site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Radar Screensaver 1.71 TURK

Bu ekran koruyucu çalışma halindeki bir radar ekranını canlandırır. Dairesel radar ekranı nı, dört bölgedeki objelerle görüntüler. Gürültüyü simgeleyen, gölgeler, kabarma harita ve radarın gösterdiği objeler görüntülen nesnelerden bazılarıdır. Ekranınızın korunması amacıyla, animasyonlardaki renkler değişken olup kullanıcı tarafından ayarlanabilir. Yazılımın bir diğer heyacan verici özelliği çoklu monitör desteğidir. Kolaylıkla, her monitör için aynı veya farklı görüntüleri ayarlayabilirsiniz.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183032308/Radar_Screensaver_1.71__TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Raxco PerfectDisk Professional 2008 v9.00 Build 76 TURK

PerfectDisk, dünyanın en popüler, tam disk birleştirme ve iyileştirme (optimizasyon) çözümü sunan yazılımıdır. Disk birleştirme, iyileştirme ve boş alan sağlama konusunda oldukça başarılı ve kendisini ispatlamış olan yazılım, kullanıcıların bilgisayarlarında sorunsuzca kullanacağı ve bilgisayar sistemlerini en iyi seviyeye çıkaracağı bir yazılım olarak karşımıza çıkmaktadır. Birleştirme hızı, kontrol ve kolaylık sağlamadaki başarısı, kullanıcı arayüzü, yazılım esnekliği ve desteklediği sistemlerle, bilgisayar ve kullanıcılarına yardım etmek için geliştirilmiştir. Kendiliğinden birleştirme ve iyileştirmeden yararlanan yazılım, bilgisayarları daha hızlı hale getirip, iyileştirerek sağlıklı bir yapıya kavuşturmaktadır. Windows için Microsoft tarafından onaylanan yazılım, bugünün en geniş disk sürücüleri için tasarlanmıştır. Yazılım, kullanıcılara komut merkezi yönetimiyle tam yönetim ve kontrol sağlamakta ve bilgisayar sistem başarılarısını artırmaktadır.

Yazılım, sistemde sanal olarak her dosyayı iyileştirerek, birleştirme için en geniş çözümü sağlamaktadır. Tüm meta bilgisini içermekte, dosyalar ve dizinleri numaralandırmaktadır. Yazılım hızlı birleştirme koşullarını, sürücüler ve azaltma kaynağı kullanımını iyileştiren, akıllı yerleştirme (Placement) teknolojisinin patentini kullanmaktadır. Kullanıcılar için geniş seçeneklere sahip olan yazılım, sabit sürücü biçimlerinde de günümüzün tüm koşullarını yerine getirmektedir. Desteklediği sabit sürücü biçimleri arasında; NTFS/FAT16/FAT32/RAID ve SAN bulunmaktadır.
Özellikler:
# Microsoft tarafından onaylanmıştır.
# Yazılım komut merkezi, en sağlam disk birleştirme ve iyileştirme yönetim/yöntemini kullanmaktadır.
# Tam yayılma sağlama, yapılandırma, yönetim ve girişim için kullanıcıyı bilgilendirmektedir.
# Sabit sürücüleri bölme, iyileştirme işlemlerini tam ve eksiksiz yerine getirmektedir.
# En geniş bloklara sanal pekiştirme için sanal onarma teknolojisini kullanmaktadır.
# Yazılım, her şeyi kendiliğinden yapmakta ve kullanıcı için sihirbazlar yol göstermektedir.
# Hızlı ve etkili bir işlevselliğe sahiptir.
# Aktif dizinle tam bütünleştirmeyi sağlayan yönetime sahiptir.
# Mükemmel zamanlama ve eşlik kabiliyetleri, iyileştirmeyi artırmaktadır.
# Tam-özel komut satırı seçmeleri (Yerel ve ağ) üzerinden işlem yapabilmektedir.
# Çevrimdışı olarak çalışma kabiliyetine sahiptir.
# NTFS/FAT16/FAT32/RAID ve SAN sabit disk biçimlerine destek vermektedir.

Yenilikler:
# Kumanda panelinden merkeze kontrol sağlanmıştır.
# Otomatik pilot ile yazılım performansı artırılmıştır.
# Sanal ve geniş onarma teknolojisi ilave edilmiştir.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183037889/Raxco_PerfectDisk_Professional_2008_v9.00_Build_76 _TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/183038058/Raxco_PerfectDisk_Professional_2008_v9.00_Build_76 _TURK.part2.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Registry Clean Expert v4.64+Portable Version TURK

Registry Clean Expert bir kayıt defteri temizleme ve düzenleme programıdır. Windows kayıt defteri zamanla gereksiz verilerle dolabilmektedir. Bu gereksiz veriler sistemin yavaş çalışmasına neden olmakta, sistem hızını düşürmektedir. Ayrıca kayıt defterinde oluşan sorunlar sisteminizin düzgün çalışmasını engellemektedir. Bu yazılım hem bu hataları onarmakta hem de kayıt defterini gereksiz girdilerden arındırmaktadır.

Yazılım kayıt defterinin yedeğini alma özelliğine de sahiptir. Kayıt defterinizde herhangi bir sorun olmayıp, gereksiz veriler bulunmadığında yedeğini almanız daha sonradan başınıza gelebilecek olan sorunların çözümünde önemlidir. Zira bir sorunla karşılaştığınızda almış olduğunuz bu yedeği kullanabilirsiniz.
Sistem açılışında otomatik olarak başlamakta olan uygulamaların düzenlemesini de Registry Clean Expert yazılımı ile yapabilirsiniz. Sistem açılışında başlayan uygulamaların sayısı arttıkça sistemin açılış hızı düşecektir. Bu noktada yapmanız gereken gereksiz olan uygulamaların otomatik başlamasını engellemektir. Bunun için yapmanız gereken tek şey “Startup Organizer” modülünü kullanarak uygulamanın başındaki kutucuktaki işareti kaldırmaktır.
Yazılımın bir önemli özelliği ise tarayıcınızın açılış sayfasını işgal etmiş olan zararlı araçları engelleyebilmesidir. Kısaca BHO olarak tanımlanan bu araçlar başlangıç sayfanızı değiştirmekte ve sizin değişiklik yapmanıza da izin vermemektedir. Yazılımın içerisindeki İE BHO Organizer modülü ile mevcut BHO aracının güvenlik derecesine bakabilir, güvenli olmayanları engelleyebilirsiniz.
Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Kayıt defteri birleştirme ve sıkıştırma özelliği eklendi.
# Özel bilgilerin korunması ve kendiliğinden güncelleme özellikleri eklendi.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183039070/Registry_Clean_Expert_v4.64_Portable_Version_TURK. rar


RegSupreme Pro 1.8.0.472 TURK

RegSupreme Pro 1.0 ile Kayit Defterinizin iplerini elinizde tutabilirsiniz... Hem de uzman olmaniza gerek yok... Bu program Kayit Defterinizi inceleyerek gereksiz ve eski girisleri bularak onlari kaldiriyor hem de sizin her hangi bir ayar yapmaniza gerek yok ve yedekleme özelligi ile oldukça güvenli... Ayrica bu program ile Bilgisayariniza yüklenen ve kaldirilan programlari kontrol edebilir, Sistem baslangicinda otomatik olarak baslatilan programlari, Program Ekle/Kaldir menüsündeki programlarinizi, Dosya Türlerini, Yeni Dosyalari, Dosya Ortakliklarini, Internet Explorer Baglam Menüsünü, Birlikte Aç Menüsünü ve Arama Menüsünü yönetebilirsiniz...


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183040142/RegSupreme_Pro_1.8.0.472__TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Rocket Dock v1.3.5 Multi Lang TURK

RocketDock; hareketli araç çubuğu. Artık kısayollarınızı masaüstünde tek bir program içinden çalıştırabilirsiniz. Masaüstünde artık onlarca kısayola gerek kalmadan haraketli bir araç çubuğu sayesinde onları hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz.

Program ekrana bir araç çubuğu olarak gelir ve tüm ayarlamalarınızı bunun üstünden yapabilirsiniz. Kısayollar oluşturup, düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz. Programın içinden çok sayıda simge olmakla birlikte hariçten simgeler da ekleyip, kısayol ve dosyalarınız için uygun olanları atayabilirsiniz.
Türkçe kullanabilmek için:
Programın boş bir yerine sağ tuş yapıp ordan "Dock Settings" i seçip gelen pencerenin "General" kısmından "Türkçe" yi seçip "OK" dedikten sonra program Türkçe olur.

Özellikleri
Çok sayıda değiştirilebilir kabuk desteği
Basit sürükle-bırak arayüzü
Otomatik gizleme
Yatay ve dikey kullanım
Tam özelleştirilebilir ayarlar
Türkçe dahil çok sayıda dil desteği.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183041568/Rocket_Dock_v1.3.5_Multi_Lang_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Royale Xp Skin TURK


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183042329/Royale_Xp_Skin_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
R-Studio 4.5 ( Veri Kurtarma Programı ) TURK

Hepimizin başına mutlaka gelmiştir. Bilgisayarınızdan yanlışlıkla dosya sildiniz ve geri getirmek istiyorsunuz. Bu program işte tam bu anda devreye giriyor. Programın alternatifleri arasındaki farkı, seçtiğiniz formattaki dosyalarınızı hasarsız ve eksiksiz bir şekilde geri yükleyebilmesi. Ayrıca diğerleri gibi saatlerce beklemenize de gerek yok. Diğer programlardan bıktıysanız ve gerçekten güzel bir dosya kurtarma yazılımı arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz. Programın diğer bir artısı da neredeyse tüm depolama formatlarını desteklemesi.

Artıları:
* Geniş İşletim Sistemi Desteği
* Neredeyse Tüm Depolama Birimlerini Desteklemesi
* Hızlı Çalışma
* Eksiksiz ve Hasarsız Dosya Kurtarımı

Eksileri:
* Türkçe Dil Desteğinin Bulunmaması
* Birçok programa göre , kullanımın biraz daha hassas ve beceri istemesi

Püf noktalar:
* Eğer verileriniz silinmişse, bu veri hangi sürücüde ise o sürücü üzerinde kopyalama veya veri yazımı yapmayın silinmiş geri döndürülebilecek sağlam dosyaların üzerine veri yazılmasın.
* Bu programla tüm sürücüleri taramak yerine sadece istediğiniz sürücüyü tarayın ve tarama sonucunda program arayüzünden silinen dosyanın dosya yolunu bulun ve recover etme işlemini başlatın.
* dilerseniz komple tüm sürücüleri allrecover yapabilirsiniz ama bunu yapabilmek için bu sürücüler haricin de çok fazla boş veri depolama alanınızın olması gerekir.
* Sürücünüzdeki verileri taradıktan sora recover işlemini yaparken kurtarılan verilerin yolunu bu sürücülerin haricinde başka bir sürücü içerisine yapın.

Çalışabildiği İşletim Sistemleri
* Win95/98/ME/NT/2000/XP/2003/Vista, Macintosh, Linux ve UNIX.
Resmi Web Sitesi :
http://www.r-tt.com/
Bu tür programların kurtarma mantığı nedir ?
Yerel disklerden hiç bir bilgi silinmez, sadece silindi gösterilir.Verilerin tamamen silinmesi, verinin disk üzerindeki bulunduğu alanın 0 (sıfır) mıknatıslarıyla donatılmasıyla olur. Eğer üzerine herhangi bir veri yazılmamışsa kolaylıkla geri getirilir. Disklerii tamamen 0 mıknatıslarıyla donatırsanız hiçbir verinizi geri getiremezsiniz, çünkü silinmiş gösterilmez, gerçekten silinmiştir.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183043729/R-Studio_4.5___Veri_Kurtarma_Program____TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle