site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
GOM Player 2.1.14.4525

GOM Player popüler ses ve görüntü codeclerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır.

GomPlayer Temel Özellikleri:
- Sizi teker teker codec kurma uğraşından kurtarır. GOM Player farklı bir codec dosyasına ihtiyaç olduğunda size nereden indirebileceğinizi gösterir
- Henüz bitmemiş veya bozuk avi dosyalarını da oynatabilir
- Çok gelişmiş bir film altyazı desteği sunar
- Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır.
- Kişisel olarak en sevdiğim özelliği ise kablosuz farem ile kolaylıkla yönetebilmem.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178192781/GOM_Player_2.1.14.4525.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

GoodSync Pro 7.6.0.5

Tanıtım:Ev ve ofis bilgisayarları için masaüstü, dizüstü, disk sürücüleri arasında eş zamanlı veri transferi sağlayan bir programdır. PC, USB sürücü, Flash sürücü, CD yazıcı arasında veri alışverisi sağlar.

Özellikleri:
+ USB, çıkartılabilir sürücü, ZIP sürücü, floppy disk, flash hafıza kart, MP3 çalıcı, dijital kamera, CD yazıcıyı destekler.
+ Tek yollu eş zamanlama
+ İki yollu dosya ve klasör eş zamanlaması
+ Tek seferde çoklu iş-eş zamanlaması
+ Çok dilli arayüz
+ Kişisel kullanım ücretsiz, Pro sürümü ücretlidir.
+ Sınırsız dosya boyutu
+ Esnek konfigürasyon ve özelleştirme
+ İnternet ve yerel ağ kullanılarak veri eşleme
+ Çok sayıda dosya sistemini destekler.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178193822/GoodSync_Pro_7.6.0.5.rar

ALTERNATİF

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178195446/GoodSync_Pro_7.6.0.5.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

HD Tune Pro v3.10 Full - Real Work

HD Tune Pro programı çok küçük boyutta, ücretsiz HDD test ve info yazılımıdır. Bu program sayesinde harddiskiniz ile ilgili her türlü testi çok basit bir şekilde yapabilirsiniz. Örneğin; özelliklerini, okuma ve yazma hızını, sıcaklığını ve bozuk yüzey tarama özelliği sayesinde bozuk kesimleri görebilirsiniz. Crack mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178196535/HD_Tune_Pro_v3.10_Full_-_Real_Work.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Helium Music Manager v2009.0.0.6630

Tanıtım:Helium Music Manager, Windows uygulamaları için müzik koleksiyonu oluşturma ve düzenleme yazılımıdır. MP3, Ses CD'si, teyp ve diğer aygıtlardan topladığı müzik dosyalarını geniş bir koleksiyon yapmak için düzenleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Helium Music Manager ile işlemleri adım adım yapabilirsiniz. Gelişmiş bir arama motoru sayesinde oluşturduğunuz albümlere kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Programın içinde yer alan dahili müzik çalıcısı sayesinde oluşturduğunuz koleksiyondaki müzikleri dinleyebilir ve çeşitli ses ayarlamaları da yapabilirsiniz.

Program bir internet bağlantısı yoluyla müziklerin etiket bilgilerini çeşitli internet kaynaklarından indirebilir. Bu sayede o şarkı/şarkıcı hakkında detaylı bilgiye de erişmiş olursunuz. Bu kaynaklar: CDDB/Gracenote, FreeDB, Discogs.com ve Google Image Search.

Müzik yöneticisi sayesinde müzik parçaları hakkında doğru ve hızlı bilgi alabilirsiniz. Şarkıcı, albüm, resim, parça bilgisi, dosya adından bilgi okunması, dosyaları otomatik olarak yeniden adlandırma, parça bilgisine dayanarak klasör yapısı oluşturabilme, rapor oluşturabilme ve yazdırabilme, güncelleme, çalma listesi oluşturma ve yönetme, MP3 dosyalarının kalitesini analiz etme gibi çeşitli özellikleri de mevcuttur.

Helium Music Manager tüm genel dosya biçimlerini destekler ve ayrıca güçlü bir ses yöneticisidir.

MP2, MP3, MP4, M4P, M4B, Ogg Vorbis
Windows Media Audio, FLAC, APE, Ses CD'si.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178199098/Helium_Music_Manager_v2009.0.0.6630.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

InstantGet 2.07-7

Tanıtım:InstantGet, güçlü ve verimli indirme (download) yöneticisi ve hızlandırıcısıdır. InstantGet ile hızlı bir şekilde dosya indirebilirsiniz. Ayrıca elektrik kesintisi gibi durumlarda innDirmeye bağlandığınız anda tamamlayamadığınız dosyaları, InstantGet sayesinde kaldığınız yerden devam ettirebilirsiniz. InstantGet, FTP ile HTTP protokollerini ve proxy sunucularını destekler. InstantGet ile herhangi bir web sitesinden innDirmek istediğiniz dosyanın linkini görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra innDireceğiniz dosyaları kategorilendirebilirsiniz. Programı kullanabilmeniz için sisteminizde en az Internet Explorer 5.0 kurulu olmalıdır.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178200176/InstantGet_2.07-7.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Internet Privacy Eraser v1.5

Bu program ile arkanızda iz bırakmazsınız. Birçok program ile birlikte çalışabilen bu program ile sistemde bulunan tüm gereksiz dosyalar silinir. Bununla birlikte sistemde tutulması zararlı olabilecek (Şifreler, Kullanıcı adları vs.) silinir. Ayrıca ACDSee, Acrobat, Microsoft Office, KaZaA, Real Player, Media Player gibi programların artıklarını da temizler. Kısacası bu program ile internette sessiz sakin derinden dolaşabilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178201189/Internet_Privacy_Eraser_v1.5.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

IVT BlueSoleil 6.4.240.2 TURK

BlueSoleil, bluetooth kullanıcılarının en büyük yardımcısı. IVT BlueSoleil hem bir bluetooth sürücüsü işlevi görüyor hem de bluetooth aracılığıyla bağlanmak istediğiniz aygıtla ilgili tüm işlemleri yapabilmenizi sağlıyor. Örneğin cep telefonunuza BlueSoleil ile çok kolay bir şekilde dosya gönderebiliyorsunuz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178209588/IVT_BlueSoleil_6.4.240.2_TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178216224/IVT_BlueSoleil_6.4.240.2_TURK.part2.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle