site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
SUPERAntiSpyware Pro v4.24.0.1004 TURK

SUPERAntiSpyware, binlerce casus yazılımı tespit edip kaldırabilen çok kullanışlı bir yazılımdır. SUPERAntiSpyware, benzersiz güçlü teknolojiye sahiptir ve sisteme yapışmış, kaldırılamayan birçok casus yazılımı kolayca tespit eder ve siler.

Özellikler
# Hızlı, tam ve sadece belirlenen yerleri tarama özelliği vardır. Böylece taramanızı özelleştirme imkanınız vardır.
# Spyware, Adware, Malware, Trojan (truva atı), Dialer, Worm (solucan), Keylogger, Hijacker gibi birçok zararlı yazılımı tespit eder va kaldırır.
# Kırık internet bağlantılarını tamir eder. Kayıt defterinde değişiklik yapmanıza imkan sunar. Kendi görev yöneticisi sayesinde arkaplanda çalışan tüm işlemleri görebilirsiniz.
# Karantinaya alınmış nesneleri isterseniz silerek tam güvenlik sağlayabilirsiniz. Eğer isterseniz karantinadaki nesneleri geri yükleyebilirsiniz.
# Tespit edilmiş ve kaldırılmış nesneler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183067907/SUPERAntiSpyware_Pro_v4.24.0.1004_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
SWF Toolbox 3.5.25.503 + Crack TURK

SWF Toolbox ile SWF (flash) dosyalarınızı .AVI ve .EXE formatlarına dönüştürebilir, kare kare .JPEG, .GIF ve .BMP resimleri oluşturabilirsiniz. Crack mevcuttur.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183070520/SWF_Toolbox_3.5.25.503___Crack_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Talisman Desktop 3.0.3006 + Serial TURK

Talisman programının en son sürümü. Windows'un klasik masaüstü görüntüsü ve ayarlarından sıkıldıysanız Talisman sayesinde tek tıklama ile değiştirebilirsiniz. Talisman bilgisayarınıza XP yüklü olmasa bile masaüstü ve başlat çubuğu ikonlarını XP'deki gibi yapma imkanı sunuyor. Program kendi masaüstünü yaratma veya başka masaüstünü düzenleme olanağı sunuyor. Ayrıca sıkıldığınızda programın sitesinden yüzlerce tema paketi arasından sevdiğiniz başka tema paketlerini indirebilirsiniz. Windows'unuza değişiklik yapmak istiyorsanız mutlaka deneyin. Serial mevcuttur.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183081232/Talisman_Desktop_3.0.3006___Serial_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
TeamViewer v4.0 Build 5474 TURK

TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183082419/TeamViewer_v4.0_Build_5474_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ten Thumbs Typing Tutor 4.7 TURK

Ten Thumbs Typing Tutor, kullanışlı bir arayüz üzerinden adım adım on parmak klavye kullanımını öğreten kolay ve eğlenceli bir program. Program sayesinde klavyenin tuşlarına bakmadan çabukça öğrenebilirsiniz. Yazma yeteğinizi geliştirerek iş veya okul ortamınızı daha verimli hale getirebilir, bilgisayar yorgunluğuna yol açacak durumları ortadan kaldırabilirsiniz. Qwerty'nin yanı sıra Dvorak klavye için de dersler bulunuyor. Ayrıca favori iTunes'inize şarkı sözü yazmayı öğrenmenizi de sağlıyor. Ağ desteği olan sürümünde öğrencileri ve başarılarını da kontrol edebiliyorsunuz.


Yazılımın Özellikleri :
· Adım adım dersleri öğrenebilme
· Her dakika için kişisel hedefleri ayarlayabilme
· Qwerty ve Dvorak olmak üzere tam klavye desteği
· Yazma yeteneğini geliştirebilmek için 5 adet etkin yazma türü
· 2 eğlenceli oyun
· Kullanıcı dostu Viking yazım arayüzü
· Çoklu dil ve klavye
· iTunes için favori şarkı sözlerini yazmayı öğrenebilme
· Öğrenci dosyalarını alabilme (import) veya dışarıya aktarabilme (export)
· 7 dil desteği
· Bütün işlemler için rapor

· Öğrenme işleminiz tamamlandığında kendi kişisel sertifikanızı yazdırabilirsiniz!

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183084348/Ten_Thumbs_Typing_Tutor_4.7_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
The FilmMachine 1.6 TURK

The FilmMachine video dosyalarını DVD / SVCD veya VCD formatına çeviren ücretsiz bir yazılımdır. FilmMachine ile birden fazla AVI dosyasını seçerek tek bir DVD oluşturabilirsiniz. Bir sihirbaz önemli adımları hızlı bir şekilde tamamlamanızı sağlar.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183089125/The_FilmMachine_1.6_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Tune Up Utilities FULL 2009 + Serials TURK

Bilgisayarınızın performansını optimize eder ve tüm hataları bularak onarır. Ayrıca bu programla Windows'unuzun görünümünü de değiştirebilirsiniz. Sisteminizi yavaşlatan bozuklukları giderebilir en iyi performansı alabilmek için ister otomatik ister manuel ayar yapabilirsiniz. İnternet bağlantı hızınızı artırabilir, RAM'de boş hafıza açabilirsiniz. Ayrıca yanlışlıkla silinmiş olan dosyaları tekrar onarabilir yada gereksiz ve registryde kalmış program artıklarını silebilirsiniz.


Bazı Özellikler:
Yenilenen versiyonda program hataları daha hızlı vede güvenilir düzelttmesi için geliştirildi
Hataların çözümü otomatikleştirildi vede rapor sunumu eklendi
Hedef gösterilen yerlerde tarama yapıp hataları bulup aynı hızla çözebilmesi
Windows Vista ile uyumlu hale getirildi



DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183092705/Tune_Up_Utilities_FULL_2009___Serials_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle