site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Kristanix File Renamer Turbo v2.54

Tanıtım:File Renamer Deluxe ile birden fazla dosyanın adını tek seferde değiştirebilir, MP3 dosyaları için ID tagları yazabilir ve WMA, M4A, OGG, FLAC, APE veya MPC dosyalarının müzik bilgilerini düzenleyebilirsiniz.

Kullanımı çok kolay bir program olan Renamer Deluxe hem deneyimsiz hem de ileri düzey kullanıcılar için arabirime sahip. Sağ fare menüsüne de entegre olabiliyor.



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178217990/Kristanix_File_Renamer_Turbo_v2.54.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

MediaMonkey 3.1.0.1204 Beta

MediaMonkey, müzik dosyalarınızı organize etmek, şarkı listesi oluşturmak, müzik dosyalarınızı dinlemek, cd'ye kaydetmek veya müzik formatları arasında dönüşüm yapmak için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kolay bir program.Keygen Mevcut.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178219845/MediaMonkey_3.1.0.1204_Beta.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

MemoriesOnTV Pro v4.1.1

Tanıtım:MemoriesOnTV programı görsel olarak harika slayt şovlar oluşturabileceğiniz, bilgisayarınızda bulunan resimlerinizi (jpg, gif, png v.s.) Video CD'ye çevirebileceğiniz ve arkaplana istediğiniz müziği ekleyebileceğiniz güzel bir program. Uygulama gerçekten hoş özellikler sunuyor.

Örneğin fotoğraf arşivinizdeki bir resmi programın visual effects özelliği sayesinde PhotoShop kalitesinde montajlayabiliyorsunuz. Daha sonra bu resimlerinizden oluşan Video CD dosyasını istediğiniz formatta tekrardan kayıt edebiliyorsunuz (QuickTime, AVI, MJPEG, Mpeg-1). Kullanımı kolay, verimli bir program.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178221513/MemoriesOnTV_Pro_v4.1.1.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Memory Booster Gold v6.1.1.0183

Memory Booster Gold is accommodated to deal with problems of memory management. It is a feature-rich yet easy-to-use program. Whether you want to improve your PC's performance or cleanse fragmentations collected in your system, it must be the tool of choice. Memory is a precious resource for computer, when it becomes low, the computer will slow down severely or crash often.Memory Booster Gold is a useful utility to monitor and manage system memory. And it decreases load time and improves application performance.

Key features:

» Improve system response time.
» Reclaim lost memory for programs.
» Monitor system and automatically optimize it when needed without interrupting your work.
» Show current amount of memory occupied by all running processes.
» Specify desired memory amount to release or reclaim.
» Display how much memory you have in real time.
» Terminate threatening processes and programs or release memory occupied by listed processes.
» Add the process you want to clean up or compress into the Black List.
» Add the process you do not want to clean up or compress into the White List.
» Automatically compress or release memory when free memory falls below specified value.
» Analyze and recognize the frequently used applications.

New features in latest version:

» High CPU usage problem modified.
» Unspecified error of displayed icon in the system tray modified.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178222562/Memory_Booster_Gold_v6.1.1.0183.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Microsoft Internet Explorer 8 32Bit Build 6001 18343

Microsoft Internet Explorer 8 is the latest version of Microsofts web browser. This is the Partner Build distributed to TechBeta participants. We've included 2 versions of IE8 in this release. (Windows XP and Windows Vista.)


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178226995/Microsoft_Internet_Explorer_8_32Bit_Build_6001_18343.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Movie Collector Pro 6.0.3

Collectorz.com Movie Collector; elinizdeki DVD, VCD, VHS, DiVX kolleksiyonunuzu, IMDB destekli veritabanı şekline döndürmenizi sağlar. Bu iş için harika bir program.


Movie Collector, kişisel bir film kataloglama yazılımıdır Tarayıcıdan barakod tarayıp ya da film türü ve başlıklarını veritabanına ekleyebilirsiniz Bir filmle ilgili tüm verileri girebilirsiniz Yıl, oyuncu, tür, stüdyo, yönetmen, resim, senaryo, ülke, dil, altyazı gibi Film bilgilerini otomatik olarak internetten innDirmeye imkan tanır
Filmlerinizi veritabanına ekledikten sonra ekranda film koleksiyonunuza göz atabilirsiniz Türkçe dil desteği sayesinde programı kullanmak ve veri girişi yapmak oldukça kolay


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178230603/Movie_Collector_Pro_6.0.3.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

My Video Converter v1.2.39

Tanıtım:My Video Converter, güçlü ve etkili bir video format çeviricisidir.Kaliteli video dönüşümleri yapmasının yanı sıra hemen hemen tüm video formatlarını desteklemekte ve tüm popüler video formatları arasında dönüşüm yapabilmektedir.Kullanımının kolay olması, yüksek kalitede format dönüşümü yapabilmesi ve birçok video formatını desteklemesi programı vazgeçilmez kılan özelliklerden sadece birkaçı...

Mobile aygıtlarda kullanılan 3GP ve 3G2 formatları da desteklediğinden dolayı, cep telefonlarınıza ve bazı taşınabilir aygıtlarınıza, istediğiniz video'yu atabilir ve video izleme keyfini cep telefonunuzdan da yaşayabilirsiniz.

Desteklediği formatlar; AVI/DIVX/XVID/DIV, MPEG/MPG/DAT, WMV/ASF/ASX, RM/RMVB, MOV/QT, 3GP/3G2, MP4/M4V, and FLV.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178231543/My_Video_Converter_v1.2.39.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

NEW KASPERSKY KEYS

2013 e kadar geçerli keyler....

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178232495/NEW_KASPERSKY_KEYS.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Outpost Security Suite Pro 2009 Build 6.5.2509.366.0663 Final (32bit)

Tanıtım:Bir çok özelliğe sahip bu tam sistem koruması programı, isteğe bağlı olarak ziyaret ettiğiniz sitelerde veya aldığınız e-postalardaki zararlı scriptleri, reklam pencerelerini, vb.. size zarar veren şeyleri engelleyebiliyor. Size yapılan saldırıyı algılayıp saldırıyı yapan bilgisayarı 15 dakikalığına sizden uzaklaştırabiliyor. İsteğe bağlı olarak bu süre artabiliyor. Programın Hassaslık ayarları sayesinde en küçük ping'leri ve port taramalarını bile algılayıp yapanların size ip'sini veriyor. İnternete ulaşmak isteyen her türlü programın adını ve bağlanmak istediği adresi size iletiyor. İsteğinize bağlı olarak o programın internete bağlanmasını engelleyebiliyorsunuz. İnternet bağlantısına izin verdiğiniz programlardan birinin kodları değişirse size uyarı veriyor ve bir daha soruyor: "İnternet bağlantısını vereyim mi?" Daha birçok özelliği olan bu programı şiddetle tavsiye ediyorum.

Outpost - dünyanın en ünlü güvenlik yazılımları arasındadır ve bilgisayarınızı e-postadaki zararlı betiklerden(script), reklam pencerelerinden, internet solucanlarından, casus yazılımlardan, truva atlarından ve bilgisayarınızı ele geçrimeye çalışian hackerlardan koruyan bir güvenlik duvarıdır. Outpost Firewall Pro güvenlik, denetim, gizlilik ve kolay kullanım olanağı sağlar.

Yazılım hacker saldırılarını algılar ve onları engeller, bilgisayarınızdaki bilgileri korur, web'de güvenli sörf yapmanızı sağlar ve gelen kutunuzdaki internet solucanı etkinliklerini durdurur.

Outpost, gizlilik modunda hackerlara gözükmez. Bunlara ek olarak açılır pencereleri (pop-up) ve reklamları engelleyerek sayfa açılışını hızlandırır ve daha zevkli sörf ortamı sunar. Kullanıcı yararı için Outpost güncellemeleri yeni tehditlere karşı korumayı garanti eder.

Internet tehditlerle doludur: Internet solucanları, casus yazılımlar, truva atları, hijacker'lar ve daha başka ziyancılar. Bunların hepsi sistem hatalarına, düşük sistem başarımına ve diğer tehditlere açık kapı bıran bir sistemin oluşmana neden olur. Outpost Security bütün bunlara engel olacağı gibi internet trafiğinizi izler ve bilgisayarınızdan veri gönderen programları izlemenizi sağlar ve oldukça etkili virüs taraması sayesinde anlık olarak tüm bilgisayarınıza gelebilecek saldırıları ekarte etmenize yardımcı olur. Gelişmiş SPAM (Reklam postası) önleyicisi sayesinde de, sıklıkla karşınıza çıkacak olan reklam yazılımlarına karşı çok etkili çözümler sunar.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178240192/Outpost_Security_Suite_Pro_2009_Build_6.5.2509.366.0663_Final__32bit_.rar


Outpost Security Suite Pro 2009 Build 6.5.2509.366.0663 Final (64bit)


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178249958/Outpost_Security_Suite_Pro_2009_Build_6.5.2509.366.0663_Final__64bit_.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle