site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Bilimadamları, Sineklerin Neden Yakalanamadığını Buldu

Bir sineği ezmenin neden çok zor olduğuyla ilgili gizemi ABD’li bilimadamları çözdü.

Amerikalı bilimadamları, sineklerin vurulmaktan kaçıp kurtulma yeteneklerini, hızlı çalışan beyinlerine ve bir sonraki hareketi planlama yetilerine borçlu olduklarını söyledi.

California Teknoloji Enstitüsü’nde görevli bilim adamları tarafından yapılan ve sonuçları Current Biology dergisinde yayımlanan araştırma kapsamında, sineklikle ezilmeye çalışılan meyve sinekleriyle yaşanan bir dizi deneyim filme çekildi.

Bilim adamları, söz konusu filmleri izledikten sonra, sineklerin sıçramadan çok önce tehdidin yerini hesapladıklarını ve bir kaçış planı geliştirdiklerini anladı.

Sineğin tehdit karşısında büyük ya da küçük duruş değişikliğini yapıp yapmaması gerektiğini her nasılsa bildiği, bunun, tehlikenin nereden geldiğini söyleyen gözlerinden aldığı görsel bilgiyle, bir sonraki uygun duruşa geçmek için nasıl hareket etmesini söyleyen, bacaklarından aldığı mekanik-duyumsal bilgiyi bütünlediği anlamına geldiği belirtildi.

Bilimadamları, sineklerin, temizleniyor, besleniyor ya da sadece yürüyor olsalar bile bu hızlı kaçışı başardıklarını, bunun da sineklerin beyinlerinin hızı ve karmaşıklığını ortaya koyduğunu söyledi. Sineklerin tehditi algılaması ve bundan sonraki hareketlerinin yaklaşık 200 milisaniyede vuku bulduğu kaydedildi.

Bir sineği sineklikle ezmenin en iyi yolunun, yavaşça sürünerek, bulunduğu yere doğru yönlenmek olduğu da belirtildi.

gereksizhaber.com



Altın Yumurtlayan Ördek

Kayseri’nin Bankalar Caddesi’nde sarraf Tansel Turgut’un, 4. sınıfa geçen kızı Özge için 2 YTL’ye aldığı yavru ördek, tezgahın üzerinde beslenirken, 1 gram altını yuttu.

Akşam evde kızıma ve annesine ördeğin altın yuttuğunu ve yakın zamanda çıkartabileceğini söyledim. Böyle bir şey ilk defa başıma geliyor. ‘Altın yumurtlayan tavuk’ hikayesini duymuştum ama hikayenin benzerinin başıma geleceği aklımdan geçmezdi.”. Babasının kendisi için aldığı ördek yavrusu ile oynadığını belirten 10 yaşındaki Özge ise, “Çok şaşırdık. Şampuanla ördeği yıkadık. Şimdi, altının çıkmasını bekliyoruz” dedi.





Citroen C4 Robot TÜRKÇE


C4 Robot

Boğaziçi Köprüsü'nün birebir modellendiği C4 Robot oyununun en ilginç yönlerinden biri de, yarış parkuru içinde yer alan ve 2011 yılında tamamlanacak Marmaray'ın şimdiden bitirilmiş olması!
Bu oyun online olarak oynanıyor ve ücretsiz üye olmanız GEREKMEKTEDİR.







Google Chrome 0.2.149.29 Beta [Güncellendi 2008-09-06 ]



alt alt
Minimal tasarımıyla son derece pratik olan Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için tasarlanmış bir tarayıcıdır.Google'ın Browserı çıktı..Firefox'dan daha hızlı fakat çeşitli hatalar mevcut..Downtr ilk denemelerinde Safari nin çıkışını hatırlatan hatalar mevcut.

Her işlem için tek bir kutu
Adres çubuğuna yazıp hem arama hem de web sayfaları için öneriler alın.

En sık ziyaret ettiğiniz sitelerin küçük resimleri
Herhangi bir sekmeden en sevdiğiniz sayfalara ışık hızıyla erişin.

Uygulamalarınız için kısayollar
Sevdiğiniz web uygulamalarını başlatmak için masaüstü kısayolları alın.


Google Chrome is a browser that combines a minimal design with sophisticated technology to make the web faster, safer, and easier. It has one box for everything: Type in the address bar and get suggestions for both search and web pages. Will give you thumbnails of your top sites; Access your favorite pages instantly with lightning speed from any new tab.

Google Chrome is an open source web browser developed by Google. Its software architecture was engineered from scratch (using components from other open source software including WebKit and Mozilla Firefox) to cater for the changing needs of users and acknowledging that today most web sites aren't web pages but web applications. Design goals include stability, speed, security and a clean, simple and efficient user interface.


Tested ..Have Some Bugs Like Safari..

http://www.google.com/chrome/


13 High Quality Themes for WindowBlinds



alt

13 High Quality Themes for WindowBlinds

I like these themes and thought of sharing it..
And as the name suggests, u got to have WindowBlinds to use these..
Comments are welcome
http://rapidshare.com/files/143402443/1044WBT.rar



S60 3rd Dancing 240x320 (sis & sisx)



Image Hosted by ImageShack.us
İNDİR -




Namaz Sureleri



Namaz Sureleri

Namaz kılarken okunacak sure ve dualar. Mp3 biçiminde.

http://rapidshare.com/files/143404753/Namaz_Sureleri.rar.html





mIRC 6.34


alt

mIRC dünyada en çok kullanılan sohbet programıdır. İçerisinde birçok sohbet odası bulunmaktadır. Birden çok sunucu desteği, tam renk kontrolü, çeşitli yazı tipleri, DCC dosya alma ve gönderme, davet özelliği, uzaktan erişim ve senaryo desteği sadece belli başlı özellikleri arasındadır. Yenilenen 6.2 sürümü ile de mIRC, artık SSL (şifrelenmiş bağlantı) bağlantılarına destek verip, tüm diyalog kutuları ve araç çubukları ile de özelleştirmeye tam destek sağlıyor.

This version of mIRC offers full Vista compatability with support for limited user accounts, U3 support, support for tips (those small text balloons that pop up near the Windows tray) to notify you of various events such as incoming messages or users in your notify list coming on or leaving IRC, support for positioning the Treebar at top/bottom of the mIRC window, and a feature that allows you to switch between Normal and Compact modes. Compact mode makes mIRC behave like a messengEr with the treebar filling the main window, all windows opening on the desktop, and so on.

Program o kadar çok tanınmış ve beğenilmiş ki başka kişiler programın kodlarını değiştirerek kendi IRC sunucularına ayarlıyorlar. Yani kendi sohbet programlarını oluşturabiliyorlar. En çok kullanılmasının bir sebebi de kullanımının basit olmasıdır. Program birçok dile çevrilmiştir.

Aynı anda birçok sunucudan birçok kişiyle konuşabilirsiniz. Dosya gönderme özelliği olduğu için karşınızdaki kişiye resim veya başka dosyalar yollayabilirsiniz. İçerisinde karşınızdaki kişiye yollayabileceğiniz bazı şekiller ve karakterler de var. Örneğin; bir kızla konuşuyorsanız, bu şekiller sayesinde o kıza bir çiçek yollayabilirsiniz. Ayrıca sohbet ettiğiniz kişinin hangi sunucudan bağlandığını, ne zamandan beri yazışmadığını görebilirsiniz.

IRC nedir?
IRC (Internet Relay Chat-İnternet Aktarımlı Sohbet), dünyanın her yerinden insanların katılıp konuştuğu, daha doğrusu yazıştığı sanal bir buluşma ortamıdır. mIRC'in kullanımıyla küçük bir program IRC ağlarında bulunan sunuculara bağlanır. Bütün sunucular birbirine bağlıdır ve mesajlar bir kullanıcıdan diğerine IRC ağlarından ulaştırılır. Bu sayede binlerce IRC kanalında, yüzlerce IRC ağında ya da sadece bir kişiyle özel olarak tartışmalara ve sohbetlere dünyanın neresinde olursanız olun katılabileceksiniz.


http://rapidshare.com/files/136457400/mIRC.6.34.rar


Pırlanta Eserler

M. Fethullah Gülen Hoca Efendi'nin Kaleminden Eşsiz Eserler | CHM | 19,7 MB


Asrın Getirdiği Tereddütler 1
Asrın Getirdiği Tereddütler 2
Asrın Getirdiği Tereddütler 3
Asrın Getirdiği Tereddütler 4
Hitap Çiçekleri
Kalbin Zümrüt Tepeleri
Fasıldan Fasıla 1
Fasıldan Fasıla 2
Fasıldan Fasıla 3
Prizma 1
Prizma 2
Prizma 3
Sonsuz Nur 1
Sonsuz Nur 2
Sonsuz Nur 3
Cihad
Kader
Kırık Mızrap
Ölçü 1
Ölçü 2
Ölçü 3
Ölçü 4
İnancın Gölgesinde 1
İnancın Gölgesinde 2
Çağ ve Nesil
Buhranlar Anaforunda İnsan
Yitirilmiş Cennete Doğru
Zamanın Altın Dilimi
Günler Baharı Soluklarken
Yeşeren Düşünceler
Ölüm Ötesi Hayat
Ruhumuzun Heykelini Dikerken
İrşad Ekseni
Küçük Dünyam

- İndir -
http://rapidshare.com/files/143217145/PIRLANTA_ESERLER.chm.html



Mozilla Firefox 3.0.1
Browser

Live Messenger
MSN Messenger

Winrar 3.8.4
Compression Tool

LimeWire Basic 4.18.6
Gnutella Download

Winamp 5.541
Music Player

FDM 2.6.796
a Download Manager

FlashGet 2.0
Download Manager

GOM Player 2.1.9.3754
Multimedia Player

K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7
Free Codec Pack

Google Earth Free 4.3.7204
Map Software




OYAK-RENAULT İŞ VE STAJ BAŞVURUSU



1969 yılında Oyak ve Fransız Renault grubunun katılımı ile kurulan şirket, Renault marka binek araçlarının ve mekanik parçalarının üretimi ve ihracatını gerçekleştiriyor.Bugün yıllık 360.000 otomobil üretim kapasitesi ile Renault'nun Batı Avrupa dışında en yüksek kapasiteye sahip endüstriyel tesisidir.

Kariyer olanakları

Kariyer gelişimi, birey, eğitim ya da iş üzerinde öğrenme yoluyla beceri gelişimini gerçekleştirdiğinde ya da yeni iş deneyimleri elde ettiğinde meydana gelir. Amacımız, bu deneyimleri, kişilerin kariyer gelişimlerini ve şirket performansını olumlu etkileyecek şekilde organize etmektir. Kariyer gelişimleri, şirket içi görev değişiklikleri, Proje gruplarında ve uluslar arası diğer Renault grubu şirketlerinde görev alma şeklinde olabilir. Kişilerin bu görev süreçlerindeki performansları, şirketin yönetici ihtiyaçlarına bağlı olarak ,yönetimsel kademelere geçişin altyapısını hazırlar. Her yıl kişi ile amiri arasında gerçekleştirilen “Bireysel Görüşmeler”, şirketin hedeflerinin en alt çalışana kadar indirilmesini ve “Yıl Sonu Değerlendirmeleri” ile de bu hedeflerin ne kadar ve nasıl gerçekleştirildiğinin kontrol edilmesini sağlar. Renault, 118 ülkede araçları hayal eden, tasarlayan, üreten ve pazarlayan 130.000 yetenek demek. Grup, uluslararası boyutu ve grup içi faaliyet alanlarının çeşitliliği ile çalışanlarına ilerleme olanakları sağlıyor. Renault bu olanakların gerçeğe dönüşmesi için de çok faal bir iç transfer (mobilite) politikası uyguluyor. Her işe alım geleceğe yapılan bir yatırım ve mesleki bir kariyerin başlangıç noktası.


Sürekli eğitim

Grubun performansı, Renault çalışanlarının yeteneklerinin toplamının bir sonucudur. Bu yeteneklerin sürekli geliştirilmesi, gitgide hızlanan ve karmaşıklaşan bir dünyada, belirleyici bir unsur haline gelmiştir. Çalışanlarının kendilerini geliştirmesini teşvik eden Renault onlara meslek yaşamları boyunca eğitime ulaşım olanakları sunmaktadır. Renault’nun her 5 çalışından 4’ü her yıl ortalama bir eğitime katılmaktadır. Zorlu, çeşitli ve heyecan dolu bir ortam Açık fikirli olmak ve düşünceleri gerçeğe dönüştürmek ; işte bizim amacımız ve de sizin için fırsatlar dolu bir dünya. Renault’da çalışmak, şirketin performanslarını gerçekleştirmeye odaklanmış, açık ve tutkulu Grup çalışanlarının faaliyetlerini yapılandıran bu değerleri paylaşmak demektir.

Başvuru Süreci

Başvurunuzun İnsan Kaynakları Direktörlüğü'müze ulaşması ile birlikte işe alım süreciniz başlar. Başvurunuz incelenecek ve mevcut görevler çerçevesinde değerlendirilecektir. Özgeçmişinizin görev için aranan özelliklerle örtüşmesi durumunda, görüşmeye davet edilirsiniz.

İşe Alım Süreci

Oyak-Renault'da personel temininde şirket başvuru veritabanı ve internet siteleri araç olarak kullanılmaktadır. İş Başvuru değerlendirmeleri iki aşamalı (İnsan Kaynakları ve ilgili Bölüm Yöneticileri) mülakat yöntemi ile gerçekleştirilmektedir.

Teknik bilgi, birikim, kişisel özellikler ve şirket kültürüne uyum gibi konularda değerlendirilen adaylar son aşamada gereken görevler için Fransızca ve/veya İngilizce seviye tespit sınavlarından geçirilir.

Tüm değerlendirmelerde olumlu bulunan adaylara iş teklifinde bulunulur ve işe alım işlemleri başlatılır. Görüşmeler sonucunda iş teklifinde bulunulamayan adayların başvuruları ileride doğabilecek olası ihtiyaçlarda değerlendirilmek üzere başvuru veri tabanında saklanır ve adaylara geri bildirimde bulunulur.


İŞ BAŞVURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

STAJ BAŞVURUSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

NOT:BU BİLGİLER OYAK-RENAULT WEB SAYFASINDAN ALINMIŞTIR.



İŞ BANKASI MEMUR ALIMI


İŞ BANKASI'NDAN DUYURU

"Bankamız Genel Müdürlük Birimlerinde görevlendirilmek üzere Uzman Yardımcıları alınacaktır. Elektronik ortamda gerçekleştirilecek olan sınavın Mesleki Bilgi Sınavı, Yetenek Testi, Kişilik Envanterleri ile Türkçe Kompozisyon bölümlerinden oluşan ilk aşaması 13 Ekim 2008 tarihi ve izleyen günlerde gerçekleştirilecektir. Sınav ve başvuru koşulları ile ilgili bilgilere Uzman Yardımcısı linki aracılığı ile ulaşılabilmektedir.

Memur ihtiyacımızın karşılanması amacıyla, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Erzurum’da Eylül ayı içerisinde Memur Alım Sınavları düzenlenecektir. Sınava başvurular en son 17 Eylül 2008 tarihi saat 09:00’a kadar yapılabilecek olup, sınava başvuru koşulları Bankamız internet sitesindeki İnsan Kaynakları linki altında bulunan İş Başvuruları bölümünde yer alan “Memur“ uzantısında yer almaktadır."


Tam Zamanlı İş Başvuruları

Başvurularınızı Özgeçmiş Bilgileri Formunu eksiksiz doldurarak yapabilirsiniz.
Bankamızda iş başvuruları, “Özgeçmiş Bilgileri Formu’na Giriş” linki aracılığı ile görüntülenecek olan formun eksiksiz olarak doldurulması ve Bankamızda görev alınmak istenilen pozisyonun formda belirtmesi suretiyle yapabilmekte olup; e-posta, faks veya mektup aracılığı ile yapılan iş başvuruları değerlendirmeye alınmamaktadır.

Türkiye'nin en güvenilir ve en büyük Bankası olan Türkiye İş Bankası'nda çalışmak ister misiniz?


KOÇTAŞ İŞ BAŞVURUSU


  • 1955 yılında kurulan Koçtaş, Koç Grubu’nun ilk şirketlerinden biri
  • 1996 yılına kadar Yapı Malzemeleri toptancısı olarak faaliyet gösteren şirket, hem tali bayiilere, hem de büyük inşaat projelerine hizmet sundu.
  • Koçtaş, 1996’da perakendeciliğe başlama kararı alarak, ilk ev geliştirme mağazasını 1996’da İzmir Bornova’da açtı.
  • Antalya, İzmir Balçova ve Bodrum mağazaları ile büyümesini sürdürdü.
  • 2000 yılında Koç Holding ile Kingfisher arasında ”Joint Venture” anlaşması yapıldı ve sadece ev geliştirme perakendeciliği yapmak üzere yeni bir şirket kurularak, Koçtaş markası ile devam etme kararı alındı.
  • 2001 yılında Koçtaş İstanbul Kartal’da 10.000 m2lik en büyük mağazasını açtı.
  • Koçtaş İstanbul’daki ikinci mağazasını bir alışveriş merkezi içerisinde açarak sektörde bir ilke imza attı.
  • Edremit ve Kuşadası mağaza açılışlarını, Koçtaş’ın en büyük mağazası olan Ankara izledi.
  • 2006 Temmuz ayında Koçtaş, İstanbul’daki üçüncü mağazasını Yenibosna’da açtı.
  • 2007 yılında İzmit , Bursa, Eskişehir, Alanya ve Mersin mağazaları açıldı. Trabzon ilinde de mağazası mevcuttur.
Koçtaş’ta Sunulan Diğer Olanaklar


Koç Holding Emekli ve Yardım Vakfı Sandığı

• 1967 yılında kurulan vakfın amacı, çalışanlarına “ek sosyal güvence ve yardım” sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda Koçtaş’da çalışmaya başlayan her aday Koç Emekli Vakfı üyesi olur.

• Vakıf üyesi olanlar için (eş ve çocuk dahil olmak üzere) isteğe bağlı Koç Allianz sağlık sigortası,

• Ölüm, hastalık sebebiyle çalışamama ve maluliyet hallerinde Risk Teminatı, Emeklilik veya üyeliğin sona ermesi halinde:
a) Toptan ödeme,
b) Emekli Aylığı ödemesi,


• Mesken edinme ve belirli ihtiyaçların karşılanması için finansman desteği şeklindedir.

Üyeler vakfa dahil oldukları tarihten itibaren her ay ücretlerinden aşağıdaki ölçülerde kesenek primi öderler. Şirketler de üyeler adına aynı miktarda iştirak payı öderler. Keseneğe esas aylık ücretler üzerinden her ay; üyelerden % 6 kesenek payı, şirketlerden % 6 iştirak payı tahsil edilir.

Kimler Üye Olabilir?

Full time kadroda çalışmaya başlayan, 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşın altındaki çalışanlar işe giriş tarihlerinden itibaren Vakf’a üye olmak zorundadırlar. 35 yaşını doldurmuş full time çalışanlar için vakıf üyeliği zorunlu değildir. Üyeliği zorunlu olmayan bu çalışanlar, işe giriş tarihlerinden itibaren, 6 ay içerisinde vakıf üyeliğini talep etmeleri halinde vakıf üyesi olabilirler. Part time ve sezonluk olarak çalışan personeller vakıf üyeliği kapsamında değildir.



Koç Ailem Programı

Koç Ailem Programı, "Koç Topluluğu Ailesinin üyesi olan Koç Çalışanları'nın, hayatının her evresinde yanında olup yaşam kalitelerini yükseltmeye katkıda bulunan fayda ve uygulamalar bütünüdür."

KoçAilem Programı ile Koç Topluluğu Çalışanları'na, Koç Topluluğu Şirketleri'nin ürün ve hizmetlerinden sağlanan özel avantajlar, düzenlenecek dönemsel kampanyalar ile de ekstra avantajlar sunulmaktadır.

Bu olanaklarla birlikte, Topluluk Çalışanı olmanın bilincini geliştirecek sosyal faaliyetler ve sosyal sorumluluk projeleri KoçAilem Programı kapsamında çalışanlara sunulmaktadır.

KOÇTAŞ İŞ BAŞVURU FORMUNU DOLDURMAK İÇİN HEMEN TIKLAYINIZ...

alıntıdır:pasaportall.blogspot.com


SGK 300 PERSONEL ALIMI


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 300 yeni personel alımı yapacağını açıkladı;


"Kurumumuz taşra teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7 nci derece 300 adet Sosyal Güvenlik Kontrol Memuru kadrosuna, 5502 sayılı Kanunun 31/07/2008 tarihli ve 5797 sayılı Kanunun 6 ncı maddesi ile eklenen geçici 7 nci maddesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu Sosyal Güvenlik Kontrol Memurları Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde sözlü sınav yapılmak suretiyle personel alınacaktır."


GÖREV YERİ, ATANACAK SOSYAL GÜVENLİK KONTROL MEMURU SAYISI VE BAŞVURU ŞARTLARINI İNCELEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...


SABANCI HOLDİNG İŞ FIRSATLARI



• Genel Başvuru

>> Kariyer basamaklarını sağlam ve hızlı adımlarla tırmanmanız için arkanızda büyük bir güç olmalı. Türkiye ve dünyaya yayılmış güçlü yapısı, faaliyet gösterdiği tüm alanlardaki önder rolü ile Sabancı Holding gücü bir 'tık' yakınınızda.

• Staj Başvurusu

>> Üniversite Öğrencileri için Staj Olanakları Topluluk şirketlerimizde üniversitelerin önlisans, lisans ve yüksek lisans bölümlerinde eğitim gören öğrencilere staj olanağı tanınmaktadır. Staj programlarımızda öğrencilerin üniversitede aldıkları teorik bilgilerin uygulamalarını görmelerine yardımcı olmak ve iş yaşamı hakkında genel fikir sahibi olmaları amaçlanmaktadır.
NOT: Açılan sitede başvuru yapmak için üyelik istenmektedir.


alıntıdır:pasaportall.blogspot.com

ERDEM HOLDİNG PERSONEL ALACAK


>> Telekomünikasyon sektöründe özgün vizyonu, köklü kurum kültürü ve istikrarlı politikalarıyla 40 yılı geride bırakan Erdem Holding yeni personel alımlarına devam etmektedir.


>> Bugünün ve yarınların lider sektöründe bu güçlü ve iddialı takım oyuncuları arasında siz de yerinizi almak istiyorsanız Özgeçmiş Bankamız'a üye olarak özgeçmişinizi doldurabilir ve aşağıdaki iş fırsatlarına başvurabilirsiniz;

İstanbul Avrupa

GENEL BAŞVURU YADA STAJ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ...

alıntıdır:pasaportall.blogspot.com


BP İŞ BAŞVURUSU


>> Ülkemizin ve dünyanın en büyük petro kimya şirketlerinden biri olan BP Petrol bünyesine güç ve enerji katabilecek yeni çalışanlar aramaktadır. BP ile kariyer yapmak için kısa bir özgeçmiş vermeniz gerekmektedir. Bakınız BP Şirketi kendi web sayfasında bu konuyu nasıl özetlemiş?:
"BP, Türkiye’de ticari faaliyetine 1912 yılında başladı. Bu tarihten sonra, Türkiye’de çeşitli ünvanlar altında akaryakıt faaliyetlerine devam etti. 1957 senesinde, Türk Ticari Kanunu hükümlerine göre yeniden tesis edilip Türk şirketi olarak tescil ve ilan edildi bugün de BP Petrolleri Anonim Şirketi adı altında faaliyetlerini sürdürmektedir.Yeni BP artık 700 istasyonu ile tüketiciye yeni bin yılın beklentilerini sunmayı hedefliyor ve klasik bir enerji şirketi olmaktan uzaklaşıyor.
BP ailesine katılmak istiyorsanız özgeçmişiniz oluşturarak ya da mevcut özgeçmişinizde gerekli güncellemeleri gerçekleştirerek başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz oluşabilecek pozisyonlar için değerlendirilecek ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle temas kurulacaktır."
>> BP Petrol' e başvuru yapmak için lütfen tıklayınız...

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle