site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
İnternet üzerinden aynı gün pasaport

İstanbul Emniyet Müdürlüğü vatandaşın hayatını kolaylaştıracak hizmetleri internet ortamına taşıdı. Türk halkı ve yabancılar polis merkezlerine giderek almış oldukları bazı hizmet ve bilgileri artık yorulmadan evlerinden ve iş yerlerinden www.iem.gov.tr internet sitesinden alabilecek.

İşte emniyetin internet üzerinden sunduğu hizmetler:
• Pasaport alacak vatandaşlar internet üzerinden online olarak sabah müracaat ettiklerinde pasaportlarını akşam alabilecek.
• Vatandaşlar otomobilleriyle ile ilgili haciz, icra, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve çalıntı olup olmadığını öğrenebilecek.
• Sürücü belgesi ceza puanlarını öğrenebilecekler.
• Silah ruhsatı alma şartları hakkındaki bilgiyi ve müracaatı formunu ücretsiz alabilecekler.
• Yabancılar ikamet, vatandaşlık ve iltica işlemleri ile ilgili Türkçe ve İngilizce form ve dilekçelerini ücretsiz edinebilecek.
• Kayıp olan yetişkin ve çocukların bulunmasına yönelik araştırma ve sorgulama yapabilecek.
• Özel Güvenlik Sınavı’na girenler kimlik ve sınav sonuçlarını öğrenebilecek.
• Aileler ve gençler uyuşturucu ve sporda şiddet konusunda bilgi ve tavsiyeler öğrenebilecek.
• Polis Radyosu 94.1 frekansından dinlenebilecek.
• İhbar ve şikayet yapabilecek.




Brokoli ve benzeri sebzeler, kanser riskini azaltıyor Antibiyotik gribi önlemez
Brokoli ve benzeri sebzelerin, sigara tiryakilerinin ve sigarayı bırakmış kişilerin akciğer kanserine yakalanma riskini azaltabileceği bildirildi.
ABD, 19 Kasım 2008 09:53
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, antibiyotiğin nezle ve gribi önlemediğini söyledi. Akdağ, en iyi tedavinin en az ilaçla olanı olduğuna da dikkat çekti.
Ankara, 18 Kasım 2008 18:54
KOAH dünyada 4. ölüm nedeni Alzheimer'la ilgili yeni araştırmalar
Türk Toraks Derneği Dünya KOAH Günü Koordinatörü Prof. Dr. Ali Kocabaş, KOAH olarak bilinen Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı'nın ölümcül seyreden ancak önlenebilir bir hastalık olduğunu belirtti.
İstanbul, 18 Kasım 2008 14:12
Bilimadamları dünyada her geçen gün daha fazla insanı etkileyen Alzheimer hastalığını yavaşlatmanın yollarını arıyor. İleri yaşlarda bunama şeklide ortaya çıkan hastalık, direk beyni etkiliyor ve henüz bu hastalığa karşı etkili bir tedavi bulunabilmiş değil. Buna rağmen uzmanlar hastalığın ilerlemesini önlemeye yönelik yapılan çalışmaların umut verdiğini söylüyor. Amerika'nın Sesi Televizyonu'nun haberi.
ABD, 18 Kasım 2008 11:57
Büyüme hormonu ilacı Alzheimer'e yaramıyor Şişmanlık anne karnında başlıyor
Büyüme hormonunun üretilmesini sağlayan ve farelerde olumlu sonuçlar alınan ilaç, Alzheimer hastalığının ilerlemesini durduramadı.
İstanbul, 18 Kasım 2008 09:40
Şişmanlık anne karnında başlıyor. Kadınların hamileyken fazla yağlı yemekler yemesi, bebekler için de aşırı yeme ve obeziteye yol açıyor.
ABD, 17 Kasım 2008 17:11
alıntı: tgrthaber.com.tr



8 bin YTL'lik Hint otomobili 2010'da Türkiye'de


8 bin YTL'lik Hint otomobili 2010'da Türkiye'de
Dünyanın en ucuz otomobili unvanına sahip 'Nano' 2010 yılında Türkiye'de piyasaya sunulacak
17 Kasım 2008 / 13:50

Hintli Tata Grubu tarafından geliştirilen dünyanın en ucuz otomobili unvanına sahip 'Nano' 2010 yılında Türkiye'de piyasaya sunulacak. 8 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılması planlanan Nano'dan ilk etapta 15 bin adet sipariş verildi.

Küçük boyutlarına rağmen 4 kişinin rahatça sığabildiği otomobil, çift silindirli özelliğiyle yakıtta motosiklet gibi cimri olacak. A sınıfı olarak bilinen şehir arabalarından daha küçük olan Nano, 'micro otomobil' dönemini de başlatacak. Tata Başkanı Ratan Tata'nın Hindistan halkını motosikletten kurtarmak için 2003 yılında ilk olarak ortaya attığı 'halk otomobili' projesi Nano, 2009 yılının ilk çeyreğinde ilk olarak Hindistan'da satışa sunuluyor.

Yüzlerce mühendis ve uzmanın 4 yıllık çalışması ve 350 milyon doları bulan yatırımla ortaya çıkan Nano'da Euro-4 normlarındaki çift silindirli 623 cc'lik benzinli motor önde bulunuyor ve 33 beygir güç üretiyor. Nano, 3,1 metre uzunluğunda, 1,5 metre genişliğinde ve 1,6 metre yüksekliğinde. Hem standart hem de lüks modelleriyle; geniş renk ve aksesuar tercihleri ile satışa sunulacak. Böylece Nano, şahsi tercihlere göre kişiye özel olarak kullanılabilecek.


Hindistan'ın Bombay şehrindeki Tata Genel Merkezi'nde Türk gazetecilerle bir araya gelen Tata Başkan Yardımcısı Prakash M.Telang, Nano projesiyle ilgili son gelişmeleri aktardı. Buna göre yılda 300 ila 500 bin adet üretilecek Nano, ilk etapta Hindistan'da piyasaya sunulacak. Öncelikli olarak bu ülkedeki talep doyurulacak. En ucuz otomobil daha sonra ihraç pazarlarında satışa sunulacak.

Nano, yoğun talep aldığı Afrika ve Doğu Avrupa ülkeleriyle birlikte Türkiye'ye de öncelikle ihraç edilecek. Türkiye'de Nano'ya ilginin olduğu bilgilerini aldıklarını ifade eden Telang, Avrupa pazarı için şu anki mevcut 33 beygir gücündeki motor yerine 55 beygirlik Euro-4 normunda motor geliştireceklerini, bunun zaman alabileceğini kaydetti.

zaman.com.tr


İETT çalışanlarından yarı çıplak eylem

Bazı İETT çalışanları, maaş farklarını alamadıkları ve maaşlarının gecikmeli ödendiği gerekçesiyle İETT Genel Müdürlüğü önünde yarı çıplak eylem yaptı.
18 Kasım 2008 / 20:59

Beyoğlu'ndaki İETT Genel Müdürlüğü önünde gözleri maskeli olarak toplanan yaklaşık Hak-iş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası'na üye 200 İETT çalışanı, ellerinde “Türk öğün, çalış ama parasız”, 'İETT işçileri mutsuz”, “Topbaş, Öztürk el ele hakkımız nerede?”, “Otobüsler yolda, paramız nerede?”, “İşçinin farkına varın kontak attırmayın” yazılı pankartlar taşıyarak, yönetimi protesto eden sloganlar attı.

Grup adına bir basın açıklaması yapan Hizmet-İş Sendikası 3 Nolu Şube Başkanı Telat Demirel, İstanbul gibi metropol bir şehirde ağır ve psikolojik gerilim yüklü şartlarda toplu taşıma hizmeti sunduklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinde maaşlar her ay düzenli ödenirken, İETT'de de sürekli gecikme yaşandığını öne süren Demirel, toplu iş sözleşmesinden doğan maaş farklarının da henüz ödenmediğini savundu.

Bu durumun çalışanların moral ve motivasyonunu olumsuz etkilediğini, çalışma barışına zarar verdiğini ifade eden Demirel, sıkıntıların giderilmesi için yönetimin adım atmasını beklediklerini dile getirdi.

Eyleme katılan İETT çalışanları, basın açıklamasının ardından yağan yağmura ve soğuk havaya rağmen elbiselerinin üst kısmını çıkararak protestoyu sürdürdü.

Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan eylem, olaysız şekilde sona erdi.

Bu arada, İETT'de çalışan yaklaşık 8 bin kişinin ortalama 2 bin'er YTL maaş farkı alacağı bulunduğu öğrenildi.

ekoayrinti.com


17’sinden beri bin kişiyle birlikte oldu

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Randy Terri adlı kadın, çaresiz bir şekilde “seks bağımlılığı” ile mücadele ediyor.

25 yaşında olan ve tezgâhtarlık yapan kadın, 17 yaşından beri tanımadığı yaklaşık bin erkekle cinsel ilişkiye girdiğini belirterek “Fahişe değilim. Sadece kendimi tutamıyorum. Gün içinde onlarca kez ilişkiye girsem de doymuyorum” dedi. Bekâretini 17 yaşında kaybettikten sonra bu hastalığa yakalandığını kaydeden Randy Terri’nin doktorları, talihsiz kadının kullandığı depresyon ilaçlarının yan etkisi yüzünden seks bağımlısı olduğunu kaydetti . gereksizhaber.com




IndigoRose AutoPlay Media Studio v7.5 Portable


Create your own custom autorun menus, interactive presentations, multimedia applications, and custom software in just minutes. Use your favorite content such as images, music, video, flash, text, and more, and simply drag n' drop your way to amazing projects. To help you get started quickly we provide extra resources including video training, professional content add-ons, an online user forum, and much more! Even if you have no programming experience you can create your own custom software - with comparable features and performance to software products built by professional programmers using C++/Java. AutoPlay Media Studio is a full blown rapid application development platform with a wide selection of options and support for most popular technologies. Owning AutoPlay Media Studio is like having your own professional software programmer on call 24/7.

AutoPlay Media Studio is built from the ground up to be easy to use. Even if you have absolutely no programming experience you'll be able to get started creating your own custom applications in just minutes. No need to memorize a bunch of code, with AutoPlay Media Studio you let the application do the work for you. The built in wizards simplify common tasks like scripting and publishing so that anyone can point and click their way to fantastic projects quickly and easily.

Version 7.5 of AutoPlay Media Studio is a revolutionary upgrade with dozens of powerful new features being added. At the core is the same amazing Lua-based scripting engine found in all Indigo Rose development tools. With an enhanced selection of integrated objects and actions it's never been easier to create advanced interactive applications using AutoPlay Media Studio. And it's easy to extend your projects with the powerful action plugin architecture, with plugins currently available for such technologies as XML, SQLite, encryption, and more. These are just a few of the exciting additions which make it the most powerful tool in its class.

download IndigoRose AutoPlay Media Studio v7.5 Portable (Size: 38 MB)



Super Free Youtube Video Downloader 3.0


http://www.imagecrate.de/upload/4291_21ep0u9.jpg

Super Free Youtube Video Downloader is a tool to download YouTube video and save YouTube video to your PC. It allows you to download multiple videos from YouTube with ease.

Using Super Free Youtube Video Downloader, You can easily download YouTube video and save them as flv (for Standard Quality) or mp4 (for High Quality) format.

Features:
* Download videos from YouTube.
* Save YouTube video as flv and mp4 format.
* Download multiple Youtube videos.
* Only a few clicks to download YouTube videos, quite easy-to-use.
* Completely FREE!
DOWNLOAD



FortKnox Personal Firewall 2008 3.0.305


FirewallsFortKnox Personal Firewall is the personal firewall solution that protects you against unauthorized incoming and outgoing network traffic, hackers, trojan horses, spyware and many other internet threats. It has built-in Intrusion Prevention System and SPI technologies for extended user protection. It gives user complete overview of all inbound and outbound network communication in an intuitive user interface.

FortKnox Personal Firewall support extended application rules that helps user to control how individual applications communicate over Internet. Users have option to setup extended rules that match their individual needs. With its intuitive interface it is suitable for both beginners and experienced users.

Are you afraid of hackers or spyware that will steal your personal data and send it over Internet? Download and install now FortKnox Personal Firewall and you will gain the control again.

FortKnox Personal Firewall Features:
* Protects system from inbound in outbound attacks
* Traffic and packet logging
* Statefull package inspection
* Integrated Intrusion Prevention System
* All system connections overview
* Advanced rules for experienced users
* Anti-spoofing technologies
* File and printer sharing settings
* User-friendly graphics interface
* Automatic database updates
* Simple configuration
* Skin support
* Language support
* Technical support
* and much more...

Homepage


download FortKnox Personal Firewall 2008 3.0.305 (Size: 4.18 MB)



K-Lite Codec Pack 4.3.1 Full/ Corporate/ Standard

bilgisayarınızda olmazsa olmaz bir program. tüm müzik video formatlarını açmanıza yarıyan süper bir program bedava.


K-Lite Codec Pack is a collection of VFW/ACM codecs, DirectShow filters and tools. Codecs and DirectShow filters are needed for encoding and decoding (playing) audio and video formats. The K-Lite Codec Pack is designed as a user-friendly solution for playing all your audio and movie files. With the K-Lite Codec Pack you should be able to play all the popular audio and video formats and even several less common formats. The K-Lite Codec Pack works on Windows 2000/XP/2003/XP64/Vista.

There are four versions of the K-Lite Codec Pack: Basic, Standard, Full and Corporate.
‧ Basic contains only the most essential things. It contains everything you need to be able to play the two most popular and widespread formats: DivX and XviD. With this you should be able to play DVDrips and TVrips.
‧ Standard contains everything you need to play all the commonly used formats. This package should be enough for the average user.
‧ Full supports even more audio and video formats. It also has encoding support for various formats. This package is for power users and people who do video editing/encoding.
‧ Corporate Edition is a special version for use in a corporate environment. It is similar to the Full version, minus a few items, but almost just as powerful. It has a strong focus on open-source software.

Homepage

download Full - 14.2 MB

download Corporate - 10.6 MB

download Standard - 6.82 MB



Recover Keys v2.0.0.25

http://www.imagecrate.de/upload/9907_Notepad_2008_by_.jpg

Have you ever lost your keys? Perhaps, yes. In such case you can create duplicate or change the lock. What if you lost your activation keys for Windows operating system or other major software you recently purchased? It may costs you from hundreds to thousands dollars. For this reason we have created this software. With Recover Keys you simply diagnoze your system for all installed software and make a backup, print it or save to the text file.

Recover Keys retrieve your lost software activation codes, product ID, show Auth. key, company and user name.It will recover your lost license keys for Windows, Ms Office, Adobe products and a lot of other popular software products. This save you a lot of time and money

http://rapidshare.com/files/165003588/Recover87543.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle