site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Windows Live Messenger 2009

Windows Live Messenger 2009
Size: 16.7 MB

What distinguishes this version? This edition contains a new and formidable of the new additions and significant improvements, including:

– Animated Display Pictures Messenger now supports animated GIF to put it as personal.
– Link in Personal Status Message personal message that appears next to your name can link a particular location.

>>>>>>

Yazar : admin
– Voices dedicated friend (now possible to selected votes each particular friend Wilkenk discrimination of any of your friends sent you a letter away from the computer).
– Signed join Signature sounds chose Beck hears the voice of special friends at the intervention Sign-in
SPAM Reporting-reporting of any advertising messages disturbing.
– Many other repairs to make the process of entering Signing-in Web faster, and reduce the suspended load .. This version might solve the problem of the inability to enter Signing-in facing the other.
– Access Sign-in from more than one place more than one computer (4 computers max)

RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------------------------

SEO Elite 4.0 Full


SEO Elite 4.0 Full | 3 Mb |

Websitenizi aramna motorları için optimizasyonunu yapar ve sitinizin hitinin yükselmesinde yardımcı olur.

RapidShare: Easy Filehosting

------------------------------------------------------------

LimeWire TURBO v.5.4.9.0 (Faster than LimeWire Pro)

Bizzate Dedenmiş ve testedilmiştir.. Bütün LimeWire Kullananlara Tavsiye ediyoruz..

Program Açıklaması :
LimeWire Turbo Accelerator (Hızlandırıcı) programını Türkçeleştiren Yamadır.

LimeWire programını bilmeyenimiz ve kullanmayanımız yoktur.LimeWire
Turbo Accelerator'da işte bu en ünlü paylaşım programından dosya indirirken
%200-%400 arasında hız artışı sağlamakta ve bağlantı kopukluklarını(sorunlarını)
gidermektedir.Programda hiçbir şekilde adware,spyware bulunmamaktadır.Güvenlik
olarak problem olmamakla birlikte programın açılışında istenen kayıt kodu kullanıcılarımızı
yanıltmasın.Program ücretli değildir.
Sadece üretici sitesine kayıt olan kullanıcılara ek özellik getirmektedir.

RapidShare: Easy Filehosting

---------------------------------------------------------
Limewire Hızlandırıcı

LimeWire Hızlandırıcı indir
LimeWire programını bilmeyenimiz ve kullanmayanımız yoktur. LimeWire Turbo Accelerator`da işte bu en ünlü dosya paylaşım programından dosya indirirken %200-%400 arasında hız artışı sağlamakta ve bağlantı kopukluklarını(sorunlarını) gidermektedir.

süper....

RapidShare: Easy Filehosting

-----------------------------------------------------------

Magic Camera 3.6.0

Magic Camera İle Webcam’ınız İle Harikalara Yaratabilirsiniz. Çeşitli efektler ile çok eğlenceli görüntüler elde edbilirsiniz.


Özellikleri ;

Webcam Kayıt Etmek
Bilgisayarınızda Neler Yaptınızı Gösterebilmek
Görüntülü Konusma Anında Karsınızdaki Kişiye İstediginiz Bir Videoyu İzletmek
Fotoğraflarınızı Slayt Olarak Göstermek
Bu Programla Yaptıklarınızıda Kod Korumasına Almak
Görüntülere Yüzlerce Efekt Eklemek

RapidShare: Easy Filehosting

-------------------------------------------------------

MyUninstaller

Shareware ve Freeware uygulamalarin büyük çogunlugunu begenmediginiz takdirde silebilirsiniz. Çünkü bu uygulamalar kendilerini Denetim Masasi ' ndaki Program Ekle/Kaldir bölümüne yerlestirirler. Bazen de uygulamalari bu listede görmenize ragmen silemez, hata mesaji ile karsilasirsiniz. Listeden silinmeyi reddeden uygulamalari kaldirmak için MyUninstaller adli yazilimi kullanabilirsiniz. Uygulamayi çalistirdiginizda yüklü olan tüm uygulamalari, versiyonlarini, kaldirma komutlarini ve kurulum tarihini izleyebiliyor, kurulum komutunu degistirebiliyorsunuz

RapidShare: Easy Filehosting

--------------------------------------------------


321 Video Converter 1.2.13
Size: 9.2 MB

Tanıtım:AVI, MPEG, VCD, DVD, WMV formatlarını AVI/DIVX/XVID/DIV, MPEG/MPG/DAT, WMV/ASF/ASX, RM/RMVB, MOV/QT, 3GP/3G2, MP4/M4V, ve FLV formatına çeviren gelişmiş bir dönüstürme yazılımı


RapidShare: Easy Filehosting

-------------------------------------------------------------

Abelssoft WashAndGo 2008 v1.0 Multilanguage
Boyut: 39.1 MB

WashAndGo, sabit diskinizdeki ve sisteminizdeki gereksiz yer tutan dosyaları siler. Sabit diskinizi temizleyerek daha çok yer açılmasını sağlar. Program *.bak, *.tmp uzantılı dosyaları, 0 byte’lık dosyaları ve yanlış silinmesinden dolayı programlardan kalan gereksiz verileri siler. Ayrıca TEMP klasörünü silerek, daha fazla alan kazandırır. Bunun yanında sistemdeki gereksiz klasörleri, tarayıcınızın önbelleğinde bulunan klasör ve dosyaları bulup temizler. WashAndGo ile daha hızlı ve güvenli bir sisteme kavuşabilirsiniz.

Programın kurulum düzeni Türkçe’dir. Kurulduktan sonra programın ilk açılış ekranında dil seçiminden Türkçeyi seçerek Türkçe çalışabilirsiniz.

RapidShare: Easy Filehosting

-------------------------------------------------------------

Anime Studio Pro v5.6 FULL

Anime Studio Pro v5.6
Size: 110 MB

Anime Studio Pro v5.6 Animasyon Çizimler ve Çizgi Filmler yapabileceğiniz, konusunda uzman bir Animasyon programı.


RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting

-----------------------------------------------------------------------

Advanced Vista Codec Package v4.7.0

Boyut: 17.42 MB

Advanced Vista Codec Paketi ile başka bir codec ya da filtre yüklemenize gerek yoktur. Bir çok kullanıcıdan alınan geribeslemelerle başarılı bir program arayüzü hazırlanmış ve varsayılan özellikler geliştirilmiş. Bu paket içerisinde herhangi bir media oynatıcısı bulunmamaktadır. Paket kurulumundan sonra quicktime, realmedia, avi, mpeg, Flv, swf, wmv vs… türündeki dosyaları herhangi bir video oynatıcısıyla çalıştırılabilir. Ayrıca web videolarınıda tarayıcınız aracılığıyla sorunsuz izleyeceksiniz. Paket yüklendikten sonra herhangi bir ayara gerek kalmadan eğlenceye başlayabilirsiniz.

RapidShare: Easy Filehosting

------------------------------------------------------------

Aimersoft Studio DVD Studio Pack 1.1.58

Size: 23.2 MB

En yeni DVD yaratma programı hangisi? Cevap : Aimersoft DVD Creator.Aimersoft DVD Creator ile menü templateleri yapabilir, yazılı ve resimli butonlar ekleyebilir ve filminiz için muhteşem bir dvd arayüzü sahibi olursunuz. AVI, MP4, MPG, MPEG, 3GP, WMV, ASF, RM, RMVB, DAT, MOV, ve FLV gibi bir çok dosya uzantısını tanır ve uygular. Videonuz içine harika slayt showlar ekleyebilir ve son sistem harika bir dvd yaratma programına sahip olursunuz…

RapidShare: Easy Filehosting

------------------------------------------------------------

Allok Video to MP4 Converter 5_1_0626

Allok MP4 Converter, bir video biçimi dönüştürme yazılımıdır.Allok MP4 dönüştürücü, MP4 formatında bütün popüler video/film biçimlerini dönüştürerek, bu konularda kullanıcılara son derece yardımcı olan güçlü ve hazır bir video dönüştürücüsüdür.

Taşınabilir medya göstericileri için MP4 dönüştürücü görüntü dosyalarından; DivX, XviD, AVI, WMV, MPG, MPEG, MP4, M4V, FLV, 3GP, ASF, RM, RMVB, MOV, ASX, MKV, OGM, SVCD, VCD, MP4 ve VOB görüntü biçimlerini desteklemektedir. Ayrıca yazılım, temel dönüştürme kaynağında bulunan biçimlere birçok uzantı eklenmiş ve günümüzde ihtiyaç duyulan tüm uzantıları bünyesine almıştır. Bununla yetinmeyen yazılım, günümüzde kullanılan ve çok popüler olan cihazların görüntü biçimlerine de destek vermektedir. Bunlar sırasıyla; iPod, Sony PSP, Acrchos AV400, Archos AV500, Archos AV700, Archos Gmini402, iRiver PMP–100, Yaratıcı Zen vizyon, vb. görüntü biçimleridir.

Kullanıcılar çoğu zaman görüntü oynatıcılarda DVD, SVCD, DivX ve VCD sistemlerini tercih etmektedirler. Ayrıca XviD gibi teknolojinin getirdiği diğer özelliklerden de faydalanmaktadırlar. Çoğu görüntüler artık DVD, ya da DivX/XviD gibi ortamında hazırlanmaktadırlar. Buna rağmen bazı cihazlar görüntülerinin daha kaliteli olabilmeleri için MP4 uzantılarıyla da çekmektedirler. Bu da kullanıcılarda diğer görüntü biçimlerine dönüştürürken ciddi sıkıntılar yaratmaktadır. Bazen bu görüntü biçiminden sadece bir başka görüntü biçimine çevirebilmektedirler.

Günümüzün bir çok cihazı DVD vb. görüntüleri seyretmeye imkan vermesine rağmen, kullanıcıların yukarıda bahsedilen görüntü türlerini birbirlerine dönüştürmeye her zaman ihtiyaçları olmuştur, olacaktır da. Üstelik görüntü cihazlarında çekilen bu tür görüntülerin uzantılarını da her cihaz okuyamamaktadır. O zaman görüntü biçimlerini birbirlerine dönüştürme kaçınılmaz olacaktır.

Çoğu zaman elimizdeki görüntüleri birbirlerine çevirdiğimizde ise görüntü kalitesinden ödün verildiği için görüntü iyi olmaz. Kalite düşer ve kullanıcı aradığı veya istediği görüntü kalitesine bir türlü ulaşamaz.

RapidShare: Easy Filehosting

----------------------------------------

Avast 4.8.1201 Professional türkçe+2616 günlük full oem sürüm.. FULL

The professional solution to great protection

Açıklama :
Avast! sisteminizde tam güvenlik sağlayan bir antivirüs yazılımıdır. Bilgisayarınızı hacker saldırılarından ve virüslerden korur. Gelen saldırıları engeller ve size bildirir. İsteğiniz doğrultusunda sisteminizi virüs taramasından geçirir. Programın kolay kullanılabilir arayüzü, e-mail koruması ve otomatik güncellemesi gibi özellikleri vardır. Virüs, solucan ve truva atları (trojan) ile savaşmak istiyorsanız ve sisteminizin güvenliğini sağlamak istiyorsanız Avast! Professional Editionı kullanabilirsiniz. Uygulama Türkçe dir.

RapidShare: Easy Filehosting

------------------------------------------------------------



AVG-Anti-Virus-8-0-199, Virginincludes, Candace-Mia, reksio, sexfoto, Castings, frdo, ANIFACTU, MATURES, StepOKs, tally4-5, bangbr, Neked, kyotesoftaccounts, tooni, ulitimatelaunch, Kayla-Synz---Dirty-Rotten-Mother-Fuckers, manga, Asstounded, 5-54, A-big-boob-girl-fucked-hard-by-her, Leatherheads 2008 DVDRip Xvid-aXXo, Greatis, storm, MyScript, MiniCOD, SureThing, trapcode, madlen, mmmm, Space Camp Wii, kasersky, elexisskin, pepacuraplaying-php, decoz, Starfish-and-Coffee--, RegVac, playon, ghostscriptgoogle-com, registryboosterplb, Lets-Play-Pet-Hospitals, 40 Legenday Love Songs 2009, 180-HQ-Wide-Wallpapers, 3com, Majopacmodules, Dropkick, phpbb-download, Cenerentola, wieder, Nina, faceshoppro, Killer-Pad-2008-dvdrip, mammories, TeachMyAss-Camilla, feeding, Zakk, Source, Grampall, date recovery software, adove, I-have-a-Wife, AISHWARIYA, buewolf, Amor, Driver-Updater-Pro-2-2-8, cythera--, Ridskolan, DEATH, winkeyd-exetemplates, symantecSymantec, Cross---Nozomi-Ito-Yuka-Tasuku, mance, Artzmania, pctures, Susanna, Alien-shooter-vengeance, navio, Firzella, deja-download, mora, piper3d-excelwriter-Writer, 18-Virgin, camboy, Able2Doc, exper, clipfinderinc, Disney-Sing-It-USA-PS2, photo3dmixer, codeks-include, simcopter, Assassinsmodules, NoteWhen, Mega-Titten, high street 5, Girl, Blake, life, SonySoundForge, dooms, krieg, Teacher-Took-Off-The-Condom, Crying, Curvy-Girls, Lottomaniak-NET, Magneto-Software, WOMAN, dshare, armenia, spectrum, photo3dmixer, Elasto, yahoo2, Shyla-Stylez---Bleached, yummy, Starfish-and-Coffee--, horasoft, pioneer CNDV 80M, spidermam, DrippingCreamPiesmodules, MetModels Uliss Nautique, Teen-Topanga-download-Yam-Yam---Russian, erter, stroika, CHRONO, stationplaylist, PhotoStore, Remove, cocks, Cashmere, Cumshot, aschampo, BackupBDAV039b, tatical, Yard, Unklejam, mnotes, Driver-magician, Rosetta-Stone, Hes-Just-Not-That-Into-You, Jenna-Jameson---Krystal-Method, Shaolin-Temple-1979, GOT_SEMC, enting, Traffik, 1980s, REGISRTYBOT, bitdiffender, dreamconnectmodules, SPREADSHEETGEAR, leatherphpSecurePages, pdfretriever, Mandingos, Belltech-Small, quaqe, binkw32, Destination, adwareRemover2007modulesxoopsgallery, notching, fuck-me-download-Fuck, partedit32, fruits, tell, ABIX, duplicatefileremoverfaqsupport, networkmagik, Runic, prinzessinenbad, Irresistible-2006, Gierig-geil-und-nimmersatt--1977, astroloka, CloneCD, citwordreader, asign, indian girls, Hornresp, Karzzzz, MAXILOTO, leady, includes-tar_lib, hyperresearch, nomoreboys-net, Dynadvance, Teenstravaganza, imaginate, Dirty-Over, sundforge, National Treasure (2004) blueray, geheimnis, Shattered 2007 LiMiTeD DVDRip-HLS, AirXonix, 18-Virgin, Battlefield 2142-Razor1911 iSO, wally, Status-Quo---Pictures-Live, XlsToOra, meanbitches-com, XEQUTE-Powerprint-3-22-1, Moms-Cream, GTIRacing, full-download-warez-crack-serial-cucusoft-Cucusoft-DVD-To-iPod-Video-Converter-Suite-v7-0-8, anusha, iobit, easystore4, clive-barkers-jericho-2007-game, fsxpand, willie, tranz simulator, IMPasRecincludes, phase, anagene, Nightwish---Tavastia---Helsinki-Finland-26-09-2007, trat, Cum Spoiled Sluts 2009, schoolgirlsxxx, Harley-Rain--, pharao, Perfect, Queen-, peaceenemy, paris, viflow, Yonkers, aaapdfxoopsgallery, chocolateierincludes, vhpd, Phil, Spirits, BrewWizard, 18yearoldfucked, Morten, Xtreme-Sports-Training-vXpc, Yelda, PC-Lockup, ESPAÑOL, Rusian-download, Malwarebytes-Anti-Malware-1-25-download-Malwarebytes-Anti, fulldownloads, GeniDAQbookmark4u, pathfinder, Yamicsoft, Girl, Pat-Benatar--, sysmark, dxwebsetup, Shakra, Marcy, santa, airplane, quality, Yuuminco-Icon-Pack, Tammy, Snooper, full-download-warez-crack-serial-Bangbros-Ball-BangBros---Backroom-MILF---Hunter-Bryce, Travelbook, TSPhotoFinish, icloner, Julia-Ann, myob crack, energypro, Mandingos, keri, cyle, FontExpert, MAGMALINK, SiteStumbler, maryam, penguin, Uprising, citwordreader, Pics,

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle