site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
10 Parmak Klavye Öğretici - Türkçe FULL

10 Parmak Klavye Öğretici - Türkçe
Size: 0.6 MB

Seviyeye göre testler yapıp sizin klavye hakimiyetinizi sağlıyor.Program tamamen türkçedir ve dersleride türkçe olduğundan dolayı öğrenmenizde hiç bir zorluk olmayacaktır.Resimde de görüldüğü gibi arayüzü göze hitap ediyor.Kullanımı ise çok basit.Ders numarasını seçip play a basıyorsunuz ve istediği kelimeleri yazıyorsunuz.


RapidShare: Easy Filehosting
--------------------------------------------------------------------------------------

AAA Logo v1.22 FULL

Aaa Logo, 100'den fazla hazır şablonun ve 2000'den fazla özelleştirilebilir logonun bulunduğu dakikalar içerisinde profesyonel logolar hazırlayacağınız vektör tabanlı bir logo hazırlama yazılımıdır. Renklerle ve efektlerle logoları özelleştirebileceğiniz gibi hazırladığınız bu logoları anında yazdırabilir veya internete aktarabilirsiniz. Ayrıca yüzlerce yazı tipi ve küçük logo resimleri bulunuyor. Oldukça kolay bir arayüz ve beraberinde gelen 100'den fazla hazır logoyla birlikte bu programı kullanan herhangi birinin iyi bir logo çıkarmaması içten bile değil.

RapidShare: Easy Filehosting
--------------------------------------------------------------------------------------

AD Sound Recorder 3.7.3 FULL

AD Sound Recorder 3.7.3
Size: 1.29 MB

AD Sound Recorder v3.6.5 AD Sound Recorder kullanışlı bir ses kayıt yazılımıdır. AD Sound Recorder, mikrofon, CD, internet ya da müzik çalıcı programlardan (Windows Media Player, WinAmp, RealPlayer) WAV ve MP3 formatlarında kayıt yapabilir.

Bazı özellikleri:
· Kulay kullanımlı kullanıcı arayüzü.
· Kayıttan önce ses sinyallerini izleme.
· WAV, MP3 ya da WMA formatlarını çalabilme.
· MP3 dosyaları için ID3 Taglarını düzenleyebilme.


RapidShare: Easy Filehosting
-------------------------------------------------------------------------------------

Alcohol 120% Black Edition 4.0 FULL

Alcohol 120% ile 31 adede kadar bilgisayarınızda sanal CD/DVD sürücüler oluşturabilirsiniz. Elinizde bulunan büyük boyutlu bir program ya da oyunları CD/DVD’ler üzerinden oynamak yerine sanal CD/DVD sürücüler üzerinden çalıştırabilirsiniz. Bu sayede CD/DVD’lerin sürekli çalışmasının vereceği yıpranmanın önüne geçmiş olursunuz. Kopya korumalı CD’leri bile sabit diske yazdırabilirsiniz.


RapidShare: Easy Filehosting
--------------------------------------------------------------------------------------

Altova StyleVision Enterprise v2008.2 FULL

Altova StyleVision 2008 profesyonel baskı, XML ‘dan iade göz alıcı HTML çıktı veya veritabanı içeriği ve ürün elektroniğinin, kullanmak için biçim verdiği stylesheetsi tasarlıyor olan canlılıkla için son XSLT stylesheet düzenleyicidir. StyleVision, XSLT 1.0/2.0'i destekler , CSS , JavaScript , ve, veritabanıları bütünüyle asıl branş olarak alır. O, sanayi standart XML kelime hazneleri için kalıplar ve XML ‘a HTML sayfalar çevirme için bir HTML ithalâtçıyı içerir. Versiyon 2007, CSS destek , JavaScript destek , UI ve kullanılabilirlik artışlarını ilave eder.


RapidShare: Easy Filehosting
--------------------------------------------------------------------------------------

AntsSoft SWF Text v1.4 FULL

AntsSoft SWF Text v1.4 SwfText programı ile beraberinde gelen arkaplan efektleri ve yazı efektlerini kullanarak siteniz için çok kısa sürede ve çok güzel flash animasyonlar ve bannerlar hazırlayabilirsiniz.

Özellikleri:
# 160 yazı animasyonu
# 30 arkaplan animasyonu
# Arkaplanı şeffaf (transparan) yapabilme
# Yazı karakterini, büyüklüğünü ve rengini ayarlayabilme
# Arkaplana ses ekleyebilme
# Flash animasyona bağlantı verebilme
# Oynatılma tekrar sayısını belirleyebilme
# Swf dosyası olarak kaydedebilme
# Html kodlarını görüntüleyebilme
# Mp3 ve wav desteği
# Arkaplana resim ekleyebilme
# Pek çok tanınmış reswim formatını desteklemektedir.


RapidShare: Easy Filehosting
------------------------------------------------------------------------------------

Ashampoo ClipFinder 1.41 FULL

Ashampoo ClipFinder 1.41 | 2.67 MB

Ashampoo ClipFinder, en popüler video siteleri üzerinde arama ve video indirme işlemi yapabileceğiniz yeni nesil bir yazılımdır. Piyasadaki birçok yazılım, video sitelerinden indirme yapabilme imkanı sunmaktadır fakat arama yapabilme özelliği Ashampoo ClipFinder yazılımına mahsus bir özelliktir.



Yazılımla arama ve innDirme işlemlerini tek bir fare tıklaması ile gerçekleştirebiliyor olmanız ne denli kullanışlı bir araç olduğunu ortaya koymaktadır. Ayrıca yazılım dahili Türkçe dil desteğine sahiptir ve tümüyle ücretsizdir. Yazılımla isterseniz seçtiğiniz bir video sitesi üzerinde tekil arama yaptırabilir, isterseniz de tüm video portallarında toplu arama yaptırabilirsiniz.

Toplu arama yaptırmanız demek, internet üzerindeki en kaliteli video sitelerinin tümünde tek bir tıklama ile istediğiniz videoları bulabilmeniz demektir. Tekil arama ile ise, YouTube, Google gibi bir site seçerek yalnızca o site içinde arama yapmanızdır. Yapmanız gereken tek şey arama sözcüğünüzü yazmak ara düğmesine tıklamaktır.

Yazılımın özellikleri bunlarla da bitmiyor; arama sonuçlarında bulunan videoları ön izleme desteği ile innDirmeden izleyebilir, bilgisayarınızdaki bir flash videoyu (FLV uzantılı) internet ortamına yükleyebilir, yani diğer internet kullanıcıları ile paylaşabilir ve adresini bildiğiniz bir videoyu direk innDirebilir ya da bir ön izlemeden geçirebilirsiniz.

Yazılım arama sonuçlarında videoların; adlarını, boyutlarını, izlenme sayılarını, puanlarını, izlenme oranlarını, arama sonuç numaralarını gösterebilmektedir. Kırmızı ve siyah renkte iki ayrı tema desteğine de sahip olan yazılım bu özellikleri ile 5 puandan bile fazlasını haketmektedir!

Desteklenen Video Siteleri :
-Google Video
-YouTube
-VideU
-MyVideo
-ClipFish
-iFiLM
-Dailymotion
-SevenLoad
-MySpace
-MetaCafe


RapidShare: Easy Filehosting
Serial: ACFIA0-770076-000140

-----------------------------------------------------------------------------------

Ashampoo Photo Optimizer 2.0.0.1 FULL

Ashampoo Photo Optimizer 2.0.0.1 Ashampoo Photo Optimizer, bir resim düzenleme yazılımıdır. Temel işlevi sahip olduğunuz dijital fotoğrafların görüntü kalitesini arttırmaktır. Üstelik yazılım bu işlevi tek bir fare tıklaması ile gerçekleştirebilmektedir. Fotoğraflarınızın kalitesini iyileştirebilmesinin yanı sıra; dijital fotoğrafları sağa ve sola çevirme desteğine de sahiptir.

Kullanımı oldukça kolay olan yazılım, dahili Türkçe dil desteğine de sahiptir. Yapmanız gereken yazılımı sisteminize kurduktan sonra çalıştırmak ve ardından görüntü kalitesinde iyileştirme yapmak istediğiniz fotoğrafların bulunduğu klasörü yazılımın sağ üst köşesinde bulunan “Aktif Klasör” alanından seçmektir. Bundan sonrası zaten çocuk oyuncağı!

Yazılımla yapmış olduğunuz iyileştirme işleminden memnun kalmazsanız,”Optimizasyonu Geri Al” düğmesine tıklayarak fotoğrafınızı eski haline döndürebilirsiniz. Ayrıca yazılımla toplu halde iyileştirme işlemi yapabilir (”Hepsini Optimize Et”), yine toplu halde yaptığınız iyileştirme işlemini geri alabilirsiniz (”Tüm Optimizasyonu Geri Al”).

Ana menü üzerinde iyileştirme yapmak istediğiniz fotoğrafı ileri-geri düğmelerini kullanarak seçin, ardından “Optimize Et” düğmesi ile işlemi gerçekleştirin, işlemden memnun kalırsanız “Kaydet” düğmesi ile iyileştirme işlemini kaydedin.


RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------

Belltech CaptureXT Screen Capture v3.0.0 FULL

Belltech CaptureXT Screen Capture v3.0.0 CaptureXT Screen Capture, profesyonel bir ekran görüntüsü çekme programıdır. Program size çeşitli seçenekler sunuyor. Program sayesinde ekranınızın tam görüntüsünü, ekranınızda bulunan aktif pencereyi, ekranınızın herhangi bir köşesini, program menülerini vb. çekebilirsiniz.

Ayrıca bütün bunları program üzerinden belirleyebileceğiniz çeşitli kısayol tuşlarıyla da kolaylıkla halledebileceksiniz. Program ekran görüntünüzü çektikten sonra sizi bununla da bırakmıyor. Onları düzenlemenize yardımcı oluyor. Resimlerinize çeşitli yazılar, çizgiler vb. koyarak size resimlerinizi anlaşılır bir biçimde kaydetmek kalıyor. Ayrıca resminizin çok sade olduğunu düşünüyorsanız çeşitli efektler vererek onu daha ilginç kılabilirsiniz. Program resimlerinizi bilgisayarınıza jpg, gif, bmp, png biçimleri ile kaydetmenize imkan sağlıyor. Ayrıca bu program sayesinde resimlerinizi kolaylıkla ve oldukça hızlı bir biçimde başkalarına gönderebileceksiniz. Programın resimlerinizin parlaklık ayarını yapması, isteğe bağlı yeniden boyutlandırabilmesi ve resmi döndürebilmesi sayılabilecek diğer artı özellikler arasında.


RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------

Bilgisayarınızın açılışını hızlandırın - Startup Faster! v3.04 FULL

Startup Faster! v3.04 Bilgisayarımızın başlarken beklemesi hepimizi çok sinir eder. Bir çok program Windows başlarken çalışmaya başlar ve her açılış kabusa döner. Ya da sabit sürücünüz açılırken tuhaf sesler mi çıkarıyor? İşte çözümü burada. StartUp Faster bilgisayarınızı hiç olmadığı kadar hızlı açılmasını sağlıyor. Bilgisayarınızın açılış anında başlangıçta yüklenen yazılımları kontrol altına alarak sistemin açılışını hızlandırıyor. Üretici sitesinde %50 ila %200 arasında hızlandırdığı ileri sürülüyor. Gerçekten de işe yarayan bir program olan Startup Faster 3.2 sürümünde bir çok küçük hata düzeltilmiş.

RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------

blender-2.46-final FULL



Blender , profesyoneller için 3 boyutlu model ve animasyonlar yapabileceğiniz paketler içerir. Programın becerileri çok fazla. Örneğin: Nesne sistemleriyle gerçeğe benzeyen nesneler yapabilirsiniz. Deformasyon sistemi mevcuttur, yapacağınız işin ilk önce iskeletini oluşturmanıza yardımcı olur. 3 boyutlu canlandırma yapabilirsiniz. Daha saymakla bitmeyecek kadar çok muhteşem özellikleri ile Blender programını kaçırmayın.


RapidShare: Easy Filehosting
----------------------------------------------------------------------------------

BluffTitler DX9 v7.23 Multilingual FULL

BluffTitler DX9 v7.23 MultilingualGöz kamaştırıcı 3D metin animasyon videoları oluşturun. Arkadaşlarınızı veya müşterilerizi 3 boyutlu bir başlık ile etkilemek istiyorsunuz fakat profesyonel bir programla vakit kaybetmek istemiyorsunuz. BluffTitler olağanüstü 3 boyutlu yazı animasyonları hazırlamak için en iyi yoldur.

RapidShare: Easy Filehosting
--------------------------------------------------------------------------------------

Cafe Manilla 8.6.6 FULL

Bu programla basitçe bilgisayarlarınızı yönetibilir ve izleyebilirsiniz. İnternet cafenizin ne kadar büyük olduğu sorun değil, bu programla kolayca kontrol edebilirsiniz. İnternet cafe yöneticileri, operatörleri ve müşterilerine yardım amaçlı dizayn edilmiştir.

RapidShare: Easy Filehosting
-------------------------------------------------------------------------------------

Chess3D v2.8 FULL

Chess3D v2.8 Chess3D, basit fakat tam fonksiyonlu bir satranç oyunudur. Bilgisayara karşı, iki oyuncu, lokal ağda ya da internette çevrimiçi oynamayı desteklemektedir.


RapidShare: Easy Filehosting
------------------------------------------------------------------------------------

Cover Commander v2.9 FULL

Eğer bir kutunun büyüleyici bir kapağı yoksa, kutuda neyin olduğuna bakılmaksızın, insanlar ona değer vermeyebilir. Büyüleyici bir kapak, kapağın altındaki ürünün dikkate değer olduğunun bir mesajını verir. Cover Commander’ın özel tasarımıyla, sanal kutular, kitap kapakları, DVD kutuları, CD disketleri ve ekran görüntülerini profesyonelce kapak oluşturmak için kullanabilirsiniz. İşi yapmak için sadece farenin birkaç hareketi gerekir. Programın kullanımı sihirbaz arayüz sayesinde kolaydır. Seçmiş olduğunuz şablona uygun olarak yüklediğiniz bir resme, çeşitli efektler verebilirsiniz. Bunlar arasında ışık karartması, aydınlatması, gölge, yansıma, yatay, dikey konumlandırma kontrolleriyle resim üzerinde çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz.


RapidShare: Easy Filehosting
------------------------------------------------------------------------------------

Cyberlink PowerDVD Ultra 8.0 Multilingual Incl Keymaker-CORE FULL

Cracked by....: KaiZer SoZe Release-Name..: CR-AABOT.ZIP
Supplied......: CORE Release-Date..: 2008/04/11
Packaged......: CORE Release-Type..: Util
Protection....: Serial OS............: Windows
Crack/SN......: Keymaker Language......: Multilingual
Disks.........: 25


..: DESCRIPTION :..


CyberLink PowerDVD 8
The No.1 Movie Experience on the PC now delivers
New Dimensions in Movie Entertainment

PowerDVD 8 supports the best audio and video formats, to deliver
a true HD movie experience.

High Definition Playback

* Blu-ray Discs - Enjoy the best video quality and an enriched
movie experience with interactive features and next-gen movie
navigation. Display advanced content such as crew commentaries,
access online content and games, zoom in to details
* High-Definition video formats - play MPEG-4 AVC (H.264), MPEG-2
HD, WMV-HD, and SMPTE VC-1 files.
* Optimized Output for widescreen displays - Get the most of your
movies with up to 1920 x 1080 image resolution.
* CyberLink TrueTheater. Stretch technology - Display 16:9 and 4:3
videos on your monitor, regardless of its size.
* CyberLink TrueTheater. Lighting technology -Enhance image details
and naturalize colors, with adaptive adjustments to chroma and
luminance. Select your preferred profile.
* Hardware acceleration - Optimization for high-definition graphics
processors from Intel, NVIDIA and ATI ensure ultra-smooth
playback on the PC.
* HDMI connectors - You can reduce the number of cables to only one
and still take full advantage of high-definition audio and video.

High-Definition and Home Theater Audio

PowerDVD delivers uncompressed HD audio and surround sound to make
the most of your home-cinema setup, bringing movies to life in your
living room.

Supported Audio Formats
# Dolby TrueHD (7.1-channel)
# Dolby Digital EX (7.1-channel)
# Dolby Digital Plus (5.1-channel)
# Dolby Meridian Lossless Packing (MLP)
# DTS-HD (7.1-channel)
# DTS (5.1 channel)
# DTS 96/24 decoding
# DTS-ES (Discrete and Matrix)
Supported Audio Technologies
# CyberLink TrueTheater. Surround
# Dolby Pro Logic IIx surround sound
# Dolby Virtual Speaker
# Dolby Headphone
# DTS Neo:6

Smart DVD Utilities

Notebook Maximizers Augment Battery Performance

PowerDVD enhances the movie experience for notebook PCs:
* See-It-All delivers complete movie mxperience running on notebook
batteries -See-It-All ensures that a movie can be watched in full
by calculating a notebook's battery power versus the remaining
movie length and adjusting the movie playback speed accordingly.
PowerDVD's intelligent technology ensures the more you play, the
more accurate the estimate becomes.
* Built-in mobility features save battery power - PowerDVD's power-
saving mobility controls can extend movie viewing by up to 30%.

Read-It-Clearly Keeps the Movie Screen Clear of Text

Read-It-Clearly lets you enjoy unobstructed viewing while watching
1 or 2 sets of language subtitles. Using a standard-sized monitor,
you can select to watch the subtitles of a 16:9 DVD within the
black bars on the bottom of your monitor.

Say-It-Again. Never Miss a Word

Whether you missed that crucial Hollywood moment, your favorite
actor wasn't speaking clearly, or you are simply practicing your
listening skills in a foreign language, Say-It-Again automatically
repeats what was last said.with a simple click of a button.



RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
-----------------------------------------------------------------------------------

Dünyanın en kaliteli atlası”Amiglobe” FULL

Size kullanımı pratik ve full sürüm olan Amiglobe atlasını sunuyorum. Kurulumu ve kullanımı çok basittir.Kurduktan sonra help bölümünden enter code yazan yere tıklayıp serial dosyasında yazan bilgileri girerek programı full sürüme çeviriyorsunuz. Tüm eğitim camiasına yararlı olacağını düşünüyorum.


RapidShare: Easy Filehosting
-----------------------------------------------------------------------------------

DVD X Player Standard 4.1 FULL

Tanıtım: DVD X Player ; Bu program tam bir media aracıdır. Çok sık bir görünüme sahip olan player kullanım kolaylığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. DVD , Audio CD , Video CD ve diğer media formatlarını destekler. Pogramın en büyük özelliklerinden biriside Dolby&DTS fonksiyonu yani Video ve Audio parazit önleyici sistem. isteğe bağlı arayüz değiştirme olanağı sunan DVD X Player desteklediği capture özelliği ile seyrettiginiz filmelerden resimler alabilmenizi sağlıyor.

Tüm bunlara ek olarak DVD X Player ; DIVX , MPEG4 , RM , QuickTime , WMV , WMV-HD , MacroMedia Flash ve diğer popüler media formatlarına tam destek sağlar.

RapidShare: Easy Filehosting

victor wooten, Elcomsoft, XYplorer, bolyboodmodules, Audi, TopWomen, CloneCD, Macmillan, booteble, antaivermins, Wall-E 2008 TELESYNC XviD-KingBen, Driver-magician, vm305sti, n800, kyotesoftaccounts, 100000, hannah, AirXonix, Discov-, operating, bengaliriyacommon, IPB-Ripper-V1-1, TSPhotoFinish, Holiday-Wishes-2006, conflit, mystery, Teen, Jadakiss, Getaway-in-Stockholm-1-9-complete-collection-street-racing, Mandingos, Tee----modules-AllMyGuests, STUPID, Finger-Licking--Good6, Teen-Blowjobs---April-McKenzie, tourmodules, Nickleback, hell, Gconveter, viflow, Ghajini-, Dinosaur, FIFA 10 (2009), oliva, hotmassage, Jerry, 20sim, movielabel, oeduplicateremover, FileStream-Turbo, Screw, 18yr, immoreader, Battlefield 2142-Razor1911 iSO, rogue-trader-1999-dvdrip-xvid, Yelda, full-download-warez-crack-serial-Bangbros-Ball-BangBros---Backroom-MILF---Hunter-Bryce, tiger, Dreamweavermodulesincludes, bibian, littleshopbigcity, Supereasy, secirity, avanstxoopsgallery, Public, Kisaku-Spirit, hidden contacts, lsrunase, Resident_Evil_Extinction_, babecast, Assholefever---Golden-girl, Reallusion-download-Reallusion, AutoCAD, Paul-McCartney-and-The-Wings---Band-on-the-Run, imtoodvd, congos, ebosster, maxikisoco, ArcLogistics, enio, andrew, Softorbits, Nintendo , Superbus, powermapper, haushaltsbuch, artmaticmodules, driving, Avast, Snappy, Vbulletin-3-6, Rapidub, NCSI, SQLite, Argent In Deep, Trails-2-Second-Edition, ptab, The-Killers---Hot-Fuss, printfil, Camnetics-GearTrax-v2008-160-618, petr, keyclone, ratatoille, Dreamgirls-, keri, munje, CuteFTP-Pro-v8-3-1, ergo, xdiv, The-Rocker, fukingtemplates, automat, samrtmovie3, freeze, BandwidthController, convertxtocdmodules, Remote-Admin-3-1-download-Danware-NetOp, TuneUp-2009, Frontdesignerplaying, KISS, Deathprod---Morals-And, X3DAudio1_1-Dll, RTrWare, virtualgrilhd-bbs-skin-ggambo7002_board, Robert-Johnson, Falco-Icon-Studio-v3-1, TxtToSql, kozjak, cyle, DataNumen, Adobe-Dreamweaver-CS3-download, dracula, hollyday, Amateur-tv---Vanessa, katie-price-download, resident evil, dvdunlocker, vicoc, www-, auth, Angel Season 1, sensual-download-buttman, Ashlyn, etap 6, fahrschul, aquarium, fantoma, audrina-patridge---bikini-photoshoot, fsrealtime, moss, The-Mystery-Of-The, rebeca, antiviren, Lysa, Accident, Ruck, Piercing, Broken-Sword-The-Sleeping-Dragon-download-A-Broken, Stimulus Package, Passtracker, Vjdirector, homevidio, kicesie, True DBGrid, nude, MikeInBrazil---Green-Eyes-Honey, DzSoft-Quick, indumodules, ventuzagendax, CharTTool, Lilli, crazy, fishnet-ass-freaks-2008, traito, mlif, Very, lyviainc, COD5, Bioshock-iSO, airopeek, CA-ARCserve, colour, juriksoft, evadeo-bbs-skin-ggambo7002_board, bandwidthcontrollerenterprisesetup, Sutra, pega prpc download, Discovering-Islam-, amer, Arquitecto, Bejeweled-Twist-1-0, Carpisma, samrtmovie3, FlatOut, rapeplay, booty, Curious, Dreaming, Trauma, scandinavian, chronmodules, Sabrina, taylor, karthago2includes, HARDInfo, tibia, hansonhardcore, vincent, Mascot, mactree, T-Pain-Feat-Justin, Wondershare, RegDoctor-download, sonyacidpro, 4-1-0-1, AutoDsys, Tian, Dominique-Simone---Black-Silicone-Bitch-Fucked, 18yr, hidden contacts, NXPowerLite, everest4, ostrovincludes, The-Lost-Crown, f22 raptor, 18-Wheeler-American-Pro-Trucker-For-Ps2, mumm, spiderman3, antiv, ESET, Battlestations, fakenhouser, Her-First-Anal-Sex, Valhalla, Wipeout-XL, belicia, Kayla-Synz---Dirty-Rotten-Mother-Fuckers, joti, abylon, Private-Best-of, VDraft, adiograbber, tubehunterinc, windows xp 2002, SurfOffline 1-4, concouriste, mixpad, angelobookmark4u, Distriller, fulldownloadaccess, Extwar, DJ-2Mello--Kenny-Fiesta--, bittorent portable, Havana Ginger, pfbaclup, Alexis-Amore---The-Cockfather, NetSupport, MyFirstSexTeacher, Hundies, marc, animal, wmv repair, Lydia, familyguyblueharvest, next door amateuramateur, grope, RADUGA, full-download-warez-crack-serial-alan-jackson-Timbaland--Magoo---Welcome-To-Our-World, Kyras, VA---The-Braun-MTV, shamale, oldjez, Amazing, maxpacks, ares, cc5x, False, ADORAGEplaying, osmond, imacrosw, stats, tracmania, nadie, uper, 21Sextury-, download_accelerator, Annette, Dropkick, sigmaplot, Hentai3D, Professional, Tool, PLTDraw, genmatcher, Woody, cumm, iPodTools, partedit32, dairydash, ratatoille, Settlers6, Brazzers-com---Doctor-Adventures-, seduced, vhpd, bitg, BandAide, Beck--, santa, Teenage-Whores--, Rocky-Balboa-2006-DVDRip-XviD, geheimnis, classes adodbt, Hawa, Road, jjnvcjdf, MagicVideo, jeff, real-draw-download, cdcheck, Digiters, RS-Company-of-Heroes-Tales, Knoll, eygen, WordPasswordRecovery, Noel, dictio, desirae, cybe, vixen, Blitzkrieg Rolling Thunder, mrouter, steinberg, Memorizer, FuckT, Hot-Amateur-Couple-In-Goa, fillm, MySpace-combookmark4u, Pics, Ekstasen, camfro-, qurak, ayumis, pitcure, asstraffic, Audi, Blonde-Sucker, CHROME, pixi, chronmodules, Bang-Bus-Collection---Episode, spadeb, thous, dialer, PowerSDHC, emanualla, M45614DY, aguilera, idexx, cleankmd, Hailey,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle