site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner

Usb Bellekle Sistem Belleğini Arttırmak


Vistanın bellek gereksimi yüksek birden fazla yazılımla aynı anda akıcı bir şekilde çalışmak için alt sınır 1024 MB ancak sistem belleğinizin miktarı bunun yarısı buna rağmen daha fazla performans almak istiyormusunuz?Hızlı bir USB belleğe sahipseniz yeni ReadyBoot özelliğinden yararlanabilirsiniz. Vista doğru yapılandırıldığında flsh bellekleri sistem belleğini genişletmek ve disk belleği dosyasını üzerine yazmak için kullanılabiliyor. Bu sayede yazılımlar sistem belleğinden daha fazla yararlanabiliyor. Flash bellekler RAM modülleri kadar hızlı olmasa da işletim sisteminin performansı arttırıyor ReadyBoost özelliği dizüstü bilgisayarlar için performans artışı anlamına geliyor. Bu önemli çünkü dizüstü bilgisayarlarda bellek terfisi daha pahalı Hissedilir bir performans artışı elde etmenin ön koşulu sahip olduğunuz USB belleğin yeterince hızlı olması hız gereksiminin hangi ürünler tarafından karşılandığını http://www.grantgibson.co.uk/misc/readyboost adresindeki kapsamlı listeden öğrenebilirsiniz. Listedeki uyumlu USB bellek sayısı 700′ ü üstünde.

Otomatik kullan iletişim penceresinden Sistemi Hızlandır ‘ a tıklayın. Windows kısa bir testin ardından bu taşınabilir diske ait Özellikler penceresini ekrana getirecek ReadyBoost sekmesinden Bu aygıtı kullan seçeneğini etkinleştirin. Çubuğu sürükleyerek ReadyBoost özelliğinin kullanabileceği alanı belirleyin bu alan PC’ nizin RAM miktarından az yada bu miktarın iki buçuk katından fazla olmamalı örneğin sistem belleğiniz 512 MB ise en az 512 MB ençok 1280 MB seçmelisiniz. Uygula ve Tamam’ a tıklayarak seçiminizi onaylayınız. Vista artık bu alanı sistem açılışında otomatik olarak yeniden oluşturacak ve oturumun sonunda serbest bırakılacak.

Vista USB belleğinizin uyumlu olmadığını ve onu sistemi hızlandırmak için kullanıcağını ifade ediyorsa şansınızı bir kezde kayıt defterinde deneyin. İşletim sisteminin bu uyarıya rağmen taşınabilir diskiniz üzerinden performansı arttırıp artırmayacağını öğrenebilirsiniz. USB belleği taktıktan sonra ReadyBoost sekmesinden yeniden bağlandığında ürünün yeniden sınanmasını sağlayın ve önce Uygula ya sonra tamam a tıklayın. USB belleği çıkartın ve Başlat menüsündeki arama satırına "regedit" komutunu girdikten sonra [ENTER] tıklayın Kullanıcı Hesabı penceresinde Devam seçin. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionEMDMgmt anahtarına geçin ve USB belleğe ait alt anahtarı bulun. Değişiklik yapabilmek için Device-Status adlı DWORD değerine çift tıklayın ve değer verisini 2 yaptıktan sonra Tamam ı seçin. ReadSpeedKB ve WriteSpeedKB değerlerini onaltılık tabanda 1000 olarak değiştirin. Kayıt Düzenleyicisinden çıkın ve USB belleği yeniden takın. Artık ReadyBoost özelliği az önce açıkladığımız şekilde yapılandırın..



Avril’in havuz macerası


Avril Lavigne hafta sonunu Miami’de yakın bir arkadaşı ve kocasıyla geçirdi. Havuzda arkadaşıyla doyasıya eğlenen Avril, paparazzilerden kurtulamadı.

Fotoğraflarının çekildiğini anlayan asi şarkıcı, apar topar havuzdan çıktı.




2008’in en seksi yıldızı Mendes

"Daha Hızlı Daha Öfkeli" filmiyle büyük bir üne kavuşan ABD’li aktris Eva Mendes, dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret tarafından "2008’in En Seksi Yıldızı" seçildi.

Geleneksel hale gelen "Victoria’s Secret’ın en seksileri listesi"nde zirveyi kimseye kaptırmayan 33 yaşındaki Mendes, markanın yönetici ve tasarımcıları tarafından verilen oylarla seçildi. "En Seksi Aktör" ödülü "Troy" (Truva) filminin Hector’u Eric Bana’ya giderken, "En Seksi Anne" unvanını ise Spice Girls grubunun üyesi, üç çocuk annesi Victoria Beckham aldı. "Tutku, stil, karizma" kriterlerine göre seçilen listenin diğer isimleri de şöyle: Ünlü yıldız Scarlett Johansson "En Seksi Stil", Jessica Biel "En Seksi Dudaklara Sahip Kişi", Rihanna "En Seksi Müzisyen", Kate Bosworth "En Seksi Gözler".




'Benim adım Cemil' in dramı



SARHOŞ CEMİL'İN DRAMI

Yıllarca Bizimkiler dizisinde "Benim adım Cemil" sözleriyle tanıdığımız tiyatro oyuncusu Uğurtan Sayıner, büyük bir dram yaşıyor. Son dönemde piyasada iş bulamayınca parasız kalan Sayıner'i ailesi de terk etti. Eşi ve çocukları tarafından terk edilen ve Beyoğlu'nda 2 metre karelik bir otel odasında yaşamını sürdüren ünlü oyuncu " Şu an çok zor durumdayım. Param bitince herkes beni terk etti.Şimdi bu küçük odada telefonum çalacak mı diye bekliyorum. Dostlarımda beni yanlız bıraktı" dedi.



Ben kendimi seviyorum
Didem Uzel, "İlk kez basının karşısına makyajsız çıktığım için kendimi çıplak gibi hissettim.


Dünyaca ünlü top modeller Heidi Klum, Claudia Schiffer, Naomi Campbell gibi isimlerin Güzellik koçu Serena Goldenbaum, cilt bakımı markası Olay'ın konuğu olarak Türkiye'ye geldi. Goldenbaum, ilk kez Türkiye'den birine



koçluk yaptığını beylirtince Uzel, "Bu beni heyecanlandırdı. Çünkü kendisi dünyaca ünlü bir güzellik koçu benimle ilgilenmesi ve bazı sorularımı samimi bir şekilde yanıtlaması beni çok mutlu etti" dedi. Uzel, "İlk kez basının karşısına makyajsız çıktığım için kendimi çıplak gibi hissettim. Şuana kadar hiçbir estetik müdahale yaptırmadım. Karşı değilim ama 50'li yaşlarımdan sonra. Şuan ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca yaşlanmaktan korkmuyorum. 30 yaşından sonra insanlar yaşlanmaya başlar. Ama artık çıkan ürünlerle yaşlanmayı geciktirebiliyoruz. 35 yaşında yaşlanacağımıza 45'ten sonra kullandığımız kremler, aldığımız besinler ve sporla yaşlanmayı geciktirebiliyoruz. İnsanın kendine bakması kendini sevmesinden geçiyor. Ben kendimi seviyorum" dedi.



Evlilik Sözleşmesi Yapacak!
Ece Gürsel, SEVGİLİSİ SERKAN YAVUZ'LA ÖNÜMÜZDEKİ YIL 20 AĞUSTOS TARİHİNDE EVLENECEĞİNİ AÇIKLADI.
CNR'da düzenlenen Mobilya Fuarı'nda bir mobilya firmasının tanıtımına mini eteğiyle katılan Gürsel, özel hayatında önemli kararlar aldığını söyledi. Sevgilisinin evlenme teklifini kabul ettiğini anlatan Gürsel, 'Annem bu yıl evlenmemize karşı çıktı. Bir sene beklememi söyledi. Biz de annemin doğumgünü olan 20 Ağustos'ta evlenmeye karar verdik' dedi.


Annesi Yıldız Hanım'ın isteğiyle evlilik sözleşmesi yapacağını söyleyen Gürsel, 'Evlilik sözleşmesi yapacağım. Çalışan ve kazanan insanlarız. O sözleşmeyi yapmazsak hayatının yarısını bir başkasına veriyorsun. Bugünlere kolay gelmedim ve kolay bir şekilde kaybetmek istemem' diye konuştu. Mobilya Tasarımı konusunda firmayla anlaşma yapmak üzere olduğunu belirten Gürsel, "eğer anlaşma sağlayabilirsek ilk tasarımlarımı kendi evim için yapacağım, tüm tasarımlarım neşe ve mutluluğu yansıtacak" dedi.




Seda Anlı 'Şan'lı Gelin Oluyor!

İLK KEZ GECCE.COM'UN DUYURDUĞU Seda Sayan - ONUR ŞAN AŞKI YARIN EVLİLİKLE NOKTALANIYOR..
Onur Şan'la yaşadığı aşk gündeme bomba gibi düşen Seda Sayan, bu hafta sonu evleniyor. Sayan'ın, mutluluğu ertelememek için evlilik kararını çabuk aldığı söyleniyor..

Seda Sayan, iki aydır büyük aşk yaşadığı Onur Şan ile bu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda sade bir nikah töreni ile evleniyor. Altıncı evliliğini yapacak olan Seda Sayan, gelinlik giyip giymemeye henüz karar vermedi. Nikah törenine, ikilinin geçtiğimiz hafta bir yemekte tanışan aileleri ve yakın dostları katılacak. Çiftin nikah şahitliğini ise Osman Yağmurdereli ve Türker İnanoğlu yapacak. Seda Sayan'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamayacağı söyleniyor. Çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Sayan'ın, yakın dostlarına, bu mutluluğu ertelemek istemediği için evlilik kararını çabuk aldığını söylediği konuşuluyor.


DEMI'NİN İZİNDEN GİDİYOR

Seda Sayan ve Onur Şan, bazı çevreler tarafından Hollwood yıldızı Demi Moore ve genç eşi Ashton Kutcher'a benzetiliyor. Bilindiği gibi 47 yaşındaki Demi Moore, geçtiğimiz yıllarda, kendisi gibi oyuncu olan 29 yaşındaki Ashton Kutcher'la evlenmişti. 47 yaşındaki Seda Sayan da, 27 yaşındaki Onur Şan'la evlenerek Demi Moore'un izinden gitmiş oluyor.

Seda Sayan, ilk evliliğini 1987'de Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç ile yaptı. Bu evlilik 6 ay sürdü. 1990'da, yine futbolcu olan Sinan Engin ile evlendi. Bu evlilikten oğlu Oğulcan dünyaya geldi. Sayan ile Engin'in evliliği 5 yıl sürdü. Seda Sayan üçüncü evliliğini, 1998 yılında kendisinden oldukça genç olan kuryeci Soner Yapcacık ile yaptı.

EVLİLİKLERİ HEP KISA SÜRDÜ

Ünlü sanatçı, daha sonra işadamı Tuncay Kıratlı ile evlendi. Bu evlilik sadece 7 ay devam edebildi. Kıratlı'dan sona Sayan'ın imza attığı isimler hep kendisinden genç oldu. Beşinci evliliğini, futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile yapan Sayan, bu evliliği de kısa sürede noktaladı. Ünlü sanatçı, altıncı evliliğini ise, Türk Halk Müziği şarkıcısı Onur Şan'la yapıyor.


0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle