site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Bekaretini Satışa Çıkardı

The image “http://www.gereksizhaber.com/wp-content/themes/livewire-package/thumb.php?src=http://www.gereksizhaber.com/wp-content/uploads/2008/09/bekaret_satis.jpeg&h=200&w=375&zc=1&q=80” cannot be displayed, because it contains errors.

21 yaşındaki Amerikalı genç kız, yüksek lisans yapmak için bekaretini satıyor.Bakir olduğunu noterden ve doktorlardan tasdikleten Natalie Dylan, parayı aile ve evlilik danışmanlığı masterı yapmak için kullanacak.
Bugüne kadar hiç erkek arkadaşı olmayan, elime erkek eli değmedi diyen genç kız için sadece para önemli değil. Natalie, hem en çok parayı veren hem de gönlünü çektiği birisini seçecek. Nevada’daki bir genelevin internet sitesinde kendisini açık artırmaya çıkaran genç kız için şu ana kadar en fazla “250 bin dolar” teklif edildi.



Hırsızın Talihsiz Anı


İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan bir müzeye girmeye çalışan hırsızın sonu çok kötü oldu.

East London Müzesine akşam saatlerinde hırsızlık yapmak için çatıdan girmeye çalışan adam alarm çalınca paniğe kapılarak kaçmaya başladı. Müzenin dışına çıkmak için ağaca tırmanan hırsız güvenlik görevlilerini görünce ağaca tırmanarak kaçmaya çalıştı. Ancak müzenin sivri parmaklıklarını hiç hesaba katmadı.

20′li yaşlarındaki ismi açıklanmayan hırsız ağaçtan dengesini kaybedip demir parmaklıkların üzerine düştü. Sivri demir parmaklık adamın kalçasına 30 santimetre kadar girince büyük bir acı içinde bağırmaya başladı. O şekilde 15 dakika asılı kalan adam müze güvenliğini polise haber vermesi sonrasında kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan adamın kalçasında giden demirin bağırsaklarını parçaladığı belirlenince ameliyata alındı.


kayanak.gereksizhaber.com



Th Ban Dance01 ~~ İlkler Ansİklopedİsİ KaÇirmayin ~~


Arkadaşlar Bu Kaynakta Meraklı Arkadaşlar İçin süper bilgiler var..
Bir icat kim tarfından nasıl,nezaman,hani şekilde yapıldığına dair ilginç bilgiler var.
benim çok hoşuma gitti. sizlerle paylaşmak istedim.
bir kaç örnek vermek gerekirse
**ilk havadan ilaçlamayı kim yaptı.
**ilk resimli ilan
**kürtaja izin veren ilk ülke
**ilk telsiz telgraf
**savaşta ölen ilk pilot
**uçağa parayla binen ilk yolcu
**kaçırılan ilk uçak
**ilk turbo jet
**uçak taşıyan ilk gemi
**ilk silah ve zırhlar
**ilk antibiyotik
**ilk anestezi
**ilk hostes
**ilk asfalt
**ilk sanat sergisi
**ilk yapay döllenme
**ilk atletizm kulubü
**ilk can kurtaran
**ilk alkol
**ilk su kemeri
**ilk güzel bebek yarışması
**ilk balta
**ilk tükenmez kalem
**ilk dünya güzellik yarışması
**ilk bisiklet
**ilk bikini
**ilk prezervatif
**ilk kan nakli
**ilk inşaat şirketi
**ilk otobüs ve araba
**ilk futbol oyunu
**ilk banyo
ve daha fazlasııııı burada
http://www.ziddu.com/download/215592...edisi.zip.html




Windows XP'ye Format Atmak Resimli Slaytlı Görsel Anlatım

Windows XP'ye Format Atmak Resimli Slaytlı Görsel Anlatım
Windows XP'ye Format Atmak Resimli Slaytlı Görsel Anlatım

download
http://rapidshare.com/files/139955955/windows_xp_format_atma_resimli_anlata_m.rar



Genelevler kurtuluşu promosyonda buldu

Dünyanın en eski ve köklü mesleği olan genelev işleteciliği küresel dalgalanmaya karşı kendini promosyonlar ile korumaya çalışıyor.

Dünyanın en eski mesleği olarak kabul edilen genelev işletmeciliği yükselen petrol fiyatları ile baş etmenin farklı yollarını arıyor. Nevada Genelev Sahipleri birliği tarafından yapılan açıklamaya göre; enerji fiyatlarının yükselmesi ile başlayan dönemde kâr oranları yüzde 20 ile 45 arasında düştü. Birliğin açıklamasına göre; sektör yarım yüz yıl boyunca görülen en büyük krizi yaşıyor. Pek çok çalışanını işten atmak zorunda kalan ev sahipleri gelen müşterileri verdikleri promosyonlarla ellerinde tutumaya çalışıyor. Bu promosyonlar arasında bedava duş, kahve ve gecelik park yeri gibi seçenekler var.

KUPON DÖNEMİ BAŞLIYOR
Nevada çölünün en eskilerinden sayılan; gümüş madeni aradığı 1800′lu yıllardan beri hizmet veren genelevin sahibi ekonomik sıkıntının bütün sektörleri vurduğunun altını çiziyor. Otomotiv firmalarının bile son aylarda petrol fiyatlarının artışı ile sıkıntı yaşadığına değinen ev sahibi, firmaların promosyonlarını kendi sistemlerine entegre ettiklerini belirtiyor. İlk etapta 40 dakikalık seansı 175 dolara düşüren ev, gelecek ay kupon uygulamasını başlatmaya hazırlanıyor. Uygulamada 300 dolarlık hizmet alan müşterilere 50 dolarlık indirimli benzin kuponu, 500 dolarlık hizmet alan müşterilere ise 100 dolarlık indirim benzin kuponu verilmesi planlanıyor.

EVLER REKLAM VEREBİLECEK
Tır sürücülerinin çok uzun yol katetmesi ve yol boyunca yüklü miktarda harcama yapmaları nedeniyle genelevler tarafından el üstünde tutuluyor. Hizmette sınır tanımayan evler 24 saat güvenlikli park alanları sağladıkları gibi firmaların, reklam verebilecekleri alanlar da yaratıyor. Geçtiğimiz yıldan beri 2-3 kat artan yakıt faturaları karşısında fazla seçeneği kalmayan genelevlere politikacılarda destek olmaya çalışıyor. Las Vegas gibi hayat kadınlığının legal olduğu eyaletlerde reklam yasaklarıda kaldırılarak, evlerin ilan vermek için billbordları kullanmasına imkan tanınıyor. Söylentilere göre sektörde, yapılan promosyonlar sayesinde yıllık yüzde 20′lik büyüme ön görülüyor.




FIFA Online 2


EA Sports™ FIFA Online 2 Closed Beta Trial (CBT) client is now available for download.
Get your game client now from the download links below.
alt


http://fifaonline2.iahgames.com/CBT/Download.html



VirtualBox v2.0.2

Date: Today, 07:23 | COD| Category: Program » Freeware(Ücretsiz)

VirtualBox
VirtualBox 2.0.2
Sanal pc yazılımları, aynı anda birden fazla işletim sistemiyle çalışabilmenizi sağlarlar. Wmware Workstation ve Microsoft Virtual PC bunlara örnektir. Fakat bu yazılımlar pahalı yazılımlardır (mvp 2004 hariç).

VirtualBox hem ücretsiz, hem de başarılı bir sanal pc yazılımı. Ücretlilerde gördüğünüz özellikleri VirtualBox'ta da görebiliyorsunuz. Ayrıca açık kaynaktır.
Konuk olarak destek verdiği işletim sistemleri şöyle:

* DOS
* Windows 95, 98, Me, NT 4
* Windows 2000, XP, Server 2003, Vista
* OS/2
* Linux
* FreeBSD, OpenBSD, NetBSD
* Netware
* Solaris

VirtualBox'un sade ve kolay kullanımlı arayüzü sayesinde kolayca konuk işletim sisteminizi kurabiliyorsunuz. Dilerseniz sihirbazlar yardımıyla da birkaç tıklamayla işinizi haledebilirsiniz. Bunun haricinde konuk işletim sistemine sabit disk, cd/dvd, usb, floppy disk, ağ kartı ve ses kartı gibi donanımlar de ekleyebiliyorsunuz.

InnoTek VirtualBox is a family of powerful x86 virtualization products for enterprise as well as home use. Targeted at server, desktop and embedded use, it is now the only professional-quality virtualization solution that is also Open Source Software.

Some of the features of VirtualBox are:

  • Modularity. VirtualBox has an extremely modular design with well-defined internal programming interfaces and a client/server design. This makes it easy to control it from several interfaces at once: for example, you can start a virtual machine in a typical virtual machine GUI and then control that machine from the command line, or possibly remotely. VirtualBox also comes with a full Software Development Kit: even though it is Open Source Software, you don´t have to hack the source to write a new interface for VirtualBox.
  • Virtual machine descriptions in XML. The configuration settings of virtual machines are stored entirely in XML and are independent of the local machines. Virtual machine definitions can therefore easily be ported to other computers.
  • Guest Additions for Windows and Linux. VirtualBox has special software that can be installed inside Windows and Linux virtual machines to improve performance and make integration much more seamless. Among the features provided by these Guest Additions are mouse pointer integration and arbitrary screen solutions (e.g. by resizing the guest window).
Presently, VirtualBox runs on Windows and Linux 32-bit hosts and supports a large number of guest operating systems including but not limited to Windows (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista), DOS/Windows 3.x, Linux (2.4 and 2.6), and OpenBSD.

Программа для запуска на одном компьютере нескольких виртуальных операционных систем. VirtualBox - это удобный и функциональный инструмент для виртуализации, рассчитанный как на корпоративных, так и на домашних пользователей. Программа поддерживает много разных гостевых систем семейства Windows (NT/2000/XP/2003/Vista), а также DOS, Linux (2.4 и 2.6) и OpenBSD. Как и в других подобных приложениях, тут присутствует возможность запуска и остановки гостевых ОС, настройки использования ресурсов компьютера, обмена данными между основной и гостевой операционной системой, снятия скриншотов виртуальной системы и многое другое.

http://download.virtualbox.org/virtualbox/2.0.2/VirtualBox-2.0.2-36488-Win_x86.msi



DVDFab HD Decrypter v5.0.9.0



alt

DVDFab HD Decrypter is a simple version of DVDFab Platinum. It copies entire DVD movie to hard disk, and removes all the protections (CSS, RC, RCE, APS, UOPs and Sony ARccOS) while copying. It also comes with full HD-DVD and Blu-ray support (Removes AACS).

DVDFab Decrypter is upgraded to DVDFab HD Decrypter, please download it instead.

DVDFab HD Decrypter ile DVD filmlerini bilgisayarınızın sabit diskine kopyalayabilirsiniz. CSS, RC, RCE, APS, UOPs ve Sony ARccOS gibi dosya korumalarını da kopyalama işlemi yaparken kaldırabiliyor. HD-DVD ve Blu-Ray
DVD'lerini destekliyor ve AACS korumasını da kaldırabiliyor. DVDFab HD Decrypter ile önemli DVD'lerinizi bilgisayarınıza kopyalayarak, güven içinde koruyabilirsiniz.

http://www.dvdfab.com/mlink/download.php?g=DVDFAB5




Spyware Terminator v2.3.0.494




alt Spyware Terminator, tamamen ücretsiz ve gerçek zamanlı casus yazılım korumasına sahip muhteşem bir yazılımdır. Bilgisayarınızı "spyware", "adware", "trojan", "keylogger", "hijacker" ve diğer tehditlerden koruyan Spyware Terminator, gerçek zamanlı güçlü koruması, gelişmiş sistem taraması ve şüpheli dosyaları güvenilir bir şekilde karantinaya alması gibi birçok özelliğe sahiptir.

Spyware Terminator, tamamen ücretsiz olması, internet üzerinden otomatik güncelleme imkanı sunması, belirli zamanlarda güvenlik taraması yapabilmesi ve bir antivirüs görevini de yerine getirebilmesiyle diğer ücretli güvenlik yazılımlardan bir adım önde olduğunu gösteriyor.


Spyware Terminator is a FREE, easy-to-use and effective spyware remover providing real-time protection against spyware, adware, keyloggers, trojan horses, browser hijackers and other malware threats. Spyware Terminator protects your computer through powerful real-time protection shield, advanced system scanning and keeping found spyware in the safe quarantine.

http://www.spywareterminator.com/dnl/files/39/SpywareTerminator.exe




Real Alternative v1.8.4



alt Real Alternative, Real Media video biçimindeki,(.ra .rm .rmvb .ram .rpm .rv .rp .rt .rnx .smi .smil) dosyalarını açarak, istediğiniz oynatıcıda oynatmanızı sağlayan bir çüzücü (codec) paketidir. Bu codec paketi sayesinde Real Player yazılımını sisteminize yüklemenize gerek yoktur. Detaylar Haberin Devamında..


Real Alternative will allow you to play RealMedia files without having to install the official RealPlayer. You do need a media player that is capable of playing RealMedia files. The included Media Player Classic supports it. Supported are RealAudio (.ra .rpm), RealVideo (.rm .ram .rmvb), RealText (.rt), and ReadPix (.rp). Not fully supported are: Streaming smil files (.smi .smil) and Realmedia embedded in webpages.

Real Player'a göre avantajları:
  • Hızlı ve kolay kurulum özelliği
  • Arkaplanda uygulama çalıştırmaz
  • Diğer oynatıcılarda oynatabilme
  • Daha düşük sistem gereksinimi
  • Kusursuz kaldırma işlemi
  • Reklam içermez
  • Kayıt gerektirmez

    Özellikler ve içindekiler:
    - Media Player Classic [versiyon 6.4.9.0]
    - RealMedia Çözücüleri [versiyon 6.0.12.1741]
    - Internet Explorer için RealMedia eki
    - Opera/Mozilla/Netscape RealMedia eki
    - RealMedia DirectShow yongası [versiyon 1.0.1.1]
  • Download



    Portable Skype™ 4.0.0.145 M.Lang


    Portable Skype v3.6.0.248



    Portable Skype™ 4.0.0.145 M.Lang | Size: 39.2 MB

    Skype, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir kişiyi Skype üzerinden ücretsiz aramanıza imkan tanıyan küçük bir yazılımdır. Ve görüşmeler ücretsiz olmasına rağmen, gerçekten mükmmel kalitede. Eğer siz ve arkadaşlarınız, aileniz ya da iş bağlantılarınız web kamerası kullanıyorsa, ücretsiz görüntülü görüşme de yapabilirsiniz. Hatta sabit hatları ve cep telefonlarını dakikası gerçekten ucuz ücretlerle arayabilirsiniz.

    Özellikler
    - Dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi birine ücretsiz Skype-to-Skype araması yapın.
    - Sabit telefonları ve cep telefonlarını dakika başına oldukça ucuz fiyatlara arayın.
    - Video aramalarıyla konuştuğunuz kişiyi görün.
    - Hareket halinde olan arkadaşlarınıza SMS mesajları gönderin.
    - Aramalarınızı yönlendirin, böylece bir aramayı kaçırmayın.
    - 100 kişiye kadar grup sohbeti veya dokuz kişiye kadar konferans araması yapın.

    Skype 4.0 redesigned interface may also get you blinking. Compared with its stable cousin, the new Skype GUI has overflowed its banks, replacing tabs in the once-narrow interface with a second pane tacked on to the right. Four or five functions are flattened into this single window in an effort to make communications other than the voice chat staple easier to find and use. To wit, there's an IM bar deposited at the bottom of the communications pane and large buttons that prompt voice and video calls. Video calls are large by default, filling the program's communication activity pane
    Download



    TURKTAY Tayca Dili İnteraktif Eğitm DVD V1.0



    Artık tayyca Öğrenebileceksiniz. Turktay.Net bedava verilecek interaktif eğitim DVD'si hem dil eğitim hemde tayland'ı tanıma imkanı veriyor. Eğer Tayland giderseniz. Neler yapabilirsiniz veya Tayland nasıl gidebilirsiniz. içeriklere sahip...

    Test ?alışma: www.e-ticaretcenter.com
    Ger?ek Adresi: www.turktay.net



    İŞ BANKASI MEMUR ALIMI


    İŞ BANKASI'NDAN DUYURU

    "Bankamız Genel Müdürlük Birimlerinde görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcıları alınacaktır. Elektronik ortamda gerçekleştirilecek olan sınavın Mesleki Bilgi Sınavı, Yetenek Testi, Kişilik Envanterleri ile Türkçe Kompozisyon bölümlerinden oluşan ilk aşaması 13 Ekim 2008 tarihi ve izleyen günlerde gerçekleştirilecektir. Sınav ve başvuru koşulları ile ilgili bilgilere Uzman Yardımcısı linki aracılığı ile ulaşılabilmektedir.

    Memur ihtiyacımızın karşılanması amacıyla, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Erzurum’da Eylül ayı içerisinde Memur Alım Sınavları düzenlenecektir. Sınava başvurular en son 17 Eylül 2008 tarihi saat 09:00’a kadar yapılabilecek olup, sınava başvuru koşulları Bankamız internet sitesindeki İnsan Kaynakları linki altında bulunan İş Başvuruları bölümünde yer alan “Memur“ uzantısında yer almaktadır."


    Tam Zamanlı İş Başvuruları

    Başvurularınızı Özgeçmiş Bilgileri Formunu eksiksiz doldurarak yapabilirsiniz.
    Bankamızda iş başvuruları, “Özgeçmiş Bilgileri Formu’na Giriş” linki aracılığı ile görüntülenecek olan formun eksiksiz olarak doldurulması ve Bankamızda görev alınmak istenilen pozisyonun formda belirtmesi suretiyle yapabilmekte olup; e-posta, faks veya mektup aracılığı ile yapılan iş başvuruları değerlendirmeye alınmamaktadır.

    Türkiye'nin en güvenilir ve en büyük Bankası olan Türkiye İş Bankası'nda çalışmak ister misiniz?


    KOÇTAŞ İŞ BAŞVURUSU


    • 1955 yılında kurulan Koçtaş, Koç Grubu’nun ilk şirketlerinden biri
    • 1996 yılına kadar Yapı Malzemeleri toptancısı olarak faaliyet gösteren şirket, hem tali bayiilere, hem de büyük inşaat projelerine hizmet sundu.
    • Koçtaş, 1996’da perakendeciliğe başlama kararı alarak, ilk ev geliştirme mağazasını 1996’da İzmir Bornova’da açtı.
    • Antalya, İzmir Balçova ve Bodrum mağazaları ile büyümesini sürdürdü.
    • 2000 yılında Koç Holding ile Kingfisher arasında ”Joint Venture” anlaşması yapıldı ve sadece ev geliştirme perakendeciliği yapmak üzere yeni bir şirket kurularak, Koçtaş markası ile devam etme kararı alındı.
    • 2001 yılında Koçtaş İstanbul Kartal’da 10.000 m2lik en büyük mağazasını açtı.
    • Koçtaş İstanbul’daki ikinci mağazasını bir alışveriş merkezi içerisinde açarak sektörde bir ilke imza attı.
    • Edremit ve Kuşadası mağaza açılışlarını, Koçtaş’ın en büyük mağazası olan Ankara izledi.
    • 2006 Temmuz ayında Koçtaş, İstanbul’daki üçüncü mağazasını Yenibosna’da açtı.
    • 2007 yılında İzmit , Bursa, Eskişehir, Alanya ve Mersin mağazaları açıldı. Trabzon ilinde de mağazası mevcuttur.
    Koçtaş’ta Sunulan Diğer Olanaklar


    Koç Holding Emekli ve Yardım Vakfı Sandığı

    • 1967 yılında kurulan vakfın amacı, çalışanlarına “ek sosyal güvence ve yardım” sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda Koçtaş’da çalışmaya başlayan her aday Koç Emekli Vakfı üyesi olur.

    • Vakıf üyesi olanlar için (eş ve çocuk dahil olmak üzere) isteğe bağlı Koç Allianz sağlık sigortası,

    • Ölüm, hastalık sebebiyle çalışamama ve maluliyet hallerinde Risk Teminatı, Emeklilik veya üyeliğin sona ermesi halinde:
    a) Toptan ödeme,
    b) Emekli Aylığı ödemesi,


    • Mesken edinme ve belirli ihtiyaçların karşılanması için finansman desteği şeklindedir.

    Üyeler vakfa dahil oldukları tarihten itibaren her ay ücretlerinden aşağıdaki ölçülerde kesenek primi öderler. Şirketler de üyeler adına aynı miktarda iştirak payı öderler. Keseneğe esas aylık ücretler üzerinden her ay; üyelerden % 6 kesenek payı, şirketlerden % 6 iştirak payı tahsil edilir.

    Kimler Üye Olabilir?

    Full time kadroda çalışmaya başlayan, 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşın altındaki çalışanlar işe giriş tarihlerinden itibaren Vakf’a üye olmak zorundadırlar. 35 yaşını doldurmuş full time çalışanlar için vakıf üyeliği zorunlu değildir. Üyeliği zorunlu olmayan bu çalışanlar, işe giriş tarihlerinden itibaren, 6 ay içerisinde vakıf üyeliğini talep etmeleri halinde vakıf üyesi olabilirler. Part time ve sezonluk olarak çalışan personeller vakıf üyeliği kapsamında değildir.



    Koç Ailem Programı

    Koç Ailem Programı, "Koç Topluluğu Ailesinin üyesi olan Koç Çalışanları'nın, hayatının her evresinde yanında olup yaşam kalitelerini yükseltmeye katkıda bulunan fayda ve uygulamalar bütünüdür."

    KoçAilem Programı ile Koç Topluluğu Çalışanları'na, Koç Topluluğu Şirketleri'nin ürün ve hizmetlerinden sağlanan özel avantajlar, düzenlenecek dönemsel kampanyalar ile de ekstra avantajlar sunulmaktadır.

    Bu olanaklarla birlikte, Topluluk Çalışanı olmanın bilincini geliştirecek sosyal faaliyetler ve sosyal sorumluluk projeleri KoçAilem Programı kapsamında çalışanlara sunulmaktadır.

    KOÇTAŞ İŞ BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK İÇİN HEMEN TIKLAYINIZ...

    alıntıdır:pasaportall.blogspot.com


    SGK 300 PERSONEL ALIMI


    Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 300 yeni personel alımı yapacağını açıkladı;


    "Kurumumuz taşra teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7 nci derece 300 adet Sosyal Güvenlik Kontrol Memuru kadrosuna, 5502 sayılı Kanunun 31/07/2008 tarihli ve 5797 sayılı Kanunun 6 ncı maddesi ile eklenen geçici 7 nci maddesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu Sosyal Güvenlik Kontrol Memurları Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde sözlü sınav yapılmak suretiyle personel alınacaktır."



    TURKCELL İŞ BAŞVURUSU




    Turkcell' de mevcut açık iş pozisyonlarını sizler için araştırdık. Turkcell' in resmi web sayfasından derlediğimiz bilgiler aşağıda göründüğü gibi olup, halihazırda; idari kadro çalışanı, müşteri temsilcisi ve staj için başvurular beklenmektedir. Sitenin "İnsan Kaynakları" başlığı altında Turkcell’de müşteri temsilcisi olmak ister misiniz? sorusu hemen göze çarpıyor. Başvuru yapacaklara şimdiden şans ve başarılar dileriz..

    "Turkcell'e, http://www.turkcell.com.tr/ üzerinden İş Başvuru Formu (TIKLAYINIZ) doldurarak iş başvurusunda bulunulmaktadır. Tüm başvurular Turkcell başvuru veritabanına kaydedilir. Yıllık yapılan işgücü planlaması doğrultusunda açık pozisyonlar için bu veri tabanından araştırma yapılarak ya da danışmanlık şirketleri ile ortak çalışmalar yürütülerek gerekli niteliklere uyan adaylardan bir havuz oluşturulur ve işe alım süreci başlatılır.

    Turkcell'de İş Görüşmeleri


    Adaylarla işe alım uzmanları ve pozisyonun ilgili yöneticilerinin katıldığı en az iki görüşme yapılır.İşe alım sürecimiz, pozisyona göre fonksiyonel yetkinliklerin yanı sıra tüm çalışanlarda aradığımız temel yetkinlikler olan sürekli öğrenme, başarı ve kalite odaklılık, değişime açıklık, müşteri odaklılık, girişimcilik, işini sahiplenme yetkinlikleri değerlendirilmektedir. Kurum kültürü ve değerlerimize uygunluk sürecin tümünde dikkate aldığımız en önemli kriterlerdir.

    Yönetsel pozisyonlarımız için temel yetkinliklerle birlikte "Performansı Başarıya Yönlendirmek" "Sonuç Başarmak" "Inovasyon" "Delegasyon" "İlişki Yönetimi" "Stratejik Liderlik" yetkinlikleri aranmaktadır.

    Adaylara ilk görüşmelerinde "kişilik envanteri" uygulanır. Liderlik, iletişim becerileri, analitik düşünce, takım çalışmasına yatkınlık vb yetkinlikler bazında adayları değerlendiren envanter çıktıları, karar verme aşamasında önemli rol oynamaktadır. Tüm bu görüşmeleri ve referans araştırmalarını olumlu olarak tamamlayan adaylara, İnsan Kaynakları Bölümü tarafından iş teklifi yapılır.

    Seçme ve yerleştirme sürecinde, açık pozisyonlarımızın niteliklerine göre "Değerlendirme Merkezi" çalışmaları da uygulanır. Çeşitli simülasyon araçları kullanılarak, adayların profesyonel hayattaki tutum ve davranışları gözlemlenir.

    Görüşmelerin tamamını ve referans araştırmalarını olumlu olarak tamamlayan adaylara, İnsan Kaynakları Bölümü tarafından iş teklifi yapılır. Görüşmeler sonucunda mevcut pozisyonda değerlendirilemeyen adayların başvuruları, başka pozisyonlarda değerlendirilmek üzere altı ay boyunca veritabanında saklanır ve takip edilir".


    0 yorum:

    HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

    Template by:
    Free Blog Templates

     
    Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle