/ Standard/ Basic
alt

Media dosyalarının oynatımında format ve codec karmaşasına düşmekten kurtulmanın en iyi yolu sağlam bir codec paketi yüklemektir. K-Lite Codec Pack ile bu çözüm sağlanabiliyor. İçerdiği en yaygın video ve audio codec'leri ile bilgisayarınızda tüm media dosyalarını oynatabileceksiniz.

DivX, Xvid vb. sıkıştırılmış formatların tüm sürümleride bu paket sayesinde açılabilir duruma gelicek. Paket içerisinde aynı zamanda alt yazı ve görüntü kalitesi, ses detayları gibi konularda birçok ayrıntıya ulaşabileceğiniz ve ayarlamalar yapabileceğiniz araçlarda bulunduruyor.


K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools. Codecs are required to encode and/or decode (play) audio and video. The K-Lite Codec Pack is designed as a user-friendly solution for playing all your movie files. With the K-Lite Codec Pack you should be able to play 99% of all the movies that you download from the internet. The K-Lite Codec Pack works on Windows 2000/XP/2003/XP64/Vista.

Features of K-Lite Codec Pack 3.4.5 STANDARD version :
Player:
* Media Player Classic [version 6.4.9.0+ | build 2007-08-28]
ffdshow:
* ffdshow [revision 1446]
* ffdshow VFW interface
DirectShow video filters:
* CoreAVC [version 1.5.0.0]
* MPEG-2 (Cyberlink) [version 8.0.0.1828]
DirectShow source filters:
* AVI splitter (Haali Media Splitter) [version 1.7.189.11]
* MP4 splitter (Haali Media Splitter) [version 1.7.189.11]
* MP4 splitter (Gabest) [version 1.0.0.3+]
* Matroska splitter (Haali Media Splitter) [version 1.7.189.11]
* Ogg splitter (Haali Media Splitter) [version 1.7.189.11]
* FLV splitter (Gabest) [version 1.0.0.2+]
* MPEG PS/TS splitter (Gabest) [version 1.0.0.3+]
* MPEG PS/TS splitter (Haali Media Splitter) [version 1.7.189.11]
DirectShow subtitle filter:
* DirectVobSub (a.k.a. VSFilter) [version 2.37 + fixes]
Tools:
* Codec Tweak Tool [version 2.1.3]
* GSpot Codec Information Appliance [version 2.70a]
* VobSubStrip [version 0.11

http://www.codecguide.com

Download Full

Download Standard

Download Basic







Plugin Mozilla Firefox 3D

Versión 1.1 — 11/01/07 — 38 Kb

alt
plugin for Mozilla Firefox 2.0 to install reinitiates and when it happens of abatis it leaves the effect 3D

download:

https://addons.mozilla.org/es-ES/firefox/downloads/file/13165/tab_effect-1.1-fx.xpi




CitySurf (yerli google earth)

alt

Kentleri 3 Boyutlu görüntüleyen ve detaylı bilgiler sunan internet tabanlı yazılımdır.

Citysurf; uydu görüntüleri ve haritaları birlikte görüntüleyerek internet üzerinden sizlere ulaşmasını sağlar.

Gelişmiş arama motoru sayesinde 3D ekranda istenilen Adrese ve Binaya çok hızlı erişim imkanı sunar.

Citysurf; dağıtık sunucu mimarisine sahiptir. Bu sayede terrabayt larca veriyi düşük bant genişliğine sahip ağlarda bile hızlı bir şekilde sunar.

Citysurf; çeşitli ve farklı çözünürlükteki veri setlerini destekler. Landsat, İkonos ve Quickbird uydusuna görüntüleri kullanabildiği gibi 25 cm hassasiyetindeki hava fotoğrafları ile 10- 90 mt arasında değişen yükseklik verilerini kullanabilir.



Web based program which displays and gives brief informations about the cities.

Citysurf; combines satellite images with maps and provides you these images via internet.

Through its improved search engine, Citysurf offers quick attainment of desired adresses and/or buildings in 3D display.

Uses real terrain pattern, fly to desired major centers (schools, mosqoes, parks etc.) via the satelite images integrated to the real terrain pattern.

strong>Citysurf; designed in distributed server architecture. By means of this architecture, it serves terrabytes of informations very fast even in the low-bandwith networks.

Citysurf; supports various types and different resolutions of data sets. It uses both images of Landsat, Ikonos and Quickbird satellites and aircraft photograghs of 25 cm sensitivity with 10 - 90 mt altitude data.

türkçe: http://www.citysurf.com.tr/download/CitySurf.exe

english: http://www.citysurf.com.tr/download/CitySurf165_Setup_ENG.exe




BitComet 0.93
alt

BitComet bir P2P (peer to peer) programıdır. Program sadece BitTorrent protokolünü destekler. Yüksek hızda dosya paylaşımı sağlar. 100MB/GB dosya boyutlarında bile paylaşım yapar.


BitComet is a BitTorrent/HTTP/FTP download management software, which is powerful, fast, very easy-to-use, and completely free. It contains many advanced features for BitTorrent download and extends its leading BitTorrent technology to HTTP/FTP to accelerate downloading up to 5 - 10 times faster, or more.
Özellikler :
1. Simülasyon yükleme,
2. Yükleme paketlerini seçebilme,
3. Hızlı veya devam tuşları,
4. P2P kullanıcılarıyla sohbet edebilme,
5. Yüklemelerin yapılacağı disk'i seçebilme,
6. Hız Limitini seçebilme,
7. Port Haritası,
8. Proxy
9. IP filtreleme gibi özellikler bu programın içerisinde mevcuttur.

Bu program MSXML 3 destekli IE 6.0 ve Windows XP sistemleri istemektedir. İşletim sistemi önemli değildir. Ama Internetx Explorer’ı 6.0 yapmadan bu programı kullanamazsınız!

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca innDirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya innDirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, innDir.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

http://cn.bitcomet.com/bitcomet/bitcomet_setup.exe




CCleaner 2.00.500 Final
alt

Açılımı Crap Cleaner olan program adından da anlaşılacağı üzere sisteminizdeki gereksiz dosyaları silerek daha kararlı ve dolayısıyla hızlı bir bilgisayara kavuşmanızı sağlıyor.


CCleaner (Crap Cleaner) is a freeware system optimization and privacy tool. It removes unused files from your system - allowing Windows to run faster and freeing up valuable hard disk space. It also cleans traces of your online activities such as your Internet history. But the best part is that it's fast (normally taking less that a second to run) Program üç ana bölümden oluşuyor. Türkçe olduğu için üç bölümün de kullanımı oldukça basit. Birinci ana bölüm Cleaner yani Temizlik bölümü. Bu bölüm programın asıl amacının gerçekleştirildiği; bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyalardan arınmanızı sağlayan yerdir. Bu bölüm kendi içerisinde de Windows ve Uygulamalar olarak ikiye ayrılmakta. Windows bölümü ise Internet Explorer, Windows Explorer, Sistem ve Gelişmiş olmak üzere dörde ayrılmaktadır.

Internet Explorer bölümünde sörf yaparken bilgisayarınıza giren çerezler, daha sonra işinize yaramayacak olan geçici dosyalar, geçmiş url'ler temizlenir. Windows Explorer bölümünde son açılan dökümanların kaydı, başlat-çalıştır bölümüne yazmış olduğunuz girdiler, diğer Explorer bağlantıları ve arama asistanındaki otomatik tamamlanan girdiler temizlenir. Sistem bölümünde dolu olan çöp kutusu, geçici dosyalar ve diğer sistemde boşa yer kaplayan dosyalar ve girdiler temizlenir. Aslında Temizlik bölümünün en işlevsel yeri burasıdır; çünkü bilgisayarınızın temizlenip daha hızlı bir hal alması büyük oranda sistemin temizliğine bağlıdır. Son bölüm olan Gelişmiş ise kullanıcı tercihine göre açılıyor; yani varsayılan olarak bu bölüm temizlenmiyor. Ben bu bölümün de temizlenmesi için her zaman seçenekleri işaretlerim. Sizlere de Gelişmiş bölümündeki seçenekleri işaretlemenizi öneririm. Evet ilk bölüm hakkında küçük bir ayrıntıyı da belirtip ikinci bölüme geçiyorum: Internet Explorer bölümündeki "Otomatik Tamamla Formu" seçeneğini işaretlerseniz tarayıcınızda kaydetmiş olduğunuz form verilerini ve şifrelerinizi her temizlikten sonra yenilemek zorunda kalırsınız. Zaten bu seçenek pasif olarak geliyor kurulumda.

Geldik Temizlik bölümünün ikinci ana başlığı olan Uygulamalar bölümüne. Uygulamalar bölümünü sizlere genel olarak açıklayacağım. Biliyorsunuz ki sisteminizde kurulu olan her programı kullandığınız sırada bunlar sisteminizde bazı artık dosyalar oluşturur. Bu artık dosyalar da zamanla birikerek sistemin yavaşlamasına neden olur. İşte bu yavaşlamanın önüne geçebilmek için Crap Cleaner programı her programa özel olarak geliştirmiş olduğu temizlik araçlarını bizlere sunuyor. Şunu söylemeliyim ki Crap Cleaner popüler programların çoğunu tanımakta ve her güncellemesinde de bu sayıyı arttırmaktadır. Sonuç olarak Uygulamalar bölümünü mutlaka kullanmalısınız.

Crap Cleaner programının ikinci bölümü olan Sorunlar bölümüne geldik. Sorunlar bölümü Kayıt Defteri Bütünlüğü ve Dosya Bütünlüğü olmak üzere ikiye ayrılıyor. Kayıt Defteri Bütünlüğü'nde sisteminizde meydana gelmiş olan hatalar tespit edilerek kayıt defteri ile olan ilişkisi bulunuyor ve bulunan sorunlara uygun çözümler getiriliyor. DLL dosyalarında, dosya uzantılarında, başlangıç öğelerinde, ActiveX bileşenlerinde, yardım dosyalarında ve daha birçok alanda meydana gelen hatalar bulunup düzeltiliyor. Bu alan direk kayıt defteri ile ilişkili olduğu için aklınıza güvenli mi acaba diye bir soru gelmiş olabilir. Ben sizlere şunu söyleyeyim; çok uzun zamandan beri bu programı ve bu bölümünü kullanmaktayım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım, yani bu programa güvenebilirsiniz. Ayrıca kayıt defterinin yedeğini de bir işlem yapmadan önce alma şansınız bulunuyor. "Dosya Bütünlüğü" bölümü ise "Başlat" bölümünde ve masaüstünde bulunan uygulama kısayollarındaki hataları gideriyor.

Programın son bölümü olan Araçlar bölümündeyiz. Bu bölümde Windows'ta birçok kullanıcının başına bela olan program kaldıramama sorununa çözüm getiriliyor. Geri Yüklemeyi Çalıştır butonuna basarak programın kaldırma aracına ulaşabiliyorsunuz. Bunu zaten Program Ekle-Kaldır'dan da yapabiliriz dediğinizi biliyorum. Evet haklısınız fakat şimdi söyleyeceğim özelliği daha önemli, o da Girdiyi Yeniden Adlandır ve Sil seçenekleri. Biliyorsunuz ki sorunlu program kaldırmalarında kaldırmış olduğunuz halde Program Ekle-Kaldır'da program görünebilir. İşte Girdiyi Sil seçeneği ile bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. Tabii ki yeniden adlandırma imkanınız da var.
Küçük bir güzellik de sağ altta bulunan Metin Dosyasına Kaydet butonuyla bu listeyi direk not defterine kaydedebilmeniz.

Araçlar bölümünün başlangıçta kısmı ile Windows'unuzun açılışında başlayan uygulamaları silebilir ve çalışmamamasını sağlayabilirsiniz.
Peki buradaki amaç nedir? Windows açılışına her eklenen başlangıç ögesi sistemin biraz daha yavaş açılmasına neden olur. Bu alanı kullanarak gereksiz uygulamaların açılmasını engelleyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem (sakın yanlış anlamayın) eğer acemi iseniz burayla pek ilgilenmeyin. Çünkü gerekli bir uygulamanın başlangıçta açılmasını engelleyerek sisteminize zarar verebilirsiniz.


Cleans the following Windows components:

  • Internet Explorer
    - Temporary File Cache
    - URL History
    - Cookies
    - Hidden Index.dat files
    - Last download file location
  • Firefox
    - Temporary File Cache
    - URL History
    - Cookies
    - Download manager
  • Recycle Bin
  • Clipboard
  • Windows Temporary files
  • Windows Log files
  • Recent Documents (on the Start Menu)
  • Run history (on the Start Menu)
  • Windows XP Search Assistant history
  • Windows XP old Prefetch data
  • Windows memory dumps after crashes
  • Chkdsk file fragments

Advanced Options allow cleaning of:

  • Menu Order cache
  • Tray Notifications Cache
  • Window Size and Location Cache
  • User Assist history
  • IIS Log Files
  • Custom Folders

Application Cleaning:

As well as cleaning up old files and settings left by standard Windows components, CCleaner also cleans temporary files and recent file lists for many ap聰lications. Including:
  • Firefox, Opera, Safari, Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, Microsoft Office, Nero, Adobe Acrobat Reader, WinRAR, WinAce, WinZip and more...

Registry Cleaning:

CCleaner uses an advanced Registry Cleaner to check for problems and inconsistencies. It can check the following:
  • File Extensions
  • ActiveX Controls
  • ClassIDs
  • ProgIDs
  • Uninstallers
  • Shared DLLs
  • Fonts
  • Help File references
  • Application Paths
  • Icons
  • Invalid Shortcuts and more...

Safety:

CCleaner was designed from the ground to be safe and secure to use. It has multiple levels of checks in place to ensure that it cannot delete any useful information or documents you may still need. We also certify that it contains no Spyware or Adware.

High Security:

For the super cautious users we also offer secure file erasing. By overwriting the files before deleting them, making it impossible to recover the data.

http://download.piriform.com/ccsetup200.exe




FileZilla v3.0.0 Final
alt FileZilla birçok özelliği bulunan küçük ama oldukça güçlü bir FTP istemcisidir. Tüm bağlantı bilgileriniz ile uzak sunucuya yaptığınız giriş bilgilerinizi Internet Explorer tarzı bir arabirim ile gösterebilir ve kaydedebilir.

FileZilla programı güvenlik duvarı (firewall), proxy bağlantıları, SSL ve Kerberos GSS güvenliğini destekler. Ayrıca bağlantıyı açık tutma özelliği, otomatik Asci/Binary transferi desteği ve diğer onlarca gelişmiş yardımcı aracı ile hem amatör hem de profesyonel kullanıcılar için çok özellikli bir FTP istemcisi görevini başarıyla yapabilir. Detaylar Haberin Devamında..

FileZilla is powerful Open Source FTP/SFTP client with many features. It includes a site manager to store all your connection details and logins as well as an Explorer style interface that shows the local and remote folders and can be customized independently. The program offers support for firewalls and proxy connections as well as SSL and Kerberos GSS security. Additional features include keep alive, auto ascii/binary transfer, download queue, manual transfers, raw FTP commands and more.

http://prdownloads.sourceforge.net/filezilla/FileZilla_3.0.0_win32-setup.exe




YouTube Downloader 2.5
alt
YouTube Downloader sayesinde dünyanın en popüler video paylaşım sitesi olan YouTube'dan beğendiğiniz video dosyalarını innDirebilirsiniz.
Program gayet sade bir arayüze sahip ve kullanımı çok kolay. Videoları sisteminize innDirmek için programın adres satırına innDirmek istediğiniz videonun adresini yazmanız yeter.YouTube Downloader, tamamen ücretsiz bir programdır. Hiçbir casus yazılım, virüs, truva atı içermez ve programı kullanmak için kayıt işlemi gerektirmez.

YouTube Downloader is a free tool that downloads videos from youtube and saves it as Avi file to your local computer. It allows you to easily grab and save desired youtube video. Simply paste the URL of a video into the program, press Start, and the AVI or MPEG file will be downloaded into the selected folder. You don't need any players to play flash video just play it on the defult media player clasic.

YouTube Downloader is a completly FREE Software. It contains absolutely NO ADWARE, NO SPYWARE, NO REGISTRATION, NO POPUPS, NO MALWARE or other unwanted software.


http://download.youtube-d.com/files/youtubed_setup.exe




7-Zip v4.55 Beta
alt 7-Zip kullanıcıya yüksek oranda sıkıştırma desteği sunan gelişmiş bir dosya sıkıştırıcısı ve açıcısıdır. Yenilenmiş 7z biçimi ZIP arşivlerine göre %30-50 daha fazla sıkıştırma yapabilmektedir. 7-Zip diğer programlara rakip olabilecek ölçüde iyi çalışmaktadır. Programı yüklediğinizde otomatik olarak Türkçe oluyor.

7-Zip is a file archiver with a high compression ratio. The program supports 7z, ZIP, RAR, CAB, GZIP, BZIP2, and TAR formats. Compression ratio in the new 7z format is 30-50% better than ratio in ZIP format. It also compresses to ZIP 2-10% better than PKZip and WinZip. It has an additional powerful command line version and FAR Manager support.

http://downloads.sourceforge.net/sevenzip/7z455.exe





Intel Chipset Software Installation Utility 8.4.0.1016
alt

Bu araç USB ve AGP gibi belirli işlevler için işletim sistemine yonga setini nasıl düzenlemesi gerektiği konusunda bilgi veren INF dosyalarını kurar.Kullanım açısından gerekli olan dosyalar SATA depolama desteği,USB desteği gibi işlevlerin yerine getirilmesini sağlar.


The Intel(R) Chipset Software Installation Utility installs Windows* INF files to the target system.
These files outline to the operating system how to configure the Intel(R) chipset components in order to ensure that the following features function properly:

- Core PCI and ISAPNP Services
- PCIe Support
- IDE/ATA33/ATA66/ATA100 Storage Support
- SATA Storage Support
- USB Support
- Identification of Intel(R) Chipset Components in the Device Manager

The Intel® Chipset Software Installation Utility is validated on the following Microsoft operating systems:
- Microsoft Windows Server 2003 with Service Pack 1
- Microsoft Windows Server 2003 x64 Edition
- Microsoft Windows 2000 with Service Pack 4
- Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
- Microsoft Windows XP with Service Pack 2
- Microsoft Vista

The Intel® Chipset Software Installation Utility contains support for the All Intel Chipsets.


http://downloadmirror.intel.com/10884/eng/INF_AllOS_8.4.0.1016_PV_Intel.exe




RaimaRadio 1.4
alt

RaimaRadio programı ile dünyanın her tarafından internet radyo yayınlarını dinleyebilir ve dilediğiniz yayınları veya parçaları kaydedebilirsiniz.
Radyo istasyonları RaimaRadio programıyla tamamıyla kontrolünüz altında. Ekleyin, çıkarın, hızlı tuş atayın, gezin, rastgele dolaşın... Belirlediğiniz bir radyo programını kaydetmek istenseniz ise yayın saatine göre programı kurarak siz başında olmasanız bile kaydetmesini sağlayabilirsiniz. Program aynı zamanda istasyonların logolarını da gösterebilmektedir.

RaimaRadio allows you to listen to and record radio stations from around the world. While listening to your favorite radio station you can record it anytime you want. Browse through the radio stations or just select a random station and enjoy Internet radio!ou have total control over your radio stations allowing you to add or delete a station anytime you want. Need to play a station from another applicaton then just enable global hotkeys and control it anytime. If you need to listen to or record a station at a certain time then you can. Just schedule it, sit back and relax. It will also show album art and station logos where available.

http://www.raimasoftware.com/downloads/raimaradio_setup.exe




TwistedBrush Edition v13.8
alt

Orta ve üst seviye sanatçılar için özellikle yaratılmış bir program. Şimdiye kadar yaratılan en güçlü resim editörü olmasına rağmen en kolay kullanıma sahip olanı. Suya bulama, yağlandırma, akrilik, kalem ve pastel gibi efektleri kullanabilirsiniz. Bu program ile sıra dışı fırça darbeleri yapabilirsiniz.

Simplicity without sacrifice, powerful enough for the professional artist yet simple enough for the novice. TwistedBrush has one of the most versatile and powerful brush engines in existence, yet it was designed from day one to be easy to use.


TwistedBrush has more than 3,000 brushes, along with all the features that artists love to use: layers, realistic media, photo cloning, tracing, masks, particles, filters, script recording, scripts to AVI, drawing tablet support, brush shapes, patterns, textures, integrated scanner support, image brushes, drawing guides, reference image views, dirty brushes, scratch layer, dynamic palettes and a whole lot more. Best of all, feature updates are frequent!











0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle