site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Agnitum Outpost Security Suite PRO 2008 6.5.2509

Tanıtım:Bir çok özelliğe sahip bu tam sistem koruması programı, isteğe bağlı olarak ziyaret ettiğiniz sitelerde veya aldığınız e-postalardaki zararlı scriptleri, reklam pencerelerini, vb.. size zarar veren şeyleri engelleyebiliyor. Size yapılan saldırıyı algılayıp saldırıyı yapan bilgisayarı 15 dakikalığına sizden uzaklaştırabiliyor. İsteğe bağlı olarak bu süre artabiliyor. Programın Hassaslık ayarları sayesinde en küçük ping'leri ve port taramalarını bile algılayıp yapanların size ip'sini veriyor. İnternete ulaşmak isteyen her türlü programın adını ve bağlanmak istediği adresi size iletiyor. İsteğinize bağlı olarak o programın internete bağlanmasını engelleyebiliyorsunuz. İnternet bağlantısına izin verdiğiniz programlardan birinin kodları değişirse size uyarı veriyor ve bir daha soruyor: "İnternet bağlantısını vereyim mi?" Daha birçok özelliği olan bu programı şiddetle tavsiye ediyorum.

Outpost - dünyanın en ünlü güvenlik yazılımları arasındadır ve bilgisayarınızı e-postadaki zararlı betiklerden(script), reklam pencerelerinden, internet solucanlarından, casus yazılımlardan, truva atlarından ve bilgisayarınızı ele geçrimeye çalışian hackerlardan koruyan bir güvenlik duvarıdır. Outpost Firewall Pro güvenlik, denetim, gizlilik ve kolay kullanım olanağı sağlar.

Yazılım hacker saldırılarını algılar ve onları engeller, bilgisayarınızdaki bilgileri korur, web'de güvenli sörf yapmanızı sağlar ve gelen kutunuzdaki internet solucanı etkinliklerini durdurur.

Outpost, gizlilik modunda hackerlara gözükmez. Bunlara ek olarak açılır pencereleri (pop-up) ve reklamları engelleyerek sayfa açılışını hızlandırır ve daha zevkli sörf ortamı sunar. Kullanıcı yararı için Outpost güncellemeleri yeni tehditlere karşı korumayı garanti eder.

Internet tehditlerle doludur: Internet solucanları, casus yazılımlar, truva atları, hijacker'lar ve daha başka ziyancılar. Bunların hepsi sistem hatalarına, düşük sistem başarımına ve diğer tehditlere açık kapı bıran bir sistemin oluşmana neden olur. Outpost Security bütün bunlara engel olacağı gibi internet trafiğinizi izler ve bilgisayarınızdan veri gönderen programları izlemenizi sağlar ve oldukça etkili virüs taraması sayesinde anlık olarak tüm bilgisayarınıza gelebilecek saldırıları ekarte etmenize yardımcı olur. Gelişmiş SPAM (Reklam postası) önleyicisi sayesinde de, sıklıkla karşınıza çıkacak olan reklam yazılımlarına karşı çok etkili çözümler sunar.



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17811499...8_6.5.2509.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

AI RoboForm Pro v6.9.92

AI RoboForm programi internette form doldurmak ile zamanini bosa harcayanlara yonelik yapilmistir. Bu program sizin yerinize kullanici adi, sifre gibi bilgileri sizin yerinize girerek form doldurma surenizi kisaltiyor. Ayrica yazilim dunya capinda unlu bir form doldurma programidir. Guvenle deneyebilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17811620...ro_v6.9.92.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Aleo Flash Intro Banner Maker v2.8.111.

Flash Intro and Banner Maker programı ile hiçbir Flash bilgisine sahip olmadan Flash introlar, reklam bannerları ve ekartlar oluşturabilirsiniz. Bunun için Flash programını kullanabilmek veya Actionscripts bilgisine sahip olmanız gerekmez. Bunun için sadece gerekli yazı alanlarını doldurup, arka plan rengini ve yazı animasyonlarını seçmeniz yeterli.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17811767...r_v2.8.111.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Anti-Trojan Elite 4.2.7

Tanıtım : Anti Trojan Elite bir zararlı yazılım kaldırma programıdır. Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlarda bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasörler ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir


Yazılım gerçek zamanlı bir korumaya sahip olup, sistemde etkin biçimde çalışmakta ve zararlılar daha sisteme girmeden onları engelleyebilmektedir. Şu an 35000'in üzerinde truva atı, solucan ve keylogger zararlısını algılayabilmekte olan yazılım otomatik güncelleme özelliği ile hızlı biçimde bu sayıyı arttırmaktadır.

İçerisindeki araçlar ile sistem güvenliği koruma konusunda da oldukça iyi durumdadır. Bu araçlar ile ağ bağlantılarını denetleyip, şüpheli bulduğu bağlantıları kesebilmektedir. Sistem üzerinde çalışmakta olan uygulamalardan yine şüpheli olanları sonlandırabilmektedir. Kayıt defterinde yapılan değişiklikleri izlemekte ve eğer sisteme zarar verecek olan bir değişiklik olmuşsa bunu onarabilmektedir.

Oldukça iyi bir tarama bölümü olan yazılımla belirlediğiniz dosya ve klasörleri, sisteminizdeki bir sürücüyü, sabit diskinizin tümünü, kayıt defterini, çalışan uygulamaları taratabilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17811881...lite_4.2.7.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Any Video Converter Professional 2.6.7

Any Video Converter hepsi içinde bir video dönüştürme aracı. Kullanımı kolay arayüzü ile hızlı dönüştürme yapabilme ve görüntü kalitesi yüksek video dosyaları elde etmek mümkün. Nerdeyse bütün video dosya formatlarını destekleyen ve dönüştürebilen programın dönüştürdüğü dosya formatları DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI. Bütün bu dosya formatlarını iPod, PSP veya diğer mp4 oynatıcı taşınabilir cihazlarınızın desteklediği MPEG-4 formatına dönüştürebiliceksiniz. Any Video Converter video dosyalarını kırpmanıza, ekran oranını değiştirmenize, ses kalitesini düşürmenize izin veriyor. Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra video dosyalarını sisteminizde çözücüsü bulunan formatlara çevirebilirsiniz. Version 1.22 ile 3GP/MP4 output formatlarındaki hatalarda düzeltilmiştir. MP4 için daha çok ayarlanabilir parametreler eklenmiştir. Version 1.24 16:9 formatında video dosyalarını ekleyip iPod movie olarak dışarıya almanızı sağlıyor, ve artık daha fazla video çıkış formatları için profil desteği mevcut.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17812203...onal_2.6.7.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Windows Live Messenger 9.0 Build 14.0.8050.1202 Turkce TURK

Windows Live serisi içerisinde yer alan yazılımlar, yenilenmeye devam ediyor. Gündelik hayatın içinde size yardımcı olan ve eğlenmenizi sağlayan bu yazılımlar, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok popüler konumda. Bunlar arasında; Windows Live Messenger (MSN), Windows Live Mail, Windows Movie Maker gibi araçlar bulunuyor. 30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısıyla Windows Live Messenger, yenilenen yazılımlar arasında en çok merak edileni. Build 14.0.8050.1202 sürüm numarasıyla yayınlanan programı, en yeni haliyle ve Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz.


NOT: 127 MB DIR. YÜKLEME UZUN SÜRMEZ ÇUNKU KURULCAK OLAN ARAÇLAR TEK SETUPDADIR.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17478367...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17479797...TURK.part2.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17480211...TURK.part3.rar


ÇOKLU OTURUM AÇMA PATCH

http://rapidshare.com/files/17479110...TURUM_ACMA.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Windows Live Essentials 2009 TURK


Windows Live’ın yeni versiyonu ismine Essentials eklenmesi ile yayınlandı. 2009 versiyonları olan programları içeren Windows Live Essentials paketi içerisinde Messenger , Mail, Writer, Fotoğraf Galerisi, Movie Maker , Aile Koruması gibi Microsoft yazılımları bulunuyor.
Windows Live Messenger 2009 olarak çıkması beklenen program Türkçe olarak yer aldığı paket ile Windows Live Messenger üzerinden arkadaşlarınızla anlık iletişim kurabilir, Eposta programı ile birbirinize eposta gönderebilir, Writer ile bloglarınıza direkt olarak yazı girişi yapabilir, fotoğraf galerinize resim yükleyebilir, küçük animasyon videoları yapabilir veya düzenleyebilir ve aile koruma programı ile de çocuklarınızın internet deneyimini güvence altına alarak zararlı sitelerden uzak durmalarını sağlayabilirsiniz.
Ayrıca toolbar’ı Internet Explorer’a ekleyerek Hotmail hesabınıza, fotoğraflarınıza, takviminize ve daha birçok uygulamaya hızlı erişim sağlayabilirsiniz.
Komple bir internet deneyimi yaşamak için kullanabileceğiniz Windows Live Essentials sayesinde birçok işlemi gerçekleştirebileceğiniz uygulamaları tek bir yükleyici içerisinden bilgisayarınıza kolayca indirebilirsiniz.

NOT: İNTERNET ÜZERİNDEN YÜKLEME YAPAR. OYUZDEN YÜKLEME YAPARKEN UZUN SÜREBİLİR.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17477370..._2009_TURK.rar

alternatif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17477876..._2009_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Avast! Professional 4.8.1.1299 + Serial TURK

Avast! 4 Professional Edition; bulabileceğiniz en iyi antivirüs ürünü olmakla birlikte, anti-spyware/casus yazılım, anti-rootkit ve kendi kendini savunma yeteneğine sahiptir. Ürün, değerli veri ve programlarınızı korumayı amaçlar, güncellemelerini otomatik olarak gerçekleştirir ve birçok öz niteliğe sahiptir ki diğer bir çok üretici bu öz nitelikler için ayrıca ücret talep etmektedir. Serial mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17482700...erial_TURK.rar

alternatif

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17483514...erial_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
------------------------------------------------------------------------------------------------

Eset NOD-32 Anti Virus Business Edition 3.0.669.0 Turkce Orjinal Lisans TURK


NOT: Eset NOD-32 Anti Virus Business Edition 3.0.669.0 Türkçe Orjinal Lisans-Sadece Bizde Evet Orjinali Sadece Bizde Test Edildi %100 Çalışıyor...

Dosyanın içerisinde kurulum resimli olarak anlatılmıştır...Kurulum yaparken kullanıcı adı ve parola kısmını boş bırakınız sonra resimlı anlatımı ıyıce ınceleyınız...


Hızlı, çevik ve acımasız tarama yapısı ile NOD32 Antivirus programı artık bilgisayarınızı çok daha güvenli hale getiriyor. Dışarıdan gelebilecek her türlü tehlikeye karşı tam koruma şimdi Vista (32bit/64bit) desteğiyle birlikte sizi bu ödüllü antivirüs programında sizi bekliyor.


Kişisel bilgisayarlarınızdaki özel verilerinizi korumak her geçen gün çok daha önemli hale geliyor. Her kullanıcı internet dolaşırken, oyunları ve çokluortam uygulamalarını çalıştırırken, arkadaşlarına e-posta gönderirken, rahat bir şekilde çalışırken viruslere, solucanlara, truva atlarına, reklam uygulamalarına, casus yazılımlara, rootkitlere ve diğer internet tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma ister.

ESET NOD32 Antivirus pazardaki en iyi proaktif korumayı sunar. Virüs imzaları henüz güncellenmeden yeni çıkan virüsleri durdurabilen gelişmiş teknolojileri kullanarak sıfır gün (0 day) saldırıları olarak bilinen tehditleri %70'e kadar önler.

Anahtar Özellikler

Akıllı Tespit
ESET NOD32 Antivirus, gelişmiş sezgisel tarama teknolojisiyle bilinmeyen tehditleri tespit ederken jenerik imzalar ve genetik teknoljisiyle bilinen tehditlerin farklı türevlerini tespit ederek öncelikle proaktif koruma üzerine odaklanıyor. Bilgisayarlar virus salgınları ile imza güncellemeleri arasında internet tehditlerine çok açık bir durumda kalmaktadırlar. ThreatSense® teknolojisi sayesinde bu tehditler minimize edilerek maksimum koruma sağlanır.

Çok Düşük Sistem Kaynağı Kullanımı
ESET NOD32 Antivirus sistem şartlarıyla mükemmmel bir şekilde eşleşecek şekilde optimize edilmiştir. ESET pazardaki en düşük sistem kaynağı kullanımı ile en hızlı sistem başlangıcı ve performansı sunan bir çözüm olarak tasarlamıştır.

Geliştirilmiş Temizleme
Antivirus sistemi artık tespit ettiği zararlı kodları akıllı olarak kullanıcı aracılığı gerektirmeden temizleyip silebilecek.

Arkaplan Tarama Modu
Virus taraması, sistem performansını düşürmeden arkaplanda başlatılabilecek.

Daha Küçük Güncelleme Dosyaları
Temel optimizasyon süreçleri sonucunda güncelleme dosyaları 2.7'den bile daha küçük hale getirildi. Ayrıca güncelleme dosyalarının bozulmaya karşı koruması arttırıldı.

Yaygın E-posta İstemci Koruması
Artık gelen giden e-postaları sadece MS Outlook da değil, ek oalrak Outlook Exprees ve Windows Mail kullanarak da korunabilecek.

Farklı pek çok küçük değişiklik
Yüksek hız ve performans için dosya sistemine doğrudan erişim.Virüslü dosyalara erişimin bloklanması. Vista'da dahil Windows Güvenlik Merkezi optimizasyonu.



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17486087...isans_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Winrar 2009 V.2.0+Crystal Theme TURK

Bildiğimiz ve en çok kullandığımız Winrar programının en yeni sürümü + Çok güzel bir crystal tema ile birlikte.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17883279...Theme_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Arles Image Web Page Creator 8.0.0.2005

Arles Image Web Page Creator, grafik koleksiyonlarınızı kolayca internet ort..... aktarmanıza yardımcı oluyor. Seçtiğiniz klasördeki grafiklerin çok hızlı bir biçimde thumbnail'larını oluşturan program bunları kullanarak bir de HTML sayfası oluşturuyor. Grafik dosyalarınızı düzenlemek isterseniz Arles Image Web Page Creator programı bu işlem için de size kullanımı kolay araçlar sunuyor.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17812345...8.0.0.2005.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

AV Music Morpher Gold 4.0.69

AV Music Morpher Gold programıyla evinize bir müzik stüdyosu kurabilirsiniz AV Music Morpher Gold programıyla evinize bir müzik stüdyosu kurabilirsiniz. Program ile profesyonel dj'lerin yaptığı müzikleri ve mixleri hazırlayabilirsiniz. Ses üzerinde oynamalar yapabilir, efektler ekleyebilirsiniz. Program ile örnek birçok efekt beraber geliyor. Bunların yanına kendi efektlerinizi oluşturmanız için efekt sihirbazı da program ile birlikte geliyor.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17812528...old_4.0.69.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Beepa Fraps 2.9.7 Retail FOSI

Fraps gerçek zamanlı video yakalama ve sistem kıyaslama amacıyla yazılmış kolay kullanımlı bir yazılımdır. DirectX veya OpenGL teknolojisi kullanan tüm oyunlar için kullanılabilecek olan evrensel bir Windows uygulaması olan Fraps ile şu üç işlevi gerçekleşirebilirsiniz:

Sistem Kıyaslama
Kısaltması fps olan ve saniye başına düşen kare sayısının oranını bildirmekte olan bir özellik ile, oynanan oyunlarda fps ölçümü yapılarak sisteminizin durumunu görebilir ve diğer sistemlerle karşılaştırabilirsiniz. Sistem performansı arttıkça fps oranı da artacağından özellikle hız aşırtma(overclock) işlemleri ile uğraşan kullanıcıların oldukça işine yarayacak bir yazılımdır. Oyun içerisinde F12 ve F11 (kendiniz de kısayol atayabilirsiniz) kısayollarını kullanarak ölçüm yapabilirsiniz.

Anlık Ekran Yakalama
Oynadığınız oyunda anlık ekran görünütüsünü Fraps yazılımında bir klavye kısayolu atayarak alabilirsiniz. Varsayılan olarak F10 ile görüntü alabilmenizi sağlayan yazılımla isterseniz belirlemiş olduğunuz aralıklarla otomatik olarak da ekran görüntüsünü yakalama imkanınız bulunmaktadır. Deneme sürümünde yalnızca bmp biçiminde kayıt yapabilme şansınız bulunmaktadır. Yazılımı satın aldığınız taktirde jpg ve png biçimlerinde de kayıt yapabilirsiniz. Klavye kısayolunu kullanarak yakalamış olduğunuz ekran görüntüsünü bir resim işleme yazılımına(örneğin; paint) yapıştırıp kaydetmeniz gerekmektedir.

Gerçek Zamanlı Video Yakalama
En sevdiğiniz oyunlarınızı oynarken bunların bir bölümünü kaydetme gereksinimi duyduğunuzda Fraps yazılımını kullanabilirsiniz. 1152x864 çözünürlükte ve saniye başına 100 kare oranı kalitesinde mükemmel kayıtlar yapma imkanı sunan araç ile isterseniz sesleri de kaydedebilirsiniz. Ayrıca fare imlecinin görünmesini istemiyorsanız No cursor seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Varsayılan olarak F9 klavye kısayolu ile oyun içerisinde istediğiniz zamanda kayıt yapmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz kendiniz de bir klavye kısayolu atayabilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17812648...etail_FOSI.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

BitDefender Internet Security 2009 Build v12.0.144 64bit TURK

BitDefender Internet Security 2009 kullanıcılara bu sürümünde yeni özellikler sunuyor. Çok fazla oyunlarla ilgilnen kullanıcılar için farklı bir mod sunuyor. Bu mod oyun oynarken gereksiz yere işlem yapmayı önlüyor. Eş zamanlı olarak sadece sisteminizi değil, web tarayıcınızı, e-mail alış/verişi yaptığınız programı ve anlık mesajlaşma uygulamalarınızıda kontrol altına alıyor.u özelliklerinin yanında günümüzde büyük korku haline gelen dolandırıcılık sitelerinide anlık olarak tespit ederek girişi engelliyor. BitDefender’in en güzel özelliklerinden bir tanesi anlık mesajlaşma programlarını şifreleyebiliyor. Bu özelliği ile ekstra bir uygulama kullanmadan verileriniz şifreleniyor. Kablosuz ağlarıda kontrol atlında tutan BitDefender GameMode özelliğinin yanında Laptop Modu ile daha düşük güç tüketimi sağlıyor.

Masa üstü güvenlik yazılımlarında güvenilebilecek ender firmalardan SoftWin firmasından yeni bir ürün daha. BitDefender Standart, BitDefender Pro Plus vb. ürünlerden sonra SoftWin nihayet komple bir masa üstü güvenlik yazılımına el attı. Daha gelişmiş bir güvenlik hizmeti sunan uygulamanın içerdiği modüllere göz atmak istersek;

• AntiVirüs Modülü : Bu modülün temel amacı tüm zararlı virüslerin tespit edilmesi ve yok edilmesini garantiye almaktır. Gerçek zamanlı virüs taramasıyla bilgisayar içerisinde aktive edilen her dosyayı ister varsayılan, isterseniz gelişmiş ayarlar sayesinde tarayarak bilgisayarınıza zarar vermeden engeller veya sizin belirleyeceğiniz işlemlere tabi tutar. Bu modül ICSA Labaratuarları, Virus Bulletin, Checkmark, CheckVir ve TÜV gibi saygın kuruluşlardan sertifika almış güçlü tarama motorlarını bünyesi

Özellikler:
• FireWall (Güvenlik Duvarı) Modülü : Güvenlik duvarı modülü uygulamaların ve kullanıcıların internet erişim izin ve sürelerini kısıtlayarak size gelişmiş bir güvenlik özelliği sunar. İçerdiği Stealth (Gizlilik) modu sayesinde bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılımlar ve bilgisayar korsanlarına karşı görünmezlik özelliği sunar.

• AntiSpam (İstenmeyen Posta Denetimi) Modülü : Basit ama güçlü AntiSpam modülü istenmeyen postalarınızla sizin yerinize ilgilenerek sizi bu zahmetli işten kurtarır.

• AntiSpyWare (Casus Yazılım) Modülü : İçerdiği geniş tarama veritabanı yardımıyla casus ve zararlı yazılımları gerçek zamanlı tarayarak bilgisayarınıza zarar vermeden etkisiz hale getirir. Bu sayede bilgisayarınız tüm casus yazılım ve dosyalardan korunmuş olur.

• Parental Control (Ebeveyn Kontrolü) Modülü : Ebeveyn kontrol modülü internet erişiminizi veya bu erişimi kullanan chat, oyun, dosya paylaşımı gibi uygulamalarınızı,zararlı web içeriklerini tamamen veya çocuğunuzun ders çalışma saatleri gibi zamanlarda bloke ederek çocuklarınızı internetin tehlikelerinden koruyabilir.

Tüm bu özelliklerine ilave olarak BitDefender Internet Security, Manual( El İle) tarama, aktif uyarı pencereleri, gelişmiş ve parola korumalı ayar seçenekleri, kullanıcı dostu arayüzü ve bilgisayarınızı yormayan çalışma yapısıyla size komple bir güvenlik hizmeti sunar.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17813448...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17815213...TURK.part2.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

CDRoller 7.70.99.1

Tanıtım:CDRoller yazılımı, boyutu ne olursa olsun ses dosyalarınızı düzenlemeye yarar. Cd`lerinizi test edebilir. Cd lerinize katalog hazırlayabilir. Müzik cdlerini açabilir. Dvd ve Cd leri yazabilir. ISO şeklinde imaj dosyası yaratabilir.

Yeni sürüm özellikleri:
-Eski sürümdeki hatalar düzeltilmiş
-Yeni kullanışlı arayüz eklenmiş
-İşlem sırasında detayları gösterebilme özelliği eklenmiş
-Yeni kullanışlı görev çubuğu eklenmiş
-CD-RW, CD-MRW, DVD-RW, DVD+RW and DVD-RAM formatlarını desteklemekte.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17815301..._7.70.99.1.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle