site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

CeBIT 2008 Kapılarını Açıyor

Bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 – 12 Ekim 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın yedinci, Avrasya'nın ise en büyük fuarı olarak İstanbul'u Avrasya'nın 1 numaralı dijital iş platformu haline getiren CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 – 12 Ekim 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Fuar, dünyanın dört bir yanındaki 70 kadar ülke ve bölgeden 150 bini aşkın ziyaretçiyi İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getirecek.
Yaklaşık 1000 katılımcı firmasının hedefledikleri kitleye daha kolay ulaşarak verimli iş bağlantıları yapabilmeleri amacıyla yeniden tasarlanan CeBIT Bilişim Eurasia İş Dünyası, Dijital Yaşam, Telekomünikasyon ve Ev Elektroniği olmak üzere dört ana bölümde toplanıyor.
2008 de ilk defa düzenlenecek "Ev Elektroniği" bölümü, klasik televizyonlardan Plazma/ LCD ekranlara, mini ses sistemlerinden ev tiyatro sistemlerine, ziyaretçileri ses ve görüntü sistemlerindeki en son gelişmelerle tanıştırmayı hedefliyor.
Üreticilerin isteği üzerine en büyük IT etkinliği yedi günden altı güne indirildi. Bu şekilde maliyetlerin düşmesi bekleniyor. Birçok firma buna rağmen gelmiyor; geçen sefer 6160 firma gelmişken şu an "sadece" 5500 tanesi başvurdu.
Doğu ile batı arasında bir ticaret kapısı açan CeBIT Fuarı, bu yıl ilk kez Kanada ve Çek Cumhuriyeti'nden de katılımcılara ev sahipliği yapacak. En geniş katılımı gösteren ülkeler Fransa ve Kanada olurken, iki yıl aradan sonra katılım gösterecek Siemens EC, yeni ürünlerini CeBIT'te görücüye çıkaracak. Blackberry de ilk kez fuarda yer alacak.
CeBIT etkinliğinde ağırlanacak katılımcılar 18 ülkeden geliyor:
ABD, Almanya, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fransa, Hong Kong, İsveç, Kanada, Kore, Macaristan, Polonya, Rusya, Tayvan ve Türkiye
teknoportal.gen.tr


Google'dan Yeni Web Tarayıcı Chrome

Arama motoru Google, yeni web tarayıcısı Google Chrome'nin denenme çalışmalarına başladığını açıkladı.



Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir tarayıcı olarak göze çarpıyor.
Google Chrome diğer modern tarayıcıların aksine açılan her sekme için farklı işlem yönetimi yapacak. Yani tüm tarayıcı tek bir işlemden değil, her sekme ayrı ayrı olacak. Bu sayede eğer bir web sitesi yüzünden tarayıcı göçmeyecek, sadece o sekme kapatılacak. Biz de görev yöneticisinden her birini ayrı ayrı kapatabileceğiz.
Bu tarayıcının ilk başta daha fazla ram kullanması manasına geliyor ancak, kullanımla artan zamana bakıldığında ram kullanım oranı çok büyük artışa uğramayacak. Yani Firefox gibi ilk açıldığında az ram yiyen fakat 2 saat sonra ram kullanımı 200Mbların üzerine çıkan bir görüntü oluşmayacak.
Google Chrome WebKit'i kullanacak. WebKit bildiğimiz kadarıyla JavaScript yorumlamasında şu an diğer tarayıcılara göre oldukça iyi bir hıza sahip. Bunun yanında Google işleri daha da hızlandırmak için kendi JavaScript sanal makinesini de yapıyor.
Google Chrome daha iyi bir hız ve cevap verme kapasitesiyle ve "dolandırıcı sitelere" karşı da daha güçlü bir güvenlikle hizmet vermeyi hedefliyor.
Windows için Google Chrome (BETA) indirmek için tıklayın.


Milyonlarca Modem Çöpe Gidecek

Yeni veri transfer protokolü 802.11n dünya standartı olarak kabul edildiğinde hızlı internet isteyen milyonlarca kullanıcı yeni modem almak zorunda kalacak
DSL hatların yaygınlaşması ile dünyada milyonlarca kullanıcı, maksimum 125 Mbps hızını destekleyen modem kullanmaya başladı. Ancak dünyanın en büyük meslek örgütlerinden olan IEEE, (The Institute of Electrical and Electronics Engineers, Inc.) bir süredir üzerinde çalıştığı yeni veri transfer protokolü olan 802.11n’ye son şeklini 2009’un ilk çeyreğinde verecek ve genel standart olarak dünyanın her yerinde kullanılacak.
802.11n, standardı, maksimum veri transfer hızını 300 Mbps’ye taşıyacak, bunun yanında eş zamanlı olarak çoklu veri iletişimi yapılmasına imkan tanıyacak. 802.11n standardını bu kadar hızlı yapan mantığın altında çoklu anten sistemi kullanılan MIMO (Multi Input, Multi Output) teknolojisi yatıyor.
Evlerde kullanılan modemler, maksimum 125 Mbps hızını desteklediği için yüksek hızlı internet isteyen milyonlarca kullanıcı, internetin de hızlanmasının ardından eski modemleri "çöpe atmak" ve yeni modem almak zorunda kalacak.
Şu an piyasada 802.11n protokolünün "taslak" metinlerine göre dizayn edilmiş "Draft-N" logolu ve çok antenli bazı modem modelleri bulunsa da internet forumlarında bazı analistlerin, "muhtemel sorunlara karşın, standart kabul edilmeden modem alınmaması" yönündeki uyarıları dikkat çekiyor.
teknoportal.gen.tr



Dünyanın en gereksiz 20 aleti


Birçok alet, ‘iyi fikir’di ancak şimdi onların yüzüne bile bakan yok…

Belki zamanında iyi bir fikir gibi geldi, ancak şimdi kimse onların yüzüne bakmıyor, kullanmıyor. Tedavülden kalkalı uzun zaman oldu desek ve size en gereksiz 20 aleti söylesek…

Yoğurt makinesi, havlu ısıtıcısı, yumurta doğrayıcı, lazerli makas ve daha neler neler… Başta ‘parlak bir fikir’ oldukları düşünülüp hayata geçirilseler de günlük kullanımda çok da ihtiyacımız olmayan alet edavatlar onlar.
Mükemmel bir kesim için lazerli makasa ya da pantalonunuzun kırış kırış olmaması için pantalon ütüsüne ne dersiniz? Cazip öneriler, cazip tasarımlar… Ancak gelin görün ki en gereksiz aletler listede yerlerini alıyorlar.

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre yüzlerce dükkanda yapılan araştırma sonucu ‘en gereksiz aletler’ listesindeki bazı aletlerin gerçekten yararlı olduğu, birçoğununsa para tuzağından başka bir şey olmadığı sonucu ortaya çıkmış.

Örneğin yaklaşık 400 dolara satılan bir elektrikli tırnak törpüsünün ‘en gereksiz aletler’ listesinde başı çekmesi şaşırtıcı değil. Yapılan araştırmaya katılan 4 bin 500 tüketici, elektrikle ya da pille çalışan mumları bu listede üçüncü sıraya oturtuyor. Normal muma göre daha güvenli olan bu mumlar, yine de yararsız bulunuyor.

İşte en gereksiz 20 alet:

1. Elektrikli tırnak törpüsü
2. Lazerli makas
3. Elektrikli mum
4. Soda buharı makinesi
5. Spa masajı aleti
6. Fondü seti
7. Saç şekillendirici
8. Yumurta kaynatıcı
9. Elektrikli kumaş düzleştirici
10. Elektrikli bıçak
11. Pantolon ütüsü
12. Yüz buhar makinesi
13. Saatli çay makinesi
14. Mini disk çalar
15. Yüz gerdirici makine
16. Yumurta doğrayıcı
17. Elektrikli konserve açacağı
18. Yoğurt makinesi
19. Havlu ısıtıcısı
20. Sırt kaşıyıcı


Prezervatif yağı aknelere iyi gelir mi?


Kamboçyalı bir kadın, yüzde oluşan aknelere ilginç bir tedavi yöntemi bulmuş; prezervatif sıvısı!

29 yaşındaki Kamboçyalı Tep Kemyoeum’un ajanslara verdiği bilgiye göre Number One Plus isimli su bazlı prezervatif sıvısının yüzde oluşan akne tedavisinde iyileştirici özelliğe sahip olduğu ortaya çıktı.

“Kullandıktan üç gün sonra yüzümdeki tüm akneler kurudu ve bir anda yok oldu. Şimdi birçok insan buna inanıyor” açıklamasında bulunan kadın, prezervatif sıvısını yüze sürmenin tedavideki mükemmel etkisinden bahsetti. Khen Vanny isimli bir başka kadın ise her yaştaki kadının aknelerden kurtulmak için bu yönteme başvurabileceğini ve iyi sonuç alabileceğini belirtti. “Öyle etkili ki! Bazı insanlar inanmıyor ancak inananlarsa, bu sıvıdan iyi sonuç alıyorlar” diyor.

Akneleri kurutmak için birçok tedaviye başvuran kadınların çoğu, prezervatif sıvısının en etkili tedavi yöntemi olduğunu vurgularken, diğer ilaçların hiçbir işe yaramadığını dile getiriyor.


VLC Media Player v0.9.3



alt VLC Media Player, tam adı VideoLAN Client Media Player olan, açık kaynak kodlu bir çoklu ortam yürütücüsüdür. Günümüzde sahip olduğumuz ses ve video dosyalarını oynatabilmek için neredeyse hepimiz bir çözücü paketi kullanmak zorunda kalıyoruz. Zaman zaman elimizdeki ses ve video dosyalarını oynatamadığımızdan, birçok çözücü paketini denememize rağmen hala sorunlar yaşadığımızdan yakınıyoruz. Bir çözücü paketi sahip olduğumuz dosyaların bir kısmını oynatabilirken, bir diğer paket ise diğer dosyalarımızı oynatabiliyor. Yani elimizdeki ses ve video dosyalarını sorun yaşamadan oynatabilmek için oldukça büyük bir uğraş veriyoruz. VLC Media Player yazılımı tüm bu soruları ortadan kaldırıyor !

Sahip olduğu dahili ses ve video çözücüleriyle herhangi bir ek çözücüye gereksinim duymadan tüm dosyalarımızı oynatabilen yazılım yukarıda sözü edilen karmaşaya dur diyor. Tek yapmanız gereken yazılımı indirip kurmak, gerisi VLC Media Player'ın işi. Bu mükemmel özelliği ile taşınabilir bir yazılım olarak da nitelendirebileciğimiz yazılımı, USB belleğimize ya da bir başka depolama aracına atıp kendi bilgisayarımız dışında da kullanabiliriz. Bu sayede nereye gidersek gidelim, kimin bilgisayarını kullanıyorsak kullanalım ses ve video dosyalarını oynatma sorunumuz ortadan kalkmış oluyor. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DiVX, MP3, OGG ve daha onlarca ses ve video biçimini oynatabilen yazılımın desteklemiş olduğu tüm dosya biçimlerinin listesine aşağıdaki satırlardan gözatabilirsiniz.

VLC media player is a highly portable multimedia player for various audio and video formats (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, …) as well as DVDs, VCDs, and various streaming protocols. It can also be used as a server to stream in unicast or multicast in IPv4 or IPv6 on a high-bandwidth network.

• Security updates:
- Fixed integer overflow in WAV demuxer (CVE-2008-2430)
• Various bugfixes:
- Fixed option to use shared memory within the GLX video output module
- Improved galaktos-based audio visualizations on FreeBSD
- Miscellaneous bugfixes in multiple modules and in libvlc (transcode stream output, OSD menu video filter, VCD input, SAP services discovery, http control interface)
http://www.uploadjockey.com/download/2841913/vlc.0.9.3.win32.exe



Save2PC Light v3.37



alt save2pc, eski adıyla YouTube Downloader ile YouTube ve Google Video sitesinden videoları bilgisayarınıza indirip, istediğiniz video formatına çevirebilirsiniz.
save2pc çok kolay bir kullanıma sahip, sadece YouTube sitesinden adresi kopyalayın ve programa yapıştırıp OK düğmesine basın.

save2pc ile indirmiş olduğunuz videoları avi veya mpeg formatında kaydedebilirsiniz.

Save2pc is a free tool for downloading videos from Youtube or Google Video and saving it as Avi, Mpeg or Flv file to your local computer

Just paste the URL of a video into the designated text field, press Start , and the video file will be downloaded into the selected folder. Due to the very simple user interface of save2pc, you don't need any technical knowledge to use it. You don't have to use scripts for web browsers. Just run save2pc and start downloading

Save2PC Light 3.37




Simple Machine Protect 1.8.2 Portable



Simple Machine Protect 1.8.2 Portable

A simple open source antivirus. Simple Machine Protect is portable antivirus software for your Windows Operating System, build to remove certain variant of virus, worm, trojan and spyware from your computer. Simple Machine Protect is free to distribute, and free to use. Simple Machine Protect was designed to be a simple, open source antivirus scanner.

Here are some key fetatures of "Simple Machine Protect":
• Portable
• Scan all files or use the extensions list
• Scan specified location
• Reporting Service (log file)
• Memory system scanning and terminate immediately when virus is detected
• Beep sound when virus is detected
• Repairing registry values
• Recover hidden files (hidden and superhidden)
• Repair the infected files
• Estimate scanning with progressbar
• Percentage of scanning progress
• Friendly interface and use
• Controlled window order
• View running processes (all tasks revealing controlled)
• View process information
• View memory information and cpu usage
• Make Windows run faster
• Quick jump to Windows System Tools
• Clean the junk files
• Clean recycle bin
• Exit Windows (Log Off, Restart, Shutdown)
• More


LetitBit.Net
DepositFiles.com Mirror
Vip-File.com Mirror
iFolder.ru Mirror
Easy-Share.com Mirror


Avant Browser v11.7 Build 15 Portable



Avant Browser v11.7 Build 15 Portable

(SIZE) 10.38 MB
Avant Browser is a fast, stable, user-friendly, versatile the top rated multi-window browser in Internet, which adds a batch of features and functionalities to Internet Explorer. Avant Browser is a multi-window browser which features with many functions such as Pop-up Stopper and Flash Ads Filter, Built-in Google Searching, Built-in RSS/ATOM Reader, Safe Recovery, Integrated Cleaner and Advanced Browsing Options. Avant Browser is available in 41 languages.


Avant Browser 11.7 Build 15, Released 9.26.2008
* Fixed the bug which kept you from unchecking the options in Proxy Server
* Fixed the bug which kept you from opening up the menus through shortcuts
* Removed the Coding button in Customize Buttons menu
* Removed the Url showed above the Autofill item while the cursor was hovering over it
* Added pressing Enter feature to open up the closed pages last time you ended the browser

Size: 10.3 MB

Note:
1- Flash Player Included
2- Java Runtime 5 Included
3- Enjoy !


http://www.mediafire.com/?gzymgmimhiu



Counter Strike 1.5 için CD (Cheating Death) gerektiren sunucularda hile yapılmasını sağlayan program.

Önemli: Hileyi etkinleştirmek için klavyenizdeki "end" tuşuna basmalısınız. Öldüğünüz zaman hile devre dışı olacaktır. Yeniden etkinleştirmek için her öldüğünüzde "end" tuşuna basmanız gerekmektedir.

Duyuru: sXe kullanılan sunucularda işe yaramaz. Sadece CD (Cheating Death) gerektiren sunucularda ya da anti-hile yazılımı bulunmayan sunucularda işe yarar.
İndir : CS Wall Hack (Cdhack) 4.33.4
Boyut: 105 KB - İndirilme : 297845



MsN'de çoklu oturum açmak

MsN'de çoklu oturum açmak- MsN çoklu oturum - Çoklu MsN Açma - Multi MsN MsN Çoklu Oturum Açma

Bu program ile istediğiniz kadar MsN Messenger ya da Windows Messenger oturumu açabilirsiniz.Kullanımı çok kolay ve boyutu çok küçük bir boyutu olan bu program çok işinize yarayacaktır.. Programı açtığınızda önünüze gelen küçük pencerede MsN Messanger in seçili olması ve Load botonuna basmanız bilgisayarınızda yeni bir MsN messenger in açılmasını sağlayacak ve ordan istediğiniz gibi oturum açabilirsiniz.



İndir: http://www.ziddu.com/download/2275151/1-msn_coklu_oturum.zip.html



00 WINK FOR MSN



alt
http://rapidshare.com/files/114239469/winks.rar.html



WinPatrol`un genel amacı haberiniz olmadan ve izniniz olmadan yüklenen yeni programları size bildiriyor.Sisteminizde sizden habersiz çalışan Adaware,Keylogger,Spyware,Worm,Trojan,Cookie ve bunlara benzeyen diğer yazılımları size gösteren bir yazılım.Program bilgisayarınızda sizin kontrolünüz dışında çalışan herşeyi kontrol edebilmenizi ve haberiniz olmadan hiçbir değişiklik yapılmamasını sağlıyor.Bilgisayarınızda gizli hereket eden dosyaları Scotty isimli bir Köpek havlayarak size haber veriyor.Verdiğiniz talimata göre Scotty gizli dosyayı ya uzaklaştırıyor yada sizin isteğiniz doğlultusunda izin veriyor.

İndir : WinPatrol
Boyut: 709 KB



Türkler3.0 Türklerin geçmişteki tarihi olaylarını,Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını,kültür ve medeniyeti,önemli şahsiyetleri resimleriyle birlikte anlatan veTürkler hakkında daha birçok nitelikli bilgiler içeren,her Türk’ün bilgisayarında bulunması gereken,vazgeçemeyeceğiniz muhteşem bir program.Programda Türk isminin doğuşundan Türklerin geçirdiği tarihi evreler,yetiştirdiği abide şahsiyetler ve kurulan Türk devletlerine kadar birçok kaynağı bulabileceğiniz vazgeçilmez ve tarihi bir eser.İlk iki sürümü 2007 yılında yayınlanan programın,434 konu ve 543 resimden oluşan üçüncü sürümü,yenilenen arayüzü ile uzun bir sürenin ardından karşınızda.



İçindekiler :

.Türkler hakkında geneli bilgiler ve Türklerin ilk anayurtları
.Tarihte kurulmuş 16 Türk devleti
.Büyük Türk şahsiyetleri
.Türklerde Kültür ve Medeniyat
.Türk Tarihinin önemli olayları
.Türklerde askerlik, denizcilik, edebiyat, sanat… hakkında bilgiler
.150 den fazla isme göre sıralı büyük Türk şahsiyetlerinin hayatları ve bilinmeyen daha birçok yönleri
.Türklerde tarihte yaşanmış önemli olayların hikayeli anlatımı
.Resimlerle desteklenmiş mükemmel anlatımlar İndir : Türkler (Türklerin Tarihi)
Boyut: 34.8 MB


ANVSOFT Flash Slideshow Maker 4.85 Free Edition



alt
Flash Slideshow Maker 4.85 Free Edition
ANVSOFT Flash Slide Show Maker ücretsiz bir Flash fotoğraf albümü ve slayt oluşturucusudur. Kullanımı çok kolaydır, yeni bir proje oluşturup sadece resimleri seçiyorsunuz. Bir sonraki aşamada albümün adını, boyutlarını, resimler arası geçiş sürelerini, sayfa görünüş şeklini ve resimler arası geçiş efektlerini seçip, arkaplana müzik koymak isterseniz müziğinizi de ekliyor, kaydedeceğiniz yeri seçip "Publish Now" tuşuna basıyorsunuz. İşte fotoğraf albümünüz hazır, dilerseniz siteniz de kullanın, dilerseniz cdye yazdırın.

Flash Slideshow Maker is a Flash album creator to make animated photo slide show with SWF file as the output format. It transforms your digital photo collection to Macromedia Flash file format ( SWF ) which you can share your memorial moments with your family or friends on your own homepage, post on your Blog or upload to your own website.

With ANVSOFT Flash Slideshow Maker, you can easily turn a folder full of still images into a stunning Flash slide show presentation with background music and special transition effects . This Flash animate builder tool can be used to build Flash album for website, image scroller banner, decorate your photos on MySpace, Yahoo! 360° blog, blogger. etc.
Note: A "Powered by Flash Slideshow Maker" screen will be added at the end of slideshow

DOWNLOAD

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle