site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Rar Repair Tool v.4.0.1

Rar Repair Tool v.4.0.1 + [2_serial] +3.1_patch
7.77 MB


Tr..
İnternetten indirdiğiniz bazı .rar uzantılı dosyaların, bir de boyutu büyükse, bozuk olarak inmesi can sıkıcı bir durumdur. Ancak bu programla bozuk .rar uzantılı dosyalarınızı başarılı bir şekilde kurtarabilirsiniz. Özellikleri: .rar dosyalarını kurtarabilme Günlük tutabilme Rar dosyasındaki dosyaları tek tek kontrol etme Kurtarılmış dosyanın kayıt edileceği dizini belirleyebilme Kaplama (Skin) desteği Toplu olarak .rar dosyaları ile çalışabilme özelliklerini sunmakta..

Eng..
Compressed archives have long become the most popular form of data storage and transmission. But there remains one problem - the integrity of the archive structure of such rar files that we easily copy to removable media or send over networks. Until recently, file damage, something we can not escape in the process of data transfer and storage, created a potential weakness of rar archives. The new generation of rar repair tools, however, provides a way to fix your corrupted rar files by applying sophisticated recovery algorithms and powerful rar repair engines.

Rar Repair Tool key features:

* Repairing all versions of both RAR and SFX archives;
* Recovery of multi-volume archives;
* Ability to fix rar files of any size (4 Gb and more);
* Robust recovery engine;
* Full automation of recovery process;
* Drag&Drop support;
* User-friendly interface.

Many things can cause file damage. The noise, introduced into downloads by line overload can cause transfer errors and finally corrupt your rar file. Physical damage to removable media can bring disruption into archive integrity and as a result you will have a rar file in need for recovery. Ordinary rar applications fail to extract archives whose integrity was disrupted. In case of a rar file damage, it is the cyclic redundancy check, or CRC, that prevents you from extracting its contents, even if their part is intact. Instead, a notification appears, saying “Cannot open file: it does not appear to be a valid archive”. When damage prevents you from accessing archives, use Rar Repair Tool v.4.0, the state-of-the-art software specifically developed to recover corrupted rar files from damage. Its sophisticated algorithm helps repair rar archive structure and restore data within. The program handles rar repair in the automatic mode, relieving the user of the technical side of the process. Its user-friendly interface makes rar repair but a snap.


Product homepage

Screenshots:1# 2# 3#

http://rapidshare.com/files/155315647/ferrocan_RAR_Repair_Tool_v4.0.rar


alt

alt


alt

alt


Microsoft firmasının yeni geliştirdiği WorldWide Telescope ile artık amatör, profesyonel farketmeksizin tüm uzay meraklıları gökyüzünü bilgisayarlarından dolaşabilecekler. Nasa'nın bilimsel teleskopları olan Hubble ve Spitzer teleskoplarıyla Chandra X ışını gözlemevinden elde edilmiş görüntüleri bilgisayarınıza getiren bu program sayesinde bilgisayarınız üzerinden gökyüzünü dolaşabileceksiniz.

Uzayda şimdiye kadar keşfedebildiğimiz tüm yerlere bulutsulara, supernova patlamalarına zum yaparak göz atabileceksiniz. Ve aynı zamanda bunlarla ilgili bilgiler de edinebileceksiniz.

İsterseniz de Mars'ta bulunmuş olan Opportunity modülünün çektiği fotoğraflar ile Mars'a göz atabilirsiniz. Amatör veya profesyonel hiç farketmez herkesin kullanabileceği bu program ile uzay, bilgisayarınıza geliyor. Ayrıca dünyayı ve dünya üzerindeki heryeri görüntüleyebileceğiniz bu program ile Microsoft Google Sky'a rakip olmuş durumda.

Önemli! Program kurulumu için .NET Framework 2.0 gereklidir.


İNDİR



Yassak 9.0

Yassak günümüzün en başarılı içerik filtreleme yazılımlarından birisidir.

Yassak ile internet üzerindeki zararlı içeriğe sahip sitelerden korunabilir, yazılımın sahip olduğu veritabanı ile hemen hiçbir zararlı içerik barındıran siteye girmeden sörf yapabilirsiniz.

İnternet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Netscape ve Avant tarayıcılarının tümünü desteklemekte olan yazılımla internete erişim saatlerinizi de ayarlayabilirsiniz. Yazılımı aynı zamanda bir ebeveyn denetleme aracı olarak da kullanabilirsiniz.

Üreticiden :
Yazılımın Özellikleri
# Online yasak adres güncelleme.
# Online temiz adres güncelleme.
# 1.000.000 (bir milyon) üzerinde adresi doğrudan yasaklama.
# Kolay temize ekleme (sadece bir şifre yazarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz).
# Bilgisayarınızdan girilmiş olan adresleri günlük olarak raporlayabilme.
# Seçenekli filtre sistemi.
# 5 (beş) dereceli akıllı içerik filtresi.
# Sadece belirttiğiniz adreslere izin verme yetkisi.
# Belli periyotlarda ekran görüntüsü kaydı saklama.
# Msn kısıtlama.
# Program kısıtlama.
# Port kısıtlama.
# Sistem ayarlarının değiştirilebilmesini kısıtlama.
# Online program güncellemelerini takip etme.
# Yönetici kilidi.
# Windows XP, Vista uyumlu.

Not: Yazılımın süre/kullanım kısıtlamalı sürümünü yalnızca 3 gün kullanabilirsiniz. Yazılımın kişisel kullanım için olan sürümünü 30 YTL ödeyerek satın alabilirsiniz.

Kısıtlama : 3 gün
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista
Programı iNDir





TANITIM / INTRODUCTION
Türkçe
bu yeni versiyon olan olumlu sonuclar ve sağlamlık saglıklı bir işletim sistemi olarak düşünülen Windows XP Vortex Vista Second bir cok test yapılan ve pc üzerinde cok olumlu sonuclar alınan bir işletim sistemi umarım sizde beyenirsiniz.

English
This new version has proved its strength and stability after many tests on seperate PCs and Laptops

Dosya Türü / File Extension: RAR
Dosya Boyutu / File Size: 700 MB
Dosya Şifresi / File Pass:
http://rapidshare.com/files/113751952/sifre.rar.html
Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: Nod32

http://www.filefactory.com/file/bc5948
http://www.filefactory.com/file/e5feab
http://www.filefactory.com/file/a6cfa8
http://www.filefactory.com/file/040825
http://www.filefactory.com/file/95d506
http://www.filefactory.com/file/c0a461
http://www.filefactory.com/file/fa4be4
http://www.filefactory.com/file/b2d271
http://www.filefactory.com/file/1c1b0d
http://www.filefactory.com/file/1c1b0d






Windows Xp Professional Servis Pack 3 Türkçe [Katılımısz]

TANITIM / INTRODUCTION
Türkçe

Service Pack 3′ün yayınlanmasıyla birlikte yeni windows sürümleri de piyasaya çıkmaya başladı. Daha önce orginal windows Xp Sp2 yi paylaşmıştım.Şimdi de service pack 3 entegre edilmiş tamamen orginal Windows XP Sp3 cd sini paylaşıyorum.
İşletim Sİstemi:

Windows XP SP3 (Türkçe)

Format Bilgisi:

Katılımsız Kurulum

Not:

Orjinal Key Girilerek bir katılımısz Kurulum Hazırlanmıştır…

Sistem Üzerinde Hiçbir Oynama Yapılmaıştır. Tamamen Kullanıcının Kendisine Bırakılmıştır.

Dosya Türü / File Extension: RAR
Dosya Boyutu / File Size: 586 MB
Dosya Şifresi / File Pass: www.fulldepo.com
Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: Nod32


İNDİR / DOWNLOAD :

http://rapidshare.com/files/113600305/XP_SP3.part1.rar

http://rapidshare.com/files/113607391/XP_SP3.part2.rar

http://rapidshare.com/files/113616221/XP_SP3.part3.rar

http://rapidshare.com/files/113625469/XP_SP3.part4.rar

http://rapidshare.com/files/113635342/XP_SP3.part5.rar


http://rapidshare.com/files/113640956/XP_SP3.part6.rar



AAA Logo 2008 v2.0 + Türkçe Yama


TANITIM / INTRODUCTION
Türkçe

Aaa Logo, 100′den fazla hazır şablonun ve 2000′den fazla özelleştirilebilir logonun bulunduğu dakikalar içerisinde profesyonel logolar hazırlayacağınız vektör tabanlı bir logo hazırlama yazılımıdır. Renklerle ve efektlerle logoları özelleştirebileceğiniz gibi hazırladığınız bu logoları anında yazdırabilir veya internete aktarabilirsiniz. Ayrıca yüzlerce yazı tipi ve küçük logo resimleri bulunuyor. Oldukça kolay bir arayüz ve beraberinde gelen 100′den fazla hazır logoyla birlikte bu programı kullanan herhangi birinin iyi bir logo çıkarmaması içten bile değil

English
This logo design software will help you to design professional logo image for printing or the Web in minutes! Choose one of 100+ pre-made logo templates as a start point for your logo project or create a blank logo project and make your own logo from scratch. AAA Logo has it’s own vector-based logo objects library with more then 2000 customizable logo elements. Exactly the same technique to create logo images using pre-designed logo elements is used by almost all professional logo designers to create logos for their clients.

Dosya Türü / File Extension: RAR
Dosya Boyutu / File Size: 18 MB
Dosya Şifresi / File Pass: www.agloco001.blogspot.com
Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: Kaspersky


İNDİR / DOWNLOAD :



http://rapidshare.com/files/120835193/AAA_Logo_2008_v2.0.rar


alt
ProShow Producer, sitemizde de bulunan ProShow Gold programının daha gelişmiş sürümüdür. Resimlerinizi bir CD' ye kaydedip daha sonra bunları Slide Show olarak seyretmenize imkan veren ProShow programı ile oldukça etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz. Programın bünyesinde bulunan birçok efekt ile geçişleri daha etkileyici hale getirebilirsiniz.

280'in üzerindeki geçiş efektinden istediğinizi seçerek gösterileriniz de kullanma şansına sahip olduğunuz bu araçla özellikle geçiş ve zamanlama denetimi konusunda güzel ayarlamalar yapabilirsiniz. Resimler üzerinde döndürme, şekillendirme, renklendirme ayarları yaparak mükemmel görüntüler elde edebilirsiniz. Gerçek zamanlı bir önizleme aracına da sahip olan yazılım çalışmalarınızı VCD biçiminde kaydetmenizi de sağlamaktadır. Ayrıca fotoğraf albümlerinizi ekran koruyucu, kendiliğinden çalışır CD (AutoRun CD) ve MPEG biçimli videolar halinde de haırlayabilirsiniz. E-posta yolu ile sevdiklerinizle bu albümlerinizi paylaşabilir, yazılımın temel amacını gerçekleştirebilirsiniz


ProShow Producer was designed for professionals who are creating shows commercially.
The all-new ProShow Producer 3.0 allows you to create advanced, professional-grade presentation masterpieces that not only emotionalize and inspire audiences but also bring them to the point of sale. With an award-winning feature set, including unlimited photo/video layering, show templates, branding, copy protection and built-in media authoring, plus all-new creative features like masking, vignetting and motion keyframing, the only limit to your successis your imagination.

Homepage
http://www.photodex.com/products/proshowgold/


Download
http://rapidshare.com/files/150221187/PSG3.5.2266F_cw.rar




Ev Sinema Atölyeniz İçin Profesyonel Çözüm
Video düzenleme, ses kaydı ve DVD yazdırma işlemleri tek bir güçlü program içerisinde mevcut. Vegas Movie Studio Platinum yüksek kalitede filmler düzenlemek için, videolar yaratmak için, DVD birleştirmek için ve daha bir çok işlem için kullanabileceğiniz mükemmel bir programdır. Dünya teknoloji üreticisi Sony`nin yazılım dalındaki en önemli programı olan Vegas ile ev sinemasına bakışlar tamamen değişiyor. Çünkü artık herkes bir profesyonel gibi efekt yönetebilecek.


Portable Sony Vegas Movie Studio Platinum v9.0a build 85


Platinum`un Farklılıkları
Vegas Movie Studio Platinum yazılımı Vegas Movie Studio`nun sunduğu tüm olanakları aynen sunmaktadır. Ancak Platinum farkı DVD yazdırma sistemindeki yenilikten kaynaklanmaktadır. Sürükle, bırak mantığı ile istediğiniz DVD`leri kolayca oluşturabilirsiniz. Ve daha bir çok özellik yine Platinum`un içerisinde mevcuttur.

* HD video düzenleme: HDV ve Sony AVCHD formatları
* 5.1 ses sistemlerine uygun mixleme ve yazdırma imkanı
* Sony PSP™ (PlayStation®Portable)`ye direkt olarak uyumludur
* 100`den fazla video efekti ile NewBlue®`dan profesyonel video efektleri
* 3 tekerlekli bir sistemde renk ayarlama mekanizması
* 20 AniMattes professional video compositing mattes from FreedomFX®
* 20`nin üzerinde DirectX® ses efekti

HDV Kameradan 3 Adımda Ekrana

Portable Sony Vegas Movie Studio Platinum v9.0a build 85

Al & Organize Et

DV, HDV, ve fotoğrafları direkt olarak donanımınızdan alın. Sabit diskinize ekleyin. Ve görüntüleyin.


Portable Sony Vegas Movie Studio Platinum v9.0a build 85

Düzenle

Sürükle bırak modu ile istediğiniz efektleri müzikleri ekleyebilir, çıkartabilirsiniz. Ve sonuçları gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz.


Portable Sony Vegas Movie Studio Platinum v9.0a build 85

Kaydet & Paylaş

DVD veya CD`ye kaliteli kayıt yapma imkanı. Veya PSP™ (PlayStation®Portable)`ye direk aktarım. Yada Apple® iPod® ve benzeri farklı aygıtlara aktarma.


Nefes Kesecek HD Filmler Yaratın

Vegas Movie Studio Platinum filmleri mükemmel görüntü çözünürlüğüne sahip HD formatlarında düzenleyebilme imkanına sahiptir.

Sistem Gereksinimleri:

* Microsoft® Windows® XP SP 2 veya Windows Vista™
* 800 MHz işlemci (HDV için 2.8 GHz önerilir)
* 200 MB sabit disk alanı
* 256 MB RAM (HDV için 512 MB RAM önerilir)
* OHCI-uyumlu i.LINK® connector1/IEEE-1394DV kartı (DV almak için)
* DVD-ROM sürücü
* Microsoft DirectX® 9.0c
* Microsoft .NET Framework 2.0

Download

http://rapidshare.com/files/141346517/T-90SVMSP.rar


VEYA

http://www.megaupload.com/?d=LD0JJTC3



Norton Ghost'un başlangıc boot destekli yedekleme gibi işlemlerini yapabilen 164 mb'lik profesyonel işlevsellige sahip data saklama/kurtarma yazılımı...

Key Technologies:
* Full system backup and restore
* File and folder backups
* Incremental backups
* Event-based backups
* Advanced compression and encryption

Features:
* Full system backup (disk image)—Backs up your hard drive or partition.
* File and folder backup—Backs up only the specific files and folders you choose rather than saving an entire drive.
* File backup search—Finds and backs up specified file types such as photos, MP3 files, and documents.
* Incremental and differential backup—Backs up only files that have changed.
* Customisable, event-based backup—Triggers backups based on key events such as new program installations or sudden increases in data storage.
* NEW!: FTP backup—Copies recovery points to a FTP site for easier offsite backup management.
* NEW!: Offsite backup—backs up your files to network-attached storage devices.
* NEW!: Symantec ThreatCon integration—Leverages intelligence from Symantec’s industry-leading security research organisation by triggering incremental backups whenever ThreatCon reaches a specified threat level.
* Advanced compression and encryption—Minimises storage space and helps keep sensitive documents safe.
* System protection—Recovers your system and data even when you can’t restart the operating system.
* EXCLUSIVE!: Google Desktop™ integration—Makes data recovery even faster with searchable backup indexes.
* LightsOut Restore—Restores your system with an on-disk software recovery environment—no bootable CD required.

File systems supported for backup and recovery tasks:
* FAT16, FAT16X, FAT32, FAT32X
* NTFS
* Dynamic Disks
* Linux® EXT2/3 and Linux Swap Partitions
Norton Ghost 14.0
Recovery Disk
yada
Norton Ghost 14 Bootable CD

Size : 340 MB

Crack : Serial (08-9886-7479-016477) (05-9887-1843-003627) (04-9889-3941-003916)

DOWNLOAD

serial:EWB3APACDVBGYT2ENZJX


EDITED BY EXCELANCE 03.09.2008---------------------------------------

Arkadaşlar bu program anladığım kadarı ile bir çok profesyonel ve amatör resim albüm programının yaptığı tüm işlevleri yapmakta, resimleri kategorilendirebilir, albümler oluşturabilir, albümlerinizi dizayn edebilir, yazıcı ve cd olarak cıktı alabilirsiniz. Ben şu an kullanıyorum şimdilik gayet hoş gibi görünüyor. Yukarıdaki dosya aşağıdakinin light hali, yani 80 mb civarı içerisinde templateler yok, aşağıdakini indirmenizi tavsiye ederim full olanı templateleri ile beraber.


Program ile Yapabileceklerinizden bazilari.
Fotograflar üzerinde calismalar yapabilir.
Resimler üzerine 100 degisik Hollywood efekti uygulayabilir.
Profesyonel multimedia ara birimler, 3d Albümler olusturabilir bulari CD veya DVD ye yazabilirsiniz...
Full ISO Dosyasi Sanal diskte cabilir veya direk cdye yazdirabilirsiniz.
Boyut: yaklaşık 500 MB

PART 1
PART 2
rar şifresi : www.webpunkt.ru


Clipshare Pro v4.0.0

Clipshare Pro v4.0.0
7.7 MB

Tr..
Youtube den bağımsız olarak çalışabilen bir klip paylaşım scriptidir..

Eng..
Dream to build your own highly profitable YouTube clone? With ClipShare, now you're limited only by your imagination, not by the software! Unleash the power of video sharing to boost your websites' traffic & revenues! With a huge variety of features and options, at an extremely affordable price, ClipShare is the ultimate solution for starting your video sharing and uploading community website just like the big boys: Youtube, Metacafe, DailyMotion, LiveVideo, Vimeo, MySpace Videos or Google Video.

ClipShare Pro Features:
*Upload Progress Bar
Getting bored while uploading big files? Then you need this. Live progress bar with several statistics like: Percent, File Size, Downloaded KBytes, Elapsed Time, Estimated Time Left, Estimated Speed (KB/sec).

*Background Process Video Conversion
Video Conversion can now be performed in a background server process. After a successful upload, the member doesn't have to wait (loading the page) until the conversion process is finished; he is instantly redirected to a Success page, while the video is converted in the background, and will become available on the website when ready. This solves many timeout problems experienced while uploading/converting big files.
*Video Approval
The administrator(s) can now choose to Approve Videos before they appear on the website. This function can be turned on or off.
*RSS Feeds
Offer several RSS feeds for categorized groups of videos (most recent, top rated, most discussed, etc).

*Member Profile Avatars
Members can now add their picture (avatar) to their profile.

*Video Conversion Configuration
Configure different conversion related settings: video resample, resample width & height, sound quality (rate), video bitrate, delete original videos, etc.

*Stats Box
Show different website stats like: total public videos, total private videos, total members, total online members, etc

Product homepage



http://rapidshare.com/files/148956570/ferrocan_ClipShare_Pro_4.0.0.rar
HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle