site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Tunebite-Platinum-5.1.169.69

Çalan müziği tamamen arkada çalışıp kaydetme mantığı üzerine kurulu bir program bu. Kayıtları .ogg formatında yapıyor. Üreticinin söylediğine göre bu tamamen yasal. Yani arkada çalışıp çalan müziği kaydediyor ve yasal bi sorun ortaya çıkmıyor. Ama yine de "tüm sorumluluk kullanıcıda" yazmayı da unutmamışlar.

Şunu da hatırlatmak gerek, bu programı kullanarak yapacağınız yasal kopyaları 3. kişilerle paylaşmanız, değişmeniz ya da ticari takdiminde bulunmanız çok ciddi bir suç teşkil ediyor. Ülkemiz bu konuda yeni yeni yapılanmaya başlasa da dünyada uzun zamandır tartışılan bir konu. Konuyu çok dağıtmadan toparlamak gerekirse, Tunebite lisanslı ürünlerin lisans haklarına zarar vermeden kayıt yapıyor ve bunun yasal olduğunu öne sürüyor.

RapidShare: Easy Filehosting

------------------------------------------------------------

Visual Basic 2008 - Neue Technologien

Ihr Schnelleinstieg in neue Technologien und Tools
Microsoft-Press | 03/2008 | Deutsch | ISBN: 3866455186 | PDF | 4 MB

Visual Basic 2008 bietet gegenüber anderen Sprachen des .NET-Frameworks einige Vorteile - die leichter durchschaubare Syntax und die riesige Bibliothek leicht verwendbarer Code-Snippets für immer wiederkehrende Aufgaben sind nur zwei Beispiele. Außerdem zeichnet sich Visual Basic seit jeher durch die schnelle Umsetzung von Ideen in Anwendungen aus.

Was es sonst neues gibt in Visual Basic 2008 und dem .NET Framework 3.0/3.5 zeigt Ihnen dieses Buch. Auch LINQ, WPF und die Neuerungen in der IDE von Visual Studio 2008 und dem Compiler von Visual Basic 2008 kommen in “Visual Basic 2008 - Neue Technologien - Crashkurs” nicht zu kurz.

Das alles erhalten Sie sozusagen auf dem “Silbertablett” präsentiert, Wissen gut gepackt und in persönlichem Stil geschrieben - ein Crashkurs eben.

So erfahren Sie schnell, welche neuen Features Visual Basic 2008 zur Verfügung stellt und wie Sie sich der wichtigsten neuen APIs bedienen.

Programmieren Sie dank neuer Sprachelemente - wie der anonymen Klassen - einfach effizienter. Fragen Sie mit LINQ Datenquellen einfacher ab. Entwickeln Sie Anwendungen mit der Windows Presentation Foundation (WPF).

Aus dem Inhalt von “Visual Basic 2008 - Neue Technologien - Crashkurs”:

* Spracherweiterungen wie:
o Typinferenzen
o Objektinitialisierer
o Anonyme Typen
o Erweiterungsmethoden
o Lambda-Ausdrücke
* Grundlagen zur Abfragesprache LINQ
* LINQ to Objects
* LINQ to SQL
* LINQ to XML
* XML-Codeliterale
* Windows Presentation Foundation:
o Trennung von Design und Programmlogik
o Einführung in Extensible Application Markup Language (XAML)
o Genereller Aufbau von WPF-Anwendungen

RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------------------------------

VSO Image Resizer 2.0.1.5
Boyut: 4.7 MB

VSO Image Resizer, bir resim düzenleme aracıdır. Program sayesinde resimleri düzenleyebilir, sıkıştırabilir, birbirine dönüştürebilir, kopyalarını oluşturabilir, çıkarabilir ve organize edebilirsiniz.

Programla ayrıca e-posta dostu, yani e-posta ile gönderilmede sorun çıkarmayacak boyuta indirgenmiş resimler oluşturabilirsiniz. VSO Image Resizer, Windows explorer uygulamasına entegre olur, böylece resimlerinize sağ tıklayarak hızlı bir şekilde çalışmaya başlayabilirsiniz.

RapidShare: Easy Filehosting

------------------------------------------------------------------------

WaveMax Sound Editor 3.9.8 | 8,40 MB

WaveMax Sound Editor; en ideal ses düzenleme ve yönetme yazılımlarından biridir. Güzel müzikler yaratabilmeniz için birçok aracı içinde barındırır. Profesyonel anlamda kullanılabilecek bir program.

RapidShare: Easy Filehosting

--------------------------------------------------------------------------

Wondershare DVD Slideshow Builder 4.3.0

Size: 19.4 MB

Dijital resimlerinize özel efektler ekleyerek çeşitli fotoğraf albümleri oluşturmanızı sağlıyor.Wondershare DVD Slideshow Builder fotoğraflarınızfan DVD, VCD,SVCD, AVI, MPEG, MPEG4, WMV video dosyasları oluşturabilir ve TV, bilgisayar, iPod, Zune, 3GP gibi alanlarda izlyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken resimlerinizi programa eklemek ve istediğiniz yazı veya ses efektini girmek.

RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------------------------------------

Xilisoft Audio Converter 2.1.69.0627 + Türkce Yama | 3 MB

Xilisoft Audio Converter, popüler ses dosyası formatları arasında çevrim yapmak için tasarlanmıştır. Program ses dosyası olarak MP3, WAV, WMA, MP4, M4A, MP2, VQF, APE, OGG, AAC ve FLAC formatlarını tanımaktadır. Bir diğer özelliği ise m4a ve mp4 formlarından mp3'e geçiş yapabilmesidir. ID3 tag dediğimiz parça bilgilerini desteklemektedir. Çevrim yaptığınızda orjinal dosyanın bilgileri aynen korunur. Ayrıca programla video dosyalarını ses dosyalarına çevirebilirsiniz. Program AVI, MPEG, WMV, ASF gibi popüler video dosyalarını desteklemektedir.

RapidShare: Easy Filehosting

-----------------------------------------------------------

VistaMizer


Çoğu kez, Windows XP ile gelen sıkıcı masaüstümüzden kurtulup daha değişik bir temaya sahip olmak isteriz. Ancak bunu ne yazık ki 3. parti yazılımlar ya da sistemimizi oldukça yavaşlatan harici tema eklentileri olmadan yapamıyoruz. Halihazırda Windows görünümünü yeni işletim sistemi Vista tarzında düzenleyen yazılım paketleri olsa da, çoğumuz bu yazılımlardan istediğimiz verimi almakta zorluk çekiyoruz.

İşte VistaMizer, tam da bu durumda imdadımıza yetişiyor. Tema tarzında değil, orjinal dosyaları yedeklemek ve yerlerine XP uyumlu Vista görünümü dosyaları kopyalamak mantığıyla çalışan yazılım, gelişmiş çoklu dil desteği ve istenildiğinde hiçbir hata olmadan sistemden kaldırılabilmesi özelliği ile, Windows Vista'ya geçmeden önce yeni görünüm özelliklerini denemek isteyen kullanıcılar için adeta bir kurtarıcı rolünü, üstelik bu rolün gerçekten de hakkını vererek üstleniyor.

RapidShare: Easy Filehosting

------------------------------------------------------

Apple QuickTime Pro 7.4.5 + Keygen FULL

QuickTime; çeşitli biçimlerdeki sayısal görüntü, ses, yazı, animasyon, müzik, resim dosyalarını işleyen, Apple Computer tarafından geliştirilen bir çoklu ortam teknolojisidir. Keygen mevcuttur.

Boyut: 22,7 MB

RapidShare: Easy Filehosting

--------------------------------------------------

Acronis True Image 8 + Serial FULL


Acronis True Image Personal Edition 8.0.0.896 | 20 MB

Acronis True Image 8 piyasadaki en iyi sistem yedekleme ve geri döndürme programlarından biri. Windowsu kurmak yarım saatlik bir iş ama sonrasındaki sürücü kurulumları, updateler, bitmeyen program kurulumları ve sisteminize çektiginiz ince ayarlar saatlerinizi alıyor, ve sonrasında sisteminizde oluşan hatalar veya virüs bulaşmalarında yeniden Windows kurmak sizin için eziyet oluyor, ama artık bu eziyete son verebilirsiniz, program, saatler süren ugraşlar sonunda hazırladıgınız sistemi 8-10 dakikada % 60-70 sıkıştırma oranıyla yedekliyebiliyor, sonrasında almış oldugunuz yedeği gene 8-10 dakika içerisinde geri yükleyebiliyor, yani yaklaşık 2 saate yakın ugraşıp hazırladıgınız sisteminize kavuşmak için sadece 8-10 dakika beklemeniz yeterli.

RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------

AV WebCam Morpher 2.0.13 + Crack FULL

Sahte yüz (nickface) ile görüntülü sohbet yapmayı sağlar. Gerçek zamanlı video efektleri içerir. Webcam gerektirmez ancak bir webcam sahibiyseniz kayıt yapabilirsiniz. Çok sayıda farklı nickface seçeneği bulunmaktadır. MSN Messenger, Messenger, AOL Instant Messenger ve Skype ile uyumludur. Crack mevcuttur.

Boyut: 16,1 MB


RapidShare: Easy Filehosting

Needy, Pathloss4-0, Cronos, muvies-modules-My_eGallery, TimeShift, zebra designer pro, Teckademics, NTSC, photophilter, NOW-The, Eee901, himainc, TeenSex, Mimi, SurfStatsmodules, midnight, riox, StyleXP, flvconvert, epimpro, IPB-Skins, cutemate, creep, dics32, Durchgefickt, difloration, Rapidsphare, MOBYEXPLORER, Sondra, Kaspersky-Solution---Black-List-to-White-list, secirity, Letudiante, NaughtyAmerica---I-Have-a-Wife---Nikki-Benz, Evergrey, Analizator, Fengshui, BigTitsBoss---Carmella, Gestrandet, ktnavigator, BudhaBar, incredit, Disney, twonkymedia, Chemical, enalarmppc, MySecretFolderXP, samurai champloo, topcal, freez3gpconverter, atrise-download, bestoffreality, Elite, Dangerous, The-Simpsons, Teenstravaganza, Hardcore, คลิปโป้ญี่ปุ่นเย็ดกัน, VA---Platinum-Latinos, Punjabi, AV-Video, 90-Pound-Ethnic-Teen-Girl-Takes-White-Monstercock, Katira, sexvedio, CodeV, Goldwave-5-2, Confes, RealVNC-v4-4-2, bheja, envox, esti, Nastassja, Gardening-Basics-for-Dummies, MilfHunter, Hot-Clips-From-, Amateur-Porn-Star-Killer-3-2009-DVDRip-XviD-FiCO, Egyptian, Liliane-Tiger-, roxanna, La-fattoria-delle-vecchie-Porche-in-Calore, puma, Protected, ErrorKiller, Kayla-Synz---Dirty-Rotten-Mother-Fuckers, orgicalendar, hyperterm, video2smv, Gatecrasher--, Yelda, jaegarn, blaksonblondes, Kandee, ranbo4, Halt, cravingcarmen, uranium, xplorer, quality, AnyDVD6315, ezsoftmagic, catalogues, Kaori, Darran Rees, ntop, samrtmovie3, SpinRite, Julio, Squirt-Gangbang-2, Velvet Rose, fireplotter, ozawa, real-draw-download-Real-Spy, k750i, Test-Drive, girls, bubblet, Codejock, Hustler-This-Aint-The-Munsters, mobyluck, moylea, tunesleeve-com, bandwidthcontrollerenterprisesetup, Adode-CS4-Master, VisualCron, loadjunkies, Iron-Maiden-, MechWarrior 4 Mercenaries iSO, Three-Times-A-Lady---The-Lionel-Richie-Story, Hust30, bookmar, AVG-Anti-Virus-8-5-322, htlm, fischgames, AllInternal--, freacksofcocks, Passtracker, Casino, SpeedConnect, Systweak-AntiSpyware-2008, harun, SyncBackSE, Rocco-Puppet-Master--4, MikeInBrazil---Green-Eyes-Honey, twister, Wopti, scorpians, antivirous, EvilEyesFirmwareManagercitywriter, vjamm3, Fuckalot, Tiffany-Rayne--, ester, Need-For-Speed, scheduler, nCastFusion, Street-Trash-UncutDVDRip, nymphet, kurt, silkpix, ChickenInvader-modules-xoopsgallery, Arabswell-Electrical, TimezAttack, Birdiesincludes, Mentor, zonealarm, GENA, repdoc, Priva-and-Jade-Sin---Private-Sports-Instructor, bazzares-bbs-skin-ggambo7002_board, DSFDF, 15on1, Nebenan, leaadtools, abyy, The-Simpsons, QUOTECENTERphpSecurePages, been, Secret, cabrel, Arias, Shameless-Amateurs, logten, hause, Squirt-download-Can-A-Brotha-Get-A, Niuniu, blow, Keyboard-Sounder-1-7-06, VA---The-Braun-MTV, grizouin, Windows-XP-Professional-SP3-Corporate-May-2009-Edition, sarina, telepopmusik, Karen-Loves-Kate-, netgear, beastitiality, Chuck S02E12, The-Mummy--PC, Antispy, Als-Scan---Young-Girls, Back, Pakistani, super, devilived-com, books, libronix, THUNDERCATS, lottoexcel, Rapidshare, joyringtoneconverter, asdfgh, voxatc, VisualCron, vjamm3, xosftspy, alisha, FabPlatinum, Halla, CumFiesta, NetworkMagic, dbacentral, tenkici, detail, NecroVisioN 2009, dfbritney, DodgeBall, Hercules, pixi, mesengerlog, naivete, Nazia, Inflagant, Anny, AssHoleFever---Anya-download-AssHoleFever-, woodexpressincludes, Sage-ACT-2008---v-10-0, dapnhe, avi2flash, Music-Worlds-By-DS-DJ, jmoss, EditLab, imam, simpleviewer, disclabel, weak, cFosSpeed, Shutterstock-Vector-Mix, ettt37-ocx, heroes, nitropc2008, yporn, jyotika, mircstat, avast pro, Soulja-Boy-Ft-Lil-Wayne--Turn-My-Swag-on-Remix----2oO9, Bejeweled-Twist-1-0, horsesex, C-O-Heroes-Tales-Of-Valor-RELOADED, girly, Simucadmodulesmodules, Spicy Latin Slits, SharperBrain, pinnacle, Persia, Terra, Pirate-Fetish-Machine--1-Colettes-Kinky-Desires, dics32, AutoDrmCancel, direcory, eknjiga, edgecam, Dime, Fuck-With-Girl-in-Office, keypersky, Stomp, bigwing, Hidden-Object-Game, Tumblebugs2, TextPad, MikesApartment Footsie fun, linklok,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle