site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Trend Micro Internet Security Pro 2009 17.00.1307 TURK

Trend Micro Internet Security Pro komple bir güvenlik paketidir.İçerisinde bilgisayarınızın güvenliğini sağlyacak tm modülleri barındırır.Kimlik bilgilerinizi çalan,bilgisayar sisteminize zarar veren zararlı yazılımlar için tasarlanmış gerçekten gelişmiş ve teknolojik bir programdır.
Güvenlik Paketi İçeriği

* Anti-virus
* Anti-spyware
* E-posta tarama sistemi
* Rootkit Koruması
* Anti Spam Koruması
* Çift yönlü Firewall
* Website güvenlik modülü
* Ebeveyn Kontrolü
* Veri hırsızlığına kesin çözüm
* Kimlik hırsızlığına koruma modülü
* Kablosuz ağ kontrolü
* Bilgisayar performansı için etkili ayarlamalar

Temel Özellikler

Uzak Dosya Kilidi

Sizin için önem arz eden dosyalarınızı bilgisayarınız çalındığında bile uzaktan kilitleyebilir ve içindeki bilgilerin çalınmasını önleyebilirsiniz.

Wi-Fi Danışmanı
Güvenli olmayan kablosuz bağlantıları sizin için filtreleyebilir.

Site Gözlemcisi
İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde Web sayfasının ne denli güvenli olduğu konusunda size gerekli bilgileri verir.

Klavye Tuşları için Şifreleme Koruması
Kredi kartı bilgilerini,kimlik bilgilerini çalmak için tasarlanmış klavye tuşlarını kayıt eden programlar için komple koruma sağlar.

Sistem Bakım Ünitesi
Bilgisayarınızın performansını olusuz yönde etkileyebilecek durumlar için etkili çözüm sağlar.Kayıt dosyalarını temizler,başlangıç ayarlarını optimize eder,cookie ( çerez ) bilgilerini siler ve tarayıcınızın geçmiş bilgilerini temizler.
Ek Özellikler

İzinsiz Değişiklikleri Engelleme Sistemi
Bilgisayarınızın güvenliği ve olası risklere karşı işletim sistemi üzerinde yapılabilecek değişiklikleri anında bloklar.

Resim Spam Filtreleme
Yazılr içinde gelen resim reklamlarını ortadan kaldırır.

Güvenli Web Surf
Şüpheli web sayfalarını önceden yükleyerek olası risklere karşı gereken önlemleri alır.E postalar içinde güvensiz web sayfalarına giden linkleri kaldırır.

Kişiselleştirilebilir Güvenlik Uyarıları
Hangi sıklıkta güvenlik uyarıları almak istediğiniz konusunda ayar yapmanızı sağlar.

Güvenlik Raporları
Trend Micro Internet Security Pro'nun sizi hangi tehlikelerden ne yönde koruduğuna dair düzenli raporlar sunar.

Virüslere Karşı Koruma
Trend Micro Internet Security Pro'nun ödüllü virüs tespit teknolojisi ile bilgisayarınıza sızmaya çalışan virüs,worm,truva atları ( trojan ) gibi zararlı programlar tamamen engellenir.Yeni çıkan tüm virüsler programın düzenli güncellemeleri ile anında veritabanına kaydedilir.

Spyware Programlarına Karşı Koruma
Güçlü ve modern spyware yakalama teknolojisi ile kişisel bilgilerinizi çalmaya yönelik hazırlanmış spyware,rootkit gibi programlardan bilgisayarınız tamamen güvenli hale getirilir.

Kişisel Firewall ( Ateşduvarı )
Kişisel verilerinizin internet üzerinden sızmasını engellemek için bilgisayarınız içindeki tüm giriş-çıkış işlemleri izlenir.

Web üzerinden gelebilecek tehlikeleri engelleme
Kredi kartı ve kişisel bilgilerinizi çalmak için hazırlanan,sizi kandırmaya yönelik sahte web siteleri için etkili koruma sağlar.Sürekli güncellenen veritabanı ile yeni siteler için de etkili koruma sağlanır.

Kablosuz Ağlar için Güvenlik
Kablosuz ev ağları için istenmeyen girişler bloklanır.

Ev Ağları için Kontrol
Evinizdeki küçük ağlar için kullanımı kolay ayar ve güvenlik güncellemelerini yapabilme olanağı.


Çoklu Bilgisayarlar için Koruma Modülü
Trend Micro Internet Security Pro programını kişisel 3 bilgisayarınıza korup tam koruma sağlayabilirsiniz.

Gelişmiş Ebeveyn Koruması
Çocuklarınızın ruhsal ve bedensel sağlığını bozan pornografik ve şiddet içerikli sitelerin filtrelenmesi.
Lisans Ücreti

3 bilgisayara kadar yıllık lisans ücreti 69.95 $ Amerikn dolarıdır.
Sistem Gereksinimleri

* Windows Vista™ Home Basic (32/64 bit)
* Windows Vista Home Premium (32/64 bit)
* Windows Vista Ultimate (32/64 bit)
* Windows XP Professional veya Home Edition with Service Pack 2 (32 bit)
* Windows XP Media Center Edition 2004 veya 2005 (32 bit)
* Windows XP Tablet PC Edition 2004 veya 2005 (32 bit)


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17830427...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17830819...TURK.part2.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Trojan Remover v6.7.5.2558

Tanıtım:Trojan Remover bir truva atı algılama ve temizleme yazılımıdır. Truva atları bilgisayar korsanları tarafından yazılmış olan zararlı kodlardır. Bilgisayar korsanlarının temel amacı sisteminizin denetimini elinizden alıp kendi denetimine geçirmektir. İnternet üzerinden indirmiş olduğunuz her türlü dosyanın içerisine konabilecek olan bu zararlılar aynı zamanda bir resmin arkasına dahi gizlenmiş biçimde durabilir. İndirmiş olduğunuz dosyayı açtığınız zaman etkin hale gelerek sisteminizin donanımlarını bile kendi eline geçirebilecek olan truva atları sisteminize büyük hasar verebilir. Klavyenizin, farenizin kendiliğinden işlemler yapmasına neden olabilirler, hatta sürücülerinizin açılıp kapanmasına dahi yol açarlar.Crack Mevcuttur.


Trojan Remover yazılımı truva atlarının sisteminize verebileceği zararın önüne geçme ve sisteminizden bu zararlıları silme işlevini gerçekleştirmektedir. 21800 üzerinde truva atı ve internet solucanını algılama kapasitesine sahip olan bu yazılım sisteminizi en ince ayrıntısına kadar tarayabilmektedir. Bu taramayı da oldukça kısa sürede gerçekleştirebilmektedir. Sistem kaynaklarını oldukça az kullanan yazılım güncellenebilme özelliği ile yeni çıkan zararlılara karşı da hazır durumda bulunmaktadır. Sistem üzerinde etkin olarak çalışmakta olan kötü niyetli yazılımları da tespit edebilme özelliğine sahip olan yazılım, sistem açılışında kendiliğinden devreye giren uygulamaları da denetlemektedir.

Gerçekleştirdiği her işlemi günlük dosyalarına kaydeden Trojan Remover, bir de kötü niyetli yazılımlar hakkında bilgi alabileceğiniz veritabanına sahiptir. Bu veritabanına girerek ister listeden seçim yapıp, isterseniz de adını bildiğiniz zararlıyı aratarak bilgi alabilirsiniz. Kullanışlı arayüzü sayesinde kullanımı oldukça kolay olan yazılımın günlük dosyalarından çıktı alabilme, İnternet Explorer başlangıç sayfasını sıfırlama gibi ek özelliklere de sahiptir.



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17831028...6.7.5.2558.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

TubeHunter Ultra v3.0.2755.0

Tanıtım:TubeHunter Ultra yazılımı ile video müziklerinizi 556'dan farklı Youtube benzeri siteden indirebilir ve kendi arşivinizi oluşturabilirsiniz. Bu sitelerin listesini görmek için buraya tıklayınız.Ayrıca bilgisayara kaydettiğiniz bu video ve resimleri iPOD/PSP/Zune/Cep Telefonu gibi taşınabilir medya oynatıcıların formatlarına çevirebilir ve bu cihazlara taşıyabilirsiniz. Hemen hemen her formatta dosyaları indirebilir, çevirebilir, taşıyabilir… AVI, MPEG4, DivX, XviD, iPOD Video, iPhone format, MPEG, WMV, RM, MOV, Sony PSP, Zune Video, 3GP, 3G2, SWF, FLV, M4A, MP3, MP4, WAV, OGG, AAC ve AC3. TubeHunter Ultra spyware ve adware içermez.

1. Video ve şarkıları 391 YouTube benzeri siteden indirebilirsiniz.
2. MP3'leri MySpace, Bebo, Ringo veya Imeem gibi sitelerden indirebilirsiniz.
3. Videolardan sadece sesleri de alabilirsiniz.



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17831135...3.0.2755.0.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tuning Car Studio Premium 2008-Sanal Modifiye

With Tuning Car Studio you can soup up your car by inserting a picture of it into the programme, and then adding features such as new headlamps, hubcaps, and paintwork! Most elements of the car's appearance can be changed in a second: Stickers, slogans, headlamps, rims...!


With an easy and intuitive user interface, all your projects will become true in a matter of minutes. Just upload a photo of your car in the programme and unleash your imagination.



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17831581...l_Modifiye.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

UltraVNC 1.0.5.3

Ultra Vnc, uzak masaüstüne erişmenize imkan sağlıyor.Ultra VNC, internet üzerinden başka bir bilgisayar erişmenize izin verir ve eriştiğiniz bilgisayarın masaüstünü görmenize yarar. Klavye ve mouse yoluyla diğer bilgisayarı kontrol edebilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17831671...NC_1.0.5.3.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

VistaMizer 3.0

Tanıtım:Çoğu kez, Windows XP ile gelen sıkıcı masaüstümüzden kurtulup daha değişik bir temaya sahip olmak isteriz. Ancak bunu ne yazık ki 3. parti yazılımlar ya da sistemimizi oldukça yavaşlatan harici tema eklentileri olmadan yapamıyoruz. Halihazırda Windows görünümünü yeni işletim sistemi Vista tarzında düzenleyen yazılım paketleri olsa da, çoğumuz bu yazılımlardan istediğimiz verimi almakta zorluk çekiyoruz.

İşte VistaMizer, tam da bu durumda imdadımıza yetişiyor. Tema tarzında değil, orjinal dosyaları yedeklemek ve yerlerine XP uyumlu Vista görünümü dosyaları kopyalamak mantığıyla çalışan yazılım, gelişmiş çoklu dil desteği ve istenildiğinde hiçbir hata olmadan sistemden kaldırılabilmesi özelliği ile, Windows Vista'ya geçmeden önce yeni görünüm özelliklerini denemek isteyen kullanıcılar için adeta bir kurtarıcı rolünü, üstelik bu rolün gerçekten de hakkını vererek üstleniyor.


VistaMizer, adından da anlaşılacağı üzere bir tema programı değil, tamamen XP ve 2003 tabanlı işletim sistemlerini yeni Vista görünümüne kavuşturmak için hazırlanmış bir paket yazılımı. Temalar ile uğraşmadığı ve sistemde sürekli çalışmak zorunluluğu olmadığı için, düşük hızdaki bilgisayarlarda bile Vista'nın, en azından yeni görünümünü tüm ayrıntıları ile kullanabilmenizi sağlıyor.

Program Türkçe bir arabirimle geliyor. Ayrıca diğer Vista görünüm yaması programları gibi dil tabanlı dosyalar ile çalışmadığı için, Türkçe işletim sistemlerinde bile rahatlıkla Vista görünümünü yaratabilmenize imkan tanıyor. Yazılımın bu sürümü, 400 civarında Vista simgesi, medya eklentisi, arka planlar, simgeler ve resim dosyalarını içeriyor. Kurulum 2 aşamalı olarak işliyor. Eğer Sistem Geri Yükleme özelliğinizi kapatmadıysanız bir geri yükleme noktası oluşturabilir, ya da bu özellik kapalı durumdaysa bile programın gerçekten de kaliteli yedekleme seçeneği sayesinde, kaldırma işlemi sonunda eski ayarlarınıza tamamen geri döneceğinizden emin olarak yükleme yapabiliyorsunuz.


VistaMizer, kendi kullandığı dosyaların Windows Update sitesi tarafından güncellenebileceğini de hesaba katarak, bu durumu analiz edebilen ve gerekli yedeklemeler ile değişiklikleri herhangi bir dil destekli Windows içinde yapabilmeniz için gerekli 3. parti yazılımları da paketine eklemiş durumda. Olası çakışmalarda ya da tercihli geriye dönüşlerde orjinal dosyalarınızı geri alabilmenizin yanında, güncellenmiş dosyalarınızı da orjinal ancak güncel halleriyle geri alabilmeniz, programın oldukça akıllıca düzenlenmiş bir özelliği bize göre.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17832078...aMizer_3.0.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

VSO Convert X to DVD 3.3.4.106c • With %100 Working Serials



Sadece bilgisayarda oynatılabilen herhangi bir video dosyasını DVD medyaya aktararak, DVD Oynatıcı üzerinde de izleyebilmenizi sağlayan, DVD'lerinize menü ekleme imkanı sunan oldukça popüler bir dönüştürücü yazılım olan ConvertXtoDVD'ye ait yeni 3.3.3.104 sürümü Türkçe dil desteği ile birlikte yayınlandı.
Türkçe dil desteği ile birlikte gelen yazılım aracılığı ile, dönüştürme listesine eklediğiniz dosyalardan otomatik olarak DVD Menü oluşturabilecek ve çok kısa bir süre içerisinde DVD Oynatıcınızda izleyebileceğiniz görüntü DVD'leri elde edebileceksiniz.

Oluşturacağınız DVD'lerinize eklenen menüleri özelleştirerek, DVD Oynatıcınızda nasıl görünmesini istiyorsanız o şekilde düzenleyebilir, videoların otomatik oynatılmasını sağlayabilir ve tekrar tekrar oynatılmasını sağlayabilirsiniz.

>ConvertXtoDVD, gerçekten de çok meşgul olan insanların, TV dizilerine ait bölümleri ya da kendi kişisel video kayıt cihazlarındaki görüntüleri, mükemmel kalitede kısa zamanda DVD'lere aktarabilmelerini sağlayan bir yazılım.

>Sade ve kolay kullanılabilir arayüzü sayesinde, uygulamaya ait çeşitli özelliklere erişerek projenizi kolayca özelleştirebiliyorsunuz. Örneğin .SRT veya .SUB/IDX altyazı dosyalarını ekleyebilyor ve yazıtipi ile rengine tam hakim olabiliyorsunuz. Birden fazla ses dosyası ekleyebiliyor ya da ekli olan ses dosyalarını daha kaliteli bir kayıt olması ya da yer kazanmak için kaldırabiliyorsunuz. Yeni sürümle birlikte gelen yeni dönüştürme motoru sayesinde, daha hızlı bir dönüştürme işlemi gerçekleştirilirken, kalite ve hız arasındaki dengeyi ayarlayabileceğiniz bir yapıya sahip oluyorsunuz. Bu sayede DVD'leriniz, orijinal dosyalarınızdaki görüntü nasılsa, aynen o şekilde aktarılmış halde size sunuluyor.

Uygulama ayrıca PAL'dan NTSC'ye veya NTSC'den PAL'a dönüşümü de gerçekleştirerek, 2 TV standartı arasında tercih yapabilmenizi de sağlıyor. Uygulamanın genel özellikleri şöyle;



Desteklenen görüntü dosyaları: DivX, Xvid, MPEG4, MOV, AVI, WMV, WMV HD, DV, ve daha fazlası...
Desteklenen kaynaklar : varolan dosyalar, dijital kameralar, TV / Sat , görüntü yakalama kartları.
Desteklenen ses dosyaları: AC3, DTS, PCM, OGG, MP3, ve daha fazlası...
Parçalar halindeki filmleri veya dizi bölümlerini, 6 saatlik materyal olarak birleştirebilirsiniz.
Altyazı dosyaları ekleyebilir (.SRT .SUB/IDX ) renk ve yazıtipi belirleyebilirsiniz.
Görüntü biçimi seçimi: NTSC, PAL, veya otomatik ve PULL-DOWN[birbiri arasında dönüşüm]
Resim çıkışı: Geniş ekran, Tam ekran veya otomatik
Otomatik bölümler oluşturabilir ya da kendini bölümleri düzenleyebilirsiniz
Kaynaktan doğru bir şekilde başlatıldığında, hızlı önizleme modu
DVD yapısında sabit diske kaydetme veya doğrudan boş bir DVD'ye yazma
Güvenli yazma motoru ile birlikte gelir (tüm DVD türlerini destekler)
Özelleştirilebilir arayüz (temalar vb)
Gelişmiş kullanıcılar için çeşitli seçenekler ve ayarlar
Dönüştürme hızı ve kalitesi için denetim
Hızlı ve kaliteli sıkıştırma
DVD Menü denetimi ( otomatik başlama, tekrar tekrar oynatma vb )
DVD Menü düzenleme ( arkaplan, yazıtipi, renk )
Çoklu dil desteği
Windows 2000 / XP / Vista için iyileştirme



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17832297...ng_Serials.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle