site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Buyur Buradan Yak..YouTube'a girmek yine YASAK


YouTube'a girmek yine YASAK
Video paylaşım sitesi www.youtube.com yine yasaklandı. Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, kararı ile siteye girişler engellendi. Sebebi ise...

Video paylaşım sitesi www.youtube.com yine yasaklandı.

Siteyi tıkladığınızda karşınıza:

"BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR!

Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 of 2008/468."yazısı çıkmakta.

Sitenin engelenme nedeni ise henüz açıklanmış değil....



Dünyanın 100 Entellektüeli Listesinde 2 Türk


Foreign Policy

Uluslararası ilişkiler alanında dünyanın en saygın dergilerinden biri olan Foreign Policy, 'yaşayan en büyük 100 entellektüel' listesini açıkladı.

Zirveye çıkan isimler arasında Fethullah Gülen ve Orhan Pamuk da var. Titiz bir çalışmanın ardından belirlenen listede İtalyan yazar Umberto Eco, Amerikalı aydın Noam Chomsky, Alman filozof Jürgen Habermas, gazeteci Fareed Zakaria, iktisatçı Muhammed Yunus ve tarihçi Bernard Lewis gibi ünlü isimler yer alıyor. Adayları seçerken kullandığı kriteri, "Alanlarında müstesna konuma sahip olup, kendi ülkelerinin sınırlarını aşarak daha geniş alanda tartışmayı etkileme kabiliyeti göstermek." şeklinde özetleyen dergi, sıralamayı ise okurlara yaptıracak. Bunun için internet sitesinde bir anket başlatıldı. www.foreignpolicy.com adresini ziyaret edenler, 100 entelektüel arasından tercih ettikleri 5 kişiye oy verebiliyor.

Foreign Policy, yaşayan en büyük 100 entelektüeli İngiltere'de çıkan Prospect dergisi ile ortaklaşa belirledi. Derginin hazırladığı entelektüeller listesinin dini liderler kategorisinde Fethullah Gülen'in yanı sıra Papa 16. Benedict, İslam âlimi Tarık Ramazan ve Yusuf el-Kardavi bulunuyor. Listede yer alan 2 çevreci, 4 din adamı, 6 aktivist, 6 tarihçi, 6 lider, 8 sanatçı ve roman yazarı, 8 gazeteci, 8 bilim adamı, 8 filozof, 11 ekonomist ve 17 siyaset bilimcisinden bazıları şunlar: "Sosyolog Slavoj Zizek, iktisatçı Muhammed Yunus, Nobel Barış ödüllü ABD eski Başkan Yardımcısı Al Gore, tarihçi Bernard Lewis, İngiliz yazar Christopher Hitchens, Çek devlet adamı Vaclav Havel, New York Times yazarı Thomas Friedman, siyasal bilimci Francis Fukuyama, Irak'taki Amerikan güçlerinin komutanı General David Petraeus, Nobel Barış ödülü sahibi İranlı aktivist Şirin Ebadi ve Rus satranççı Garry Kasparov." Derginin editörleri, listeyi ortaya çıkarırken kullandıkları kriterleri de şöyle açıklıyor: "Bu listedeki bay ve bayanlar dünyadaki en girift düşünürlerden bazıları olmakla beraber, listeyi hazırlarken kullandığımız kriterler bundan daha basit olmazdı: Adaylar yaşıyor ve halen kamusal hayatta faaliyet gösteriyor olmalı. Alanlarında müstesna konuma sahip olup, aynı zamanda kendi ülkelerinin de sınırlarını sıkça aşarak daha geniş alanda tartışmayı etkileme kabiliyeti göstermeli." Listenin üçte ikisini Amerikalı ve Avrupalı entelektüeller oluşturuyor. Türkiye'nin de içinde değerlendirildiği Ortadoğu'dan 11 isim yer alıyor. 100 entelektüel isim arasından ilk 20'yi belirlemek için bir anket de düzenleyen dergiye www.foreignpolicy.com adresinden ulaşılabiliyor.


Oylama İçin: www.foreignpolicy.com adresinde EN FAZLA 5 kişinin ismini seçtikten sonra SUBMIT VOTES butonuna basarak gittiğiniz sayfada üstteki kutuya İSTİYORSANIZ seçtiğiniz şahısların isimlerini, alttaki kutuya da MECBUREN GİRECEĞİNİZ E-MAİL adresinizi yazıp oylamayı tamamlamanız gerekmektedir.



YouTube Downloader+ 1.7


alt
YouTube Downloader+ is a powerful and easy to use application that will help you to download your favorite videos from YouTube. The program offers a unique feature that makes it possible to extract video files names from the YouTube website.The application is platform-independent and runs in Windows, Linux and MacOS. The YouTube Downloader is distributed with a bonus application by the same author.Requires Java Runtime Environment. Get it here
DOWNLOAD



Comodo Firewall Pro 3.0.23.364

alt
Comodo Firewall Pro 3.0.23.364
Evinizdeki kişisel bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan koruyacak en önemli güvenlik duvarı programlarından biri olan ve sunduğu gizlilik aracıyla internet bağlantınızı çok daha güvenli hale getiren Comodo Firewall, 3.0 sürümü ile internet üzerinden her türlü saldırılara son vermesini sağlayan yegane araçtır.

FREE Comodo Firewall Pro - Secure your system against internal attacks such as Trojan viruses / malicious software and external attacks by hackers. Safeguard your personal data through a simple user friendly single click interface offering full immunity to attack. Comodo Firewall Pro helps you connect in a secure way to the internet and global networks. Total peace of mind is FREE!!

Comodo Firewall Pro
DOWNLOAD

alın türkce olanı 8.48 mb
http://download.comodo.com/cpf/download/

setups/release/languages/CFP_Setup_Engli

sh_Turkish_2.4.16.174.exe


buda ingilizce kurupta türkçe yapmak isteyenlere YAMA 1.60 Mb

http://download.comodo.com/cpf/download/

setups/release/addons/CFP_Setup_Addon_Tu

rkish_2.4.16.174.exe



buda not:

Note: You must install version 2.4 (or above) before installing this language pack



Periyodik Tablo Programi - Periodic Table 3.6


Periyodik Tablo Programi - Periodic Table 3.5
Periyodik Tablo Programi - Periodic Table 3.6
An application containing all the elements of the Periodic Table along with images of the elements in their natural state.

Features:

  • Detailed information on each element
  • Images for each element (126 images in total)
  • Glossary
  • Graphs of important element properties
  • Biographies for the element discoverers
  • Interactive display allows you to view the states of the elements at any temperature (from 0 - 6000k)
  • XP style support
  • Search the all of the element, biography and glossary pages.
  • Electron shell diagrams of each element
  • Atomic width diagram
  • Element names and the majority of the applications buttons are now available in eight different languages. Unfortunately there is just too much text for me to translate (92000+ words).

What's New in version 3.5:

  • Added isotope abundance graph
  • Added full electron configuration to box notation display
  • Added a few of new images
  • The text now follows IUPAC convenctions
  • Much improved data page navigation
  • Some bug fixes and GUI logic improvements
The version 2.0+ Periodic Table requires a screen resolution of 1024x768 or greater. If you run your PC at a resolution below this then you may want to download the older version (1.63) that will run fine at resolutions of 800x600.

DOWNLOAD

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle