site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
AleoSoft 3D Flash Slideshow Creator v1.2 TURK

Aleo 3D Flash Slideshow Creator, 3 boyutlu foto slayt şov, 3 boyutlu atlı karınca, 3 boyutlu resim silindiri veya tomarı oluşturma kabiliyetiyle donatılmış bir araçtır.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18211247..._v1.2_TURK.rar

AnyDVD & AnyDVD HD 6.5.1.1 - Final TURK

En beğendiğiniz DVD filminizi sırf dvd oynatıcınız bölge kodu istiyor diye oynatamıyor musunuz? Yoksa bir dvd içeriğini kopyalamak için dakikalar süren ek işlemler ile mi uğraşmak zorunda kalıyorsunuz?
AnyDVD, korunmasız ve tüm uygulamalar için bölge kodlu filmleri, windows işletim sistemine kopyalamak, filmlerin şifrelerini çözmek, DVD filmlerini şifresiz ve kodsuz olarak elde etmek için tasarlanmış bir yazılımdır. CSS kodu ile korunan filmleri bölge kod uygulamaları ile çok kolay bir şekilde bilgisayarınıza downloadebilirsiniz.
AnyDVD tüm bu sorunlarınızı başarıyla çözebilecek üstün özellikli bir programdır. DVD bölge kodlarını otomatik olarak bulup optik sürücünüzün kodu hangi bölgeye ayarlanmış olursa olsun DVD içeriğini gösterebilir ve DVD oynatıcıdan, sabit sürücüye herhangi bir kayıt olmaksızın, DVD yazıcıya kopyalamayı da destekler. Sadece kopyalamak veya oynatmak istediğiniz DVD sürücünüzü gösterin, AnyDVD gerekli tüm işlemleri sabit sürücü alanına ihtiyaç duymadan tamamen otomatik olarak halledecektir. Üstelik DVD'niz hangi kopya korumasına sahip olursa olsun yeni oluşturacağınız DVD kopyanızın böyle bir kopya kilidi de olmayacaktır. Satın aldığınız DVD'nizi neden sınırlamalar ile kullanmak zorunda kalasınız ki? RPC bölge kodunu kaldırabilir, bedava film bölgesi oluşturabilir, herhangi bir dvd oynatıcıda görüntüleri izleyebilir ve herhangi bir dvd yazılımıyla filmleri yazdırabilirsiniz. Yazılımın, dvd oynatıcı yazılımı uyuşma bölgesi şifreleriyle, filmler izleyebilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18211470...Final_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Apollo No1 DVD Audio Ripper v2.0.9 TURK

1 DVD Audio Ripper DVD Formatındaki videolarınızı sıkıştırmanızı sağlar.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18211669...2.0.9_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Audials TV TURK

Masa Üstünüzde TV Keyfine Ne Dersiniz? Buyrun Keşfetmeye...

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18211829...ls_TV_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Avanquest Fix-It Utilities Professional 9.0.24 + Keygen TURK

Bilgisayarınız da bir araba gibi bakım ve tamire muhtaçtır. Fix-It Utilities komple bir PC bakım setidir. Fix-It Utilities sistem performansını optimize eder, hataları teşhis ederek düzeltir ve problemler meydana gelmeden önce engeller. Buna ek olarak bilgisayarınızın en üst perfomansta kalabilmesi için programlı olarak bakım yapar.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18215480...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18216343...TURK.part2.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
AVG Internet Security v8.0 + KeyGen TURK

AVG Internet Security, Grisoft firması tarafından hazırlanmış bir güvenlik yazılımıdır. Yazılım virüslere, internet solucanlarına, truva atlarına, casus yazılımlara, reklam araçlarına ve diğer kötü niyetli araçlara karşı sistemi koruma altına alabiliyor. Yazılım "Anti-Virus", "Anti-Spyware", "Anti-Rootkit", "Anti-Spam", "Web Shield & LinkScanner", "Firewall", "System Tools" olmak üzere 7 ayrı güvenlik aracının sistem güvenliği paketi olarak entegrasyonundan oluşuyor.
Yazılımın Kapsamı :
# Virüslerden, internet solucanlarından ve truva atlarından koruyan Anti-Virus
# Casus yazılımlardan, reklam araçlarından ve diğer kötü niyetli araçlardan koruyan Anti-Spyware
# Gizli saldırılardan ve şüpheli uygulamalardan koruyan Anti-Rootkit
# İstenmeyen postaları engelleyen Anti-Spam
# Kötü içerikli sitelerden koruma sağlayan Web Shield & LinkScanner
# Güvenlik duvarı paketi olan Firewall
# Sistem yönetimi için kullanılabilinecek System Tools

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18223748...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18224070...TURK.part2.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Babylon Pro_v7.5.2_(r5)_TURK

Babylon 7 sözlük ve çeviri alanında dünya lideri bir programdır. Bu sözlük programı, içinde Türkçe´nin de bulunduğu birçok dil arasında kelime/para/ölçü/metin gibi çeviri işlemleri yapıyor. Bu programla e-posta, internet sitesi sayfaları, dokümanlar, anlık mesajlar gibi birçok alanda hızlı çeviri ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ekrandaki sözcüğün yada seçili metnin üzerinde iken atadığınız kısayol tuşuna basmak...Böylece sözcüğün yada metnin Türkçe karşılığını hemen görebiliyorsunuz. Program çeviri yaparken veritabanındaki sözlüklerden, kullanıcıların eklediği sözlüklerden ve diğer çeviri araçlarından yararlanıyor. Çevrimiçi kullanım için oldukça kullanışlı olan sözlük sözlük eklentileri kurmak suretiyle çevrimdışı olarak ta kullanılabiliyor. Çevrimdışı kullanım için ilgi alanınıza giren diller ile ilgili küçük sözlük eklentilerini de indirmeniz gerekmektedir.
Babylon 7 Özellikler:
# Tek tık ile harekete geçme
# 17 dilde metin çevirisi
# Dünya lideri yayıncılardan çeviri sonuçları
# Wikipedia'nın da içinde bulunduğu ansiklopediler
# 75 dilde sözcük çevirisi
# Ölçü, para birimi ve zaman dönüşümleri
# İngilizce yazım araçları
# Yazım alternatifleri

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18224280...__r5__TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
BluffTitler DX9_v7.52_TURK

Birbirinden güzel 3D resimler ve yazılar hazırlayabileceğiniz harika bir program. Üstelik içinde yüzlerce efekt barındırıyor.Arkadaşlarınızı veya müşterilerizi 3 boyutlu bir başlık ile etkilemek istiyorsunuz fakat profesyonel bir programla vakit kaybetmek istemiyorsunuz. BluffTitler olağanüstü 3 boyutlu yazı animasyonları hazırlamak için en iyi yoldur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18224512...v7.52_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle