site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Adobe reader 9.0 Turkce TURK

Adobe Reader 9'la birlikte önceki sürümlere göre bazı önemli iyileştirmeler yapılmış, Adobe Reader'a Flash içeriği entegre edilmiş PDF dokümanlarını da okuma yeteneği kazandırılmıştı. Bunun yanında Adobe Acrobat ile hazırlanmış PDF Portfolios'un da görüntülenebilmesiyle PDF dosyasının içine tablo, resim ve video gibi çeşitli multimedya içerikler kolaylıkla eklenebiliyor.

256-Bit PDF şifrelemesini de destekleyen yeni sürüm Adobe Reader, önceki sürüme göre kullanıcılara artık daha fazla güvenlik vaat ediyor.

Ve işte o Adobe Reader 9 nihayet Türkçe sürümü ile de karşımıza çıktı.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17418588...urkce_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Adobe Photoshop CS4 Extended Final TURK

Profesyonel görüntü düzenleme standartı ve Photoshop dijital görüntü işleme hattının lideri Adobe Photoshop CS4 yazılımı, isteyebileceğinizden fazlasını sunuyor. Devrim yaratan yaratıcı araçlar olağanüstü sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Benzersiz uyumluluğu sayesinde Photoshop’u kendi çalışma şeklinize uydurabilirsiniz. Ve daha etkin düzenleme, işleme ve dosya yönetimi ile sizi yavaşlatacak hiçbir şey bırakmıyor.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16921750...URK.part01.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16922692...URK.part02.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16923658...URK.part03.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16924551...URK.part04.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16925512...URK.part05.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16928024...URK.part06.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16929017...URK.part07.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16930350...URK.part08.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16930754...URK.part09.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

----------------------------------------------------------------------------------------------

AIMP 2.51 Build 323 Final ML+Türkçe TURK

Winamp'tan sıkılanlar için alternatif bir program ama winamptan daha üstün özellikleri var.

Listenizdeki şarkıları direk olarak cd yazdırabilirsiniz.
Elinizdeki Audio CD leri mp3 yapabilirsiniz.
Ses Kayıt özelliği - MP3 Taglarını değiştirebilirsiniz
Özel PlayListler oluşturabilirsiniz.
Diyelim ki şarkı çalıyor ve siz programı kapattınız, tekrar açtığınızda hangi şarkı çalmakta iken kapattıysanız o şarkı kaldığı yerden devam ediyor. İnternet üzerinden müzik dinlemenize ve dinlediğiniz müzikleri kolayca mp3 olarak kaydedebilmenize olanak sağlıyor.Gelişmiş Equrlizer'i sayesinde müzikleri hızlı çalabilir, Classic, Club, Dance, Full Bass gibi efektler verebilirsiniz.
Winamp'ın playlistlerini kabul ediyor ve çoğu zaman winamp'ın skinlerini de kullanabiliyorsunuz. Bilirsiniz çoğu şarkıda taglar vardır (genelde mp3 sitelerinden indirilen müziklerin altında şeffaf yazı yazar) bu programla onları silebilir veya değiştirebilirsiniz. Bazılarınız ben zaten bilgisayardan değiştirebiliyorum diyebilir ama bazılarıda korumalı olarak geldiğinden ancak böyle programlarla silinir.
Programla ister DATA CD (yani mp3) isterseniz Audio Cd yazabilirsiniz.Playlist'teki şarkıları kopyalayabilirsiniz. İstediğiniz zaman bilgisayarı otomatik kapatabilirsiniz. (İsterseniz şarkı listesi bitince kapansın da diyebiliyorsunuz.)
Program MP3, Wave, Ogg gibi sesleri kendi aralarıda convert edebiliyor.Ayrıca ses kaydedici özelliği var. (Mikrofondan kayıt yapabilir ve istediğinizi ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz.)
Program herşeyden önemlisi çok hızlı ve boyutuda çok küçük.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16930942...erk_e_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Advanced SystemCare Professional 3.0.1.586 TURK

Resim küçültülmüştür. Resmin orjinal boyutu 780x500 ve 56KB.

Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun.
Advanced WindowsCare Pro, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun
çıkaran engEllerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı,
daha istikrarlı olmasını sağlar. Advanced WindowsCare Professional, bilgisayarınız için tam otomatik koruma sağlıyor.
"Yükle-unut" özelliği sayesinde yapmanız gereken sadece programı bilgisayarınıza kurmak. Gerisini program otomatik olarak
arka planda çalışarak yapıyor.
Sistem bakım/optimize kategorisinde temel taşlardan biri olan AWC yeni sürümüyle beraber dahada iddialı. Türkçe
yamanın ve özellikle vistada hasıl olan ufak sorunlarında giderilmesiyle beraber, kişisel görüşüm hem vista hem xp için şuanki
en güçlü performans aracı.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16867640...1_586_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Alcohol 120% 1.9.8.7117 + Patch TURK

Alcohol programı, program ve oyun dosyalarınızı CD ve DVD'ye çekmenize yarayan ve CD ya da DVD oyunlarınızı birebir harddiske kopyalayıp, CD veya DVD gerektiren oyun ve programları CD ve DVD olmadan kullanabilmenizi sağlayan güzel bi programdır. Program CD-R/ CD-RW/ DVD-R/ DVD-RW/ DVD-RAM/ DVD+RW formatlarını desteklemektedir. Patch mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16868478...Patch_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

----------------------------------------------------------------------------------------------

AnyDVD & AnyDVD HD 6.4.8.7 TURK

Tanıtım: Bu yazılım kurulumdan sonra bilgisayarınızda arka planda çalışarak DVD'nizi driver'a takar takmaz kopya korumasını kaldırıyor ve böylelikle herhangi bir kopya korumasız DVD gibi kullandığınız diğer yazılımlar (Nero vb.) ile kopyalama yapmanızı sağlıyor.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16868623..._Beta_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

BS Player PRO Version 2.31.972 + Serial

Harika bir video oynatıcısı. Bu program Media Player'in pabucunu dama atacak. BSPlayer; AVI, MPG, ASF, WAV ve MP3 gibi tüm ses ve görüntü dosyalarını oynatabilme yeteneğine sahip popüler bir medya oynatıcı. Bu programın tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasında az yer kaplaması, çok hızlı açılması, arayüzünün Türkçe olması ve diğer tüm oynatıcıların sahip olduğu özelliklere sahip olması sayılabilir. Serial mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15098008...erial_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

CCleaner 2.14.750 - Final TR+Portable Version TURK

Tanıtım:Açılımı Crap Cleaner olan program adından da anlaşılacağı üzere sisteminizdeki gereksiz dosyaları silerek daha kararlı ve dolayısıyla hızlı bir bilgisayara kavuşmanızı sağlıyor. Bu küçücük program o kadar iyi işler çıkartıyor ki şaşırmamak elde değil. Gelin programın özelliklerine birlikte bakalım.
Program üç ana bölümden oluşuyor. Türkçe olduğu için üç bölümün de kullanımı oldukça basit. Birinci ana bölüm Cleaner yani Temizlik bölümü. Bu bölüm programın asıl amacının gerçekleştirildiği; bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyalardan arınmanızı sağlayan yerdir. Bu bölüm kendi içerisinde de Windows ve Uygulamalar olarak ikiye ayrılmakta. Windows bölümü ise Internet Explorer, Windows Explorer, Sistem ve Gelişmiş olmak üzere dörde ayrılmaktadır.
Internet Explorer bölümünde sörf yaparken bilgisayarınıza giren çerezler, daha sonra işinize yaramayacak olan geçici dosyalar, geçmiş url'ler temizlenir. Windows Explorer bölümünde son açılan dökümanların kaydı, başlat-çalıştır bölümüne yazmış olduğunuz girdiler, diğer Explorer bağlantıları ve arama asistanındaki otomatik tamamlanan girdiler temizlenir. Sistem bölümünde dolu olan çöp kutusu, geçici dosyalar ve diğer sistemde boşa yer kaplayan dosyalar ve girdiler temizlenir. Aslında Temizlik bölümünün en işlevsel yeri burasıdır; çünkü bilgisayarınızın temizlenip daha hızlı bir hal alması büyük oranda sistemin temizliğine bağlıdır. Son bölüm olan Gelişmiş ise kullanıcı tercihine göre açılıyor; yani varsayılan olarak bu bölüm temizlenmiyor. Ben bu bölümün de temizlenmesi için her zaman seçenekleri işaretlerim. Sizlere de Gelişmiş bölümündeki seçenekleri işaretlemenizi öneririm. Evet ilk bölüm hakkında küçük bir ayrıntıyı da belirtip ikinci bölüme geçiyorum: Internet Explorer bölümündeki "Otomatik Tamamla Formu" seçeneğini işaretlerseniz tarayıcınızda kaydetmiş olduğunuz form verilerini ve şifrelerinizi her temizlikten sonra yenilemek zorunda kalırsınız. Zaten bu seçenek pasif olarak geliyor kurulumda.
Geldik Temizlik bölümünün ikinci ana başlığı olan Uygulamalar bölümüne. Uygulamalar bölümünü sizlere genel olarak açıklayacağım. Biliyorsunuz ki sisteminizde kurulu olan her programı kullandığınız sırada bunlar sisteminizde bazı artık dosyalar oluşturur. Bu artık dosyalar da zamanla birikerek sistemin yavaşlamasına neden olur. İşte bu yavaşlamanın önüne geçebilmek için Crap Cleaner programı her programa özel olarak geliştirmiş olduğu temizlik araçlarını bizlere sunuyor. Şunu söylemeliyim ki Crap Cleaner popüler programların çoğunu tanımakta ve her güncellemesinde de bu sayıyı arttırmaktadır. Sonuç olarak Uygulamalar bölümünü mutlaka kullanmalısınız.
Crap Cleaner programının ikinci bölümü olan Sorunlar bölümüne geldik. Sorunlar bölümü Kayıt Defteri Bütünlüğü ve Dosya Bütünlüğü olmak üzere ikiye ayrılıyor. Kayıt Defteri Bütünlüğü'nde sisteminizde meydana gelmiş olan hatalar tespit edilerek kayıt defteri ile olan ilişkisi bulunuyor ve bulunan sorunlara uygun çözümler getiriliyor. DLL dosyalarında, dosya uzantılarında, başlangıç öğelerinde, ActiveX bileşenlerinde, yardım dosyalarında ve daha birçok alanda meydana gelen hatalar bulunup düzeltiliyor. Bu alan direk kayıt defteri ile ilişkili olduğu için aklınıza güvenli mi acaba diye bir soru gelmiş olabilir. Ben sizlere şunu söyleyeyim; çok uzun zamandan beri bu programı ve bu bölümünü kullanmaktayım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım, yani bu programa güvenebilirsiniz. Ayrıca kayıt defterinin yedeğini de bir işlem yapmadan önce alma şansınız bulunuyor. "Dosya Bütünlüğü" bölümü ise "Başlat" bölümünde ve masaüstünde bulunan uygulama kısayollarındaki hataları gideriyor.
Programın son bölümü olan Araçlar bölümündeyiz. Bu bölümde Windows'ta birçok kullanıcının başına bela olan program kaldıramama sorununa çözüm getiriliyor. Geri Yüklemeyi Çalıştır butonuna basarak programın kaldırma aracına ulaşabiliyorsunuz. Bunu zaten Program Ekle-Kaldır'dan da yapabiliriz dediğinizi biliyorum. Evet haklısınız fakat şimdi söyleyeceğim özelliği daha önemli, o da Girdiyi Yeniden Adlandır ve Sil seçenekleri. Biliyorsunuz ki sorunlu program kaldırmalarında kaldırmış olduğunuz halde Program Ekle-Kaldır'da program görünebilir. İşte Girdiyi Sil seçeneği ile bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. Tabii ki yeniden adlandırma imkanınız da var.
Küçük bir güzellik de sağ altta bulunan Metin Dosyasına Kaydet butonuyla bu listeyi direk not defterine kaydedebilmeniz.
Araçlar bölümünün başlangıçta kısmı ile Windows'unuzun açılışında başlayan uygulamaları silebilir ve çalışmamamasını sağlayabilirsiniz.
Peki buradaki amaç nedir? Windows açılışına her eklenen başlangıç ögesi sistemin biraz daha yavaş açılmasına neden olur. Bu alanı kullanarak gereksiz uygulamaların açılmasını engelleyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem (sakın yanlış anlamayın) eğer acemi iseniz burayla pek ilgilenmeyin. Çünkü gerekli bir uygulamanın başlangıçta açılmasını engelleyerek sisteminize zarar verebilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16800596...rsion_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------------------------

CryptLoad 1.1.5 TURK

Cryptload, tek tıklama dosya sunucularından dosya indirmenize yardımcı olacak bir programdır. Cryptload, Rapidshare gibi tek tıklamalı dosya sunucularından dosya indirmeniz için geniş seçenekler sunar. Rapidshare gibi dosya sunucularından uğraşmadan dosya indirmek, özellikle de çok bölümlü bir dosya indirmek istiyorsanız, Cryptload tam size göre.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16800816...1.1.5_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

CyberLink MediaShow 4.0.1805.7150 TURK

Tanıtım:CyberLink MediaShow yazılımı ile resimlerinizden slaytlar ve eğişik media gösterilerihazırlayabilir,arkaplana müzik lerizi ekleyebilirsiniz.İsterseniz hazırladığınız bu doyaları DVD,VCD ye kaydedebilirsiniz.Programın kullanımı çok basit olup liteli efektler yapabilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16801769...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16802704...TURK.part2.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16803895...TURK.part3.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16814334...TURK.part4.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16814379...TURK.part5.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

DVD X Player 5.2.4.0 + Serial TURK

Resim küçültülmüştür. Resmin orjinal boyutu 662x683 ve 264KB.

DVD X Player Pro yazılımı video seyretmek için ihtiyacınız olan herşeyi sunuyor. Gelişmiş özellikleri ile de beğeni toplayan bu yazılım en eski bilgisayarlarda dahi çalışabiliyor. Program DivX, DVD, AVI, MPEG, WMV, ASF, MP3 dosyalarını oynatabiliyor. Serial mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16666503...erial_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

EximiousSoft GIF Creator v5.70 TURK

EximiousSoft GIF Creator yüksek kalitede ve etkileyici web animasyonları yapmak için tasarlanan çok gelişmiş ve güçlü bir programdır. Sürükle-bırak tekniği sayesinde kullanımı çok basit bir yazılım olan EximiousSoft GIF Creator sayesinde yaratıcılığınızı ve görsel zevkinizi kullanarak çok güzel web animasyonları yapabilirsiniz. Program GIF, AVI, BMP, PCX, JPG, TIFF, PNG, TGA, PSD, ICO, CUR, ANI ve vb çeşitli formatları da desteklemektedir.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16816279...v5_70_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

FlashGet v2.11.0.1188 Turkce Portable TURK

FlashGet, dünyaca ünlü indirme yöneticisidir. Hemen hemen tüm indirme yöneticilerinden daha kullanışlı, özellikli ve tamamen ücretsiz olan bir indirme yöneticisidir. Diğer indirme yöneticileri gibi asıl işlevi indirme hızını arttırmak ve yarıda kesilen indirmeleri devam ettirmektir.

Yazılımın Genel Özellikleri:

Tek tıklamayla indirme kolaylığı

Yarım kalan indirmeleri kaldığı yerden devam ettirebilme (resume)

30'un üzerinde dil desteği (Türkçe de dahil)

Opera eklentisi ile Opera ve Netscape desteği

Tema (skin) değiştirebilme özelliği

Çok parçalı (maksimum 10) indirme özelliği

%100'den %500'e varan hız artışı

Aynı anda 8 farklı dosyayı indirebilme

Dosyaları otomatik olarak kategorize edebilme

Otomatik en hızlı alternatif sunucu (mirror) araması

Otomatik çevirmeli bağlantı sağlama

indirme bitince otomatik bağlantı kesebilme

Otomatik olarak bilgisayarı kapatabilme

Zamanlayıcı desteği ile işlem yapabilme

indirme hız sınırının ayarlanabilmesi

Kendi kendini internetten güncelleyebilme

Çok fonksiyonlu kullanıcı arabirimi

indirme durumunu detaylı ve sürekli görebilme

4GB'tan büyük dosyaları destekleyebilme

SWF flash dosyalarını indirebilme desteği

Arama araç çubuğu

SWF flash dosyalarını indirebilme desteği

Arama araç çubuğu

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler:

Torrent indirmede dosya sayı sınırı kaldırıldı

Yeni Torrent penceresi açmadaki hata giderildi

Aynı kategoriyi tekrar açabilme hatası düzeltildi

Emule linkine tıklarken kapanma hatası düzeldildi


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17418794...table_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Camfrog 5.1 TURK

Kameralı sohbet programlarının en meşhuru olan Camfrog ile görüntülü sohbet odalarına bağlanıp webcam kullanarak görüntülü chat yapabilmektesiniz. Camfrog ağı üzerinde şu an 5375 kadar sohbet odası yer almaktadır.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17418714...g_5.1_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

GoodOk Video Converter v5.5 TURK

GoodOk Video Converter yazılımı başarılı bir video format dönüştürücüsüdür. Kolay bir şekilde AVI, WMV, MPEG, MP4, ASF, VOB, 3GP, iPhone, iPod, Zune, MOV, FLV formatları arasında dönüştürme işlemlerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca ses formatlarını dönüştürmek gibi bir özelligi de var. MP3, AAC, AC3, AMR, M4A, OGG, ve WAV formatları arasında dönüştürme işleminide kolayca yapabilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16816714..._v5_5_TURK.rar
altrenatif
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16817064..._v5_5_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Google Chrome TURK

Google Chrome, web kullanımını daha hızlı, güvenli ve kolay hale getirmek için minimal tasarımını son derece gelişmiş teknolojilerle birleştiren bir tarayıcıdır.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17418889...hrome_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Googletalk TURK

Windows'a yönelik indirilebilir Google Talk uygulaması, arkadaş ve ailenizle iletişim kurmanız için bir çok özellik sunar.

Anlık mesajlaşma — Tüm Google Talk ve Gmail kişilerinizle gerçek zamanlı olarak sohbet edebilirsiniz.

PC'den PC'ye ücretsiz sesli arama — Online durumda olan ve Google Talk istemcisine sahip herkesle ücretsiz konuşabilirsiniz.

Sesli posta gönderip alma— Aradığınız kişi uygun değilse, ona sesli posta bırakabilirsiniz. (Daha fazla bilgi edinin)

Masaüstünüzde Gmail bildirimleri — Google Talk'a giriş yaptığınızda, Gmail gelen kutunuzdaki yeni iletilerle ilgili bildirim alabilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17419013...etalk_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Internet Download Manager v5.15.2.0 TURK

Internet Download Manager; dosyaların indirme hızını artıran, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, Proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16933801...5_2_0_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

K-Lite Mega Codec Pack 4.3.4 TURK

Bu çözücü paketi sayesinde tüm görüntü ve ses dosyalarınızı açabilir. Böylece Divx filmleriniz, DVD, VCD ve SVCD’leriniz ile tüm biçimlerdeki ses dosyalarınız daha güzel, net, hızlı ve sorunsuz bir biçimde oynatılacaktır.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16817952...4_3_4_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

LimeWire Turbo 5.5.5.0

LimeWire programını bilmeyenimiz ve kullanmayanımız yoktur.LimeWire Turbo Accelerator'da işte bu en ünlü paylaşım programından dosya indirirken %200-%400 arasında hız artışı sağlamakta ve bağlantı kopukluklarını(sorunlarını) gidermektedir.Programda hiçbir şekilde adware,spyware bulunmamaktadır.Güvenlik olarak problem olmamakla birlikte programın açılışında istenen kayıt kodu kullanıcılarımızı yanıltmasın.Program ücretli değildir.Sadece üretici sitesine kayıt olan kullanıcılara ek özellik getirmektedir.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17084690...bo_5_5_5_0.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Mirc6.21 TURK

Rahat sohbet etmeniz için hazırlanmış SohbetTC mIRC6.21 script sizlerle. ( Vista'yla uyumlu ) Özel tasarımı ile gözlerinizi yormadan kısa yol tuşları ve menüleri ilede istediginizi işlemleri hızlı yapmanızı sağlayacak olan Sohbettc Mirc6.21 scripti sizlerle..

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/174191456/Mirc6.21_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle