site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
TypingMaster Pro 7.0.1.788 TURK

TypingMaster Typing, klasik 10 parmak programlarından biridir. Program sizi alıştırma ve küçük egzersizlerle 10 parmak yazmaya alışkın hale getiriyor. Ayrıca yaptığınız bu küçük alıştırmalardan sonra program size eğlenceli 4 küçük oyun sunuyor. Program sizlere kendi içinde mevcut bazı yazılar da verebildiği gibi eğer isterseniz kendiniz de bir yazı yazarak onu sonradan kendinize alıştırma olarak programın size sunmasını sağlayabilirsiniz. Programın çoklu kullanıcı desteği ve profilinizi kayıt altında tutup istediğiniz zaman yazıcıdan çıkartabilmeniz diğer artı özellikler arasında yer alıyor..


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183095100/TypingMaster_Pro_7.0.1.788_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ultra DVD Creator 2.6.1218 + Serial TURK

Ultra DVD Creator; AVI, DivX, XVid, MPEG, WMV, ASF, MOV, RM, MP4, FLV video dosya türlerini de içeren hemen hemen tüm video dosya türlerinden DVD, VCD, SVCD video diskleri oluşturmanıza yarayan güçlü bir araçtır. Bu sayede ev DVD oynatıcılarınızda videoları izleyebilirsiniz. Ultra DVD Creator, yenilikçi ve çok yönlü bir DVD oluşturucu yazılımdır. Bu yazılımla video dosyalarınızı DVD, VCD, SVCD uyumlu MPEG dosyasına dönüştürebilir ve CD ya da DVD'ye yazdırabilirsiniz. Yazılımla dijital video kaydedicilerinden, web kameralarından ya da internetten indirdiğiniz dosyalardan VCD/DVD diskler oluşturabilirsiniz. Her şeyi kolaylaştıran yapısıyla VCD/DVD diskleri herhangi bir uzman bilgisine gereksinim duymadan oluturabilirsiniz. Serial mevcuttur.


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183097624/Ultra_DVD_Creator_2.6.1218___Serial_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Universal Share Downloader 1.3.6.0 TURK

Universal Share Downloader rapidshare, megaupload gibi popüler paylaşım sitelerinden otomatik olarak dosya indirmeye yarayan bir programdır. Program eklediginiz linkleri belirli bir sıraya göre ilgili siteye baglanarak otomatik olarak indiriyor. Eğer isterseniz panoya kopyaladığınız linkleri takip ederek onları listesine otomatik olarak ekleyebiliyor. Program sizin seçiminize bağlı olarak windows başlangıcında çalışıyor ve indirme işlemine devam ediyor.

Eğer programın fazla bant kullandığınızı düşünüyorsanız kullanabileceği maksimum limiti belirleyebiliyorsunuz. Yine isterseniz bilgisayarınızı açık bırakarak indirme işleminin bitirmesini ve işlem bittiğinde de bilgisayarı kapatmasını sağlaya biliyorsunuz. USDownloaderi ndirme devamını destekleyen sunuculardan yarım kalan indirme işlemlerine devam etmeyi destekler.
Programın güzel bir özelliğide proxy sunucularını kullanabilmesi. Böylece paylaşım sitelerindeki süre sınırlarına yakalanmadan indirme işlemine aralıksız devam edebiliyorsunuz. Programın sesli uyarılarını ayarladığınız takdirde indirme işlemi bittiğinde ya da herhangi bir nedenle indirme işlemi gerçekleşmediğinde sizi uyarmasını sağlaya bilirsiniz. Son olarak programın son sürümlerinde ki otomatik güncelleme özelligi ile paylaşım sunucularının aldığı koruma önlemlerine anında yeni yöntemler geliştiriliyor ve programa entegre ediliyor.

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183100252/Universal_Share_Downloader_1.3.6.0_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vista Inspireta 2 TURK


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183107221/Vista_Inspireta_2_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
Vista Sidebar 2.5 TURK


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183109936/Vista_Sidebar_2.5_TURK.rar


VistaMizer 3.1.0.0 TURK

VistaMizer, adından da anlaşılacağı üzere bir tema programı değil, tamamen XP ve 2003 tabanlı işletim sistemlerini yeni Vista görünümüne kavuşturmak için hazırlanmış bir paket yazılımı. Temalar ile uğraşmadığı ve sistemde sürekli çalışmak zorunluluğu olmadığı için, düşük hızdaki bilgisayarlarda bile Vista'nın, en azından yeni görünümünü tüm ayrıntıları ile kullanabilmenizi sağlıyor...

Çoğu kez, Windows XP ile gelen sıkıcı masaüstümüzden kurtulup daha değişik bir temaya sahip olmak isteriz. Ancak bunu ne yazık ki 3. parti yazılımlar ya da sistemimizi oldukça yavaşlatan harici tema eklentileri olmadan yapamıyoruz. Halihazırda Windows görünümünü yeni işletim sistemi Vista tarzında düzenleyen yazılım paketleri olsa da, çoğumuz bu yazılımlardan istediğimiz verimi almakta zorluk çekiyoruz.
İşte VistaMizer, tam da bu durumda imdadımıza yetişiyor. Tema tarzında değil, orjinal dosyaları yedeklemek ve yerlerine XP uyumlu Vista görünümü dosyaları kopyalamak mantığıyla çalışan yazılım, gelişmiş çoklu dil desteği ve istenildiğinde hiçbir hata olmadan sistemden kaldırılabilmesi özelliği ile, Windows Vista'ya geçmeden önce yeni görünüm özelliklerini denemek isteyen kullanıcılar için adeta bir kurtarıcı rolünü, üstelik bu rolün gerçekten de hakkını vererek üstleniyor.

VistaMizer, kendi kullandığı dosyaların Windows Update sitesi tarafından güncellenebileceğini de hesaba katarak, bu durumu analiz edebilen ve gerekli yedeklemeler ile değişiklikleri herhangi bir dil destekli Windows içinde yapabilmeniz için gerekli 3. parti yazılımları da paketine eklemiş durumda. Olası çakışmalarda ya da tercihli geriye dönüşlerde orjinal dosyalarınızı geri alabilmenizin yanında, güncellenmiş dosyalarınızı da orjinal ancak güncel halleriyle geri alabilmeniz, programın oldukça akıllıca düzenlenmiş bir özelliği bize göre.

Ayrıntılı Özellikler :
- Çoklu dil desteği (Türkçe de destekleniyor)
- Windows XP, Media Center ve 2003 işletim sistemleri desteği
- Orjinal sistem dosyalarının üzerine direkt olarak eklenmesi sayesinde kaynak tüketimini en aza indirebilme özelliği
- Düzenlenecek dosyaları ve işletim sistemi yazılımlarını tek tek seçebilme esnekliği
- 3. parti yazılımlar için de Vista görünümü destekleri (Windows oyunları, Internet Explorer 6 ve 7 sürümleri, Media Player 11, Microsoft Outlook ve Mail, 7-Zip, MSN, Movie Maker, NetMeeting, vb..)
- Herhangi bir sorun ile karşılaşılmaması için, henüz yükleme ekranındayken otomatik olarak sistem uyumluluğu taraması özelliği
- Kaldırma işlemi dahilinde orjinal dosyaları tamamen geri getirebilme desteği
- Windows güncellemelerini, gerek yedeklenmiş orjinal dosyalara, gerekse de değiştirilmiş VistaMizer dosyalarına başarıyla bütünleştirebilme desteği
- ISO dosyası hazırlama şeklinde, geri kaldırımsız sistem dosyalarını tamamen yazabilme desteği (Bu seçenek kurulumun hemen başında karşımıza çıkıyor, ancak bu şekilde olan kurulumu biz kullanıcılarımıza önermiyoruz)


DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183118624/VistaMizer_3.1.0.0_TURK.rar
----------------------------------------------------------------------------------------------
VSO Blindwrite 6.2.0.3 TURK

BlindWrite programı ile CD ve DVD'lerinizdeki dosyalarınızı harddiskinize yedekleyip daha sonra herhangi bir kopya koruması olmadan çalışabilir bir CD veya DVD olarak yazabilirsiniz. Program tüm CD ve DVD biçimlerini tanıyıp yazabilir.

Blindwrite temelde bir oyun kopyalama yazılımıdır, sahip olduğunuz oyunları kopyalarak çocukların kırma ve çizmesinden, her türlü kazadan ve kullanım dolayısıyla oluşan aşınmalardan korunma sağlayabilirsiniz.
Programın Özellikleri:
Kolay kullanılır ve özelleştirilebilir arayüz
Her türlü CD/DVD okuyabilme ve yazabilme
Tüm CD/DVD yazma programlarına uyumlu olma
BlindWrite 4.x (.BWT), CloneCD (.CCD), Iso images (.ISO), Cuesheet/Binary (.CUE/.BIN), Alcohol (.MDS) formatlarına destek verme
Türkçe Dil Desteği

DownloadLink:
http://rapidshare.com/files/183121176/VSO_Blindwrite_6.2.0.3__TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle