site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Worldweaver DX Studio Professional Edition 3.0.12 TURK

DX Studio is a complete integrated development environment for creating interactive 3D graphics. The system comprises of both a real-time 3D engine and a suite of editing tools, and is the first product to offer a complete range of tools in a single IDE. The system includes both 2D & 3D layout editors, and allows full JavaScript control of everything from changing the background to editing meshes in real-time.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178842143/Worldweaver_DX_Studio_Professional_Edition_3.0.12_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Xenodream 1.502 TURK

Unique 3D graphics software gives you results that would be difficult or impossible using other tools, and more fun doing it.

* Relax and play with endless novelty in realtime previews
* Construct or explore, from the simplest shapes to the most complex 3D fractal structures
* Experiment with lighting and textures
* Export meshes or depth maps for other rendering programs
* Make stereograms, animations and more

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178843300/Xenodream_1.502_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Zip Repair Pro 4.2.0.952 + Keygen TURK

Bozulan .zip dosyalarını veya internetten indirdiğiniz bozuk arşivleri onarmak isteyenler için, küçük ve kullanışlı bir yazılım. WinZip ve WinRAR programlarının kendi arşiv onarma sisteminin işe yaramadığı durumlarda zipli verileri kurtarmanız için gerekli olabilir. Keygen mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178844978/Zip_Repair_Pro_4.2.0.952___Keygen_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

ZoneAlarm ForceField 1.1.82.0 + Serial TURK

ZoneAlarm ForceField; banka, alışveriş hesaplarınızı korumak için geliştirilmiş bir yazılımdır. Bilgisayar güvenliği alanında önde gelen şirketlerden birisi olan Check Point'in ZoneAlarm serisine eklediği bu program sayesinde kimlik ve kredi kartı hırsızlıklarına karşı kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Tehlikeli internet sitelerini de size haber vererek kişisel bilgilerinizi bu sitelerde girmemenizi sağlayan bu güzel yazılım sayesinde hesap hırsızlarına karşı korumasız kalmayacaksınız.

Ayrıca casus yazılımlar (spyware) saçan zararlı siteleri de size bildirerek girdiğiniz sitelerin güvenliklerini sizin yerinize ölçmektedir. Ayrıca internet tarayıcınızı kullandıktan ve kapattıktan sonra girmiş olduğunuz tüm bilgileri silerek tüm bilgileri güvence altında tutar. İnternet tarayıcısı üzerinden çalışan ZoneAlarm ForceField, Internet Explorer veya Firefox tarayıcıları ile uyumludur. Serial mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178846682/ZoneAlarm_ForceField_1.1.82.0___Serial_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

ZoneAlarm With Antivirus 8.0.59.000 + Serial TURK

ZoneAlarm şu ana kadar bir firewall olarak biliniyordu. Program hacker olarak adlandırılan bilgisayar kullanıcılarının bilgisayarınıza girmesine izin vermiyordu. Üstelik bilgisayarınıza girmek isteyen kullanıcının IP adresini size bildiriyordu. Artık ZoneAlarm bir antivirüs programı görevi de görüyor. Bu özelliğiyle birlikte artık komple bir güvenlik paketi konumunda. Program; virüs, solucan, trojan gibi zararlı dosyaları tespit edip sisteminizden siliyor. Oldukça kolay bir kullanımı var. Serial mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178852243/ZoneAlarm_With_Antivirus_8.0.59.000___Serial_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle