site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
3GP Player

Cep telefonu ile çektiğiniz videoları bilgisayarda görüntülemek için bazı programlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Örneğin, "Nokia PC Suite" yaptığı birçok işin yanında görüntüleme de yapabiliyor. Ama size küçük boyutlu bir program lazımsa 3GP Player tam bu işe göre. Bu program sayesine cep telefonu ile çektiğiniz *.3gp formatındaki videoları oynatabilirsiniz. Program tüm cep telefonu markalarının çektiği videoları oynatabiliyor. Ayrıca *.3gp formatının yanında *.3g2 (3GPP2), MPEG–4 formatlarını da oynatabiliyor.

İNDİR: RapidShare: Easy Filehosting

Synchredible 2.1.1.4 + Patch

Synchredible, kişisel bilgilerinizi ve dosyalarınızı senkronize olarak yedeklemeye yarayan kullanılışlı bir programdır. Sizin tanımladığınız klasör ve dosyaları belirlediğiniz süreyle senkronize olarak yedekler. Ayrıca network desteği sayesinde ağ üzerindeki başka bir makineye de yedekleyebilirsiniz. USB disk taşıyanlar ve yedeklemeye ihtiyaç duyanlar için çok güzel bir program. Patch mevcuttur.

Boyut: 3,46 MB

RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------------------

System Mechanic 8.0.0.17

Size: 18.8 MB

System Mechanic, sisteminizdeki bazı problemleri tespit edip çözebilmenizi sağlayan bir programdır. İçerisindeki araçları çalıştırdıktan sonra sisteminizdeki iyi değişiklikleri fark edeceksiniz.

30 adet araç içeriyor. Bunlar; sistem kayıt defteri temizleyicisi, internet bağlantı düzenleyicisi, gereksiz, fazla ve ilişiksiz dosya ayıklayıcı, Pop-up temizliği, hızlı disk birleştirme özelliği, internet hızını arttırma, hafızayı boşaltma, çift dosyaları bulma, Windows ayarlarını değiştirebilme gibi araçlardır.

RapidShare: Easy Filehosting

-------------------------------------------------------------

System Mechanic Pro 7.5.11

Boyut: 42.11 MB
System Mechanic, PC’nizi formda tutmak için kullanabileceğiniz genel amaçlı bir program. Bu sağlam pakedin kullanımı çocuk işi, üstelik içinde yığınla değerli araç bulunuyor. program birbirinin aynı olup boşu boşuna yer kaplayan dosyaları ve çeşit çeşit çöp dosyasını bulup kaldırabiliyor. Hangi sürücüleri ve/veya klasörleri tarayacağını seçebiliyor, programın içindeki “çöp dosyası” (waste file) listesine istediğiniz gibi müdahale edebiliyorsunuz.

Taramalar bittiğinde, System Mechanic belirlenen kriterlere uyan dosyaların listesini sunuyor. Böylece içlerinden istediklerinizi silebiliyorsunuz. Program ayrıca bozuk kısayolları düzeltmenizi ya da silmenizi, hatalı Registry girişlerini ve geçersiz kurulum dosyası bilgilerini kaldırmanızı da mümkün kılıyor. Programın içindeki diğer araçlar sayesinde Windows açıldığında hangi programların yükleneceğini belirleyebiliyor ve program kurulumlarını göz altında tutabiliyorsunuz.


Daha sonra karşılaştırma yapmak için sisteminizin bir dökümünü çıkarabilir ya da belli bir kurulumun sisteminizde ne gibi değişikliklere yol açtığı konusunda bir rapor alabilirsiniz. Programın özellikleri arasında güvenli dosya süpürmeleri gerçekleştirebilmesi, masaüstü değişiklikleri yapabilmesi, Internet bağlantısından tam randıman almaya yönelik seçenekler ve güvenlik özellikleri de bulunuyor. Son olarak da, sisteminizi sizi sürekli uğraştırmadan formda tutmak için, “scheduler”ı sayesinde sizin önceden belirlediğiniz görevleri vakti gelince uygulayabiliyor.

Birçok kullanıcının ortak şikayetleri arasında yer alan, sistem performansının kararlı olmayışı, aslında çoğu zamanlar basit sebeplere dayanıyor. Yavaşlayan ve gittikçe hantallaşan sisteminizin düzenli aralıklarla kendine gelmesi için birtakım ince ayarların yapılması, gerek sizi gerekse sisteminizi rahatlatacak basit ama önemli işlemlerden biri. Sanal araç kutusu kullanıcıları bu ve benzeri sıkıntılardan kurtaracak araçlar içeriyor.

Hız, güvenlik ve güç dengesini korumaya yönelik olan program sisteminizi temizliyor, optimize ediyor ve kişisel bilgilerinizi aynı çeviklik ile koruyor. Benzeri programlar gibi kayıt defterini temizliyor, gereksiz dosyaları kaldırıyor ve saklı kalmış sistem performansı dosyalarını düzenliyor. Böylece sisteminiz daha hızlı, hatasız ve temiz olabilir. Hataları düzelten, internet hızınızı optimize eden, diskinizi birleştirebilen System Mechanic, aynı zamanda sisteminizi gizli ve kimileri zararlı olan programcıklara karşı da koruyor. Pop-Up engelleyici, RAM birleştirici ve kurtarma araçlarının yer aldığı program yedekleme ve kayıt dosyası optimizasyonu gerçekleştirilebiliyor.

RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------------------------

Systweak PhotoStudio v2.1 | 18.84 MB

PhotoStudio v2 is truly complete imaging tool that contains everything needed to take professional studio quality images. It encapsulates wide range of features that helps you to explore an artist inside you to create, edit and modify images and give a boost to your imaging aptitude.

PhotoStudio v2 has basic parameters for an amateur user to create a new image as well as advanced tools, filters and special effects for the experienced one to engage in recreation with and show their professionalism.


Features:
*Systweak PhotoStudio

*Ribbon Style User Interface

*Add effects for a professional touch

*Capture image from any device

RapidShare: Easy Filehosting

-------------------------------------------------------------

TechSmith SnagIt 9.0.0.Build 351

Boyut: 20.85 MB

Ekranda ne goruyorsaniz kopyalama programi.. ( Screen Capture )
Ekrandaki bir objeyi, tüm ekrani, ekranda secilmis bir bolumu, msn de konusmus oldugunuz kisinin resmini, ve video goruntusunu kayıt eder.


RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------------------------

Total Video converter 3.12

Total Video Converter üstün özellikli bir video ve ses dönüştürme programıdır. Program en popüler dosya biçimlerini desteklemektedir. Güçlü dönüştürme özelliği ile işlemlerinizi hızlıca yapabilirsiniz. İçerisindeki oynatıcı ile yaptığınız dönüştürmeleri kontrol edebilirsiniz. Her çeşit video dosyasını mobil video veya ses dosyalarına (MP4, 3GP, XviD, DivX, MPEG4, AVI, AMR) çevirebilir.



3GP, MP4, PSP, iPod, SWF, FLV, DVD, VCD, AVI, XviD, DivX ve MPEG4 biçimli video dosyalarını birbirine çevirebilir. MPEG biçimli video dosyalarını DVD, SVCD, VCD biçimli video dosyalarına dönüştürebilir ve daha birçok dönüştürme işlemi yapabilirsiniz.


Yazılımın okuyabildiği dosya biçimleri :

Video biçimleri:
# RM, RMVB
# MPEG4 (MP4)
# 3GP, 3GP2
# Oyun Konsolları (PSP)
# MPEG1 (MPG, MPEG)
# MPEG2 PS (MPG, MPEG, VOB)
# MPEG2 TS (DVB Görüntü dalgaları)
# Microsoft ASF (ASF, WMV)
# Microsoft AVI (AVI)
# Macromedia Flash Video FLV (FLV)
# Real Video (RM)
# Apple Quicktime (MOV)
# FLIC (FLI, FLC)
# Gif Animasyonları (GIF)
# DV
# OGM
# Matroska (MKV)
# Açılabilen Dx9 Directshow video biçimleri

Ses biçimleri:
# CD Ses Dosyası (CDA)
# MPEG Ses (MP3, MP2)
# Microsoft WAV (WAV)
# Microsoft WMA (WMA)
# Real Audio (RA)
# OGG
# AMR Ses Dosyası (AMR)
# AC3
# SUN AU biçimi (AU)
# Ses barındıran Macromedia Flash (SWF)
# Açılabilen Dx9 Directshow ses biçimleri

Oyun video biçimleri:
# 4XM
# Playstation STR
# Id RoQ desteklenen oyunlar; Quake III, Jedi Knight 2 ve diğer oyunlar
# Çeşitli Interplay oyunları (Interplay MVE)
# WC3 görüntüleri
# Sega Saturn konsol oyunları (Sega FILM/CPK)
# Westwood Studios'un desteklediği biçimler (Westwood Studios VQA/AUD)
# Quake II'deki biçim; Id Cinematic (CIN)
# Sierra CD-ROM oyunları; Sierra VMD
# Sierra Online oyunları (SOL dosyaları)
# Electronic Arts Multimedia (Matroska)
# Çeşitli EA Games oyunları; WVE ve UV2 eklenti dosyaları
# Nullsoft Video (NSV) biçimi

Yazılımın işlem yapabildiği dosya biçimleri :

Video biçimleri:
# MPEG4 (MP4)
# 3GP
# Oyun Konsolları (PSP)
# MPEG1 (MPG, MPEG)
# NTSC, PAL DVD
# NTSC, PAL SVCD
# NTSC, PAL VCD
# Microsoft Mpeg4 AVI
# DivX AVI
# XviD AVI
# H264 AVI
# MJPEG AVI
# HuffYUV AVI
# SWF Video
# FLV Video
# Gif Animasyonları (GIF)
# MPEG4 MOV
# Apple Quicktime (MOV)
# FLIC (FLI, FLC)
# DV
# WMV
# ASF

Ses biçimleri:
# MPEG ses dosyaları (MP3, MP2)
# Microsoft WAV (WAV)
# Microsoft WMA (WMA)
# OGG
# AMR Ses dosyası (AMR)
# AC3
# SUN AU biçimi (AU)
# M4A
# AAC
# MMF
# Flac

Yazılım yalnızca Windows 2000/XP/2003/Vista işletim sistemlerini desteklemektedir.
Tüm audio ve video formatlarını birbirleri arasında çevirebilir ve youtube 'dan indirdiğiniz .flv uzantılı dosyaları istediğiniz bir uzantı (.mpg, .mov vb dönüştürebilirsiz.

Total Video Converter 3.12 Türkçe yama Kurulumu

Yamayı kurmaya başlamadan önce TOTAL VİDEO CONVERTER programını tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Yamayı TOTALVİDEO CONVERTER programını kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak bu yama C:Program FilesTotal Video Converter klasörüne kurulacaktır. Eğer siz programı farklı bir klasöre kurmuşsanız, yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.



Not: Her ihtimale karşı ORJİNAL klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer yamadan memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.

RapidShare: Easy Filehosting
Türkçe Yama:
RapidShare: Easy Filehosting

--------------------------------------------------------------

Tube Hunter Ultra v2.1 6,8 MB


Tube Hunter Ultra V2.1 YouTube ve Xtube gibi websitelerinden video ve muzik indirmenize yardımcı olur.iPOD / PSP / Zune / Cep Telefonu formatlarına direct dönüşüm yapar.Programın dönüşüm yapabildiği formatlar AVI, MPEG4, DivX, XviD, iPOD Video, iPhone , MPEG, WMV, RM, MOV, Sony PSP, Zune Video, 3GP, 3G2, SWF, M4A, MP3, MP4, WAV, OGG, AAC veAC3.

RapidShare: Easy Filehosting


anydvd6490, redhead-masturbates, redhead masturbates, TotalRecallDataRecovery, tain-lines, lounge-lizard-vsti, tain lines, allyssa, Elf-Bowling-Hawaiian-Vacation, Elf Bowling Hawaiian Vacation, vista-x64, mymathlab, lounge lizard vsti, easymp3downloader, daniu-digital-music-converter_full282, ultra-edit-14., ultra-edit, David-Campbell, vista x64, 3D-Ultra-Minigolf-Adventures, David Campbell, MAGIX-Video-deluxe-15-Plus, 007-movie, quantom-of-solas, data-lifeserver, 007 movie, quantom of solas, data lifeserver, ultra edit 14., ultra edit, satanwarez, Arabica, windowsblind, HoT-Lesbian-download-Carmella-Bing---Big-Dicks, BlueSoleil, soundminer, MenHunter, Mellissa, picturepackage, GeoWizard, REMIX, IoRush, Sacred-2-Fallen-Angel-200MB-parts-Polish-Version, sexboat-bbs-skin-ggambo7002_board, Trivial, jmag, Brimfull, MechWarrior 4 Mercenaries iSO, Shake-The-Tits-2008, Smart-CD, XOXO, cdroller, bitlordpro-bbs-skin-ggambo7002_board, crave, Tian, Mine, britancia, daylysmart, bbearshare, PCMark, Dating-Pro-2008-Nulled, Amy-Reid--, homevidio-phpsecurityadmin-include, Sine--, fdgdf, OrgPassword, Second, full-download-warez-crack-serial-The-Island-DVDR-The-Sims-2, japanxxx-modules-xoopsgallery, senha, Abominable-Black-Man-12, Alexis-Love-clips-4---OyeLoca, milfsoup, BT_Info, Kristin, CartoonSmart, karthago2includes, CaSIR, Natur, aimated, Shine, DirectDVD, natta, erotica, cricekt, Herren-und-Huren-German, Php-Designer-2008-Pro-6-012, MultiSet, PhotomatixPro24D, Flight-of-the-Conchords-S02E04, visuell, Errotica-Archives-Film--, Taarecommon, petr, craksc, Show---The-Art-Of-Se HaydenS-Mom-Fucked-Her-Boyfriend, Pestilential, modules-vwar-convert, Teri, sata, Nvidia-DVD-Player-v2-5, Lemon, voipswitch, Grant, thrillx, slut-Sweet-Young-Slut-download-Slutty-Gaggers, Dream-Chronicles, Ghouls, B52s, pinnacle, Deaf, stechkov, easygroove, null, uvlayout, PingFUmodules, PETS, surfnow, Two-African-Black-Babe-Fucked, Network-Science-Nonlinear-Science-and-Infrastructure-System, NIGHT, Hanna-from-saudi, decemberists, zlash, moog, akonmama, EasyCalendarMake, AUTOCAD2007phpSecurePages, Frat, GWVoicedoceboCms, Brizsoft, Bioshock-iSO, *pro*, lisa-crawford-with-rocco-, pdf2cad, administrator-components-com_serverstat, Bonita-Hankova-aka-Banana, ProScan, Knights-Of-Bloodsteel-2009-TV-DVDRip-XviD-GAYGAY, hotmassage, CATraxx, Asses, firly, BattleKnightincludes, Windowblinds-6-3-Final, pytha, KaraokeCDGCreatorPro, Ringlore, woyeur4you,, chocolateierincludes, Ass-Parade--, COUGAR, oximail-components-com_colorlab, Kari3, give, Driver-Magician-v3-32-WinAll-Cracked-CRD, Punchclock, Daft-Punk, Kyras, taskbarrepairtoo, InnovaStudio, Undeepfreeze, minnelli, mapamap, myfirstsexteachers, DVDneXt, Sex-and-Lies-in, aquanoid, Incognito, Nastycopsadmin, MAXICO, Astrosoft, zmodeller, Private-Movies-27-Andromeda-121, Nuttin-Butt, 2Flyer, allopass, RM239, Pushing-Daisies---S02E05, busdriver, Chaper, Bubble-Shooter-Premium-EditionFun-Game, cast, DVGigaAVI-phpsecurityadmin-include, Gamehouse universal, ezcddax11, Egyptian-Dreams-4, Need, bilitis, suart, The-Postman-1997, Gorgeous-Russian-Tanned-Beauty, memmory, *photoshop, Nostradamus 2012 2009 DVDRip, piratvillemodules, Jumanji, hexagon, Mils, mrbigdickhotchicks, Ravmon, Errotica-Archives---Perla---Secretary, transvesti, flv2mp, outlock, NOKIA2007, Caribbeancom-071125---Yuka-Osawa, ella, heetseekpollphp, lifegard, Bongosoft, MagicISO-Maker, GpsViewenewspublish, idm512, Leisuremodules, dUGHTER, schemal, patito, ROSSA, GotoMeeting, Iced-Earth---The-Crucible, Entbloess, Red-Hot-Jam-Vol-22-Gradol-Vol-2--Hikaru-Hayami, angel, CoreDraw7Pro, SARENNA, Righteous-Kill, AirStrikeIIGulfThunderv2-52modules, Morgan-Layne--, skat-download-Skate-It, eurotruck2008, digit, full-download-warez-crack-serial-Quicktime-Pro-Apple-Quicktime-Pro-7-4-5, Stefanie-Swift-Shanna-Mccullough---Her-Secret-Life, JM2PC, Sykespico, catalogues, Coolcolor, nik software, zeno, full-download-warez-crack-serial-hero-Guitar-Hero-3, 3Planetsoft, BUILT, TIPI, kitchendrew, Starnet, Adileila, AquaFishDB, iphonefirm1, turboprint2, windonxp, VA---The-Hitman-And-Her, pronet, My-Big-Fat-Tits-3-2009, MyDVDs, astroartagendax, Cherry-Poppin-Brothas-2, mohb, Theatre-Of-War, cararra, locad, Sleepassault, Housewive, FontCreator, pornfo-comdoceboCmsxoopsgallery, iTunes, full-download-warez-crack-serial-white-fang-Big-Butts-Like-It-Big---Phoenix-Marie-Ricki-White, Icono Maker, provocateur, heroes s04s03, abbyfinereader, datatrack, Abnorm-14---Ich-Muss-Pippi, gayxxx, fuckedhardanal, Britney, elgrecoincludes, meacplan, Standard-Operating-Procedure, kult, girlfrend, Alkeos, Tera--Briana--, Pay-or-Play, NBA 2009, AssHoleFever---Anya-download-AssHoleFever-, smsbroadcast240-exe, Phoenix-Marie-, realguitar, drivermagic2, Posh-Kitten, Benny-Benassi---Cooking, HoneyChest, Cheggers-Party-Quiz, Self, clive-barkers-jericho-2007-game, iPodTools, anitha, Iron-Maiden-, Steath, mexicanmassages, Spaceballs-1987, deauxema, pinky, italinofaqsupport, Daft, pppt,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle