site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
İşte 21 üniversitenin yeni Rektörü

Abdullah Gül
Abdullah Gül


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresi yarın dolacak 21 üniversitenin rektörlerini atadı. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre 21 üniversitenin yeni rektörleri şu isimlerden oluştu:

-Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe

-Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Cemal Taluğ

-Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Hikmet Koçak

-Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Kadri Özçaldıran

-Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İlyas Dökmetaş

-Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Alper Akınoğlu

-Dicle Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç

-Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Füzün

-Ege Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Candeğer Yılmaz

-Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne Hasan Fahrettin Keleştemur

-Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Feyzi Bingöl

-Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Rıza Ayhan

-Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun

-İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Cemil Çelik

-İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Muhammed Şahin

-Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. İbrahim Özen

-Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Hüseyin Akan

-Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Acar

-Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne, yeniden Prof. Dr. Enver Duran

-Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Medet Mete Cengiz

-Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İsmail Yüksek

Cumhurbaşkanı Gül, yeni atadığı rektörlere ilişkin mesajında ise şöyle dedi: “Ülkelerin ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel gelişimlerinde büyük rolü bulunan üniversiteler, bilim merkezi olmalarının yanında, kalkınma ve gelişmenin lokomotifidirler. Bilgi ve teknoloji üretiminin yapıldığı, tüm düşüncelerin özgürce ifade edildiği evrensel kurumlar olan üniversitelerimizden beklentilerimiz büyüktür.

Üniversitelerimizin kendi aralarında olduğu gibi dünyanın saygın üniversiteleriyle de bilimsel çalışmada bir rekabet ve yarış içerisine girmeleri büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda Avrupa Birliği ile müzakere sürecinde Yükseköğretim Kurulu tarafından hazırlanan ve geleceğe dönük projeksiyonlar sunan Strateji Belgesi'ni önemsiyorum. Üniversitelerimizin Strateji Belgesi'ne uygun olarak yükseköğretim alanında Avrupa Birliği standartlarının yakalanması, bilimsel seviyenin yükseltilmesi ve araştırma-geliştirme alanında dünya ile yarışacak bir düzeye ulaşılması amacıyla daha fazla çaba göstermeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu duygularla yeni atanan rektörlerimizi kutluyor, kendilerine ve halen görevlerini yürüten üniversite yöneticilerine başarılar diliyorum."



5 bin YTL'lik otomobil!

5 bin YTL'lik otomobil!

Otomotiv devi Tata, 'dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano'nun da etkisiyle Türkiye'de sektörden daha hızlı büyüdü. Araç sonbaharda Türkiye'ye gelecek.

Hintli Tata tarafından 'Dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano henüz Türkiye'ye gelmedi, ancak oluşturduğu olumlu imajın da etkisiyse Tata Türkiye'de sektörden daha hızlı büyüme kaydetti. Tata'nın Türkiye Distribütörü İsotlar Grup'un Pazarlama Müdürü Banu Eresen, “Yılın ilk 6 ayında binek otoda sektör yüzde 18,2 büyürken Tata yüzde 51,2 oranında büyüdü. Ticaride ise sektörün büyümesi yüzde 4,9 iken Tata yüzde 21,4'lük büyüme gerçekleştirdi” dedi.

TELEFONLAR KİLİTLENDİ

Banu Eresen, sektörden daha hızlı büyümelerinde doğru pazarlama stratejileri uygulamanın yanında etkili olan faktörler hakkında şöyle devam etti: “Tato Nano dünya basınında lanse edildiğinde telefonlarımız kilitlendi. Kadronun yarısı, sıraya girmek, kaparo vermek ve filo almak isteyenlere ürünle ilgili bilgiler verdi. Jaguar ve L.Rover satın alması ve Tata Nano üretimi sayesinde basında olumlu olarak çok yer aldık.”

Milliyet



Ali Sami Yen adı da maziye karışıyor

Ali Sami Yen adı da maziye karışıyor

Galatasaray Kulübü'nün ana sponsoru 2009-2010 yılından itibaren Türk Telekom olacak.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Galatasaray Spor Kulübü ve iştiraklerinin Türk sporunda dev bir birlikteliği gerçekleştirerek Türk Telekom ile pazarlama, reklam ve

tanıtım anlaşması imzaladığı duyuruldu.

Yapılan anlaşmaya göre, mevcut ana sponsor Avea ile olan sözleşmenin sona ermesinin ardından 2009-2010 sezonundan itibaren 5 sezon boyunca kulübün ana sponsorunun Türk Telekom olacağı ifade edildi.

-TÜRK TELEKOM STADI-


Anlaşmaya göre, inşaat çalışması süren stadın, 10 yıl süreyle adının Türk Telekom Stadı olacağı bildirildi.

Açıklamada, ''Türk Telekom ayrıca, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde inşaatı süren yeni stat projemize de ismini veriyor. Böylece Avrupa'nın en iyileri arasında gösterilen yeni stadımız, açılışından itibaren 10 yıl süreyle Türk Telekom Stadı adıyla anılacak'' denildi.

AA





İnternette önemli açık uyarısı
İnternette önemli açık uyarısı

TÜBİTAK Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Bilgisayar Olayları Müdahale Ekibi (TR-BOME), internetin temel protokollerinden DNS (Alan Adı Sistemi) protokolünde ciddi bir açık buldu. Kullanıcıların vakit kaybetmeden Alan Adı Sistemi ve işletim sistemlerini güncellemeleri önerildi.

TÜBİTAK'ın yazılı açıklamasında, TR-BOME'nin, bilgisayarlarda bulunan yeni ve kritik bir açıklığı ''Acil'' koduyla bildirdiği kaydedildi.

İnternetin temel protokollerinden olan ve IP adresinden alan ismine dönüşmeyi sağlayan DNS protokolündeki açık konusunda alınması gereken önlemlere ilişkin şu bilgilere yer verildi:

''İnternet kullanıcıları, interaktif bankacılık işlemleri, internet üzerinden alışveriş (e-ticaret), e-posta kullanımı gibi birçok aktiviteyi gerçekleştirirken alan adları (örneğin: www.google.com.tr) ile istedikleri internet sayfalarına erişmektedirler. Söz konusu açıklığın saldırgan tarafından kullanıldığı durumda, internet kullanıcısına yazılmış olan alan adının gerçek internet adresinin dışında, saldırgan tarafından belirlenmiş internet adresine yönlendirilme riski doğacaktır.

Bu nedenle Alan Adı Sistemini güncellememiş olan kurumların Alan Adı Sunucuları'ndan faydalanan kullanıcıların mağdur olma riski bulunmaktadır. Söz konusu kurumun internet servis sağlayıcı olması durumunda, risk daha da artmaktadır. Bu açıklığın çözümü için Alan Adı Sistemi güncellemelerinin, kurumların ilgili birimleri tarafından vakit kaybetmeksizin uygulanması gerekmektedir.

Ayrıca, ev kullanıcılarının da bilgisayarlarının işletim sistemi güncellemelerini uygulamaları gerekmektedir. Açıklık ve açıklığın kapatılması ile ilgili detaylı bilgi, Türkiye'nin bilgi güvenliği kapısı olan www.bilgiguvenligi.gov.tr adresinde yer almaktadır.''

(aa)



Cepte Nokia Chat Programı İndir


Msnye çok büyük bir rakip çıktı desek yeridir.Nokia ceptelefonları için chat programı yaptı.Nokia Chat adlı bu program bence msnyi cep telefonu kullananlara unutturacak.Nokia Chatin fazlası var eksiği yok.Nokia Chate isterseniz GPRS ile isterseniz kablosuz ağ ile girebilirsiniz.Bu programı kullanmak için kısa bir kayıt olma işlemi var onu yapmanız kendinize Msn Chat hesabı almanız gerekiyor.Nokia Chat ile resimli ifadeler,sesli mesaj gönderebilirsiniz.Ayrıca bilgisayardaki msnye resimler koyulduğu gibi aynen bu chat programına da cep telefonunuzdaki resimleri ekleyebilirsiniz.Dosya alıp gönderme işlemi yapabilir.Hatta durum bilginizi meşgul,yemekte vb. göstertebilirsiniz.Nokia Chat programı Nokia N95 8GB, N95, N82, N81 8GB, N81, N76, E71, E66, E51, 6290, 6120 Classic, 6110 Navigator,E90 Communicator, 6124 classic, 6121 Classic, 5700 XpressMusic test edilmiştir olumlu sonuçlar alınmıştır.Program beta aşamasında olduğu için Türkçe Dil desteği yoktur.


Nokia Chat programını bu sitede bulabilirsiniz indirin.



8 bin 500 lisans mezunu polis alınacak

2008-2009 yıllarında düzenlenecek 6. ve 7. dönem Polis Meslek Eğitimlerine, 2007 ve 2008 yılları Kamu Personel Seçme Sınavının birinden (KPSSP3) puan türünden (65.000) ve üzerinde puan alan ve en az dört yıllık yüksek öğretim kurumlarından veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan (8.100)’ü Erkek, (400)’ü Bayan toplam (8.500) öğrenci alınacaktır.

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

POLİS MESLEK EĞETEM MERKEZLERİNE (POMEM) ÖĞRENCİ ALIMI DUYURUSU

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı en az 6 ay süre ile mesleki temel eğitimin verildiği; parasız, yatılı ve üniformalı eğitim kurumlarıdır.

2008-2009 yıllarında düzenlenecek 6. ve 7. dönem Polis Meslek Eğitimlerine, 2007 ve 2008 yılları Kamu Personel Seçme Sınavının birinden (KPSSP3) puan türünden (65.000) ve üzerinde puan alan ve en az dört yıllık yüksek öğretim kurumlarından veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan (8.100)’ü Erkek, (400)’ü Bayan toplam (8.500) öğrenci alınacaktır.

MÜRACAAT İŞLEMLERİ

Adaylar, ikamet ettikleri İl Emniyeti Müdürlüklerine 04-15 Ağustos 2008 tarihleri arasında, istenen belgelerle birlikte şahsen başvuracaklardır. Müracaatlar 15 Ağustos 2008 tarihi saat: 17.00’da sona erecektir. Eksik belge veya posta yolu ile ya da başvuru zamanı geçtikten sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

DEĞERLENDİRME VE SEÇME SINAV YERİ TARİHİ DUYURUSU

Değerlendirme ve seçme işlemlerine, 2008-2009 yıllarında düzenlenecek 6. ve 7. dönem Polis Meslek Eğitimlerine katılmak için müracaat eden adayların KPSS P3 puanlarına göre yapılacak sıralama neticesinde en yüksek puandan başlanarak, (8.100)’ü Erkek, (400)’ü Bayan kontenjanının 3 katı olan (24.300) Erkek, (1.200)’ü Bayan olmak üzere toplam (25.500) aday çağrılacaktır. Adayların, katılacakları bölge merkezleri ve tarihleri, 25 Ağustos 2008 tarihinde Eğitim Dairesi Başkanlığının http://www.egm.gov.tr/egitim internet adresinden ve İl Emniyet Müdürlüklerince ilanen adaylara duyurulacaktır. İnternet adresinden ve İl Emniyet Müdürlüklerinde ilanen yapılan duyuru adaylara tebliğ edilmiş sayılacağından ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

DEĞERLENDİRME VE SEÇME İŞLEMLERİ

Değerlendirme ve seçme işlemlerine, Emniyet Genel Müdürlüğünce belirlenecek kurul tarafından ilan edilen bölge merkezlerinde 01 Eylül 2008 tarihinde başlanacaktır. Değerlendirme ve seçme işlemi, üç aşamadan oluşacak ve Emniyet Genel Müdürlüğünce ilan edilen eğitim dönemleri için geçerli olacaktır.

DEĞERLENDİRME VE SEÇME SINAVI SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine alınacak öğrencilerin başarı listesi, KPSS P3 puanı, değerlendirme (2.aşama) ve fizikî yeterlik (3.aşama) puanlarının toplamına göre, en yüksek puandan başlanarak erkek ve bayan olmak üzere ayrı ayrı hazırlanacaktır. Sıralama sonucunda eşitlik olması hâlinde, KPSS puanı daha yüksek olan aday tercih edilecektir. Sıralama sonucuna göre, o yıl belirlenen kontenjan miktarı kadar aday asıl, bu miktarın % 30’u kadar aday yedek olarak ilan edilecektir. Adayların başarı durumları 12 Eylül 2008 tarihinde Eğitim Dairesi Başkanlığının http://www.egm.gov.tr/egitim internet adresinden ve İl Emniyet Müdürlüklerince ilanen duyurulacaktır.

POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİNE PLANLAMA VE MEMURİYETE ATANMA

Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavlarında başarılı olan adayların eğitime alınacakları Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlamaları Eğitim Dairesi Başkanlığınca adaylara ayrıca duyurulacaktır.

Eğitim-öğretim başladıktan sonra herhangi bir aşamasında POMEM’den çıkan veya çıkarılan öğrenciler bir daha POMEM Öğrenci Adaylığı için başvuruda bulunamazlar.

Ayrıca, 5336 Sayılı Emniyet Teşkilatı Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 2 inci Maddesinin Ek 24 üncü Maddesinin 5 inci fıkrasına göre Polis Meslek Eğitim merkezlerinde eğitimlerini başarı ile tamamlayanlar, Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına aday polis memuru olarak atanırlar.

Bu şekilde atananlar, atanma tarihinden itibaren altı yıl süreyle başka kurumlara nakil yoluyla atanamazlar.

POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜKLERİ BAŞVURU ŞARTLARI

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b) En az dört yıllık yüksek öğretim kurumu veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.

c) Değerlendirme ve seçme işlemlerinin ilk günü itibarıyla, askerliğini yapmamış erkekler ile bayan adaylar için 27 yaşından, askerlik hizmetini yapmış erkek adaylar için 29 yaşından gün almamış olmak (18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde düzeltmeden önceki yaş dikkate alınır.)

· Askerliğini yapmamış erkek ve bayan adaylar için 01.09.1982 tarihi ve sonrasında doğanlar,

· Askerliğini yapan, bu tarihte terhis olabileceğini belgeleyen erkek adaylar için 01.09.1980 tarihi ve sonrasında doğanlar.

ç) Erkekler için 167 santimetreden, bayanlar için 165 santimetreden kısa boylu olmamak.

d) Sağlık yönünden, Sağlık Yönetmeliğinde belirlenen şartları taşımak.

e) Başvuru öncesi ve başvuru sırasında; genelev, birleşme yeri, randevu evi, tek başına fuhuş yapılan mesken ve bu gibi yerlerde aracılık, bekleyicilik ve benzeri bir meşguliyeti bulunmamak; fuhuş, kumar, uyuşturucu veya uyarıcı madde nedeni ile hakkında herhangi bir adlî veya idarî soruşturma veya kovuşturma devam ediyor olmamak, idarî yaptırım uygulanmamak veya hüküm giymemiş olmak, bunlardan herhangi birinin uzlaşma yoluyla sonuçlandırılmamış veya yine bunların herhangi birisiyle ilgili olarak mahkemece hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmemiş olmak ya da başka bir tedbire çevrilmemiş olmak.

f) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı altı ay veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış veya yasaklanmış haklar geri verilmiş olsa bile; devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından;

1) Mahkûm olmamak.

2) Hükmün açıklamasının geri bırakılmasına karar verilmemiş olmak.

3) Devam etmekte olan bir kovuşturma bulunmamak veya kovuşturması uzlaşma ile neticelenmemiş olmak.

g) (e) ve (f) bentleri adayın eşi hakkında da uygulanır.

ğ) Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye veya parti kollarına üye bulunmamak, daha önceden üyeliği var ise ayrıldığını belgelemek, terör eylemleri ile organize suç faaliyetlerine katılmamış olmak.

h) Herhangi bir kadınla veya erkekle nikâhsız olarak birlikte yaşıyor olmamak.

ı) Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak.

i) Silah taşımaya ve silahlı görev yapmaya hukukî bir engeli bulunmamak.

j) 8/5/2005 tarihli ve 25809 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Polis Meslek Eğitim Merkezleri Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 11 inci maddesi kapsamında ilişiği kesilenler hariç, Genel Müdürlük bünyesindeki eğitim kurumlarından ayrılmış veya çıkarılmış ya da herhangi bir yükseköğretim kurumundan disiplinsizlik nedeniyle çıkarılmamış olmak.

k) KPSS P3 puan türünden, (65.000) taban puan veya üzerinde puan almış olmak.

l) İlgili mevzuat kapsamında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak.

şartları aranır.


BAŞVURU TARİHLERİ: 04–15 Ağustos 2008

BAŞVURU YERLERİ: İl Emniyet Eğitim Şube Müdürlükleri

İRTİBAT ADRESİ:Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü Necatibey Cad. No:70 Çankaya / ANKARA

Tel: 0 312 412 14 33-34-35-36

Faks: 0 312 425 43 15



Antalya turizminde rekor artık Rusların

Antalya turizminde rekor artık Rusların

RUSLAR ALMANLARI GEÇTİ

Antalya'ya gelen turistlerin milliyetlerine göre dağılımı incelendiğinde, yıllardır ilk sıralarda yer alan Almanları, bu yılın yedi aylık döneminde Ruslar geçti. Bu yılın yedi aylık döneminde, Rus turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27.64 oranında arttı ve 1 milyon 267 bin 1'e ulaştı. İlk sıraya yerleşen Rusları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,74 artış ve 1 milyon 214 bin 378'le Alman turistler izledi.

AA



µTorrent 1.8 Build 11705 RC7


alt

µTorrent güçlü, hızlı ve küçük boyutlu bir BitTorrent istemcisidir. Program gelişmiş istemcilerin sağladığı özellikleri; daha az işlemci, bellek ve hard disk alanı kullanarak sunabilmek için üretilmiştir.

Özellikler:
# Türkçe dahil 45 dil desteği
# Kurulum gerektirmez
# Dosya innDirme önceliği sistemi
# Düzenlenebilir bant genişliği paylaşımı
# Trackerless desteği
# UPnP desteği (Sadece Windows XP'de)
# Genel ya da kullanıcı bazında hız limiti ayarı,
# 6 Mb'den düşük bellek kullanımı
# 203 Kb gibi inanılmaz bir boyuta sahip olması

uTorrent is an efficient and feature rich BitTorrent client for Windows sporting a very small footprint. It was designed to use as little cpu, memory and space as possible while offering all the functionality expected from advanced clients.
  • Multiple simultaneous downloads
  • Configurable bandwidth scheduler
  • Global and per-torrent speed limiting
  • Quick-resumes interrupted transfers
  • RSS Downloader
  • Trackerless support (Mainline DHT)
  • DOWNLOAD


Foxit PDF Reader 2.3.3201

alt
Foxit PDF Reader 2.3.3201
Foxit Reader, ücretsiz bir PDF (e-kitap) okuma, yazdırma programıdır.Çok küçük sizeuyla hızlı downloadilir ve fazla yer kaplamaz.İndirir downloadmez kullanmaya başlayabilirsiniz.Ve anında başlar, böylece "Merhaba" ekranının kaybolmasını beklemenize gerek yoktur. [Üreticinin kurduğu bu cümle Adobe Acrobat Reader'ın başlangıcında çıkan ekranla alakalı]
  • Kullanımı çok basit olan bu programda çift tıklamayla program açılır, ve anında istediğiniz dosyayı okutabilirsiniz.
  • Yazdırmak isterseniz "print" (yazdır) demeniz yeterli.
  • Bu sürümde dosya içinde istediğiniz kelimeyi ya da kelime grubunu bulmanız sağlanmış ve seçtiğiniz grubu kopyalayabilme imkanı verilmiş.

  • Foxit Reader is a free PDF document viewer and printer, with incredible small size (only 2.1 M download size), breezing-fast launch speed and amazingly rich feature set. Foxit Reader supports Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista.
    DOWNLOAD



    Animation from Movie 2.0


    Animation from Movie 2.0

    Animation from Movie is a small and simple application that converts movies into animation clips. Making animation have never been so easy. Just load a movie (in avi format), click a button and view the result animation. The animated clip can be saved in avi or swf format and can be easily included in a web page.

    DOWNLOAD




    XP Codec Pack 2.4.1


    XP Codec Pack




    XP Codec Pack, en çok kullanılan ses ve video biçimlerini oynatmaya yarayan, en eksiksiz çözücü paketidir. Windows Media Player ve Winamp gibi bazı medya oynatıcıları, çeşitli sesleri ve videoları çalıştıramazlar. Bunun sebebi, bazı biçimleri tam olarak çözememeleridir. XP Codec Pack'i sisteminize kurduğunuzda, çalıştıramadığınız sesleri ve videoları medya oynatıcınız çalıştıracaktır. Her türlü videoyu ve sesi sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmeniz için mutlaka bir çözücü paketine ihtiyaç duyarsınız ve bu ihtiyacınızı da XP Codec Pack oldukça iyi karşılar.

    Tamamen ücretsiz olan ve hiçbir casus yazılım içermeyen yazılımın kurulumu ve kullanımı oldukça basittir. Yapmanız gereken tek şey, yazılımı innDirdikten sonra sisteminize kurmaktır. Kurulum tamamlandıktan sonra oynatamadığınız sesleri veya videoları, tekrar oynatmak istediğinizde, medya oynatıcınız sorunsuzca işlevini yerine getirecektir.

    XP Codec Pack is one of the most complete codec pack which helps you to play all major audio and video formats. And to complete your multimedia experience, instead of 3 or 4 different players you get one, simple integrated player that plays almost all audio and video files: Media Player Classic

    DOWNLOAD




    Miranda IM 0.7.8 Final


    Miranda IM 0.7.8 Final

    Miranda IM - instant messaging manager that supports work in the networks of ICQ, AIM, MSN, Jabber, Yahoo and others. Miranda IM sobstvennyuu allows for the creation of a unique "assembly" Miranda, tailored exclusively for your individual requirements.
    One of the merits of Miranda IM is its expandability by installing additional modules, which the official site has more than 300. Miranda IM do not write any official files in the system folders that in small sizes you can get your program to USB storage media and work with it in any convenient place.

    Size: 1.5 MB
    The medicine: not required

    http://rapidshare.com/files/132455843/Miranda_IM_0.7.8_Final.rar
    No Password



    RocketDock 1.3.5


    RocketDock



    RocketDock,windows işletim sisteminize MacOs havası katacak.RocketRock, masaüstünüzde çeşitli değişikler yapan, başlat çubuğunundan arkaplana kadar bilgisayarınızı yenileyen bir program.RocketRock, masaüstünüzde çeşitli değişikler yapan, başlat çubuğunundan arkaplana kadar bilgisayarınızı yenileyen bir program.

    RocketDock is a smoothly animated, alpha blended application launcher. It provides a nice clean interface to drop shortcuts on for easy access and organization. With each item completely customizable there is no end to what you can add and launch from the dock.

    Now with added Taskbar support your minimized windows can appear as icons on the dock. This allows for better productivity and accessibility

    DOWNLOAD



    0 yorum:

    HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

    Template by:
    Free Blog Templates

     
    Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle