site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Film


Dünyanın en çok okunan sinema dergilerinden Empire, bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi 10 filmi belirledi. Derginin düzenlediği ankete yaklaşık 10 bin kişi katılarak oy kullandı. Yapılan ankete göre şu sonuçlar çıktı;

1972 yılında Fransis Ford Coppola tarafından çekilen ve 3 Oscar ödülü alan “Godfather” (Baba) tüm zamanların en iyi filmi seçildi. Anketin sonuçları, Coppola ve Steven Spielberg’in ikişer filmini ilk ona yerleştirdi. “Kutsal Hazine Avcıları”,”Star Wars”,”Esaretin Bedeli”,”Jaws”, “Yağmur altında” ve “Ucuz Roman” ilk ona giren filmler arasında yer aldı. Listenin sonunda yer alan tüm zamanların en iyi 500′üncü filmi ise “Ocean’s Eleven” oldu.

alemforum.net

Eğitimde Son Moda TTNET Vitamin




Gürse Birsel’in veli toplantısındaki öğretmen rolünde reklamını yaptığı TTNET Vitamin, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak internet üzerinden destek veren bir eğitim aracıymış sitedeki TTNET Vitamin Nedir? bölümünde öyle yazmışlar.

İçerik olarak İlköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrenci ve öğretmenlerinin eğitim hayatını kolaylaştırmak için hazırlanmış ve Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler derslerini içeriyormuş. Buda yine aynı yerde yazıyor. Ayrıntılı bilgi için TTNET Vitamin adresine bakabilirsiniz.

ilköğretim 4. sınıf, ilköğretim 4. sınıf fen dersleri, ilköğretim 4. sınıf matematik dersleri, ilköğretim 4. sınıf sosyal bilgiler dersleri, ilköğretim 4. sınıf teknoloji dersleri, ilköğretim 5. sınıf, ilköğretim 6. sınıf, ilköğretim 7. sınıf, ilköğretim 8. sınıf, ilköğretim fen dersleri, ilköğretim matematik dersleri, ilköğretim sosyal bilgiler dersleri, ilköğretim teknoloji dersleri, ilköğretim türkçe dersleri, ttnet, ttnet vitamin




İddaa Oynamanın Püf Noktaları


Türkiye’yi kasıp kavuran bir bahis oyunu 2005 yılında hayatımıza girdi. Kiminin geçim kaynağı, kiminin ise hobisi oldu. Herkesin kazanma amacı güttüğü ise ortak sonuç olarak kafalarda yerini aldı. Peki hiç düşündünüz mü bu oyunu oynuyorum ama püf noktaları var mıdır, neler yapmalıyım? diye…

Hiç üzülmeyin bu konuyu da sizler için araştırdım ve gittiğim her iddaa bayisinde oyunun müptelalarına sizler için çeşitli sorular sorarak oyunun püf noktalarını bulmaya çalıştım. İşte sorularıma verilen cevaplara göre iddaa oynamanın püf noktaları;

  1. Oyunu oynamayı tam anlamıyla sökmeden büyük meblağlar yatırmayın yani “Şeytan olmadan cin çarpmaya çalışmayın!”
  2. Oranları düşük olan takımların mutlak kazanacağı hissine kapılmayın.
  3. Mümkün olduğunca az maç seçin.
  4. Takip ettiğiniz liglerden oynamaya özen gösterin.
  5. Sonucu için daha az alternatif olan oyunları oynayın. Örneğin Altı-Üstü oyununda 2 adet sonuç vardır ve bilme ihtimaliniz %50′dir.
  6. Hiçbir maçın garanti bir sonucu olmadığı konusunda kendinizi inandırın.

Bu dediklerimi uyguladığınız taktirde kazanmaya daha yakın olduğunuzu unutmayın. Şimdiden bol kazançlar.

alemforum.net



Google Pagerank: 27 Eylül Güncellemesi Başladı

Matt Cutt bloğunda hafta sonu güncelleme olursa şaşırmam demişti ve Google onu değil belki ama beni şaşırtarak güncellemeyi başlatmış. Siteyi açtığımdan yaklaşık bir saat sonra toolbara baktığımda 1/10 yazması dikkatimi çekti. Yine bir önceki sekmedeki sitenin değeri kalmıştır diyerek pek umursamasamda uzun süre kalması içimde bir umut uyandırdı.

Daha sonra Zeytech’s sitesinden sorgulama yaptığımda, sitemin pagerank 1 değeri aldığını gördüm. Bunada şükür diyorum çünkü backlink konusunda hiç kasma yapmıyordum. Diğer sitelerimde henüz bir değişiklik yok umarım pozitif yönde bir değişimi onlarda da yaşarım.
pagerank






Enerji kaynaklarını etkin kullanmanın önemi artarken, gelişen teknoloji, Türkiye'nin akarsu ve dere gibi su kaynaklarından ''kendi elektriğini kendin üret'' imkanı sunuyor.

Elektrik üretim ve dağıtımında kullanılan malzemelerin imalat ve montaj üretimini yapan, hidroelektrik santralleri kuran ve işleten, küçük su türbinleri dizayn eden Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş'nin (TEMSAN) ürettiği mikro HES'lere (hidroelektrik santral) talepte artış görüldü. Şirket, yeni alternatifler sunan modeller için de Ar-Ge ve dizayn çalışmalarına devam ediyor.

TEMSAN, şu ana kadar büyüklükleri ve güçleri değişen toplam 19 türbin projesi geliştirirken, bunun 15 tanesinin ise prototipini hazırladı.

Fiyatları güçlerine göre değişen türbinlerden, bin 500 YTL'den başlayan en küçük güçteki Mikro HES'le üç evin elektrik ihtiyacı karşılanabiliyor. 20 kilovatsaat (kwH) güçteki bir türbin ile günlük 480 kilovatsaat elektrik üretiliyor. Ortalama bir evin elektrik ihtiyacının günlük 5 Kwh olduğu düşünülürse, söz konusu mini HES, 96 evin elektrik ihtiyacına çözüm oluyor. Bu da su kenarında olan konut, tesis, balık çiftlikleri, un değirmenleri, fırın, küçük sanayi kuruluşları ve köyler ile beldeler için kendi elektriğini bedavaya üretme imkanı sunarken, Karadeniz ve Akdeniz gibi düşüsü yüksek su kaynaklarından elektrik elde etmenin önünü açıyor.

Diğer taraftan TEMSAN, düşüsü yüksek akarsu ve nehirlerden üretilebilen elektriğe alternatif olarak, Ankara çayı gibi düşüsü düşük en küçük su kaynaklarından bile elektrik enerjisi sağlayacak türbin tasarımı için de kolları sıvadı.

Temsan'ın söz konusu çalışmasını başarıyla sonuçlandırması durumunda İç Anadolu'daki derelerden bile enerji sağlanabilecek.

-TAKSİTLE DE TÜRBİN SATIN ALINABİLECEK-

TEMSAN Genel Müdürü Osman Kadakal, ürettikleri türbinlere ilginin her geçen gün arttığını belirtirken, Denizli'de bir vatandaşın, kurduğu balık çiftliğinde mikro türbin kullanarak elektriğini kendisinin ürettiğini söyledi.

Ürettikleri Mikro HES'lerle, düşüsü yüksek olan nehir ve akarsulardan elektrik enerjisi sağlanabileceğine dikkati çeken Kadakal, Karadeniz, Akdeniz ve Ege'de de belli bölgelerde pilot uygulamalar yapacaklarını söyledi.

Kadakal, en küçük su kaynaklarını bile değerlendirmeyi amaçladıklarına işaret ederek, artık düşüsü düşük akarsu ile derelerden bile enerji üretebilen türbin için tasarım çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

En küçük tür türbin olan 700 wattlık bir türbinin 1,5 milyar YTL'ye mal olduğunu, 3-4 kwh gibi orta büyüklükteki bir türbinin fiyatının 4-5 bin YTL'ye çıktığını, 100 kwh gibi yüksek güçteki türbinin fiyatının ise 100 bin YTL'ye ulaştığını anlatan Kadakal, bazı bankalarla görüştüklerini, vatandaşların türbinleri artık taksitli olarak da satın alabileceğini kaydetti.

veteknoloji.com



MiniLyrics v6.0.3715



MiniLyrics v5.7.3418

Auto show synchronized lyrics in media player, you can follow along with the artist and catch every word. It is skinnable, with cool lyrics display styles. Most of popular players are supported, including Winamp5, Windows Media Player 9/10/11, iTunes, Foobar2000, Realplayer, MediaMonkey, JetAudio, XMPlay, Yahoo Music jukebox, Quintessenial Player, MusicMatch Jukebox, The KMPlayer, Media Jukebox, and J.R Media Center.

Version 6.0 adds new skin engine, new color theme design, and blending options of lyrics text.


MiniLyrics, başta Winamp olmak üzere; iTunes, Windows Media Players, RealOne, Matchbox, Quintessenial Player, BSPlayer, Foobar2000 gibi medya programlarıyla uyumlu olup çalmakta olan şarkının sözlerini geniş veri banklasından bulup sizlere sunuyor, hem de söylenmekte olduğu satıra kadar göstererek.

Your Wlink is: http://wlink.us//02m



TweakVI v1.0 Build 1090



alt

Evet, sıra geldi Windows Vista işletim sistemini optimize etmeye...

Windows Vista işletim sisteminizin en ince noktalarına nüfuz ederek optimize etmek istemez misiniz? İşletim sistemi, işlemci, sabit diskler, klasörler, görünüm, denetim masası, Vista araçları vb.. birçok önemli ayarlara ulaşabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz bu Vista Tweak programı ücretsiz versiyonu sizi Vista işletim sisteminden daha fazla faydalanmaya çağırıyor.
TweakVI - The first software designed for easy tweaking an optimizing a Windows Vista based computer. Tweak hundreds of hidden features of Windows Vista, optimize your machine and customize it to your needs. The best tweaking software ever! The main application of TweakVI together with many plugins is available completely for free. Additional plugins can be downloaded after subscribing.

Unlike other tweaking utilities, TweakVI bundles lots of different utilities in one. It was developed to combine both tuning and optimizing features to increase the speed of your Windows Vista system. It's the worlds first software for Windows Vista to combine both customization, tweaking and optimization features.




AdminToys Suite 2008 1.1.1100 Portable



alt

AdminToys Suite is a collection of administration utilities for remote management of Windows Servers and Workstations.Supports Microsoft Windows NT/2000/XP/2003/Vista/2008.

Save time on everyday administrative tasks with AdminToys Suite:
* Manage running processes remotely
* Monitor computers performance on your network
* Track and limit disk space usage on remote machines
* Synchronize computer clock all over your network
* Perform a planning restart/shutdown of network computers
* Execute commands remotely on a group of computers or in the entire domain
* Configure network adapters remotely
* View or change Windows Registry keys and values on remote computers
* Control services on remote machine
* View logged events
* Gather your network computer's statistic and export it to CSV, TXT or HTML

Top 5 key features that sets AdminToys Suite apart from competitors:
* “All-in-one”. AdminToys Suite is a complex solution with increasing functionality from version to version
* No client-side software at all. You do not need to go and install any special software on computers that you will be remotely connecting to
* Batch processing. Perform the same operation on 1,000 remote computers as easy as on the local one
* Highest security level. For administrator authentication AdminToys Suite uses Windows security with Active Directory support
* Ease and convenience. Modern Vista-like graphical interface

AdminToys Suite 2008


LetitBit.Net
DepositFiles.com
Vip-File.com
iFolder.ru
SmsFiles.ru
Easy-Share.com





RealPlayer 11.0.0.468 for Windows


The RealPlayer is the first product that integrates Real's revolutionary new Harmony technology. RealPlayer enables consumers to buy and download music that plays on more than 100 portable devices, including the Apple iPod. RealPlayer is the only digital-media player you need for finding and downloading new music, playing and managing audio and video clips, and taking your digital entertainment with you. RealPlayer offers a streamlined interface that allows you to keep your media library close at hand. Keep all your digital-media clips organized in one place; save CD tracks with one click; pause and rewind live streams; transfer music to CDs and portable devices effortlessly; and enjoy clear, smooth video playback and multichannel, surround-sound support.

Helix Powered RealPlayer is the all-in-one digital media player that lets you find anything and play everything. This popular streaming-media player offers improved video controls and access to 3200 radio stations. RealPlayer also includes an option during setup to install the Real Toolbar for Internet Explorer. With RealPlayer you get an improved graphic equalizer and media services, including a radio tuner and an artist and music guide. Meanwhile, the Take 5 news service can offer you daily sports updates. A contextual video search helps you find interviews with your favorite artists. The RealPlayer music store lets you buy music files. Finally, you can use the software to transfer files to CDs and portable devices.

Features of RealPlayer :
- Best video & audio quality ever
- Plays CDs, DVDs and all major file types.
- Integrated Music Store
- Harmony Technology – download music to 100+ secure portable devices
- Download selected songs for only 49 in RealPlayer
- Online Radio: Over 3200 stations worldwide & 60 ad-free stations for endless listening.
- Expanded Controls: Optimize sound with the 10-Band Graphic Equalizer and get the sharpest picture with advanced video controls.
- Advanced CD Burning: Rip, mix & burn CDs like a pro - fast! Encode MP3s at up to 320kbps.
- Play Everything: RealOne Player plays all major media formats including Quicktime MPEG-4, Windows Media, DVDs, & more.
- Easy, Fun & Intuitive: Browse the web, organize audio & video files, create playlists, & more!

Homepage

download RealPlayer 11.0.0.468 for Windows (Size: 12.6 MB)

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle