site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Msn Live messenger TÜRKÇE TURK

Tanıtım:
Dünyanın en çok kullanılan ve artık bilgisayarların olmazsa olmaz programlarından biri olan anında mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger (WLM) yeni sürümü ile karşınızda.

İndireceğiniz dosya bir paket yükleyicisidir ve Messenger'ı istediğiniz eklentileriyle birlikte internet üzerinden indiriyor. Seçtiğiniz eklentilere bağlı olarak indirilen boyut 35-130 MB arasında değişebiliyor. Bu yükleyici bilgisayarınızdaki mevcut Messenger sürümünü ve bileşenlerini denetliyor ve daha yeni bir sürümü çıkmışsa gerekli dosyaları internetten inndirerek bilgisayarınızdaki sürümü güncelliyor.


Yükleyici ile, Messenger dışında Writer (blog için içerik hazırlayıcı), Mail (e-posta yazılımı), Toolbar (IE için arama çubuğu) ve Fotoğraf Galerisi (fotoğraf ve videolarınızı düzenlemek için) eklentilerini isteğinize bağlı olarak yükleyebiliyorsunuz.

Messenger'ın kullanımını uzun uzun anlatmaya gerek yok. Artık bir bilgisayarın demirbaş yazılımı haline geldiği ve internete en çok kullanılan iletişim aracı olduğu için kullanımını ve temel özelliklerini biliyorsunuz.

Yazılımın temel özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak;
• Arkadaş listenizde gruplar oluşturabilir, listenizi gruplara göre veya çevrimiçi/çevrimdışı olma durumlarına göre sıralayabilirsiniz.
• Listenizde ekli olan kişilerle yazışabilir, web kamerası aracılığıyla birbirinizi görebilir, sesli arama sayesinde de aynı zamanda birbirinizle konuşabilirsiniz.
• Listenizdeki kişilerin durumlarını görebilir, Messenger'a girdiklerinde (çevrimiçi hale geldiklerinde) onlarla yazışabilir veya çevrimdışı olsalar bile mesaj yazabilirsiniz. Çevrimdışı olarak gönderdiğiniz mesajlar, kişi çevrimiçi olduğunda kendisine iletilir.
• Gizlenmek istediğiniz durumlarda çevrimdışı görünebilir ve bu durumdayken istediğiniz kişilerle yazışabilirsiniz. Ancak görüntülü yazışma ve dosya gönderme gibi özellikleri kullanabilmek için çevrimiçi durumuna geçmeniz gerekir.
• Listenizdeki kişilerle bilgisayarınızdaki dosyaları paylaşabilir ve çevrimiçi durumdayken bilgisayarınızdaki bir dosyayı onlara gönderebilir ve onlardan dosya alabilirsiniz.
• Yeni ileti, e-posta, titreşim vs. aldığınızda isteğinize bağlı olarak görüntülü ve sesli olarak uyarılırsınız.
• Bir arkadaşınızla konuşurken başka arkadaşlarınızı da konuşmaya davet ederek bir telekonferans yapabilirsiniz.
• Listenizdekilere Messenger'ın içinde bulunan ve sonradan ekleyebileceğiniz hareketli ifadeler, göz kırpma animasyonları ve titreşim gönderebilirsiniz.
• Messenger pencerelerinizin renklerini ve arkaplanlarını istediğiniz gibi değiştirebilir ve size özel bir görünüm oluşturabilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17419279...enger_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Mozilla Firefox 3.0.4 Final Türkçe TURK


Mozilla, daha önceki sürümlerde bulunan birçok sorunu gidererek daha stabil bir hale getirmeye devam ettiği Firefox için çalışmalara tüm hız devam ediyor. Mozilla'nın en üst seviye Gecko yorumlayıcısını kullanan ve web standartları için en iyi desteği sunması için geliştirilmeye devam eden Firefox'a ait yeni 3.0.4 Final sürümünü yayınladı.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16595528...k_e___TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

NERO 9.0.9.4b ORJİNAL TÜRKÇE + Serial TURK

Dünyanın en çok güvenilen ve tercih edilen tümleşik dijital medya yazılımı olan Nero'nun yepyeni sürümü Nero 9 karşınızda. Çığır açan fonksiyonelliği ve sahip olduğu gelişmiş araçlar ile dijital medya içeriğinizi basit ve kolay bir şekilde, eğlenerek organize etmenize olanak sağlayan yeni Nero sadece CD/DVD yazmaya değil sahip olduğunuz dosyalar üzerinde dilediğiniz değişiklikleri gerçekleştirebilmenize ve hatta medya konusunda ihtiyacınız olabilecek her türlü desteğe sahip.
Bu kolay kullanımlı ve güçlü multimedya aracı sizlere veri diskleri yaratma, disklerden veri kaydetme ve ayırma, disk kopyalama, düzenleme, paylaşma ve online depolama yerlerine yükleme yapma özgürlüğünü sunuyor. İster müzik ister video ister resim ya da veri dosyaları olsun Nero her türlü dosya türüne destek sunuyor.
Basit bir arayüz ve kolay kullanımla karşımıza gelen Nero Start Smart yönetim merkezi ise dijital yaşamınızı esnek, zevkli ve eğlenceli bir hale getiriyor.

NERO 9`un Windows XP üzerinde calistirilabilmesi icin Microsoft .NET Framework 3.0 kurulumunun yapilmis olmasi gerekmektedir.
Eger pc nizde kurulu degilse asagidan indiriniz.Indirip kurmadiginiz taktirde NERO 9 kurulmayacak veya sorun cikacaktir

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15103412...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15103787...TURK.part2.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15116319...TURK.part3.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15125259...TURK.part4.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15125975...TURK.part5.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15126626...TURK.part6.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15127308...TURK.part7.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15127729...TURK.part8.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Opera 9.63 Build 10476 Final TURK

Tanıtım:Opera ile güvenle, hızla ve kolayca örütbağında sörf yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm özellikleri karşılayan Opera bütünleşik açılır pencere engelleyici, sekmeli gezinti özelliği, bütünleşik arama gibi gelişmiş işlevlere sahip olan, çığır açan e-posta yazılımı içeren, habercisi olan, IRC sohbet desteği bulunan, birkaç fare tıklamasıyla özelleştirebileceğiniz ve kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayan özelleştirme yetenekleriyle dikkat çeken bir ağ tarayıcıdır.

Reklamsız gezinti: Artık Opera ücretsiz olarak dağıtılıyor. Daha fazla özgürlük hissetmeniz için. 8.5 sürümünden beri...

Hızla, eğlenceyle ve kolayca ağda gezinmenin tadını çıkarın. Opera 9 yaratıcılığı arttıran ve güvenliğinizi sağlayan araçlarla yüklenerek geldi. Şimdi deneyin, parmaklarınızın ucundaki yaşamı keşfedin, üstelik tamamen ücretsiz!

Opera Neden Tercih Edilmeli?
Opera Nedir?
Opera; örütbağında gezinirken tercihlerinizi size sunan güçlü bir araçtır. Daha hızlıdır, daha güvenlidir ve kullanımı denediğiniz diğer ağ tarayıcılarından daha kolaydır. Opera yaşamınıza uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Opera güçlü bir örütbağı yöneticisidir.

Başka bir ağ tarayıcısına sahipken neden Opera'yı indirmeliyim
Eğer Internet Explorer kullanıyorsanız genellikle virüs ve casus yazılım gibi tehlikeli yazılımların etkisi altındasınız. Opera daha güvenlidir ve bilgisayarınızın belleğini daha az harcar. Opera'nın benzersiz özellikleri ağı keşfetmenizi daha verimli kılar ve çevrimiçi üretkenliğinizi artırır. Opera'nın bütünleşik e-posta yazılımı, eğer kullanırsanız, e-postalarınız için fazladan bir yazılım kullanma ihtiyacınızı ortadan kaldırır.

Opera'yı indirdiğimde diğer tarayıcıma ne olacak?
Hiçbir şey olmayacak. Opera eski tarayıcınızda bulunan tüm yer imlerini(sık kullanılanlar) ve adresleri, eğer isterseniz, kendi içine aktarır. Eski tarayıcınızın hiçbir ayarına dokunmaz.

Opera'yı Internet Explorer'dan daha güvenli kılan nedenler neler?
Opera'nın sıkıştırılan kodları tehlikelere karşı koruma sağlıyor. Opera takımı sürekli güvenlik tehditlerine karşı güvende kalmanız ve daha güvenli sörf yapmanızı sağlayacak şekilde çalışmalar yapıyor. Güvenlik özellikleri bölümüne gözatın.

Gerçek: Opera diğer tarayıcılara göre daha iyi güvenlik sabıkası kaydına sahiptir, Firefox'dan bile...

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17419622...Final_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Orbit Downloader v2.7.9 TURK

Orbit kolay kullanımlı ve üstün özelliklere sahip bir dosya indirme yöneticisidir. Yazılım kendi kategorisindeki tüm diğer yazılımların sahip olduğu standart özellliklerden çok daha fazlasına sahiptir. Bunlardan bazıları; youtube videolarını ve rapidshare dosyalarını indirebilme, siteler üzerindeki flashları yakalayabilme, metalink desteği olarak sıralanabilir. Yazılım Türkçe dil desteğine sahiptir ve tamamende ücretsizdir.
İndirme yönetim devriminin lideri (Web2.0) olan Orbit Downloader, video müzik dosyalarını Myspace’den dosyaladığı gibi indiriyor. YouTube, Imeem, Pandora, Rapidshare ve genel indirmeyi daha kolay ve daha hızlı yapıyor.
Ana özellikler:
* 1. Müzik, video ve medya yayın akışlarını indirme
* 2. İnanılmaz İndirme Hızı
* 3. Süper Hafif: Küçük boyutlu ve kaynak harcama dostu
* 4. Rapidshare indirme desteği.
* 4. Internet Explorer, Firefox, Maxthon ve Opera Desteği.
* 5. Metalink indirme desteği.
* 6. HTTP, HTTPS, FTP, MMS, RTSP ve RTMP protokolleri desteği.
* 7. Ayarlanabilir Proxy Sunucu Desteği.
* 8. İndirme durdurma ve devam etme desteği.
* 9. Genel indirme yönetimi.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16879586...2_7_9_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Perfect Uninstaller 6.3.0

Resim küçültülmüştür. Resmin orjinal boyutu 667x463 ve 61KB.

Tanıtım:Çok Kaliteli Bir Program Kaldırma Yazılımı Kaldıramadıgınız Tüm Yazılımlarınızı Çok Kolay Bir Şekilde Sisteminizden Silmenizi Sağlar.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17084872...ller_6_3_0.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Self Sözlük 0.80 TURK

Türkçe-İngilizce, İngilizce-Türkçe çeviri yapabileceğiniz fakat klasik sözlük programlarından oldukça farklı ve birçok dilde geniş kelime tercümesine sahip bir çeviri programdır.
Yazdığınız kelimelerin okunuşlarını sesli olarak dinleyebilir, Türkçe, İngilizce, Rusça, Almanca, İtalyanca, Fransızca ve daha birçok dildeki karşılıklarını bulabilir ve o dildeki yazılış şekillerini de birebir görebilirsiniz.
Programın temel felsefesi ise; diğer çeviri kurumlarına ait dil ve sözlük hizmetlerinden, ek tarayıcı bağlantısı açmadan, bizzat program üzerinden yararlanabilmektir. Bu şekilde; yazdığınız kelimenin Google aramasını yapabilir, Ekşi Sözlük de ki açıklamasını öğrenebilir, Türk Dil Kurumu’nun kelime hakkındaki açıklamalarını inceleyebilir ve daha birçok kurumun kelime hakkında size vereceği bilgi hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Özelliklerini maddeler halinde sıralayacak olursak:
* Zargan, Sesli Sözlük, Sözlük.net, Tureng, Ekşi Sözlük, Google ve Türk Dil Kurumu’ ndan arama yapabilme.
* Aratılan kelimeleri veritabanına otomatik olarak kaydetme. Bu kaydetme özelliği sadece Zargan, Sesli Sözlük, Sözlük.net, Tureng siteleri için geçerlidir.
* İstenilen bir metnin İngilizce okuyabilme.
* Sayfa Paraçalama teknikleri ile reklam, resim ve scriptlerden arındırılmış olarak kelimeri görüntüleme.
* Yüksek hız ve düşük bant genişliği (Programın hızı sitenin hızı ile alakalı olduğunu unutmayınız. Eğer site iyi çalışyorsa program o ölçüde iyi çalışıyor).
* Web Tabanlı arayüz ile görsel ve kolay kullanım.
* Kurulum gerektirmeyen programlama mimarisi.
* Otomatik tamamlama ve öneriler altyapısı. Bu sayede siz yazarken (eğer daha önceden veritabanınızda kayıtlı ise) otomatik olarak en yakın sonuçlar önerilir. İstisnai olarak Sesli Sözlük’ te arama yaparsanız kelimeler veritabanınızda olmasa dahi yine öneriler çalışır.
* Google ile arama yaparken meşhur Google Önerileri (Suggestions) görüntülenir.
Ayrıca;
* Sonuç ekranında bir kelime üzerinde çift tıklattığınızda, o kelime otamatik olarak aratılır.
* Çift tıklma esnasında klavyeden ALT tuşuna basılı tutarsanız o kelime İngilizce olarak okunur.
* Yine çift tıklama esnasında klavyeden CTRL tuşuna basılı turarsanız paragraf seçilir ve o paragraf İngilizce olarak okunur.
Yenilikler; (v0.80)
* Wikipedia araması da eklendi.
* Ayarlar ve bilgi menüleri eklendi.
* Aranan kelime sayısını bildiren istatistikler eklendi.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16935514..._0_80_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Picasa 3.0 Build 57.52 TURK

Google’ın Picasa’sını kullanarak bilgisayarınızdaki resimleri birkaç saniye içerisinde bulup, resimlerinizin tadını çıkarabilirsiniz.Resimlerinizin her zaman düzenli kalmasını sağlayan, ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz bir yazılım.
Picasa PC’nizdeki tüm resimleri anında bulmanıza, düzenlemenize ve başkalarıyla paylaşmanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Picasa’yı kameranızdaki resimlerinizi bilgisayarınıza aktarmak için kullanarak işe başlayabilirsiniz. Artık Picasa’yı her açtığınızda, program tüm resimlerinizi (hatta elinizde olduğunu unuttuklarınızı bile) otomatik olarak bulacak ve kolayca tanıyacağınız klasör adlarıyla, tarihe göre düzenlenmiş görsel albümler halinde sıralayacaktır. Albümlerinizi sürükleyip bırakma yöntemiyle düzenleyebilir ve yeni gruplar yaratmak için etiketler hazırlayabilirsiniz.
Ayrıca Picasa, tek tıklamayla yapılan düzeltmeler ile güçlü efektleri parmak uçlarınıza getirerek gelişmiş düzeltme işlemlerini çocuk oyuncağına dönüştürmekte ve resimlerinizi başkalarıyla paylaşmanızı kolaylaştırmaktadır; resimlerinizi e-postayla gönderebilir, evde basabilir, hediye CD’leri hazırlayabilir ve hatta resimleri kendi blog’unuza asabilirsiniz.*

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16600861..._Beta_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

RealPlayer 11.0.0.477 GOLD Final TURK

RealPlayer long time was a leader in area of treatment of multimedia files of streams. He and today very popular due to ability to work with most rasprostranenymi by the formats of streams of RealAudio and RealVideo, providing the excellent audiosounding and fully acceptable reproducing of video.
RealPlayer - one of popular record players for reproducing of multimedia files of streams in the real-time mode. In particular, by the program RealPlayer it is possible to listen radio and look television in a network the Internet.

In addition RealPlayer, as well as most other pleerov of multimedia, supports majority audio and video of formats of mediafiles (RM, RA, RAM, RT, RP, PNG, GIF, JPG, MP3, SWF, SMIL, SMI, WAV, AIFF, MPG, MPEG, AVI, ASF, MID, MIDI, RMI).
As a tape player, RealPlayer works if not fine, well certainly. Quality audio - splendidly, especially on the flow lines of low-speeds, although sometimes and pauses and failures happen from spooling of the loaded content. Users can determine whether they want to look video, when it is half loaded, or to wait, while weigh a file will not appear on a hard disk. Except for it, in the program an utility is plugged for the record of files on disks. RealPlayer supports Internet Explorer and Firefox.
RealPlayer has a lot of dignities, and today he is set on most home RS and will be yet long to remain on them.
Features of RealPlayer:
- Best video & audio quality ever
- Plays CDs, DVDs and all major file types.
- Integrated Music Store
- Harmony™ Technology – download music to 100+ secure portable devices
- Download selected songs for only 49? in RealPlayer
- Online Radio: Over 3200 stations worldwide & 60 ad-free stations for endless listening.
- Expanded Controls: Optimize sound with the 10-Band Graphic Equalizer and get the sharpest picture with advanced video controls.
- Advanced CD Burning: Rip, mix & burn CDs like a pro - fast! Encode MP3s at up to 320kbps.
- Play Everything: RealOne Player plays all major media formats including Quicktime MPEG-4, Windows Media, DVDs, & more.
- Easy, Fun & Intuitive: Browse the web, organize audio & video files, create playlists, & more!


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16561920...Final_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

TeamViewer Portable v3.6.5198 TURK

TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16692933..._5198_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------

Total Video Converter 3.14.0 TURK

Total Video Convert çoğu video ve ses formatları arasında dönüşüm gerçekleştirebilen bir yazılım. Geniş dosya desteği, kolay ve hızlı işlem yapması, videodan sesi ayırma ve toplu işlem gibi özellikleri ile tüm video convert işlemleriniz için komple bir çözüm sunuyor.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16693573..._14_0_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Vista Codec Package 5.0 Final TURK

Vista Codec Package, bilgisayarınızda video izleyebilmeniz için gerekli tüm codec paketlerini içeren, Windows XP ve özellikle de Vista için üretilmiş ücretsiz bir codec paketidir. Codec kurulumları bazen çok can sıkıcı ve sinir bozucu bir hal alabilir, videolardan ses çıkmaz, resimler ters döner vb.. Vista Codec Package sizin için en uygun ayarları default olarak önermektedir, deneyimli bir kullanıcı değilseniz kurulumda değişiklik yapmanızı önermeyiz. Bu codec paketi herhangi bir medya oynatıcısı içermemektedir, sadece kullanmış olduğunuz yazılımlarda videoları oynatabilmeniz için gerekli olan codecleri yüklemektedir.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16564015...Final_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Wondershare YouTube Downloader 1.3.3.5 +Türkçe Yama TURK



Tanıtım:Wondershare Free YouTube downloader ile kolayca Youtube videolarını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Program otomatik olarak YouTube videolarını algılayarak indirmenizi sağlar. Tek seferde birçok videoyu indirebilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16820467...der_1_3_3_5__T uerk_e_Yama_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Winamp Media Player 5.56 Pro. TURK

Winamp is a fast, flexible, high-fidelity media player for Windows. Winamp supports playback of many audio (MP3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI, etc) and video types (AVI, ASF, MPEG, NSV), custom appearances called skins (supporting both classic Winamp 1.x/2.x skins and Winamp 3 freeform skins), audio visualization and audio effect plug-ins (including two industry dominating visualization plug-ins), an advanced media library, Internet radio and TV support, CD ripping, and CD burning.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16700164...6_Pro_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

WebcamXP TURK

WebcamXP ile web sunucusu kurmadan, programın üzerinde gelen entegre web sunucusuyla bir kaç port ve dizin ayarıyla web kameranızı internete açabileceksiniz. İsterseniz kamerayı şifre korumalı hale getirebilir siz yokken bilgisayarınızın başında neler olduğunu internetten izleyebilirsiniz.
Programın Özellikleri:
Aynı bilgisayardan 5 kameraya kadar kamera desteği
Http server ve entegre ftp upload modu
Email ve capture için otomatik uyarma ve motion detektör
Çektiğiniz son resimlerden otomatik resim galerisi yaratabilme
İstenmeyen ziyaretçiler için ban ip / password koruması
Resimleri text (metin) ekleyebilme
Detaylı ziyaretçi istatikleri
Resimlere gerçekçi efektler ekleyebilme
Yönetim paneli
Entegre chat sistemi
Audio streaming özelliği ile online müzik dinletebilme

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/167200086/WebcamXP_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------


IObit SmartDefrag v1.03 Final TURK

IObit SmartDefrag hard diskinizi yeniden birleştirmenize yarayan, benzer diğer ürünlere göre hem ücretsiz olması hemde daha etkili olmasıyla göze çarpan ve çok tercih edilen hızlı bir yazılım.
Bu güçlü ve ödül kazanmış aracın özellikleri arasında "Install It and Forget It" özelliği (Yükle ve Unut) en benzersiz özellik olarak göze çarpıyor. Programın kurulumundan sonra SmartDefrag arkaplanda otomatik ve sessiz olarak kendi çalışıyor.
Hard diskinizi güvenli, hatasız ve en hızlı halde çalışır ve en üstün performansı alıcağınız şekilde tutma yeteneğine sahip bu yazılım yavaşlama, donma ve göçme gibi konulara çözüm getiriyor.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16669313...Final_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------------------------------

SlySoft CloneDVD v2.9.2.0 TURK

Elby CloneDVD, DVD yazma programıdır. CloneDVD, DVD'lerinizi başka bir DVD'ye ya da sabit sürücünüze olduğu gibi yazabiliyor. Böylece tüm kopya korumaları ve benzeri içerikler de kopyalanarak DVD'nizin birebir kopyası hazırlanabiliyor. Program yüksek yazma hızıyla ve stabil çalışmasıyla dikkat çekiyor. Video Önizleme seçeneği ile de yazdığınız DVD içeriğinizden istediğiniz dosyaları seçebiliyor, kopyalamak istediğiniz bölümleri yine bu pencereden ayırabiliyor ve filmleri bölebiliyorsunuz. Tüm DVD biçimlerine tam destek veriyor.
ÖZELLİKLERİ:
* Plextor sürücüleri ile yaşanan bazı problemlerin giderilmesi
* CSS koruması gösterimi değişikliği
* Yeni program sesleri
* Çizik DVD'lerde kullanıcıyı uyayarak bu yerleri okuyabilme özelliği
* Macrovision korumasını bulup kopyalayabilme
* Dosya sistemi hataları giderilmesi
* Yardım yenilikleri
* Geliştirilmiş hata bulucusu
* Geçersiz VIDEO_TS bulucusu
* Yeni seçenekler
* Sabit sürücüye kaydederken ISO ve Daemon Tools, Clone CD biçimlerini oluşturabilme özelliği
* Oluşturulan bazı dosyalardaki veri kayıplarının ve bozuk imaj dosyalarının önlenmesi
* NEC sürücüleri DVD-ROM'ları ile yaşanan problemlerin giderilmesi

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15608012...9_2_0_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle