site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
LEGO Digital Designer (2008-ENG) TURK

Lego fanları bu inşaat oyunuyla bir şölen yaşayacaklar.
Lego Digital Designer ücretsiz 200'den fazla lego kalıpları sayesinde kendi dünyanızı yaratmanızı sağlar. Eğer lego taşlarınızı gerçek hayata getirmek istiyorsanız Lego Digital Designer size şaheserinizi neyi engellediği konusunda bilgi verecektir.
Lego oyuncakları bilgisayarımızda!


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182736702/LEGO_Digital_Designer__2008-ENG__TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
LimeWire Turbo 5.5.5.0 TURK

LimeWire programını bilmeyenimiz ve kullanmayanımız yoktur.LimeWire Turbo Accelerator'da işte bu en ünlü paylaşım programından dosya indirirken %200-%400 arasında hız artışı sağlamakta ve bağlantı kopukluklarını(sorunlarını) gidermektedir.Programda hiçbir şekilde adware,spyware bulunmamaktadır.Güvenlik olarak problem olmamakla birlikte programın açılışında istenen kayıt kodu kullanıcılarımızı yanıltmasın.Program ücretli değildir.Sadece üretici sitesine kayıt olan kullanıcılara ek özellik getirmektedir.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182738725/LimeWire_Turbo_5.5.5.0_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Magic Morph v1.95b TURK

Bu programın yıllar önce ilk kez Michael Jackson'un klibinde kullanıldığını biliyor muydunuz? Gerçekten çok marifetli bir program. Program iki resmi birbirine dönüştürmede kullanılıyor. Programa önce dönüştürmek istediğiniz resmi yüklüyorsunuz. Daha sonra dönüşeceği resmi yüklüyorsunuz ve sol taraftaki araçlardan "nokta ekle" (add point) i seçip önce ilk resme istediğiniz yere bir nokta koyuyorsunuz. Daha sonra aynı noktayı ikinci resimde uygun yere koyuyorsunuz. (Örneğin iki insan yüzü resmi ele alalım. İlk resimde noktayı burnun ucuna eklediysek ikinci resimde de noktayı burnun ucuna eklemelisiniz.) Ne kadar çok nokta ile işi tamamlarsak geçiş efekti o kadar güzel oluyor. Yaptığınızı da video olarak kaydedip herhangi bir video oynatıcısında izleyebilirsiniz. Ayrıca programın içinde ne yapacağınızı anlatan ayrıntılı bir gösterim de var.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182740222/Magic_Morph_v1.95b_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
MakeUp Pilot 4.1 TURK

Bu yazılımla fotoğraflarda küçük etkilerle büyük değişiklikler yapabiliyorsunuz. Örneğin; fotoğrafınızda bir ben varsa bu beni silebiliyorsunuz. Ya da yüzünüzdeki pürüzlülüğü giderebiliyorsunuz.Başkalarına daha güzel görünmek istemezmisiniz?


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182741500/MakeUp_Pilot_4.1_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Math Resource Studio 4.3.6.0 TURK

Bu çok beklenen Matematik Çalışma sayfa Fabrikası yazılımı ile Kolayca basılabilir matematik çalışma sayfaları oluştutabilirsiniz. Öğrenciler ve Öğretmenler için hızlı matematik tabanlı dökümanlar öğretmenler tarafından hazırlanabilir.

Matematik Kaynak Stüdyo'su tasarım esnekliği ile dünya öğretmenlerin bir favori eğitici aleti Matematik Çalışma sayfa Fabrika'sını yaptığı işlev, neredeyse zahmetsizce öğrenmeyi hızlandırır ve çalışma kitablarını çeşitli matematik kavramlarını çalışma sayfaları olarak sunabilir. Öğretmenlerin rahatlıkla kullanabileceği bir yazılım. Mutlaka deneyin

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182743700/Math_Resource_Studio_4.3.6.0_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
MediaMan v3.0 TURK

MediaMan ile kitaplarınızı, DVD'lerinizi, CD'lerinizi, VHS teyplerinizi, yazılım ve oyun başlıklarını kataloglayabilirsiniz. Böylece şu program hangi CD'deydi, şu DVD'de neler vardı gibi sorulardan kurtulursunuz.

Özellikleri:
# Koleksiyonu yazdırma
# Koleksiyonu HTML, RTF, CSV ve TXT dosya türlerine dönüştürme
# İç içe yuvarlanmış menülerle kolaylaştırılmış yönetim
# Filmleri gerçek raflardaymış gibi gösterme
# Amazon.com'dan nesne için bilgi toplama


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182754245/MediaMan_v3.0__TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
MetaProducts Flash and Media Capture v1.7.109 SR2 Multilingual TURK

Flash and Media Capture, MS Internet Explorer için kullanışlı bir Windows eklenti uygulamasıdır. Internet Explorer'a bir araç çubuğu olarak eklenen bu eklenti sayesinde resimleri, videoları ve flash uygulamalarını tek tıklamayla rahat bir şekilde kaydedebilirsiniz.

YouTube, Google, MySpace ya da diğer çevrimiçi video (FLV biçim) sitelerinden kolay bir şekilde kaydetme işi yapabilirsiniz. Bir siteyi ziyaret ettiğinizde, almak istediğiniz çalışmanın sayfa içinde yüklenmesi bittikten sonra araç çubuğunda bulunan görev butonlarından birine (resim, video, flash) ya da
hepsine tıkladığınızda dolaşmış olduğunuz sayfalardaki uygulamaları kaydedebilirsiniz. İster elle kendiniz kaydedebilir ya da otomatiğe de alabilirsiniz. Artık Flash sitelerinden ve popüler çevrimiçi video yayınlayan sitelerden kolay bir şekilde dosyaları bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Diskinizde resimlerden oluşacak bir albüm yapmak için kolay bir şekilde resimleri kaydedebilirsiniz.Bir çevrimiçi resim galerisi içinde hoşunuza giden resim ya da resimleri tek tıklamayla kaydedebilirsiniz.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182756020/MetaProducts_Flash_and_Media_Capture_v1.7.109_SR2_ Multilingual_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Microsoft Internet Explorer 8 32Bit Build 6001 18343 TURK


Microsoft Internet Explorer 8 32Bit Build 6001 18343 WİNDOWS VİSTA TURK
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/182759450/Microsoft_Internet_Explorer_8_32Bit_Build_6001_183 43_W_NDOWS_V_STA_TURK.rar
Microsoft Internet Explorer 8 32Bit Build 6001 18343 WİNDOWS XP TURK

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/182770649/Microsoft_Internet_Explorer_8_32Bit_Build_6001_183 43_W_NDOWS_XP_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle