site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
AV Music Morpher Gold 4.0.69

AV Music Morpher Gold programıyla evinize bir müzik stüdyosu kurabilirsiniz AV Music Morpher Gold programıyla evinize bir müzik stüdyosu kurabilirsiniz. Program ile profesyonel dj'lerin yaptığı müzikleri ve mixleri hazırlayabilirsiniz. Ses üzerinde oynamalar yapabilir, efektler ekleyebilirsiniz. Program ile örnek birçok efekt beraber geliyor. Bunların yanına kendi efektlerinizi oluşturmanız için efekt sihirbazı da program ile birlikte geliyor.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17812528...old_4.0.69.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Beepa Fraps 2.9.7 Retail FOSI

Fraps gerçek zamanlı video yakalama ve sistem kıyaslama amacıyla yazılmış kolay kullanımlı bir yazılımdır. DirectX veya OpenGL teknolojisi kullanan tüm oyunlar için kullanılabilecek olan evrensel bir Windows uygulaması olan Fraps ile şu üç işlevi gerçekleşirebilirsiniz:

Sistem Kıyaslama
Kısaltması fps olan ve saniye başına düşen kare sayısının oranını bildirmekte olan bir özellik ile, oynanan oyunlarda fps ölçümü yapılarak sisteminizin durumunu görebilir ve diğer sistemlerle karşılaştırabilirsiniz. Sistem performansı arttıkça fps oranı da artacağından özellikle hız aşırtma(overclock) işlemleri ile uğraşan kullanıcıların oldukça işine yarayacak bir yazılımdır. Oyun içerisinde F12 ve F11 (kendiniz de kısayol atayabilirsiniz) kısayollarını kullanarak ölçüm yapabilirsiniz.

Anlık Ekran Yakalama
Oynadığınız oyunda anlık ekran görünütüsünü Fraps yazılımında bir klavye kısayolu atayarak alabilirsiniz. Varsayılan olarak F10 ile görüntü alabilmenizi sağlayan yazılımla isterseniz belirlemiş olduğunuz aralıklarla otomatik olarak da ekran görüntüsünü yakalama imkanınız bulunmaktadır. Deneme sürümünde yalnızca bmp biçiminde kayıt yapabilme şansınız bulunmaktadır. Yazılımı satın aldığınız taktirde jpg ve png biçimlerinde de kayıt yapabilirsiniz. Klavye kısayolunu kullanarak yakalamış olduğunuz ekran görüntüsünü bir resim işleme yazılımına(örneğin; paint) yapıştırıp kaydetmeniz gerekmektedir.

Gerçek Zamanlı Video Yakalama
En sevdiğiniz oyunlarınızı oynarken bunların bir bölümünü kaydetme gereksinimi duyduğunuzda Fraps yazılımını kullanabilirsiniz. 1152x864 çözünürlükte ve saniye başına 100 kare oranı kalitesinde mükemmel kayıtlar yapma imkanı sunan araç ile isterseniz sesleri de kaydedebilirsiniz. Ayrıca fare imlecinin görünmesini istemiyorsanız No cursor seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Varsayılan olarak F9 klavye kısayolu ile oyun içerisinde istediğiniz zamanda kayıt yapmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz kendiniz de bir klavye kısayolu atayabilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17812648...etail_FOSI.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

BitDefender Internet Security 2009 Build v12.0.144 64bit TURK

BitDefender Internet Security 2009 kullanıcılara bu sürümünde yeni özellikler sunuyor. Çok fazla oyunlarla ilgilnen kullanıcılar için farklı bir mod sunuyor. Bu mod oyun oynarken gereksiz yere işlem yapmayı önlüyor. Eş zamanlı olarak sadece sisteminizi değil, web tarayıcınızı, e-mail alış/verişi yaptığınız programı ve anlık mesajlaşma uygulamalarınızıda kontrol altına alıyor.u özelliklerinin yanında günümüzde büyük korku haline gelen dolandırıcılık sitelerinide anlık olarak tespit ederek girişi engelliyor. BitDefender’in en güzel özelliklerinden bir tanesi anlık mesajlaşma programlarını şifreleyebiliyor. Bu özelliği ile ekstra bir uygulama kullanmadan verileriniz şifreleniyor. Kablosuz ağlarıda kontrol atlında tutan BitDefender GameMode özelliğinin yanında Laptop Modu ile daha düşük güç tüketimi sağlıyor.

Masa üstü güvenlik yazılımlarında güvenilebilecek ender firmalardan SoftWin firmasından yeni bir ürün daha. BitDefender Standart, BitDefender Pro Plus vb. ürünlerden sonra SoftWin nihayet komple bir masa üstü güvenlik yazılımına el attı. Daha gelişmiş bir güvenlik hizmeti sunan uygulamanın içerdiği modüllere göz atmak istersek;

• AntiVirüs Modülü : Bu modülün temel amacı tüm zararlı virüslerin tespit edilmesi ve yok edilmesini garantiye almaktır. Gerçek zamanlı virüs taramasıyla bilgisayar içerisinde aktive edilen her dosyayı ister varsayılan, isterseniz gelişmiş ayarlar sayesinde tarayarak bilgisayarınıza zarar vermeden engeller veya sizin belirleyeceğiniz işlemlere tabi tutar. Bu modül ICSA Labaratuarları, Virus Bulletin, Checkmark, CheckVir ve TÜV gibi saygın kuruluşlardan sertifika almış güçlü tarama motorlarını bünyesi

Özellikler:
• FireWall (Güvenlik Duvarı) Modülü : Güvenlik duvarı modülü uygulamaların ve kullanıcıların internet erişim izin ve sürelerini kısıtlayarak size gelişmiş bir güvenlik özelliği sunar. İçerdiği Stealth (Gizlilik) modu sayesinde bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılımlar ve bilgisayar korsanlarına karşı görünmezlik özelliği sunar.

• AntiSpam (İstenmeyen Posta Denetimi) Modülü : Basit ama güçlü AntiSpam modülü istenmeyen postalarınızla sizin yerinize ilgilenerek sizi bu zahmetli işten kurtarır.

• AntiSpyWare (Casus Yazılım) Modülü : İçerdiği geniş tarama veritabanı yardımıyla casus ve zararlı yazılımları gerçek zamanlı tarayarak bilgisayarınıza zarar vermeden etkisiz hale getirir. Bu sayede bilgisayarınız tüm casus yazılım ve dosyalardan korunmuş olur.

• Parental Control (Ebeveyn Kontrolü) Modülü : Ebeveyn kontrol modülü internet erişiminizi veya bu erişimi kullanan chat, oyun, dosya paylaşımı gibi uygulamalarınızı,zararlı web içeriklerini tamamen veya çocuğunuzun ders çalışma saatleri gibi zamanlarda bloke ederek çocuklarınızı internetin tehlikelerinden koruyabilir.

Tüm bu özelliklerine ilave olarak BitDefender Internet Security, Manual( El İle) tarama, aktif uyarı pencereleri, gelişmiş ve parola korumalı ayar seçenekleri, kullanıcı dostu arayüzü ve bilgisayarınızı yormayan çalışma yapısıyla size komple bir güvenlik hizmeti sunar.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17813448...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17815213...TURK.part2.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

CDRoller 7.70.99.1

Tanıtım:CDRoller yazılımı, boyutu ne olursa olsun ses dosyalarınızı düzenlemeye yarar. Cd`lerinizi test edebilir. Cd lerinize katalog hazırlayabilir. Müzik cdlerini açabilir. Dvd ve Cd leri yazabilir. ISO şeklinde imaj dosyası yaratabilir.

Yeni sürüm özellikleri:
-Eski sürümdeki hatalar düzeltilmiş
-Yeni kullanışlı arayüz eklenmiş
-İşlem sırasında detayları gösterebilme özelliği eklenmiş
-Yeni kullanışlı görev çubuğu eklenmiş
-CD-RW, CD-MRW, DVD-RW, DVD+RW and DVD-RAM formatlarını desteklemekte.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17815301..._7.70.99.1.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

CheckPoint ZoneAlarm ForceField v1.1.82.0

ZoneAlarm ForceField banka, alışveriş hesaplarınızı korumak için geliştirilmiş bir yazılımdır. Bilgisayar güvenliği alanında önde gelen şirketlerden birisi olan Check Point'in ZoneAlarm serisine eklediği bu program sayesinde kimlik ve kredi kartı hırsızlıklarına karşı kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Tehlikeli internet sitelerini de size haber vererek kişisel bilgilerinizi bu sitelerde girmemenizi sağlayan bu güzel yazılım sayesinde hesap hırsızlarına karşı korumasız kalmayacaksınız.

Ayrıca casus yazılımlar(spyware) saçan zararlı siteleri de size bildirerek girdiğiniz sitelerin güvenliklerini sizin yerinize ölçmektedir. Ayrıca internet tarayıcınızı kullandıktan ve kapattıktan sonra girmiş olduğunuz tüm bilgileri silerek tüm bilgileri güvence altında tutar.İnternet tarayıcısı üzerinden çalışan ZoneAlarm ForceField, Internet Explorer veya Firefox tarayıcıları ile uyumludur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17815391..._v1.1.82.0.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

CPU-Z 1.49

Tanıtım:CPU-Z bir sistem bilgilendirme yazılımıdır. Bu yazılım ile sisteminizdeki işlemci, anakart, bellek, ekran kartı ve bios hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

İşlemcinizin adını, kod adını, hangi paket işlemcilerin içerisinde bulunduğunu, marka kimliğini, hangi teknoloji ile üretildiğini, voltaj değerini, ne şekilde tanımlandığını, hangi saat değerleri ile çalıştığını, önbellek kapasitelerini ve overclock edilip edilmediğini öğrenebilirsiniz.

Ayrıca anakartınızın adını, üreticisini, modelini, yonga setini; bios'unuzun markasını, sürümünü, son güncellenme tarihini; ekran kartınızın AGP arayüz desteğini, transfer oranını; bellek kartınızın türünü, toplam miktarını, slot durumlarını, saat frekanslarını, hızlarını program sayesinde görebilmektesiniz.

Araç ile kullanmakta olduğunuz Windows ve DirectX sürümlerini de öğrenebilirsiniz. Herhangi bir kuruluma ihtiyaç duymadan yalnızca
"cpuz.exe" uygulamasına tıklayarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sisteminiz hakkında böylesine ayrıntılı bilgi verebilen yazılımın boyutunun küçük, kullanımının kolay, arayüzünün güzel olması, üstüne bir de ücretsiz olması onu kendi kategorisindeki en iyi araçlardan birisi yapmaktadır.

Desteklediği Donanımlar

# İşlemciler:

# Intel'in son i486'sı, Pentium, Pentium MMX, Pentium Pro, Pentium II, Celeron (P2/P3/P4/PM), Pentium !!!, Pentium !!!-M, Pentium 4, Pentium 4-M, Pentium M, Xeon (P2/P3/P4), Pentium D, Pentium XE, Core Solo, Core Duo, Core 2 Duo, Core 2 Extreme.
# AMD Am5x86, K5, K6, K6-2, K6-III, K6-2+, K6-III+, Athlon (4, XP, MP), Duron, Sempron (K7/K8), Athlon 64, Athlon 64 X2, Turion, Opteron, Athlon FX.
# Transmeta Crusoë TM3200, TM5400, TM5500, TM5600, TM5800.
VIA C3 (Samuel, Samuel2, Ezra, Ezra-T, Nehemiah), C7, C7-M.
# Cyrix M1, M2.

# Çipsetler:

# Intel i430TX, i440LX, i440FX, i440BX/ZX, i810/E, i815/E/EP/EM, i840, i845, i845E, i845G, i850/E, i845PE/GE, E7205 (Granite Bay), E7500, E7520, i852, i855, i865P/PE/G, i875P, i915P/G, i915PM/GM, i925X/XE, i945P/PL/G/GZ, i945PM/GM/GT, i955X/XE, P965, Q965, G965, i975X.
# VIA Apollo VP3, Apollo Pro, Apollo Pro +, Apollo Pro 266, KX133, KT133(&A), KT266(&A), KT400(&A), KT600, P4X266(&A), PT880, PT880 Pro, K8T800, K8T890, K8T900.
# nVidia nForce, nForce2, nForce3, nForce4, nForce4 SLI Intel Edition, GeForce 6100/6150 (nForce 410/430), nForce 590
# ATi RS350, RS400, RS480/RX480, RS482, RD580/RX580, RS600/RD600, RS690, RS700.
# AMD AM-751, AM-761, AM-762 (760MP).
# SiS 645, 645DX, 648, 648FX, 649, 655FX, 655TX, 656, 735, 756, 761GX, 760, 760GX, 755, 755FX, 741, 741GX.

Son Sürümündeki Yenilikler:

# NVIDIA 650i, 680i, 750a/780a, 750i, 780i, 790i model çipsetleri tanıma özelliği eklenmiş.
# Intel G35 çipseti tanıma özelliği eklenmiş.
# VIA çipsetleri desteği güncellenmiş.

# VIA P4M800CE chipset desteği.
# Intel Penryn CPU ailesi desteği (45 nm).
# Intel Core 2 Duo E6x20, Pentium E2140/2160 işlemci desteği
# Intel P35, G33, G31, Q35, Q33, X38 işlemci desteği
# Intel GL960/GM965/PM965 işlemci desteği
# AMD Athlon 64 "Lima" işlemci desteği
# AMD Geode LX işlemci desteği
# NVIDIA nForce 520 chipset desteği

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178154916/CPU-Z_1.49.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Dameware NT Utilities v6.8.0.8

NT Utilities ile bilgisayar ağınızı domain, workgroup ya da sunucu / istemci bazında yönetebilir, uzak makinaların disklerine, event loglarına erişebilir, kullanıcılar, kullanıcı grupları yaratabilir, network paylaşımlarını idare edebilir, process takibi, processleri öldürme işlemleri gerçekleştirebilir, registry kayıtlarını değiştirebilirsiniz. NT Utilities, Dameware Development'ın Mini Remote Control programını da içerisinde barındırmaktadır. Mini Remote Control size, uzaktaki clientlarınızın ekran, klavye fare kontrolünü ele alma imkanı sunacaktır. Mini Remote Control sayesinde yardım masası işlemlerinizi kolaylaştırabilir, kullanıcılara uzaktan eğitim verebilir, client hareketlerini onların haberi dahi olmadan izleyebilirsiniz. Tüm bu işlemler için client IP adresini ya da makina adını biliyor olmanız yeterli olacaktır.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17815957...s_v6.8.0.8.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------


Directory Size v2.3 MUltilang

Directory Size v2.3 yazılımı çok gelişmiş bir disk yöneticisidir.Yazılımı kullanarak sabit disklerinize müdahale edebilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17816220..._MUltilang.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

DiskTrix UltimateDefrag 2008 v2.0.0.55

Ultimate Defrag ; minimum çaba ile maksimum performans sağlayan bir disk birleştiricisidir. Sunucu versiyonu sayesinde bağlı istemcilerde disk birleştirme işlemi başlatabilir ve bunları yönetebilirsiniz. Program gerek sunucu gerek istemci tabanlı olarak sisteminizde yer alan disklerin dağıtık dosya yapılarını bir araya hızlı ve efektif bir biçimde toplar. Bu sayede diskteki okuma/yazma hızı artacağından sisteminiz çok daha hızlı ve performanslı çalışacaktır.

Editörün notu: Kategorisindeki en kaliteli programlardan biri. Denemenizi öneririm.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17816304..._v2.0.0.55.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

DivFix++ 0.31

DivFix++ programı bozuk durumda bulunan AVI dosyalarını yeniden indeksleterek kurtarmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.. Emule ve Bittorent gibi yazılımlarla indirdiğiniz video dosyalarında önizleme yaparken "no index" mesajı alıyorsanız ilgili videoları kurtarmak için bu yazılımı kullanabilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/178164035/DivFix___0.31.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Dr.Hardware 2009 9.9.0e

Tanıtım : Dr. Hardware 2008 , sistem bilgisini öğrenmek, bilgisayardaki parçaları test etmek, donanım kaynaklarınızın sorunsuz çalışıp çalışmadığını öğrenmek ve markalarını kesin olarak bulabilmek için vazgeçilmez programlardan biridir. Ayrıca karşılaştırmalı test özelliği de bulunmaktadır. Yeni sürümde AMD64 FX-53 işlemciler ve yeni çıkan tüm anakart chipsetleri ile Windows 2003 işletim sistemine destek verilmektedir.

Bu sürümde PCI Express, Pentium 4E (Prescott işlemcileri), Yeni intel çipleri olan 915P/G, 925X, E7525, E7210 de desteklenmektedir. Yeni testler, Internet ayarları düzenleyicisi, USB stick aygıtları desteği ve testleri, XP temaları desteği ve her türlü donanımınız için kullanabileceğiniz onlarca test seçenekleri de bulunmaktadır.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17816523...009_9.9.0e.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle