site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Hatalı Görüntülenen Sayfalara Çözüm


Internette sörf yaparken tarayıcı olarak Firefox kullanıyorsunuz. Ancak bazı siteler Firefox ile uyum sorunu yaşarlar, bu siteleri Internet Explorer kullanarak açmanız gerekebilir.

Bunun gibi sitelere sık sık olmasa da sörf yaptığınız süre içinde rastlarsınız. Her seferinde adresi kopyalamak, bir Internet Explorer penceresi açmak ve adresi yapıştırıp siteyi gezmek oldukça zahmetli olur. Ayrıca bu yolu kullandığınızda Firefox’un güvenliğinden çıkmış ve internetteki zararlı programların asıl hedefi olan Internet Explorer’a bağlanmış olursunuz. Bunun yerine Firefox için yazılmış olan IETab adlı eklenti paketini kullanabilirsiniz. Eklentiyi yükledikten sonra IETab ile Microsoft’un sitesine Firefox kullanarak girebilirsiniz.

Firefox’un durum çubuğuna küçük bir Firefox simgesi oturacaktır. Bu simge aslında o an kullanılan tarayıcı motorunu simgeler ve tabii ki varsayılan ayar olarak Firefox’tur. Simgenin üzerine sol tuş ile tıkladığınızda aktif sekmedeki sayfa bu sefer diğer tarayıcı motoruyla yüklenecektir. Kısacası Firefox’ta bir site düzgün açılmadığında bu simgeye tıklayarak, siteyi aynı sekmede Internet Explorer motoruyla açabilirsiniz. Durum çubuğundaki bu simgeye farenizin sağ tuşu ile tıklarsanız, IETab seçeneklerini görürsünüz. Burada her zaman Internet Explorer sekmesinde açılmasını istediğiniz siteleri belirtebilirsiniz. Buraya update.microsoft.com yazarsanız, bundan sonra Microsoft güncelleme sitesi otomatik olarak IETab’de açılacak ve Firefox altında sorunsuzca çalışacaktır.


IETab İndir: http://ietab.mozdev.org



Messenger Plus! Live Türkçe


Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger için gerekli tek eklentidir, nokta. MSN Messenger 3 için basit bir eklenti olarak başladığı 2001 yılından beri 150 milyon yüklemeden sonra Messenger Plus!’ın, Messenger deneyiminizi büyük bir hızla geliştireceği garantilendi. Sadece yeni birkaç seçenek elde etmeyeceksiniz, kazanacağınız şey Windows Live Messenger yazılımı için tamamen yeni bir boyut olacak.

Plus!, Windows Live Messenger’a anlık mesajlaşmalarınızı yapmak istediklerinizi engellemeden geliştirmesi düşünülmüş birçok yetenekler kazandırır. Ve bunları her Messenger penceresine eklenen basit Plus! menüsünden ve Messenger arayüzünde bulacağınız birkaç yeni düğmeden kendi isteğinize göre kullanabilmenizi sağlar.

Messenger Plus! Tercihleri, eklenen düğme örnekleri ve Plus! menüsü

Konuşmalarınızı geliştirin: Daha verimli ve eğlenceli hale getirin

Sekmeli Sohbetler

Sekmeli Sohbetler

Sekmeli bir web tarayıcısı kullanıyor musunuz? Kullanmasanız bile, sekmeli konuşmaları, sayısız pencereleri basit tek bir pencereye dönüştürerek düzenlediği için yararlı bulabilirsiniz. Solda dikey sekmeler, yukarıda normal sekmeler. Siz seçin. Ayrıca isterseniz sekmeleri sadece bazı özel sohbetlerinizi gruplandırmak için kullanabilir ve geri kalanları normal pencerelerde tutabilirsiniz.

Hazır Metinler

Hazır Metinler

Sürekli aynı şeyi yazmaktan yoruldunuz mu? Hazır metinlerle ve metin değiştirmelerle tanışın: basit bir kısayol ya da yazılı komutla gönderilebilen otomatik ve özelleştirilebilir iletiler, ya da kelime filtresi olarak ya da yazı kısayolları kullanmak için otomatik metin değiştirme.

Özel Sesler

Özel Sesler

Özel İfade Sesi özelliği, kullanıcılara konuşma sırasında kendi seslerini gönderebilmelerini sağlayarak Messenger’daki ses bütünleşmesini gelecek düzeye taşıyor. Sesler iki tarafta da anlık olarak çalınır ve gerektiğinde otomatik ve saydam olarak aktarılır.

Yeni ifade sesleri mevcut ses dosyalarından (MP3 gibi) kolaylıkla oluşturulabilir ya da bir mikrofon ya da başka bir ses kaynağından canlı olarak kaydedilebilir ama, ses oluşturmak sizin işiniz değilse, binlerce ses umumi veritabanından bulunabilir ya da ses paketlerinden alınabilir.

Renkler, biçimlendirme ve komutlar

Renkler, biçimlendirme ve komutlar

Messenger Plus! size, ön ve arka plan için istediğiniz herhangi bir renk seçme ve kalın, italik, altı çizili ve üstü çizili gibi biçimlendirme ekleme imkanı sunar. Ayrıca geleneksel IRC sohbet odalarınınkilere çok benzeyen komut denen metin kısayolları Messenger’ı hemen her yönden kontrol etmenize yarar.

Messenger’ınızı yenileyin: Kişilerinizi ve konuşmalarınızı yönetmek için çeşitli ekler

Kişisel Durum

Kişisel Durum

Özel bir ad etiketi, kişisel ileti ve hatta oto-cevaplayıcı ile özel dışarıda ya da meşgul durumlarını oluşturun. Durumunuzu belli bir sürede sıfırlamak için zamanlayıcı kurun ve sık kullanılan durumları önceden tanımlayın.

Messenger Kilidi

Messenger Kilidi

Paylaşılan bilgisayar ortamlarında güvenliğiniz ya da patronunuzdan sakınmanız için (felaketiniz olabilir!). Bu özellik Messenger’ı basit bir kısayolla (ya da Plus! menüsü komutuyla) kilitlemenize ve sistem tepsisinde şüphe uyandırmayan bir simgeyle saklamanıza, parolayla korumanıza ve Messenger’ınızı kilitlediğiniz ve kilidi açtığınız zaman otomatik bir ileti göndererek kişilerinizi bilgilendirmenize yarar.

Masaüstü Kişileri

Masaüstü Kişileri

Eskiden ICQ’nun sunduğuna benzer, masaüstünüzde gezgin küçük pencerelerde istediğiniz herhangi bir kişinin durumunu gösterebilirsiniz. Kişiye bir ileti göndermek için iletileri ya da bağlantıları, ya da bir aktarım başlatmak için dosyaları bunlara sürükleyip bırakabilirsiniz.

HTML İleti Geçmişi

HTML İleti Geçmişi

Messenger Plus! Live, bütün konuşmalarınızın günlüklerini orijinal Messenger’ınkilerden çok daha esnek bir şekilde tutmanızı sağlar. Kahretsin, Plus! yıllardır, MSN Messenger bunu, gerçi mükemmel değil ama, standart bir özellik olarak eklemeden önce de yapabilmenizi sağlıyordu. Ama Plus! Live bu özelliğin üstüne neler ekliyor?

  • HTML Günlükler: güzel tarz ve her yöne çekebileceğiniz dosya esnekliği
  • İfadeler ve Göz kırpmalar: Her şey kaydedilir, özel ifadeler bile; ve göz kırpmalar küçük resimler olarak gösterilir
  • Günlük görüntüleyici: Bütün günlüklerinizi Messenger Plus! penceresinden kişiye ve tarihe göre sıralanmış olarak gösterir
  • Arayüzlenebilir günlükler: günlüklerin varsayılan biçiminden yorulursanız ve CSS’yi biliyor ya da özel bir .css dosyası edinirseniz, onu günlük klasörünüze sadece bırakın ve görünümlerini değiştirin!

Events

Olay görüntüleyici ve olay günlüğü

Kişi oturum açmaları ve oturum kapatmaları, durum değişiklikleri, görüntü adı ve kişisel ileti değişiklikleri. Her şey tarayıcınızda görüntüleyebileceğiniz XML tabanlı dosyalarda günlüklenebilir ve arşivlenebilir.

Ayrıca Plus! menüsündeki Olay Görüntüleyici’yi, bu bilgiyi, belirli bir kişi daha önceden mi oturum açtı diye ya da durum değiştirme hareketlerini, ve hatta müzikal zevklerini incelemek amacıyla gerçek zamanlı görüntülemek için kullanabilirsiniz!

Contact List Clean-up

Kişi Listesi Temizleyici

Bütün kişilerinizin istatistiklerini (son oturum açma, son konuşmanızı ne zaman yaptınız, vs.) kolayca görüntüleyin ve kişi listenizi eski ve tekrarlanan kişileri silerek temizleyin.

Polygamy

Poligami (birden fazla Messenger oturumu açın)

Messenger Plus! Live Tercihlerinden sadece bir kutucuğu işaretleyin ve aynı anda birden fazla Messenger oturumu açın, hem de hepsi Plus!’la doğru bir şekilde bütünleşerek ve hiçbir yama dosyası gerekmeden.

Size: 3.68Mb

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle