site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Lavasoft Ad-Aware Professional 2008 v7.1.0.11 + Original License





Ad-Aware 2008 RAM (bellek), registry (kayıt girdileri), hard disk, komple sistem ve harici depolama aygıtlarını tarama kabiliyeti ile tanınan ödüllü bir spyware kaldırıcı. Ad-Aware kötü niyetli data-mining, reklam ve izleme komponentlerini bulmanızda size en başarılı ve en hızlı çözümü sağlıyor. Sisteminizi tertemiz hale getiren ve internet gezintilerinizde sizlere en iyi gizliliği sağlamayı amaçlayan bu program ücretsiz sürümü ile birkaç özelliği kısıtlasada bilgisayarınızdaki güvenliği tamamlıyor.

Bilgisayarınıza buluşabilecek veya bilgisayarınızda bulunan tüm spyware, adware, trojan, worm gibi kötü niyetli yazılımları Ad-Aware 2008 ile kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Bilgisayarınızdan maksimum performansı sürekli olarak almak istiyorsanız bu tip kötü içerikli yazılımlardan arındırmalı ve sisteminizi temiz tutmalısınız. Ad-Aware size bu konuda yardımcı olan en popüler programlardan biri.

Ad-Aware 2008'nin ücretsiz sürümü yeniden dizayn edilmiş yepyeni motoru ve gelişmiş zincirleme kod tanımlaması, tanımlama güncellemeleri, tek tıklama ile web geçmişi temizleme, çoklu tarayıcı desteği ve daha bir çok yeni özellik ile bilgisayarınızda koruma sağlıyor.

Ayrıca Lavasoft ThreatWork bildirimi ile şüphelendiğiniz dosyaları analiz için üreticiye bildirebiliyorsunuz. Bunun yanında rootkit kaldırma sistemi, geliştirilmiş tehdit saptaması, hızlı güncellemeler ve 32-bit ve 64-bit Windows Vista uyumu program içerisinde geliştirilmiş bulunuyor.



What's New in Ad-Aware 2008:
• Improved Threat Detection
o Spyware, Adware, Trojans & Hijackers
o Fraud Tools & Rogue Applications
o Password Stealers & Keyloggers
• Enhanced Rootkit removal system
• Faster Updates & Faster Scans
• Less Resource Usage for optimal computer performance
• Easy to Download, Install and Use
• Lavasoft ThreatWork submission tool
• Compatible with Windows Vista (32- and 64-bit)



16.5Mb


Rapidshare.com

Depositfiles.com





Eset NOD32 Anti-Virus & Smart Security 3.0.669 [Crack ve Serial Derdi Yok!]


Eset NOD32 Anti-Virus & Smart Security 3.0.669
Üreticinin Açıklaması:
Built on the award-winning ThreatSense® engine, ESET NOD32 Antivirus and Smart Security software proactively detects and eliminates more viruses, trojans, worms, adware, spyware, phishing, rootkits and other Internet threats than any program available.
Features:
It’s the ideal antivirus for Windows XP, and also runs smoothly on Windows legacy systems, MS-DOS, file servers, mail servers, and more.
No matter what your system, there is no better antivirus protection. ESET NOD32 Antivirus was awarded the “BEST Antivirus Solution” in 2006 and 2007 by AV-Comparatives. Compare antivirus solutions here to learn more, or check out the latest virus bulletin.
With a personal firewall, antispam, and the same antivirus and antispyware protection delivered by ESET NOD32® Antivirus, ESET Smart Security is the most comprehensive defense against Internet threats.
These threats come in many forms. In fact, by the time you finish reading this sentence, approximately 70 new variants of malware—viruses, trojans, worms, rootkits, spyware, and more—will have been released.
But ESET Smart Security will keep you safe. And with the addition of personal firewall software, you can proactively filter content, ensuring customized protection.
ESET Smart Security is a tightly integrated solution designed to protect computers from a range of threats. Built on the award-winning ESET NOD32 Antivirus and its powerful ThreatSense® engine, ESET Smart Security provides antispyware, antispam and customized firewall features to protect you, your family and your business from Internet threats.
Kurulum: Eğer kurulumda bir sorun yaşarsanız aşağıdaki basamakları takip ediniz.
Note: Eğer Windows Vista kullanıyorsanız öncelikle UAC'yi devre dışı bırakınız.
1. Önceki NOD32'yi tamamen kaldırınız! Kaldırmak için "Your Uninstaller!" tarzı bir program kullanabilirsiniz.
2. Eğer bilgisayarı baştan başlatma sorusu yöneltise hayır yanıtını verin ve elle bütün registry ve key dosyalarını siliniz. ESET NOD32'ye ait hiçbirşey bırakmayın ve ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
3. Buradan indirdiğiniz versiyonu kurun.
4. Kurulm size bilgisayarı baştan başlatmayı sorarsa hayır diyin
5. Başlat menüsünden bilgisayarı kendiniz baştan başlatın.
6. NOD32'nizi update sekmesindne update edin. Güncellemeden sonra program size 24XXX gününüz kaldığını söyleyecektir.
ForumVadisi güvenli kullanımlar diler.

PROGRAM %100 TÜRKÇEDİR.
KULLANIM LIMITI KALDIRILMISTIR (HERGUN 31 GUNDUR)
Patchlenmistir..YENIDEN DUZENLENMISTIR.Fix degildir.KEY GIRME DERDI YOKTUR

SUANDA SORUNSUZ UPDATELER ISLEMEKTEDIR


(EN YENI VERSIYON)



ESET NOD32 Antivirus 3.0.669 FINAL (TURKCE) FULL / SINIRSIZ
-----------------------------------------------------------------------------

ESET NOD32 Antivirus 3.0.669 FINAL (TURKCE) (FULL) -32 BIT
http://rapidshare.com/files/12832853...__secret__.rar

ESET NOD32 Antivirus 3.0.669 FINAL (TURKCE) (FULL) -64 BIT
http://rapidshare.com/files/12834407...__secret__.rar

ESET Smart Security 3.0.669 FINAL (TURKCE) (FULL) / SINIRSIZ
-----------------------------------------------------------------------------

ESET Smart Security 3.0.669 FINAL (TURKCE) (FULL) -32 BIT
http://rapidshare.com/files/12834662...__secret__.rar

ESET Smart Security 3.0.669 FINAL (TURKCE) (FULL) -64 BIT
http://rapidshare.com/files/12834946...__secret__.rar

ESET programini kurulum sirasinda veya sonrasinda KEY girmeden kurun.
(IHTIYAC YOKTUR PATCHLENMISTIR VE GEREKLI AYARLAR YAPILMISTIR)

Kurulum tamamlandiktan sonra PC yi yeniden baslatin.
ve sorunsuz sekilde guncellemeleri yapin

SORU:
Program sinirsiz kullanim diyorsunuz. Ama tam surume gecis yapamiyoruz?
Ayrica daha sonra KEY girecekmiyiz?

CEVAP:
Kullanim limiti kaldirilmistir (HERGUN 31 GUNDUR). Gun azalmasi olmayacaktir.
Hicbir sekilde KEY girmeye gerek yoktur. Sorunsuz sekilde guncellemelerle tum ozelliklerini kullanirsiniz

Tam surume gecis yapip yapmamak onemli degildir o sadece bir BUTON
Zaten tam surum ozellikleri aktiftir guncelleme ve tum ozelliklerde aktif durumdadir



Trojan Remover v6.7.3



Trojan Remover bir truva atı algılama ve temizleme yazılımıdır. Truva atları bilgisayar korsanları tarafından yazılmış olan zararlı kodlardır. Bilgisayar korsanlarının temel amacı sisteminizin denetimini elinizden alıp kendi denetimine geçirmektir. İnternet üzerinden indirmiş olduğunuz her türlü dosyanın içerisine konabilecek olan bu zararlılar aynı zamanda bir resmin arkasına dahi gizlenmiş biçimde durabilir. İndirmiş olduğunuz dosyayı açtığınız zaman etkin hale gelerek sisteminizin donanımlarını bile kendi eline geçirebilecek olan truva atları sisteminize büyük hasar verebilir. Klavyenizin, farenizin kendiliğinden işlemler yapmasına neden olabilirler, hatta sürücülerinizin açılıp kapanmasına dahi yol açarlar.

Trojan Remover yazılımı truva atlarının sisteminize verebileceği zararın önüne geçme ve sisteminizden bu zararlıları silme işlevini gerçekleştirmektedir. 21800 üzerinde truva atı ve internet solucanını algılama kapasitesine sahip olan bu yazılım sisteminizi en ince ayrıntısına kadar tarayabilmektedir. Bu taramayı da oldukça kısa sürede gerçekleştirebilmektedir. Sistem kaynaklarını oldukça az kullanan yazılım güncellenebilme özelliği ile yeni çıkan zararlılara karşı da hazır durumda bulunmaktadır. Sistem üzerinde etkin olarak çalışmakta olan kötü niyetli yazılımları da tespit edebilme özelliğine sahip olan yazılım, sistem açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaları da denetlemektedir.

Gerçekleştirdiği her işlemi günlük dosyalarına kaydeden Trojan Remover, bir de kötü niyetli yazılımlar hakkında bilgi alabileceğiniz veritabanına sahiptir. Bu veritabanına girerek ister listeden seçim yapıp, isterseniz de adını bildiğiniz zararlıyı aratarak bilgi alabilirsiniz. Kullanışlı arayüzü sayesinde kullanımı oldukça kolay olan yazılımın günlük dosyalarından çıktı alabilme, İnternet Explorer başlangıç sayfasını sıfırlama gibi ek özelliklere de sahiptir.

www.agloco001.blogspot.com




Avast 4.8.1201 Professional türkçe+2616 günlük full oem sürüm..

avast! 4 Professional antivirus, anti-spyware & anti-rootkit for Windows

The professional solution to great protection



Açıklama :

Avast! sisteminizde tam güvenlik sağlayan bir antivirüs yazılımıdır. Bilgisayarınızı hacker saldırılarından ve virüslerden korur. Gelen saldırıları engeller ve size bildirir. İsteğiniz doğrultusunda sisteminizi virüs taramasından geçirir. Programın kolay kullanılabilir arayüzü, e-mail koruması ve otomatik güncellemesi gibi özellikleri vardır. Virüs, solucan ve truva atları (trojan) ile savaşmak istiyorsanız ve sisteminizin güvenliğini sağlamak istiyorsanız Avast! Professional Editionı kullanabilirsiniz. Uygulama Türkçe dir.




Aldığı ödüller:









RISING Antivirus 2008






Rising Antivirus Personal Edition 2008 kendiliğinden güncelleme özelliğine sahip, hızlı çalışan ve gerçek zamanlı olarak sisteminizi izleyen bir virüsten koruma yazılımıdır. Diğer virüsten koruma yazılımları kadar tanınmamış olsa da sunmuş olduğu özellikler bakımından en az onlar kadar güçlüdür. Başarılı bir virüsten koruma yazılımında bulunması gereken tüm özelliklere sahiptir. En temel özelliği sisteminizi gerçek zamanlı olarak izlemesi ve olası tehlikeleri önceden engelleyebilmesidir. Günümüzde sistem güvenliği zararlı araçlar sisteme girdikten sonra temizleme uygulamasindan çok henüz bulaşmaya çalışan nesne sisteme zarar vermeden onu algılayıp yok etme politikası ile sağlanmaktadır. Gerçek zamanlı koruma özelliğinin yanı sıra bilinmeyen zararlıları algılama işlevi gören sezgisel tarama sistemi ile de yeni çıkmış olan virüsleri ya da kötü niyetli yazılımları önceden tespit edebilmektedir. Yazılımın "Bilinmeyen Virüsleri Tarama Teknoloji" olarak adlandırılan bu özelliği ile tanımlanmamiş DOS, elektronik posta, script, makro ve Windows virüslerine karşı sisteminiz güvende tutulabilmektedir. Yazılımın yeni sürümünde bünyesine katmış olduğu yüksek hızlı tarama motoru hem daha doğru tespitler yapabilmekte hem de çok daha hızlı çalışmaktadır. Ayrıca bu tarama motoru tüm sıkıştırılmış dosya türlerini de tarayarak içlerinde bulunması muhtemel virüsleri temizleyebilmektedir.
Yazılımın en önemli alanı olan "Kendiliğinden Koruma Araçları" şunlardır:


Başlangıç Kayıt İzleyicisi
Windows işletim sisteminin henüz yükleme evresinde etkin olarak çalışmaya başlayan disket sürücü, CD'ler veya USB depolama cihazları ile sisteme bulaşmaya çalışan zararlılar engellenebilmektedir. Boot evresinde yazılım izleme aracını başlatmakta ve sistemin temiz biçimde açılmasına imkan tanımaktadır.

Dosya Izleme
Sabit diskiniz üzerinde etkin olarak kullanılan veri okunup üzerine veri yazılan tüm dosya ve klasörler taranmakta ve tüm değişiklikler izlenmektedir. Bir zararlı algılandığında ise sisteminize hiçbir zarar vermeden temizlenmektedir.

Gelen ve Giden E-Posta Taramasi
Bilgisayarınızdaki e-posta istemci yazılımınız ile gönderip alabildiğiniz elektronik postalar zararlı denetiminden geçirilmekte eğer ekli dosyalar varsa bunlar taranmaktadir. Günümüzde kötü niyetli yazılımların çoğunun bu yolla bulaştırıldığı düşünüldüğünde mutlaka etkin biçimde kullanılması gereken bir işlev olduğu görünmektedir.

Hafıza Taraması
Sistem üzerinde etkin biçimde çalışmakta olan tüm uygulamalar ve bunların çalışmasını sağlayan dosyalar taramadan geçirilerek bu alanlara gizli bir aracın sızması engellenmektedir. Kötü niyetli kodların ve virüslerin bulaşabildiği bu alan gerçek zamanlı sistem güvenliği için oldukça önemli durumdadır.

Kayıt Defteri Koruması
Windows işletim sisteminde gerçekleştirilen her işlemin kaydının tutulduğu kök dosyaların bulunduğu alan olan kayıt defterini virüslerden korumak ve bozulan girdileri onarmak amacıyla taramadan geçiren yazılım sistem kayıtlarını da güvende tutmaktadır.

Script Engelleme
Internet üzerinde gezerken kullanmış olduğunuz tarayıcınız vasıtasıyla sisteminize bulaşmaya çalışan kötü niyetli script virüsleri algılanmakta ve sistemden temizlenmektedir.

Sistem Savunmasi
Bilgisayar korsanlarının sistemler üzerinde bulduğu açıklarla saldırı gerçekleştirebilecekleri tüm açıkları kapatmaya yarayan bu işlev kendiliğinden koruma araçlarının en sonuncusudur.

Kendiliğinden koruma araçları görüldüğü üzere sisteminizin güvenliğini büyük oranda sağlamaktadır. Bu araçlardan ayrı olarak yazılımın Windows oturumu açılmadan önce gerçekleştirmiş olduğu erken tarama sisteme bulaşabilecek truva atlarını engellemektedir. Office ve Internet Explorer yazılımlarına ayrı olarak koruma sağlanmakta ve yazılımın zamanlamalı tarama, ekran koruyucu denetleme, ayarlarınızla oynanmamsı ise şifre ile koruma gibi ek özellikleri de bulunmaktadır. Sistem özelliklerini oldukça az kullanmakta merkezi yönetim özelliği ile de kolay kullanılabilmektedir. Popüler virüsten koruma yazılımları dışında gerçekten gelişmiş farklı bir yazılım denemek isteyen kullanıcılar için çok iyi bir seçim olacaktır.

İNDİR




Norton Removal Tool 2009.0.0.37 Final



Norton Removal Tool, sadece aşağıdaki Norton yazılımlarını kaldırmak için kullanılır:

* Norton AntiSpam 2004/2005
* Norton AntiVirus 2003 ve sonrası
* Ghost 10.0 and 12.0
* Norton GoBack 3.1 ve sonrası
* Norton Internet Security 2003 ve sonrası 008
* Norton Password Manager
* Norton Personal Firewall 2003 ve sonrası
* Norton SystemWorks 2003 ve sonrası
* Norton Confidential Online 2007
* Norton Internet Security 2007 Add-on Pack 1.0 ve 2.0
* Norton Save and Restore 1.0 ve 2.0
* Norton 360 1.0 through 1.3

The Norton Removal Tool uninstalls all Norton 2009/2008/2007/2006/2005/2004/2003 products from your computer. Before you continue, make sure that you have the installation CDs or downloaded installation files for any Norton products that you want to reinstall. Also, if you use ACT! or WinFAX, back up those databases and uninstall those products.

! Önemli Not: Windows 98 ve Windows ME kullananlar indirmesin çalışmıyor.




0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle