site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
BurstCopy 2.7 - Very Fast File Transfer Speed TURK

BurstCopy, bilgisayarınız içerisinde herhangi bir dosyayı başka bir klasöre taşırken, yada bir disk’ten başka bir diske dosya kopyalarken dakikalarca beklemek sizi sıkıyorsa bu program işiniz görecektir. Program bilgisayar içerisinde yapılan kopyalama işlemlerini oldukça hızlandırıyor. 600 MB’lık bir dosyayı saniyeler içerisinde bir disk’ten diğerine kopyalayabilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18247698...Speed_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
CDWinder v5.5 TURK

CD Winder sade ve kullanışlı arayüzü ve güçlü altyapıya sahip bir cd & dvd kataloglama programıdır. Kategori ve altkategoriler oluşturma özelliğinin yanında gelişmiş girdi arama bölümüne de sahip.
Program Özellikleri:
# Tüm cd biçimlerini tanıyabilme.
# Gelişmiş arama bölümü.
# MP3 etiketlerini(parça ismi, sanatçı vb.) düzenleyebilme.
# Çoklu liste görüntüleyebilme seçenekleri.
# İşlem geri alma modülü.
# Gelişmiş bir options(seçenekler) paneli.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18247903..._v5.5_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Check&Get 3.3.1.489 TURK

Check&Get, istediğiniz siteleri belirlediğiniz sıklıkta kontrol ederek güncellenip güncellenmediğini size bildiren bir program. Programın güzel özelliklerinden bir tanesi, kontrol etmek istediğiniz sitelerin adreslerini tek tek elinizle yazmak yerine IE, Netscape ve Opera tarayıcılarının ‘Sık Kullanılanlar’ listesindeki siteleri otomatik olarak kontrol edebilmenize imkan tanıması.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18248169...1.489_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
CheckPoint ZoneAlarm With Antivirus v8.0.59.000 TURK

ZoneAlarm şu ana kadar sadece güvenlik duvarı (firewall) olarak görev yapıyordu. Artık ZoneAlarm bir antivirüs programı görevi de görüyor. ZoneAlarm, çevrimiçi/aktif koruma sağlamasının yanı sıra virüs, solucan, trojan (truva atı) vb. gibi zararlı dosyaları tespit edip sisteminizden siliyor. Sadece bir güvenlik duvarı olarak internette herhangi bir saldırıya uğramamanızı sağlayan, internet trafiğini ve programları denetleyen üstün özellikli ZoneAlarm, artık komple bir güvenlik paketi konumunda.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18248917...9.000_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Cute FTP Pro.v8.3.2.Build.09.02.2008.1 TURK

CuteFTP Professional provides easy-to-use yet powerful tools for tackling the complex challenges of data management and helps achieve HIPAA, GLBA and Sarbanes-Oxley compliance.
Security:
FTP/S (SSL)
HTTP/S (SSL)
Secure Shell (SSH)
OpenPGP encryption and decryption
One Time Password authentication protocol
Password Manager
CuteFTP Professional ödüllü bir profesyonel dosya transferi programıdır. Standart protokollerin hepsinde çalışma özelliği sayesinde oldukça gelişmiş özelliklere sahiptir: FTP, FTPS, HTTP, HTTPS ve SSH. Maksimum güvenlik, güç ve performans istiyorsanız tam aradığınız program.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18257771...008.1_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Dameware NT Utilities 6.8.1.0 TURK

NT Utilities ile bilgisayar ağınızı domain, workgroup ya da sunucu / istemci bazında yönetebilir, uzak makinaların disklerine, event loglarına erişebilir, kullanıcılar, kullanıcı grupları yaratabilir, network paylaşımlarını idare edebilir, process takibi, processleri öldürme işlemleri gerçekleştirebilir, registry kayıtlarını değiştirebilirsiniz. NT Utilities, Dameware Development'ın Mini Remote Control programını da içerisinde barındırmaktadır. Mini Remote Control size, uzaktaki clientlarınızın ekran, klavye fare kontrolünü ele alma imkanı sunacaktır. Mini Remote Control sayesinde yardım masası işlemlerinizi kolaylaştırabilir, kullanıcılara uzaktan eğitim verebilir, client hareketlerini onların haberi dahi olmadan izleyebilirsiniz. Tüm bu işlemler için client IP adresini ya da makina adını biliyor olmanız yeterli olacaktır.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18258415...8.1.0_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
DivX 7 Pro for Windows TURK

DivX® Pro 7 Windows versiyonu ile H.264 standartini kullanarak HD videolarinizi oynatabilirsiniz. DivX® Pro 7 ayni zamanda HD video yaratmanizi ve MKV uzantili movieleri yuksek kalitede AAC ses ile oynatmanizi saglar.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/18258858...ndows_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle