site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Framing Studio v2.61 TURK

Fotoğraflarınıza etkileyici çerçeveler ve kenar efektleri eklemenizi sağlayan bir yazılımdır.Fotoğrafları kırpabilir, boyutunu değiştirebilir ve döndürebilirsiniz.70'den fazla çerçeve stili bulunmaktadır. Programı satın alırsanız 150 tane daha çerçeve stili indirebilirsiniz.
Kullanımı son derece kolaydır.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182616761/Framing_Studio_v2.61_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Google Earth 4.3.7191.6508 MultiLanguage Türkçe TURK

Google Earth programı ile uydu üzerinden dünyayı inceleyebilir, büyük kentlerde evleri ve binaları dahi görebilir hatta çok meşhur dünya şehirlerinin içerisinde üç boyutlu binaların arasında dolaşabilirsiniz. Google Earth ayrıca size banka, okul, hastane vb. ihtiyacınız olabilecek önemli tüm yerlerin konumlarını da gösterebiliyor, bununla birlikte mesafeler arasını hesaplayabiyor.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182618852/Google_Earth_4.3.7191.6508_MultiLanguage_Tuerk_e_T URK.rar
HDD Observer 3.0 + Patch TURK

HDD Observer, çok gelişmiş bir HDD ( Hard Disk ) izleme aracıdır. Program ile harddiskiniz ile ilgili birçok özelliği kolay bir şekilde görebilir, olası problemlere karşı etkili çözümler üretebilirsiniz.

Birçok hard disk modeli ile uyumlu olan HDD Observer, hard disk izleme araçları arasında en güçlü programlardan biridir. Kendisine has bazı özel teknolojileri sayesinde, kullanıcılara oldukça geniş bir yelpazede raporlar sunabilmektedir. Patch mevcuttur.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182620576/HDD_Observer_3.0___Patch_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
ID Data Wipe 1.2 Portable TURK

ID Data Wipe bir sistem bakım programıdır.- İstediğiniz verileri kalıcı olarak siler.- Önceden silinmiş dosyaları kalıcı olar siler.- Geri Dönüşüm kutusunu temizler.- Çok basit ve rahat grafiksel arayüz.- Küçük boyutlu ve hızlı. Windows 98, Windows NT, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182621605/ID_Data_Wipe_1.2_Portable_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
IMANDIX Cover Professional 0.9.1.2 + Crack TURK

Profesyonelce CD ve DVD kutuları icin etiket tasarlıyabileceğiniz kullanımı kolay olan 6,5 mb lık bir program...



DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182623670/IMANDIX_Cover_Professional_0.9.1.2___Crack_TURK.ra r
----------------------------------------------------------------------------------------------
ImTOO MPEG Encoder Platinum 5.1.18 Build-1211 + Serial TURK

En iyi/kapsamlı video ve ses formatı dönüştürücü ...Xilisoft Video Converter, tüm video ve ses formatları arasında hızlı, görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüşümler yapabilen video dönüşüm aracıdır.Programı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise dönüşüm yaparken çevirilecek ve çevrimi yapılacak dosyanın formatının farketmemesi. Her türlü dosya formatı arasında rahatça dönüşüm yapabilir. Program yüksek kalitede video çeviri özelliğinin yanı sıra, ses dosyalarını da aynı kalite ve mükemmellikte çevirmektedir. Bu sayede bilgisayarınızdaki istediğiniz video ve ses dosyalarını da bu program sayesinde dönüştürerek uyumlu taşınabilir aygıtlarınıza (mobile telefon, İpod vs.) gönderebilir ve izleyebilirsiniz.Program ile birden fazla çoklu olarak video format dönüşümleri yapabilir ve her birini ayrı formatlara ayarlayabilirsiniz. Program AVI, MPEG, DivX, WMV, MP4, MOV, FLV, 3GP, PSP MPEG-4, iPod MPEG-4,RM, H.264/AVC, 3GP, CD, MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, APE, FLAC, OGG,AC3 vb. formatları desteklemektedir... AVI MPEG, Audio, PSP video, 3GP video,WMV, Zune video,FLV video, Apple TV video ,iPhone video dönüşüm işlemlerini sorunsuz ve hızlı şekilde yapabilirsiniz... Yeni versiyonda dönüştürme yapmanın yanında dosya kesme ve parçalara ayırma, birleştirme, yakınlaştırma, kırpma, metin ve resim fligranı ekleme, efekt verme işlemlerinide yapabilmektedir.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182626948/ImTOO_MPEG_Encoder_Platinum_5.1.18_Build-1211___Serial_TURK.rar

IP Changer 2.2 + Keygen + Patch TURK

IP değiştirmede işe yarayacak bir program


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182628580/IP_Changer_2.2___Keygen___Patch_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
iPodCopy 8.0 TURK

Ipod Copy ile bilgisayarınız ve ipodunuz arasında şarkı, şarkı listesi vb transferlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.Ayrıca ipodunuzun komple image yedeğini alabilirsiniz ve kolayca geri yükleyebilirsiniz.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182630474/iPodCopy_8.0_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Kingdia DVD Ripper 3.6.2 + Keygen TURK

Kingdia DVD Ripper; DVD'leri VCD, SVCD, DIVX, AVI formatlarına yüksek kalitede dönüştürmenizi sağlayan, son derece basit ama güçlü bir yazılımdır. DVD filmleri yüksek oranda kaliteli biçimde sıkıştırarak tek CD'ye sığabilecek hale DivX formatına dönüştürür. Video dosyalarını teker teker dönüştürebileceğiniz gibi toplu dosya işleme özelliği ile hepsini birlikte de dönüştürebilirsiniz. Keygen mevcuttur.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182632367/Kingdia_DVD_Ripper_3.6.2___Keygen_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
KMPlayer v2.9.4.1435 TURK

KMPlayer birçok video formatına destek veren (VCD, DVD, AVI, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia ve QuickTime), altyazı ve screenshot alabilme özellikleri de bulunan ücretsiz komple bir video oynatıcısı. Tamamlanmamış dosyaları, internet üzerinden anlık yayınları(streaming) da desteklemesi, bunun yanında hem bilgisayarda yüklü codecleri kullanabilmesi hem de kendi içerisinde codec bileşenlerini barındırması ile gerçekten de beğenimizi kazandı. FLV, Google Video, 3GP, MKV gibi çok uç noktalarda yer alan video formatlarına bile destek vermesi, ücretsiz olması ve içerdiği özelliklerin genişliği ile her bilgisayarda olması gereken programlar arasında.

Başlıca Özellikleri:
Mp3, Wav, Ogg gibi ses formatlarını oynatabilme.
Dat, Avi, Mpeg gibi görüntü formatlarını oynatabilme.
Arayüz desteği.
Farklı dil desteği.
Albüm oluşturabilme desteği.
Favori listesi oluşturabilme desteği.
Ekran kontrol desteği.
Efekt desteği.
3D video desteği.
Ekran yakalama desteği.
Gelişmiş seçenekler menüsü.
Çalma listesi oluşturabilme.
Ekran efektleri oluşturabilme.
Tüm codec paketleri ile uyumlu çalışabilme.
URL üzerinden görüntü ve ses alabilme.
Winamp ve Media player radyolarını dinleyebilme.
Playback desteği.
ID3v1 ve ID3v2 tag desteği.
Multimedia klavyeler ile uyumlu çalışma ve özel tuş atama desteği.
Görüntü formatları için alt yazı desteği.
Eklenti desteği.
Sistem belliğini az kullanma özelliği.
Şık ön panel.
Tüm standart özellikler.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182634830/KMPlayer_v2.9.4.1435_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle