site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
People'nın 100 güzeli

People dergisinin "En güzel 100 insan" listesinde yer alan oyuncu Kate Hudson, derginin bu haftaki sayısına kapak oldu.

Oyuncu Kate Hudson, People dergisinin "En güzel 100 insan" listesinde yer aldı. Dergiye kapak olan 29 yaşındaki güzel oyuncu, dergiye verdiği röportajda, "en son ne zaman manikür ya da yüz bakımı yaptırdığını hatırlamadığını" söyledi.

Oscar ödüllü Goldie Hawn'ın kızı olan Hudson, güzelliği için çok para harcamadığını belirtti. Bu listede, Hudson'un yanı sıra yer alan isimler arasında, gençlerin gözdesi Miley Cyrus ve "High School Musical" filminin yıldızı Vanessa Hudgens bulunuyor.

Sıralama yapılmayan listede yeni anneler Isla Fisher, Selma Hayek, Jennifer Lopez ve Halle Barry 12. kez yer aldı. Anne adayları arasında da Angelina Jolie 6. ve Nicole Kidman 9. kez listeye girdi. Brad Pitt de George Clooney ile listeye girmeyi 8. kez başardı.

Müzik dünyasından Carrie Underwood, Mary J. Blige, Norah Jones ve Josh Groban, televizyon dünyasından da Tina Fey, Vanessa Williams, Mariska Hargitay ve Marcia Cross "en güzel 100 insan" arasında yerlerini aldı.

hurriyetusa.com




'Hair' müzikali 40. yılını kutluyor


New York'ta 60'lı yılların yaşam tarzını değiştiren ünlü müzikal "Hair" 40. yılı nedeniyle bu yaz Central Park'ta yeniden sahnelenecek.

NEW YORK (A.A)

New York'ta 60'lı yılların yaşam tarzını değiştiren ünlü müzikal "Hair" 40. yılını kutluyor.

New York'tan sonra Londra ve Paris'te de sahnelenen dönemin devrim niteliğindeki müzikali, bu yaz 40. yılı dolayısıyla New York'taki Central Park'ta yeniden sahnelenecek.

İlk kez 29 Nisan 1968'de Broadway'de sahnelenen müzikal, açık açık cinsellik içeren metni yüzünden kışkırtıcı olarak nitelenmiş, bununla birlikte kısa süre içinde Vietnam Savaşı'na karşı çıkanlarla "hippilerin" sembolü haline gelmişti.

İngiliz BBC tarafından yapılan bir araştırma, 4 yıl aralıksız Broadway'de sahnelenen müzikalin aylarca müzik listelerinin zirvesinde kalan "Let the sunshine in", "The age of Aquarius", "I got life" gibi şarkılarının 2006'da hala en çok dinlenen şarkılar arasında yer aldığını ortaya koyuyor.

5 yıl Londra'da sahnelenen müzikal Çin ve Vietnam gibi ülkeler hariç, çoğu ülkede sahneye kondu.

Manhattan'da yaşayan bir grup barışçı gencin hikayesini anlatan müzikal 1979'da Milos Forman tarafından başarıyla sinemaya da uyarlanmıştı.




0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle