site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Photo Gadget Pro 2_5 TURK

Photo Gadget Pro sağ tık menüsüne yerleşen ve resimlerinizi yeniden boyutlandırma, yeniden adlandırma, efekt verme gibi özellikleri kolay bir şekilde uygulayabileceğiniz bir yazılımdır.

Özellikleri:
# Resimleri yeniden boyutlandırabilme
# Resimleri yeniden adlandırabilme
# Resimlerin türlerini değiştirebilme
# Resimlerinize efekt verebilme (Sepia, Siyah-beyaz, gri ton …)
# Resimleriniz üzerine yazı yazdırabilme
# Resimlerinizi döndürebilme


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15175140...o_2_5_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

ProShow Producer 3_5_2266 TURK
Click this bar to view the full image.

ProShow Producer, ProShow Gold programının daha gelişmiş sürümüdür. Resimlerinizi bir cd'ye kaydedip daha sonra bunları Slide Show olarak seyretmenize imkan veren ProShow programı ile oldukça etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz. Programın bünyesinde bulunan birçok efekt ile geçişleri daha etkileyici hale getirebilirsiniz.

280'in üzerindeki geçiş efektinden istediğinizi seçerek gösterileriniz de kullanma şansına sahip olduğunuz bu araçla özellikle geçiş ve zamanlama denetimi konusunda güzel ayarlamalar yapabilirsiniz. Resimler üzerinde döndürme, şekillendirme, renklendirme ayarları yaparak mükemmel görüntüler elde edebilirsiniz. Gerçek zamanlı bir önizleme aracına da sahip olan yazılım çalışmalarınızı VCD biçiminde kaydetmenizi de sağlamaktadır. Ayrıca fotoğraf albümlerinizi ekran koruyucu, kendiliğinden çalışır CD (AutoRun CD) ve MPEG biçimli videolar halinde de haırlayabilirsiniz. E-posta yolu ile sevdiklerinizle bu albümlerinizi paylaşabilir, yazılımın temel amacını gerçekleştirebilirsiniz

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15175255..._2266_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Public PC Desktop 6.1 + Crack TURK
Click this bar to view the full image.

Bilgisayarınızın bütün dosyalarını kullanıcıya kilitleyerek sadece izin verilen programları çalıştırma yetkisi veriyor. Yani isterseniz siz yokken bilgisayarda sadece Internet Explorer çalışmasına izin verin, geri kalanlar kilitlensin. Mesela kütüphane, internet cafe gibi ortamlarda olmazsa olmaz bir yazılım. Crack mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15175340...Crack_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Revo Uninstaller v1_75 TURK

Revo Uninstaller istenmeyen programları veya kullanıcı kayıtlarını silmeniz için size yardımcı olabilecek ücretsiz bir programdır.
Hızlı ve gelişmiş algoritmik yazılımı ile programlanmış bu küçük program ile sisteminizi taratabilir ve gereksiz programları bulup istediğinizi silebilirsiniz. Aslında Windows Denetim Masası bölümünde bulunan Program ekle veya kaldır özelliğinin hemen hemen aynısı olan bu programda artılar daha fazla. Çünkü çoğu programı Program ekle veya kaldır bölümünde bulamazken bu program ile bir taramada sistemde kayıtlı olan tüm programları bulabilirsiniz. Sadece program veya dosyaları da değil klasörleri ve kullanıcı kayıtlarını da bu program sayesinde silebilirsiniz. Ve bu silmeler sisteminizde bir hızlanmaya yol açacağı için işinize gelecektir.

Ayrıca programda bulunan kendine özgü avcı modu ile "hunter mode" kullanımı kolay ancak oldukça etkili ve başarılı bir sistem işlev yönetim raporu sunuluyor.

Program içinde sunulan özelliklerden birkaçı:

Auto Start Manager - Windows başlangıç bölümünde hangi programların otomatik olarak çalışacağını belirleyebilirsiniz.

Windows Tool Manager - Kolay ve etkili kullanımı ile her Windows işletim sisteminde kullanabilirsiniz.

Junk Files Cleaner - Sık kullanılan dosyalar bölümündekigeçmişi silebilirsiniz.

Browsers History Cleaner - Browser'ınızdaki geçmişi, ziyaret edilen sayfa geçmişlerini, Firefox Internet Explorer, Netscape, Opera browserları için kullanılabilir.

Office History Cleaner - MS Office geçmişini temizleyebilirsiniz.

Windows History Cleaner - Son kullanılan dosyalar geçmişini veya Windows ortamında kayıt edilmiş tüm geçmişleri silebilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15175430...v1_75_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Webroot Spy Sweeper 5_8_1_55 TURK
Click this bar to view the full image.

Spy Sweeper gerçek zamanlı koruma özelliği olan bir casus yazılım temizleme aracıdır. Sisteminizi tüm casus yazılımlara ve diğer kötü niyetli araçlara karşı her an güvende tutabilmenizi sağlamaktadır. Sahip olduğu veritabanı ile yaklaşık 150.000 zararlıyı tanımlayabilmekte ve sisteminizden temizleyebilmektedir. Kendiliğinden güncelleme özelliği ile bu veritabanını sürekli güncelleyerek yeni zararlılara karşı da hazır durumda beklemektedir. Sisteminizi bilinen casus yazılımlar için en ince ayrıntısına kadar taramakta ve bulmuş olduğu zararlıları karantinaya alabildiği gibi sisteme zarar vermeden tümüyle temizleyebilmektedir. Sahip olduğu kalkanlar ile sisteminize üst düzey koruma sağlamaktadır. İnternet Explorer, Windows Sistemi, Host Dosyaları ve Başlangıç Uygulamaları için ayrı ayrı kalkanları vardır. Bu kalkanlar ile sisteminizde anlık olarak koruma sağlamakta ve hiçbir açık nokta bırakmamaktadır.


# Gelişmiş Algılama ve Temizleme
Spy Sweeper yokedilmesi zor olan ve verdiği zararlarla ün yapmış olan casus yazılımları gelişmiş algılama ve temizleme özelliği ile etkili biçimde tam olarak sisteminizden kaldırabilmektedir. Hatta kötü niyetli casus yazılımlar tek bir tarama sonucunda temizlenebilmektedir. Tek tarama ile bilgisayarınız temizleneceğinden tekrar tarama ve yeniden başlatma işlemleri yapmayacaksınız. Bu da size zaman kazandıracaktır.

# Gerçek Zamanlı Çalışan Akıllı Kalkanlar
Spy Sweeper Akıllı Kalkanları, gelişmiş casus yazılım tehditlerini, bilgisayarınıza bulaşmadan önleyebilmektedir. Bu yeni sürüm Spy Sweeper standart casus yazılım engelleme sanayisinde ilerlemiş durumdadır. Trojan–Downloader–LowZones ve SpySheriff tehditlerini ilk yükleme de durdurabilmektedir. Böylece Spy Sweeper ile bilgisayarınızı kolayca güvende tutabilirsiniz.

# Doğru Risk Değerlendirmesi
Spy Sweeper kullanılan doğru risk değerlendirme testlerinden sonra tehlikeli farklı casus yazılımları algılayabilmektedir. Bazı casus yazılımlar küçük tehlikeler oluştururken bazıları kişisel bilgilerinizi çalabilmektedir. Spy Sweeper her bir tehkikeyi çabukça inceleyip onun potansiyel zararını ve ne yapabileceğini size bildirir. Bu istenmeyen yazılımları kaldırmak ve sisteminizi güvende tutmak için uygulanan bir başka yoldur.

# Kesintisiz Güncelleme Savunması
Casus yazılımlar sık sık biçim değiştirmektedirler. Spy Sweeper bu tehditlere karşı kullandığı tanımlama veritabanı ile casus yazılımları algılayarak koruma sağlamaktadır. Yapılan güncellemeleri kendiliğinden alabildiğiniz gibi elle denetleme de yapabilirsiniz, daha sonra gerekli ayarlamaları yaparak yazılımı kendi haline bırakabilirsiniz.

# Çoklu Kullanıcı Koruması
Siz bilgisayarınız için Spy Sweeper yazılımını satın aldığınızda, yazılım bu bilgisayar üzerindeki tüm kullanıcıları korumaktadır. Bu durumda yazılımın yönetimini bir kullanıcı yapmakta fakat her bir kullanıcı kendi kullanımı için yazılımı özelleştirebilmektedir. Böylece en üst seviye esneklik ile tam koruma sağlanmaktadır.

# Casus Yazılım Haber ve Bilgi Güncellemesi
Spy Sweeper uygulaması için bir iç hak olan, son casus yazılım tehditleri hakkında temel bilgi alma işlevi bulunmaktadır. Webroot casus yazılım sorunları karşısında öncü otoritedir ve elde ettiği bilgileri hemen kullanıcıları ile paylaşmaktadır.

# Ücretsiz Müşteri Desteği
Tüm Webroot ürünlerinde olduğu gibi Spy Sweeper yazılımında da en zorlu casus yazılımlara karşı bilgili ve canayakın uzmanlar tarafından destek verilmektedir. Rakiplerinden farklı olarak çevrimiçi telefon desteği ücretsiz verilmektedir.

# Memnuniyet garantisi
Webroot tüm ürünlerinin gururla arkasında durarak, memnun olmadığınız takdirde hiç bir soru sormaksınız 30 gün içerisininde paranızı geri ödemektedir.

Neden Spy Sweeper'ı Seçelim?
# En geniş kapsamlı casus yazılım engelleme çözümünün elde edilmesi - 360 derece koruma sağlaması.
# Kesintisiz izleme ile casus yazılım saldırılarını başlamadan durdurması.
# İnatçı casus yazılımlar için gelişmiş algılama ve temizleme kabiliyetine sahip olması.
# Kendiliğinden güncellemeler ile sizi en son tehlikelere karşı güvende tutması.
# Müşterilerine ücretsiz destek sunması.

En Düşük Sistem Gereksinimleri
# Windows 2000, XP, XP Home veya XP Media Center işletim sistemi
# 300 Mhz işlemci
# 15 MB sabit sürücü alanı
# 256 MB RAM
# İnternet Explorer 5.5

Yazılıma son sürümünde Windows Vista desteği eklenmiştir.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15175571..._1_55_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Winzip_12.0 TURK

Sıkıştırma deyince ilk akla gelen programlardan olan Winzip, bilinen klasik özelliklerinin yanında bu versiyonla birlikte JPEG dosyaların boyutlarını, görsel kalitede hiçbir bozulma olmaksızın %25 kadar düşürebilmektedirler. Bu versiyona yüksek verimli LZMA sıkıştırma teknolojisi, ve sıkıştırılmış klasörleri daha kolay görüntülemeyi sağlayan Smart View seçenekleride eklenmiştir.

Desteklediği sıkıştırma Formatları:
7Z, CD/DVD .ISO and .IMG en bilinen image dosyalarını açabilmekte ve RAR, BZ2, CAB, LHA, Z, GZ, TAR, UUE, XXE, BinHex ve ZIP gibi sıkıştırma dosyalarının rahatlıkla üstesinde gelebilmektedir.

Programın 12 sürümü ile gelen diğer yenilikler :
• Zamanlı veri yedekleme desteği
• Otomatik Zipleme işleri belirtebilme desteği
• FTP gönderme desteği
• Direkt olarak CD veya DVD'ye yazma desteği
• Komut satırı desteği
• Geliştirilmiş sıkıştırma desteği (PPMd ve bzip2)
• Eklenti yönetimi desteği
• Hızlı dosya seçimi
• Sihirbaz ve Klasik arabirim seçenekleri
• Büyük dosyalar ile de çalışabilme
• 128 ve 256 bir veri şifreleme
• E-Posta desteği
• Yükleme özelliği
• Kendiliğinden açılır dosyalar oluşturabilme

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15175695..._12.0_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

XoftSpySE v4_33_5259 TURK

XoftSpySE, adından da anlaşılacağı üzere bir antispyware yazılımıdır. Çoğu zaralı yazılımı tanımaktadır. Oldukça geniş bir veritabanına sahiptir. Kullanımı çok kolaydır.

Genel Özellikler
# Komple bilgisayar taraması yapmakta, çalışan uygulamaları, kayıt defteri girdilerini, dosya ve klasörleri içermektedir.
# Algılayıp, temizleyebildiği zararlılar: reklam yazılımları (adware), casus yazılımlar (spyware), istenmeyen reklam pencereleri (pop-up), klavye girdi kayıt araçları (keylogger), truva atları (trojan), tarayıcı korsanları (hijacker), ve zararlı yazılımlar (malware)dır.
# Bu alandaki en geniş tanımlama veritabanına sahiptir.
# Tanımlama dosyalarını ve özellikleri otomatik olarak güncellemektedir.
# Hızlı, güçlü ve kullanımı kolaydır.
# Müşterilere geniş teknik destek vermektedir.
# Kimlik bilgilerine ve kredi kartı hırsızlığına karşı koruma sağlamaktadır.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15175756..._5259_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

XP Codec Pack 2_4_3 TURK

XP Codec Pack, en çok kullanılan ses ve video biçimlerini oynatmaya yarayan, en eksiksiz çözücü paketidir. Windows Media Player ve Winamp gibi bazı medya oynatıcıları, çeşitli sesleri ve videoları çalıştıramazlar. Bunun sebebi, bazı biçimleri tam olarak çözememeleridir. XP Codec Pack'i sisteminize kurduğunuzda, çalıştıramadığınız sesleri ve videoları medya oynatıcınız çalıştıracaktır. Her türlü videoyu ve sesi sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmeniz için mutlaka bir çözücü paketine ihtiyaç duyarsınız ve bu ihtiyacınızı da XP Codec Pack oldukça iyi karşılar.

İçerdiği Çözücüler:
AC3Filter 1.51a
AVI Splitter 1.0.0.9
CDXA Reader 1.0.0.2
CoreAAC (AAC DirectShow Çözücüsü) 1.2.0
CoreFlac Çözücüsü 0.4
FFDShow MPEG-4 Video Çözücüsü 2008.07.05
GPL MPEG-1/2 Çözücüsü 0.1.2.0
Matroska Splitter 1.0.3.0
Media Player Classic 6.4.9.1
OggSplitter/CoreVorbis 1.1.0.79
RadLight APE Filter 1.0.0.4
RadLight MPC Filter 1.0.0.4
RadLight OFR Filter 1.0.0.4
RealMedia Splitter 1.0.1.2
RadLight TTA Filter 1.0.0.2
The Codec Detective 2.0
VSFilter (DirectVobSub) 2.38


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15175804...2_4_3_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Your Uninstaller! 2008 PRO v6_1_1259 Türkçe TURK

Tanıtım:Your Uninstaller Pro 2008; Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

Özellikleri:
# Kurulmuş programları kalıntısız olarak kaldırabilme
# Kayıt Defterinizi temizleme,
# Gereksiz dosyaları silme,
# Internet explorer sağ klik menusu düzenleme,
# Windowsunuz açıldığı zaman başlayan programları düzenleme,
# Internet Explorerınıza yapışan kötü amaçlı yazılımları temizleme,
# Başlat menüsü düzenleme,
# ve daha bir çok özellik

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15175863...erk_e_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

AbAlarm 2008 TURK
Click this bar to view the full image.

Bilgisayarınızla çalışırken dalıp gittiğiniz zamanlara sıkça rastlıyorsanız bu minik program ile bu sorunu çözüyorsunuz. Program küçük bir çalar saat özelliğini bünyesinde barındırıyor. Saati istediğiniz zamana ayarlayıp o vakitte sizi sesli ve de istediğiniz metni ekrana getirerek uyarıyor. Küçük ama başarılı bir uygulama.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15238041..._2008_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

AV Music Morpher Gold 4_0_68 TURK

AV Music Morpher Gold programıyla evinize bir müzik stüdyosu kurabilirsiniz. Program ile profesyonel dj’lerin yaptığı müzikleri ve mixleri hazırlayabilirsiniz. Ses üzerinde oynamalar yapabiir, efektler ekleyebilirsiniz. Program ile örnek birçok efekt beraber geliyor. Bunların yanına kendi efektlerinizi oluşturmanız için efekt sihirbazı da program ile birlikte geliyor.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15238329..._0_68_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

#1 Video Converter 4_2_13 TURK

1 Video Converter ile birçok seçkin video formatını (AVI, MPEG1, MPEG2, MPEG4, ASF, WMV, DivX, XviD, VCD, SVCD, DVD…) birbirleri arasında dönüştürebilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15261648..._2_13_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle