site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Auslogics Visual Styler 3.1.15.145

Windows’unuzun görünümünü tamamen değiştirmenize imkan tanır. Sistem simgelerini dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Dilerseniz kendi simgelerinizi oluşturabilirsiniz. Windows temasını değiştirebilirsiniz. Boot ve logon ekranlarını değiştirebilirsiniz. Programın web sitesinden yüzlerce tema, simge, duvar kağıdı indirebilirsiniz. Keygen mevcuttur.

RapidShare: Easy Filehosting

-----------------------------------------------------

Autodesk MotionBuilder 7.5 (Dünyanın Kullandığı Grafik Programı)

Hayal gücünüzü kullanın bir robot yapmak istemez misiniz onu canlandırmak.. Eminimki istersiniz...
Büyük Prodüksiyonlarda, Oyunlarda, Animasyonlarda Sinema Filmlerinde Kullanılan Karakter Yaratma ve performanslandirma
Alias MotionBuilder karekter animsayonu ve değişik animasyonlar için düzenlenen üst seviyede bir programdir.



RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting

BSPlayer Pro 2.28.964 TÜRKÇE+KEY FULL

BSPlayer başarılı bir medya oynatıcı programıdır. Windows medya oynatıcısına güzel bir alternatif olabilecek bu program, artık benzerlerinden çok daha hızlı ve profesyonel. Program tüm çözücüleri etkin biçimde kullanabiliyor, alt yazı desteği ve çoklu hoparlör kipi ile de DVD dahil tüm medya biçimlerini okuyabiliyor. Kullanımda veya innDirilmekte olan dosyaları da oynatabilen bu program, Winamp eklentilerini de kullanabiliyor.
Programın ayrıntılı özellikleri :

Tüm beğenilen medya biçimleri desteği
Matroska ve OGG gibi yeni biçimleri, alt yazıları ve çoklu ses medyalarını da destekleme
Özel tarama ayarları
Çoklu ses medyaları arasında geçiş yapabilme
Tüm alt yazı biçimlerini, tamamen özelleştirilebilir olarak destekleme
Çoklu alt yazılar ile çalışabilme
Hızlı ileri ve geri alma seçenekleri
Pencere atlayabilme
Sık Kullanılanlar desteği
DVD bölümleri desteği
Ekolayzer desteği
Çoklu dil desteği ( Türkçe de destekleniyor ve programın dahili Türkçe desteği mayonez.net editörlerinden
Temalar desteği
Özelleştirilebilir taraf oranları
WinLIRC desteği
Oldukça kolay kullanımlı ve özelleştirilebilir kısayol tuşları
Winamp DSP Eklentileri desteği
Komut satırı desteği
Tamamlanmamış AVI veya kilitli dosyaları da oynatabilme ( Hala kaydedilmesi devam eden veya yürütmede olan dosyaları da oynatabilir )
BSI ve INI dosyaları desteği
Dinamik DirectShow filtreleri desteği ile verileri direkt olarak CD veya DVD üzerine kaydedebilme

NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...
BSI ve INI dosyaları desteği
Dinamik DirectShow filtreleri desteği ile verileri direkt olarak CD veya DVD üzerine kaydedebilme


NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...

RapidShare: Easy Filehosting

-------------------------------------------------------------------

CA Antivirus Plus 2008 4.0.0.185

Boyut: 33.21 MB
Dünyanın önde gelen Yönetim Yazılımı Şirketi CA, son zamanlarda Güvenlik alanında geliştirdiği ürün ve çözümleriyle öne çıkmaya devam ediyor. CA’in istenmeyen e-posta, casus yazılımlar, olta saldırıları, virüsler ve hacker’lara karşı dünya standartlarında koruma sağlayan eTrust Internet Security Suite r2'yi piyasaya sürdü…

CA, yeni çözümü eTrust Internet Security Suite Paketi r2 ile kişisel kullanıcıları, tek bir yüklemeyle İnternet üzerinden yayılan hacker, virüs, kimlik hırsızları, casus yazılımlar ve istenmeyen postalardan kaynaklanan farklı birçok tehdide karşı güvence altına alıyor. eTrust Internet Security Suite, kullanımı kolay, endüstriyel güce sahip teknolojileri önceden yapılandırılan ayalar ve otomatik güncellemelerle birleştirerek PC güvenliği konusunda tahmini iş yapmayı da ortadan kaldırıyor.


CA’nın eTrust Internet Security Suite yeni sürümüyle, istenmeyen postalara karşı teknolojimizi geliştirdik ve sınıfının en iyisi olan ürünlerimizi entegre ederek, bilgisayarlarınızı, daha da önemlisi kişisel bilgilerinizi İnternet’te mevcut gerçek tehditlere karşı koruyan en iyi güvenlik aracını geliştirdik”.

Olta saldırıları, İnternet kullanıcılarını popüler e-ticaret, müzayede veya finansal siteler gibi görünen sahte web sitelerine yönlendirerek, kredi kartı ve banka bilgilerini çalmak üzere tasarlanmış e-posta tuzaklarıdır. AOL/National Cyber Security Alliance tarafından yapılan İnternet Güvenliği Araştırmasına göre kimlik bilgilerini çalma amaçlı olta saldırıları her ay yaklaşık dört Amerikalı’dan birini (%23) etkiliyor. Olta saldırısı amaçlı bir e-posta alan tüketicilerin üçte ikisinden fazlası (%70) bu e-postaların yasal şirketlerden geldiğini düşünüyor. Araştırma ayrıca, ev bilgisayarlarının %81'inin üç temel koruma öğesinden (güncellenmiş antivirüs programı, casus yazılımlara karşı koruma ve gerektiği gibi yapılandırılmış güvenlik duvarı) en az birini içermediğini de ortaya çıkardı.

Birleştirilmiş yeni bir kullanıcı arabirimine ek olarak, CA eTrust Internet Security Suite ayırt edici şu özellikleri içeriyor:

eTrust AntiSpam:

* Olta Saldırılarına ve Sahtekarlığa Karşı Koruma – Bir e-postanın iletide belirtilen göndericiden gelip gelmediğini belirlemek üzere kimlik doğrulama yöntemi kullanır ve şüpheli e-postalar için ekranda açıkça anlaşılan görsel bir uyarı verir.
* E-posta Arama – Outlook’ta tutulan tüm bilgiler için bir arama indeksi oluşturarak, iletilere, eklere, kişilere, randevulara, notlara hızlı ve kolay erişim sağlar. (Yalnızca İngilizce Outlook/Outlook Express için mevcuttur
* İstenmeyen Posta Puanı – Karantina klasöründeki istenmeyen postaları otomatik olarak “puanlandırır”; karantinaya alınan postaları istenmeyen posta olma ihtimaline göre sıralar.
* Otomatik Güncellemeler – Ürün güncellemeleri mevcut olduğunda güncellemeleri indirmek üzere haber verir; istenmeyen postalara karşı en yeni özellikleri indirmenizi sağlar.

eTrust PestPatrol Anti-Spywarejı

* Casus Yazılımların Tespit Edilmesi ve Silinmesi – Yıkıcı zararı olan çeşitli saldırılara karşı bilgisayarları tarar. Tarama sonuçları, daha fazla bilgi ve ayrıntılı saldırı veritabanına link içerir.
* İsteğe Bağlı Tarama – İsteğe bağlı tarama başlatır veya ihtiyaçları karşılamak üzere düzenli taramalar programlar. Özel taramalar, taranacak belirli disklerin, dosyaların ve klasörlerin seçilmesine olanak verir.
* Gerçek Zamanlı Koruma – Aktif Koruma, bellekteki aktif saldırıları tespit edip siler.

eTrust EZ Antivirus

* Gerçek Zamanlı Tarama – Dosyaları açıldığında, kapandığında veya bilgisayara kaydedildiğinde tarar.
* Otomatik e-posta Tarama – Tüm POP3 e-posta istemcileri için gelen e-postaları ve ekleri tarar.
* Kendi Kendine Öğrenen Gelişmiş Tarama – Yeni ve bilinmeyen virüsleri, imza dosyalarını tespit etmeden önce bile durdurur.

eTrust Personal Firewall

* Stealth Modu – Bilgisayarları hacker’lara karşı görünmez kılar ve portları saldırılara karşı engeller.
* Otomatik Program Yapılandırması – Hangi programların güvenli, hangilerinin tehlikeli olduğu konusunda anında öneriler verir.
* Kimlik Hırsızlığına Karşı Koruma – Bir bilgisayardan çıkıp İnternet’te dolaşacak veya e-postayla gönderilecek kişisel bilgiler için uyarılar vererek kişisel verileri korur; iletimin engellenmesine olanak verir.
* Reklamları Bloke Etme – Kendiliğinden açılan pencereleri kaldırır.

Ana Sayfa : IT Management software and solutions from CA


RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------------------------

CloneCD v5.3.1.3

Boyut: 2.4 MB
Clone CD müzik, veri, oyun, film gibi tüm CD medyalarınızı kopya korumaları olsun olmasın başka bir CD’ye ya da sabit sürücünüze kaydedebilen bir CD yazma programıdır. Clone CD diskin kopyasını oluştururken verilerle beraber; eğer varsa, kopya korumalarını da kopyalar. Böylece yaratmış olduğunuz kopyayı aynen orjinali gibi her türlü aygıtta (MP3 çalar, VCD oynatıcı, Playstation, PC vb. kullanabilirsiniz.
Yenilikler :
Windows Vista için tam destek eklendi, 64-bit versiyonlar kapsama alındı.
Tüm sürücüler imzalı hale getirildi.
Kurulum programı imzalı hale getirildi.
DVD okuma imkanı sunuldu

RapidShare: Easy Filehosting

-------------------------------------------------------

Corel DVD Copy 6.0 Build 009.105C00

Corel DVD Copy ile istediğiniz DVD veya farklı formattaki videolarınızı hemen hemen tüm medya oynatıcılarının formatlarına dönüştürebilirsiniz. Taşınabilir tüm medya oynatıcıları da dahil. 3 adımda HD kalitesinde video kopyaları yapabilirsiniz.Corel DVD Copy 6 programı ile mükemmel kalitede video kopyaları yapabilir ve bunları çok kısa bir sürede istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. İnternet, email, taşınabilir medya oynatıcıları dahil bir çok yere mükemmel DVD kalitesinde kopyalar koyabilirsiniz…

RapidShare: Easy Filehosting

-----------------------------------------------------------

Corel Painter Essentials v4.0.051

Boyut: 65.50 MB

Corel Painter Essentials 4 ev kullanıcıları için tasarlanmış kullanımı kolay bir resim stüdyo programı. Çizim, boyama gibi işlemleri sizin için kolaylaştıran bu program aynı zamanda fotoğraflarınızı tablolara çevirmeniz için gerekli tüm araçları size sunuyor. 2 yeni çalışma alanı ile çizim ve boyama işlemlerinde gereksinim duyabilceğiniz tüm araçlar parmağınızın ucunda.

İster fotoğraflarınızı boyama tablolarına dönüştürün veya çizim yada sıfırdan boş bir sayfada yeni bir resim boyama işlemine başlayın bu yazılım evinizde profesyonel çalışmalar yapabilmeniz için size tüm olanakları sağlıyor. Program dünyada en çok tercih edilen ve en güçlü resim düzenleme araçlarından biri olan Corel Painter tabanına kurulmuş resim editörü. Dijital resim dünyasına giriş yapmanız için en ideal programlardan biri.

Versiyon 4 ile birlikte Corel Painter Essentials 4 yatay düzlemde yeni özellikler içeriyor. Fotoğraf ve boyama alanları yeniden dizayn edilmiş durumda, Smart Stroke teknolojisi eklenmiş ve dosya formatlarında güncellemeler yapılmış. Fırça çizicisi, karıştırma paleti, tablet destekleri ve Magic Wand (Sihirli Değnek) aracı bu yeni sürümde karşımıza çıkan en önemli değişiklikler. Tamamen yenilenen çalışma alanı ile renk seçimide zenginleştirilmiş durumda. Farklı fırça, medya ve kağıtlar da keşfedeğiniz bu sürüm barındırdığı video anlatımları ve kullanıcı rehberi ile size çok yardımcı olacak.

Özellikler:

- Fotoğraf Boyama
Yeni! Yeniden dizayn edilen Fotoğraf Boyama alanı sizlere fotoğraflarınızı hazırlarken gereken araçlara en kolay yoldan ulaşmanız için uygun hale getirilmiş durumda.
Yeni! Smart Stroke™ Teknolojisi akıllı fırça darbeleri ve hazır boyama stilleri ile fotoğrafınızı otomatik boyarken size benzersiz sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.
Yeni! Güncellenen dosya formatları ile Corel Painter Essentials 4 kaynak resminiz ile çizimlerinizi beraber saklarken, düzenlemek için projelerinize dönüşlerinizi daha kolay hale getiriyor.

- Çizim ve Boyama
Yeni! Brush Drawer özelliği ile örnek fırça darbeleri karşınızda, uygun fırçayı seçmek daha önce hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Yeni! Karıştırma Paleti renkleri karıştırarak kendi istediğiniz özgün renklerinizi yaratmanıza ve elde etmenize yardımcı oluyor.
Yeni! Yenilenen renk paleti tek bir tıklama ile istediğiniz rengi seçmenize olanak tanıyor.
Yeni! Tablet desteği yenilenen çalışma alanı özellikleri ile birlikte daha büyük ikon, butonlar ve kaydırıcıları yönlendirmeyi kolaylaştırıyor.
Yeni! Magic Wand aracı fotoğraf ve resimler üzerindeki seçimlerinizi kolaylaştırıyor.
Yeni! Kağıt seçici sizlere kağıt örneklerine ve geçerli renklerin görünümlerine kolay ulaşım yapmanızı sağlıyor.
Yeni! 32 Undo (Geri Al) seviyesi ile çalışmalarınızın daha önceki hallerine dönme imkanınız her zaman elinizde.
Yeni! Online Yazdırma Servisi ile çalışmalarınızı Dosya Menüsünden sipariş olarak su rengi kağıtlara, veya diğer resim materyellerine bastırın.

- Daha Doğal Medya ve hazır videolar ile öğrenim kolaylığı yeni sürümde kullanıcıya yardımcı olan en önemli özelliklerden.

- Uyumluluk
Yeni! Universal binary desteği ile programın Mac OS sürümü Intel veya PowerPC işlemcilerle kullanım içinde optimize edilmiş durumda.
Yeni! Windows Vista™desteği Corel Painter Essentials 4 yazılımında Windowsların sonuncusu olan Vistada sorunsuz çalışma sağlıyor.
Wacom® ürünleri için entegre desteği bütün Wacom ürünlerinin yazılımda kullanılmasına olanak tanıyor.
Entegre dosya uyumluluğu yazılımda hazırlanan resimlerin diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarında (Adobe® Photoshop® Elements, Adobe® Photoshop®, Corel® Paint Shop Pro®, and Ulead PhotoImpact® gibi) da çalışmasına destek veriyor.

OS: Windows Vista™ or Windows XP (with latest Service Pack)

RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------------------------------

DeskShare Security Monitor Pro 2.41

Boyut: 4 MB

Deskshare Security Monitor Pro karmaşık güvenlik problemleri için mükemmel çözümler sunar. Güvenlik amaçlı olarak kullanılan birden fazla IP kamerasının görüntülerini tek bir arayüzde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca kullanılan her bir kameranın görüntülerini kaydedebilir, hareket saptama ve alarm gibi ek özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------

McAfee Total Protection 2008 OEM CD TÜRKÇE 1 YIL LİSANSLI %100 FULL

Total Protection3-User
SiteAdvisor™ Plus ile Birlikte
Aileniz ve Ev Ağınız İçin Etkin Çevrimiçi Koruma ve Bilgisayar Koruması

On İkisi Bir Arada Engellem ve Koruma

Kimliğiniz, çevrimiçi ortamda çocuklarınız, bilgisayarınız ve çevrimiçi deneyiminiz için on ikisi bir arada engelleme ve koruma sağlar.
McAfee SiteAdvisor’ın özel web sitesi güvenlik derecelendirmelerini kullanarak, güvenli olmayan web siteleri hakkında size önerilerde bulunur.
McAfee’nin Security as a Service (SaS™) teknolojisi sayesinde, en son geliştirmeler ve tehdit güncelleştirmeleriyle güvenli şekilde güncel kalır.
Evinizde birden çok bilgisayar için güvenliği kolayca ekleyin ve yönetin.
Web'de gezinmenizi, alışveriş ve banka işlemlerinizi, e-posta ve anlık ileti alışverişlerinizi güvenli bir şekilde yapabilmeniz için çevrimiçi deneyiminizi korur.
Ailenizin güvenliği için yasaklı Web sitelerini, istenmeyen etkinlikleri ve zararlı resimleri engeller.
Dosyaları Yedekler ve Geri Yükler. Fotoğraflarınızı, müziğinizi ve önemli dosyalarınızı korumak için otomatik yedekleme ve tek tıklatmayla geri yükleme.
Gelişmiş ve düzenli güvenlik, daha hızlı performans sergiler ve önceki sürümlere göre bilgisayarınızda daha az kaynak kullanır.
Ev Ağı Koruması, tüm ağınızdaki bilgisayarlarda güvenlik açıkları olup olmadığını izler, dosya ve yazıcıları kolayca paylaşmanızı sağlar.
On İkisi Bir Arada Engelleme ve Koruma

Güvenli Arama, Güvenli Gezinme. McAfee® SiteAdvisor™ çevrimiçi tehditlerden uzak durmanıza yardımcı olmak için web sitelerine derecelendirmeler ekler.
Ev Lisansı Abonelik Hizmeti. En son yazılım özelliklerini ve tehdit güncelleştirmelerini otomatik olarak aktarır ve tüm bilgisayarlarınız için güvenlik aboneliklerini kolayca yönetmenize olanak verir.
Virüsleri Durdurur. Virüsleri engeller ve kaldırır, hatta onları bilgisayarınıza girmeden durdurur.
Korsanları Durdurur. Bilgisayarınızı korsanlardan korur ve gizler.
Casus Yazılımı Engeller. Bilgisayarınıza yüklenmeden önce casus yazılımları engeller ve mevcut casus yazılımları kaldırır.
Bilgisayar Sağlığını Geliştirir. Bilgisayarınızın sağlıklı ve güvenli kalması için gereksiz şeyleri temizler.
Kimliğinizi Korur. Kimliğinizi çevrimiçi dolandırıcılıktan ve kimlik hırsızlarından korur.
Spam ve E-posta Aldatmacalarını Engeller. Sizi önemsiz e-postalardan korur.
Çevrimiçi Ortamda Çocukları Korur. Saldırgan içerikleri, resimleri ve web sitelerini filtreler.
Dosyaları Yedekler ve Geri Yükler. Fotoğraflarınızı, müziğinizi ve önemli dosyalarınızı korumak için otomatik yedekleme ve tek tıklatmayla geri yükleme.
Ev Ağı Koruması. Tüm ağınızdaki bilgisayarlarda güvenlik açıkları olup olmadığını izler, dosya ve yazıcıları kolayca paylaşmanızı sağlar.
SiteAdvisor Plus. Güvenlik derecelendirmelerini, e-posta ve anlık iletileri kapsayacak şekilde genişletir ve bilgisayarınızı tehlikeli web sitelerinden etkin şekilde korur.
TÜRKÇE CD'DEN UPLOAD EDİLMİŞ %100 TÜRKÇEDİR VE 1 YILLIK LİSANS SÜRESİ KURULUMU YAPTIĞINIZ ANDAN İTİBAREN BAŞLAR... OEM CD OLDUĞU İÇİN KEY GİRME GEREKTİRMEZ KURULUMDAN SONRA AKTİFTİR....DOSYA BOYUTU: 61 MB

NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...

RapidShare: Easy Filehosting

serial for swissql console 5., singcut 2002 free, AVENTURES OF ROBINSON CRUSOE, expression studio 3 serial, mysql php builder, template builder, content dvd bonus for pinnacle, nod 32 version 4.0.68.0, sony vegas 9.0 pro keygen, joikuspot premium 2.5 serial, Adobe Premire Pro, prevx v 3.0.1.65, Psiloc-crystal farsi Crack S, zend 7, acronis true image 2009, joikuspot premium 2.5 , stag night, sarbaca,e3, CRACK DU TOAN DELTA 6.0, Easy Etcher, nero 9 ger, BB Curve, imonitor eam standard edition , active@ boot disk creator 4.1., oald crack, adobe lighrom2, cadkon keygen, Qware Riskmanager, server 2003 r2 64, nokia 2323 unlock, ispring sdk, ispring sdk, birdysync Free, RedFaction Crack, Net Protector 2009 keygen Crac, serial number Antivicrypt rafi, give ma too, serial number Antivicrypt, Chest Full Of Asians, Weather Clock 3.1, keygen Antivicrypt, video wizard registration v2., GRAVER v1.0.1.29 SecurySoft, Realtime-Spy, Album DS for activation key, eric carter, harryr potte Halbblutprinz, Deja Vu X 7.5.313, battlefield 2142 cd key for si, GRAVER v1.0.1.29, Multiplicity 1996 DVDRip Xvid, Supereasy, sports, SmartBackup, Death-Race-2008-dvdrip, rarpasswordcrackerv4, k7computing, Mizz, Article, alida, Stacy-Adams-, James Bond Moonraker 1979, Andiemodules, The-Descent-Unrated, Yonkers, tattty, He-Who-Finds-A-Wife-2009, VCOP2, Smartteam, slither, TeachMeFisting---Mia, chess 3d, moldy, WSFTP, Anny, Ronin, neateimage, Charlie-James---Top, Allok-modules-xfsection-Allok-AVI-to, EarthDesk-Pro-v4-5-2, pregant, Mobile Golf Scorer, I-Have-A-Wife---Sara-Stone, napasterPhpLinkExchange, Disney, organization, AssassinsCreeddoceboCms, shemaletushy, suzie, No-Holes-Left-Unfilled-1, Bid4Build, Lucy-Lee-And-Vanessa-Mae-In-Ffm-Anal-Action, realguitar, Lea-Lazur---Yasmine, Beethink, full-download-warez-crack-serial-Angel-Dark-Casting-Changeling-TS-XViD-2008, Before, EmailGenerator, BrunoB-Reloaded---Vanessa-Gold, full-download-warez-crack-serial-Internal-Explosions-10-Wall-E-2008-TS-iNTERNAL-XviD, MikesApartment---Pink-deja-vu, asstraffic, Mindvision, paramore, maxPtCloud, copilotconsole, ConverterXtoDVD, willow, dremule, xxxtvplayer, STCC, nccad6-bbs-skin-ggambo7002_board, deliacd, Pissed, vudu, babe great fuking, Freedomland, pusy, fspassager, menz-bbs-skin-ggambo7002_board, croatia, The Munchables Wii, bitzipper5, Fallout-3-RELOADED, Terra, hotgenroth-modules-TotalCalendar, dvgigaavicodec, Accpac, sinanggar, staller-download, mindmanagerPro6, lill, Celine-Dion-My-Love---Ultimate-Essential-Collection, richard, alkohol120modules, Super-Mario-Bros, Arab-Street-Hookers-download-Arabika-, 1080p, Ultimate-Boy-Bands, QUAKE-4,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle