site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Türk Dil Kurumu Türkçe Sözlüğü 2008 217 MB


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15142842...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15143661...TURK.part2.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15144530...TURK.part3.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15155552...TURK.part4.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15156069...TURK.part5.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------------------------------

Windows Live Essentials 2009 TÜRKÇE TURK

Windows Live’ın yeni versiyonu ismine Essentials eklenmesi ile yayınlandı. 2009 versiyonları olan programları içeren Windows Live Essentials paketi içerisinde Messenger , Mail, Writer, Fotoğraf Galerisi, Movie Maker , Aile Koruması gibi Microsoft yazılımları bulunuyor.

Windows Live Messenger 2009 olarak çıkması beklenen program Türkçe olarak yer aldığı paket ile Windows Live Messenger üzerinden arkadaşlarınızla anlık iletişim kurabilir, Eposta programı ile birbirinize eposta gönderebilir, Writer ile bloglarınıza direkt olarak yazı girişi yapabilir, fotoğraf galerinize resim yükleyebilir, küçük animasyon videoları yapabilir veya düzenleyebilir ve aile koruma programı ile de çocuklarınızın internet deneyimini güvence altına alarak zararlı sitelerden uzak durmalarını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca toolbar’ı Internet Explorer’a ekleyerek Hotmail hesabınıza, fotoğraflarınıza, takviminize ve daha birçok uygulamaya hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

Komple bir internet deneyimi yaşamak için kullanabileceğiniz Windows Live Essentials sayesinde birçok işlemi gerçekleştirebileceğiniz uygulamaları tek bir yükleyici içerisinden bilgisayarınıza kolayca indirebilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17419750..._2009_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
--------------------------------------------------------------------------------------------

WinRAR and RAR 3.80 Türkce

WinRAR programı dünya üzerinde en çok tercih edilen RAR arşivleyici ve arşiv yönetim programı olarak gösterilebilir. Bilgisayar kullanıcılarının en çok tercih ettiği sıkıştırma programlarından biri olan WinRAR en çok kullanılan arşiv formatları ZIP ve RAR desteğinin yanı sıra bir çok başka formata destek sunuyor ve gelişmiş arşivleme özellikleriyle profesyonel bir yazılım olduğunu kanıtlıyor. RAR dosyaları genellikle ZIP dosyalarına göre %8'den %15'e kadar daha fazla dosya sıkıştırma özelliğine sahip. Bu durumda sıkıştırma işlemi yapıcak kişilerin RAR formatını kullanmasında en temel unsurlardan biri oluyor.
Program arşiv dosya isimlerinde barındırdığı unicode desteği ile İngilizce olmayan dosya isimlerinide rahatlıkla yazılım içerisinde kullanmanıza ve yaratmanıza olanak tanıyor. WinRAR desteklediği arşiv formatları RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z arasından herhangi birini RAR formatına dönüştürebilme yeteneğinede sahip. Arşiv dosyalarında belirli text dosyaları ve dosyalarda arama yapma özelliğide arşivlerin içlerini karıştırırken size çok yardımcı oluyor.
Genel Özellikler:
- Güçlü genel ve multimedya dosya sıkıştırması
- RAR olmayan arşiv formatlarını işleme yeteneği
- ZIP sıkıştırması ve açması
- Uzun dosya ismi desteği
- Programlanabilir kendi kendine açılan arşiv hazırlama (SFX)
- Hasar görmüş arşivleri tamir etme
- Dosya orjinalliği ve güvenilirliği doğrulama
- Gömülü dosya yorum özelliği
- 128-bit şifreleme
- 32-bit ve 64-bit Intel uygulamaları için geliştirilmiş özel sıkıştırma algoritmaları
- Kişiselleştirilebilir tema desteği
- Hata günlüğü oluşturabilme
- Bir çok arşiv içerisindeki parametreleri aynı anda işleyebilme

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15156192...erkce_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Winrar Password Remover 1.1 TURK

Winrar şifre çözücü eğer winrar şifrelerini unuttuysanız veya dosyayı indirdiniz şifesi yok canınızı sıkmayın bu şifre çözücüyle tüm sıkıştırılmış dosyaların şifresini çözebilirsiniz...

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16844870...r_1_1_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

WinZip Pro 12.0.8252 + Keygen


Sıkıştırma programları arasında bir klasik olan WinZip'in yeniden elden geçirilmiş yeni bir sürümü çıktı.
12. sürümde WinZip; dijital fotoğraf konusunda daha yetenekli olacak. JPG ile sıkıştırılmış resimler kalite kaybı olmadan yüzde 25'e kadar küçültülebilecek. Bunun dışında paketleyici açık kaynak kodlu 7z biçimini destekliyor ve en önemli iki imaj biçimleriyle (IMG, ISO) baş edebiliyor. Keygen mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15156634...eygen_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

ZIP Recovery Toolbox 1.0.8.37 + Crack

ZIP'li dosyalardaki bozuk, hasarlı veriyi düzeltir. Geri kazanma sırasında dosyaları düzeltir, ZIP'teki dosyaları arşivleyip veri kaybını en aza indirir. Arayüzeyin veri kurtarma işlemini rahatça yapar ve kullanımı kolaydır. Parolayla korunmuş ZIP'li dosyarı dahi kurtarabilir. Crack mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15156929...Crack_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle