site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Apex Video To AVI Converter 4.22

Size: 7.86 MB

Apex AVI Converter, RM, RMVB, WMV, ASF MOV, MPEG görüntülerini AVI, DivXe dönüştüren profesyonel bir yazılımıdır. Yazılım, bahse konu görüntü biçimlerini AVI, DivXe dönüştürüyor gibi görünsede de, aslında görüntü biçimlerinin uzantıları bakımından hiçte sanıldığı gibi sınırlı değildir. Temel dönüştürme kaynağında bulunan biçimlere, birçok görüntü biçimi uzantısı eklenmiş ve günümüzde ihtiyaç duyulan tüm uzantıları bünyesinde toplamıştır. Önceden çok önemli anları hemen VCD ortamına çeken kullanıcılar, şimdilerde ise AVI, DivX gibi teknolojinin getirdiği diğer özelliklerden faydalanmaktadırlar.

Çoğu filmler artık ya AVI yada DivX otramında hazırlanmaktadırlar. Bilindiği gibi AVI ve DivX kalitesi diğer görüntü kalitelerinden çok daha iyidir. Görüntüler kaliteli, prüzsüz ve hiç bozulmadan yıllarca saklanabilmektedir. Günümüzün bir çok cihazı bu biçimlerde bulunan görüntüleri seyretmeye imkan vermesine rağmen, kullanıcıların yukarıda bahsedilen görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürmeye her zaman ihtiyaçları olmuştur olacaktırda. Üstelik görüntü cihazlarında çekilen bu tür görüntülerin uzantılarını da her cihaz okuyamamaktadır. O zaman görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürme kaçınılmaz olacaktır.

Çoğu zaman elimizdeki görüntüleri diğer görüntü biçimlerine çevirdiğimizde ise görüntü kalitesinden ödün verildiği için görüntü iyi olmaz. Kalite düşer ve kullanıcı aradığı veya istediği görüntü kalitesine bir türlü ulaşamaz. Yazılım, AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, MOV, ASF, QuickTime ,RM, RMVB görüntü biçimlerini AVI, DivX veya XviD görüntü biçimlerine çevirmek için tasarlanmıştır. Kullanıcı görüntülerini istediği Hz oranına [framerate] ayarlayabilmektedir. Aynı zamanda dışarıya çıktı sağlanan görüntü biçim büyüklüklerini de istediği gibi değiştirebilmektedir. Bunun yanı sıra yazılım, ses ve görüntü çözücülerine de büyük destek sağlamaktadır. Kullanıcı görüntü başlangıcını ayarlayabilmekte, görüntünün arzu edilen bir parçasını kesebilmektedir. Dönüştürme yaptıktan sonra kaydetmeden dönüştürdüğü görüntüleri kullanıcıya izlettirebilmektedir. Yazılım, son derece kolay, hoş ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Görüntülerin dönüştürülmesinden sonra kalite ve görüntü kaybı yaşanmamaktadır.

RapidShare: Easy Filehosting

------------------------------------------------------------

Ashampoo Magical Security 2 v2.00

Size: 5.21 MB

Yazılımın adından da anlaşılacağı gibi veri, dosya, klasör, yazılım depoları (HDD), CD, DVD, CD yazıcı, DVD yazıcı ve bilgisayarın tüm bileşenlerini şifrelemeye yarayan bir yazılımdır.

“Bunca şifreleme yazılımları varken neden bu yazılım?” diyorsanız gelin yazılımı beraber tanıyalım ve kararı sizlere bırakalım…

Ashampoo Magical Security, adına yakışır bir şifreleme tekniği ile ve kendine yakışır bir farklılıkla tüm veri ve dokümanları şifrelemektedir. Yazılım bilgisayara kurulduğunda çok hoş bir arayüzle karşımıza gelmektedir. En güzel yönlerinden bir tanesi de Türkçe dil desteği olması ve kurulum sonrası hiç bir ayara gerek kalmamasıdır.

RapidShare: Easy Filehosting

--------------------------------------------------------------

Axialis IconWorkshop 6.10 Corporate Edition

Axialis IconWorkshop programi ile Windows içerisine gizlenmiş olan ikonları bulabilir, bu ikonlar üzerinde değişiklik yapabilir ve yeni halini eskisi ile değiştirebilirsiniz. Axialis IconWorkshop, piyasadaki en iyi Ikon Yapma programlarından biri konumundadır. Ister ikon yaratma sihirbazı ile yeni ve tasarımı kendinize ait ikonlar yapabilirsiniz, isterseniz bilgisayarınız içerisinde bulunan resimleri ikon formatına dönüştürebilirsiniz.

RapidShare: Easy Filehosting

--------------------------------------------

Ashampoo PowerUp 3.20

Boyut: 4.36 MB

Ashampoo PowerUp , sistem ve bilgisayarı optimize ederek daha dayanıklı, süratli ve sağlam bir yapıya kavuşturan, aynı zamanda çok çeşitli yazılımları bünyesinde toplamış profesyonel bir programdır. Windows optimizasyon ve ayarlamaları, sabit disk ve diğer disk sürücüleri ayarları, önyükleme (boot) ayarları ve yapılandırılması, gizlilik, ağ ve internet ayarlamaları, optimizasyonları ve yapılandırılması, masaüstü simge ayarlamaları ve uygulama (applications) ayar ve yapılandırılması ile yazılım kullanıcılara çok çeşitlilik sunmaktadır. Kullanıcıya yazılımın kontrolünü tam olarak vererek tek bir fare tıklaması ile ne yaptığını ayrıntılı olarak anlatmaktadır.

RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------------------------------

Aurora Media Workshop 3.4.7.3

Size: 13 MB

Aurora Media Workshop üstün özelliklere sahip bir video ve ses düzenleme yazılımıdır. Yazılımla en çok kullanılan video biçimleri arasında dönüştürme işlemi yapabilir, küçük video dosyalarını birleştirebilir, büyük boyutluları parçalara ayırabilirsiniz. Videolarınızın içindeki sesleri ve resimleri çıkarabilir ve ayrı biçimde kaydedebilirsiniz. Beğendiğiniz fotoğraflar veya resimlerinizden oluşan video gösterimleri hazırlayabilir, üstelik çok ilginç geçiş efektleri ve arka plan müzikleri ile hazırlamış olduğunuz videoları zenginleştirebilirsiniz.

Ses dosyaları arasında da dönüştürme işlemi yapabilen yazılım, bilgisayarınıza bağlı bir mikrofon ile ses kayıt yapabilme imkanı da sunmaktadır. Ayrıca Audio CD’lerinizdeki parçaları bilgisayarınıza popüler ses dosyası biçimleriyle kaydetme olanağınız da bulunmaktadır. Sahip olduğunuz ses ve video dosyaları ile diğer veri dosyalarınızı başka bir yazılıma gereksinim duymadan CD/DVD’ler üzerine yazdırabilmeniz de yazılımın en göze batan işlevlerinden birisidir. Sunduğu özellikler ve üstün performansı ile kendi alanındaki en iyi yazılımlardan birisi olduğu söylenebilir.

Yazılımın Temel Özellikleri
# Video Dönüştürücü, Birleştirici, Parçalayıcı. AVI, MPEG1, MPEG2, ASF, WMV, VOB, DAT , DiVX, XViD biçimli video dosyaları arasında dönüştürme, birleştirme ve parçalama yapabilme.
# MP3, WMA, WAV biçimli ses dosyaları arasında dönüştürme yapabilme, Audio biçimli CD’leri bu ses dosyalarının biçimiyle bilgisayara kaydedebilme ve ses kayıt yapabilme.
# Desteklenen tüm video biçimlerinden MP3, WMA, WAV, OGG ses biçimlerine çıkartma yapabilme, yani video dosyalarında bulunan ses parçalarını bu biçimlerde kaydedebilme.
# CD/DVD yazdırma. Video, Ses ve Veri CD/DVD’leri oluşturabilme.
# Dönüştürme ve birleştirme işlemleri için başlangıç ve bitiş noktaları belirtebilme.
# Çok ilginç geçiş efektleri ve zarif arka plan müzikleri ile herhangi bir favori resim veye fotoğrafınızı da kullanarak video filmler yapabilme.
# Toplu dosya işleme.
# Dosyalar üzerinde dönüştürme ve eklem noktaları belirleyebilme.
# Desteklenen tüm video biçimlerinden resimleri çıkarabilme, yani video dosyalarındaki resimleri kaydedebilme.
# Desteklenen tüm video biçimlerinden VOB biçiminde yedek DVD Disk oluşturabilme.
# MP3, WAV, WMA biçimlerinden VOB biçiminde yedek müzik DVD Diski oluşturabilme.
# Desteklenen tüm video biçimlerinden DAT biçiminde yedek DVD Disk oluşturabilme.
# MP3, WAV, WMA biçimlerinden DAT biçiminde yedek müzik DVD Diski oluşturabilme.

RapidShare: Easy Filehosting

--------------------------------------------------

Adobe Director 11.0.0.426 + Keygen FULL

Kapsamlı bir multimedya geliştirme platformu olan Adobe Director 11 ile oyunlar, animasyonlar, simulasyonlar vs. yaratıp internet, masaüstü ya da CD/DVD üzerinde yayınlayabiliyorsunuz. Director 11, Adobe Flash CS3 ve Unicode desteğiyle geliyor. Geliştirilmiş metin işleme motoru, yenilenmiş arabirim, Lingo ve JavaScript desteği, oyun geliştirmeye yönelik gerçek 2D/3D işleme ve fiziksel modelleme için PhysX desteği, belli başlı yeniliklerden bazıları. Keygen mevcuttur.

Birkaç yeni özellik:
* 40 tan fazla ses video ve imaj kullanabilme.
* DirectX 9 içsel desteği.
* AGEIA PhysX motoru.
* Flash CS3 ve flv yi full tanıma durumu.
* Unicode desteği.
* Tırtıksız yazı desteği (Enhanced antialias for text).
* Geliştirilmiş arayüz.
* Full Javascript desteği (help dosyası ve kod örnekleri).
* Bitmap filtreleri.
* Ekstralar.

Boyut: 62,4 MB

RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting

-----------------------------------------------------------------
Auslogics Emergency Recovery 2.1.14.170 / FULL

Yanlışlıkla silmiş oldugunuz yada virüs yada sistem çökmesi nedeniyle silinen dosyalarınızı bulmanızı ve geri kurtarmanızı sağlar

RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------------------

AutoRun Design Specialty 5.0.8.9 FULL

AutoRun Design Specialty; adından da anlaşılacağı üzere CD ve DVD’leriniz için otomatik çalıştırma dosyaları (autorun) hazırlama programıdır. Program sayesinde CD ve DVD’lerinize oldukça kullanışlı, basit arayüze sahip, arka planlı, isteğe bağlı renkli vb. dosyalar hazırlayabileceksiniz. Üstelik profesyonel bir kullanıcı olmanıza gerek yok. Serial mevcuttur.


RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------------------------------

Acdsee Photo Editor 2008 5.0.264 + Serial FULL

En popüler resim gösterici olan ACDSee programının en son sürümü. Program; hızlı ve 50'den fazla multimedya, ses, arşiv ve video biçimini (JPG, GIF, MP3, ZIP, MPEG gibi) destekleyen gelişmiş bir resim göstericisidir. Bu program ile resimlerinize kırmızı göz düzeltmesi, imaj keskinlendirmesi, parlaklık, doygunluk, renklilik, karşıtlık, tebeşir etkisi, ve çevirme gibi efektler ve düzenlemeler yapmanıza da imkan verir. Eğer elinizde bol bol resim varsa ACDSee programını bilgisayarınızda mutlaka bulundurmalısınız. Bu mükemmel grafik aracı, resim görüntülemede ve birden fazla resme göz atmada hızlı, etkili ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Görüntü gözatıcısı, grafiklerinizi kolayca yerleştirip düzenlemenizi sağlarken tam işlevli resim görüntüleyici hızlı bir şekilde resimleri gösteriyor.

ACDSee, kullanıcıya Photo Enhancer (fotoğraf düzeltici) dahil olmak üzere birçok görüntü işleme aracı sunuyor. Program, birçok medya dosyasının yanısıra en popüler görüntü biçimlerini de destekliyor. Üstelik toplu dosya dönüştürme özelliği de var. Serial mevcuttur.

Boyut: 72,6 MB


RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------------

Advanced Registry Optimizer v5.2 (Retail) FULL

Advanced Registry Optimizer v5.2 (Retail)
Size: 2.518 MB

Windows kayıt defteri (registry), Windows’un can damarı. Bütün programların muhtaç olduğu bir birim. Bildiğiniz üzere bütün programlar kayıt defteri (registry) altında anahtarlar oluşturur ve o anahtarlara bilgi yazarlar. Programlar kaldırıldıktan sonra genellikle bu anahtarların çoğu bilgisayarınızda yer işgal eder. Daha sonra bazı trojan, virüs, yanlış çalışan programlar vs. bu anahtarlardan birkaçını yanlış konumlandırabilir veya Windows’unuzun tutarsız çalışmasına neden olabilir. İşte bu program sayesinde artık bu tür sonrunlarınız ortadan kalkıyor. Advanced Registry Optimizer kayıt defterinizi bir güzel tarar ve bulduğu tutarsızlıkrarı düzeltir.


RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------
---------------------------------------------------------

WinWatermark 2.6

WinWatermark 2.6
Size: 4.40 MB

Dijital fotoğraflarla veya resimlerinize oynamayı seven biriyseniz, bu işi profesyonel ama hızlı bir şekilde yapan bir program arıyorsanız, aradığınız programı buldunuz demektir.

WinWatermark;
# Filigran ve Efekt Oluşturucu,
# Resim Dönüştürücü,
# Resim Boyutlandırıcı,
# Resim Düzenleyici ve Çerçeve Ekleyici
Ana özelliklerden oluşan tam kapasiteli bir resim aracıdır.

# Resimlerinize veya fotoğraflarınıza efektli yazılar ekleyebilirsiniz.
# JPEG, BMP, PNG, GIF ve TGA resim türleri arasında değişim (convert) işlemi yapabilirsiniz.
# Resimlerinize değişik özelliklerde çerçeveler yapabilirsiniz.
# Watermark projelerinizi program ile açıp düzenleyebilirsiniz.
# Resimlerinize veya fotoğraflarınızı döndürebilir, kırpabilir veya yeniden boyutlandırabilirsiniz.
# Toplu resim düzenleme işlemlerinizi yapabilirsiniz.
# Resimlerinizi kopyalamaya karşı koruyabilirsiniz.
# Sadece filigran veya efekt vermek için değil, ufak tefek rutuşlamalar da yapabilirsiniz.
# MMX- SSE ve 3DNow! Teknolojisini destekler, yüksek hız ve kalitede resim düzenler.

RapidShare: Easy Filehosting


----------------------------------------------------------

Stardock ObjectBar 2.1

Yenilenmiş sürümüyle Objectbar görev çubuğunu ve başlat menüsünü Vista görünümüne kavuşturuyor.Atadığınız kısayollar ile sık kullandığınız programlara daha hızlı ulaşım sağlar. Kullanımı çok kolay olan bu programla isterseniz masaüstünüzü MAC tarzı da kullanabilirsiniz veya kendi theme'lerinizi yaratabilirsizniz. Ayrıca Net üzerinde bir sürü hazır değişik temalar bulunmaktadır.

RapidShare: Easy Filehosting

-------------------------------------------------------
High Logic FontCreator 5.6 Professional

Dizayn uygulamalarınızda kullanabileceğiniz size özel Fontlar ve karakter setleri oluşturabileceğiniz yazılım, OpenType formatını desteklemektedir. Ayrıca tüm TrueType tipindeki fontların değiştirilmesine ve özelleştirilmesine izin vermektedir. Ayrıca taranmış imajları da font haline dönüştürebilecek sisteme sahip olup basit arayüzüyle başlangıç seviyesindeki kullanıcılara da hitap etmektedir.

RapidShare: Easy Filehosting


The-Zutons---You-Can-Do-Anything, NewbieBlack---Vanessas-Sexy-Moves, premium, Veronika-Simon, araxis, PopChar, codi, amator, Rapidshare-Direct-Download-4-0-Beta, USDownloade, Irakere, full-download-warez-crack-serial-Dream-Chronicles-2-Tory-Lane---American-Daydreams-Sex, sexandsumission, hush, Just18, Meine, full-download-warez-crack-serial-Cate-West-Crack-ATB---Dedicated, Shauna, bandwitdh, Kayla-Synz---Dirty-Rotten-Mother-Fuckers, Dekker-the-Trucker-2008, sexinschool, mobichat, philippe, *-kmz, Tory-Lane---Forgetting-The-Girl, Exciting-Massage-For-Young-Red-Vanessa, mime, Vistanita-Twin2Die-2-1, Brunette, ultra, networkmagik, hypershot, mail, mysteryvill2, Ultimate, Formula 1 Grand Prix 4 2009, ASAP, gymballincludes, Olivia, ocen13, Monella-20-years--, EPIM, Oxford, true-download-Acronis-True, The-Mistress-Of-Spices-2005-DVDRip, Marc-Dorcel-Pornochic-16, joselito, loadsim, NeoBall, Suck, denise, ParaWorld, Enigmatic, Number-One-Pop-Volume-3-2008, jivx, STUNT, sekova, COMPUHOST, affatanzxoopsgallery, ream, Vicky-Vette-Collection---Big-Gorgeous-Breasts, Imgae, Naughty-Office, 3-Awsome-Milfs-Fucked-With-a-Strangers, wildthing, Automatons, Finger-Licking--Good6, Deamon, infected, mycomputer, Lingeries, 1st-Email, debbie, Combat-Flight-Simulator, phpvideosearch, sendmail, phphostbotpostscript, Juiced2_HIN, Tascam, elgrecoincludes, Ashampoo, Rickie-Lee-Jones---Duchess-of-Coolsville, www-, samrtmovie3, riya, symfonia, Laura, Cardrecovery, Mechanist2, creat, Madonna---Full-Discography-download-Madonna-, Kingdia, Sleepcreep-com---Stephanie-Sage, Expose, installable2docprotemplates, megy, iaudio, Trijntje, DateBook, Minka---Tit-Attack-Score, Greece, Fair, high, Audrey-Bitoni--, ExpressMirror, telepopmusik, Eiram, Nancy-Drew-Treasure-in, bluesoleit, decalog, geme, COMPUHOST, full-download-warez-crack-serial-eread-OfficeReady-Professional-v3-0-099, mindmapper, vjamm3, goombay, optimaza, Hikaru, sbsmigration, etap 6, PhotoFiltre, Road, FJ-Monyka---One-Evening, jukenew, wwav, wivavi, BIRDEFENDER, Heavily, GBTimelapse, Dumb, FairUseWMVmodules, FTBVX3-http, lisbeanincludes, Best, wmvtoavi, Medusa, AllWebMenus, Kristanix-File-Renamer-Deluxe-2-49, Buttmans, Sweeney-Todd-The, photomechanic, Cannibal, Lilli, ashlin, Mandigo, Hellboy, DeskSpacefaqsupport, NetSarang-Xmanager-Enterprise-v3-0-0181, roadplan, kaleida, DesignCheck, hush, Volkswagen-Gti-Racing-RIP, Magical-jelly, hential, Porche-Condominiali-2008, Skribbel, pmaSoft, fullfileaccess, MEMORYUP, MIHD, Alien-shooter-vengeance, Freerapid, AutoDsys, Natural-World-Wallpaper-download-Big-Naturals, NCIS, OyeLoca-com---Lorena-Sanchez, muslims, monn, Unforgettable, reluxcad, NFS7, imtoo iphone transfer, Blonde-Sucker, Filmini, Antique Shop , fuck-me-download-Fuck, mysterycasefilexoopsgallery, Hearts-of-War-2009-DVDSCR, XEQUTE-Powerprint-3-22-1, enalarmppc, PhotoInstrument-2-4-215, Kendra-Jade---The-Strap-on-Queen-Fucked-Very-Hardly, Mr---Mrs--Smith-2005-DVDRip, Saftige, zeba, My-Sisters-Hot-Friend, Shanes, HDPsyChart-bbs-skin-ggambo7002_board, conan, Amifchat, Rising, The-Simpsons, SMARTPLANT, tend, full-download-warez-crack-serial-litte-Absolute-Video-Splitter-Joiner-1-9-15, cmr5-modules-TotalCalendar, Bid4Build, The-Mystery-Of-The, Chinese-Mythology, Daphne-Rosen, warkroft, dreamboat, Abexo-bbs, chyannamodules, iguidance, Toontrack, EASEUS, ozum, Yukari-Sanada, PhotoLine32, city, Clubbersincludes, tex2word, Colors, Barracuda, ghettoblaster, dialer, handjobs1, gopal4, herfirstcreampie, Amy-Reid, modules-My_eGallery, Sega-Rally-Championship, speedtreert, buzan, fireplotter, pdanet android, thunderstone, National-Treasure---Book, MedianSoft, JizzBomb, residence, PIMphony, phir, SmartVector, full-download-warez-crack-serial-Curious-Curious-George, Marcos-Dirty-Dreams-2, total, ROSSA, VisualPulse, dfsfs, miti, And-Now-For-Something-Completely, quality, refx, Squirt-download-Can-A-Brotha-Get-A, abctext, Gojira, DownloadvietkeysamPHPweb, prolabse, bibble, CATIA, nasty, Subtitleskin, XLminermodules, lisbeanincludes, Loizos, VIPCREW-COM, WindowBlinds, MOTU, Soilwork-Natural-Born-Chaos, modules-xfsection, reesident, HIM-, moby, panavue, New-In-Town-2009-DVDRiP, Something-Special-v1-0-1, disclabel, bintorrentincludes, 3dscreen, Simucadmodulesmodules, Reika JAV Uncensored, maxpacks,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle