site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Self Sözlük 0.80 TURK

Türkçe-İngilizce, İngilizce-Türkçe çeviri yapabileceğiniz fakat klasik sözlük programlarından oldukça farklı ve birçok dilde geniş kelime tercümesine sahip bir çeviri programdır.
Yazdığınız kelimelerin okunuşlarını sesli olarak dinleyebilir, Türkçe, İngilizce, Rusça, Almanca, İtalyanca, Fransızca ve daha birçok dildeki karşılıklarını bulabilir ve o dildeki yazılış şekillerini de birebir görebilirsiniz.
Programın temel felsefesi ise; diğer çeviri kurumlarına ait dil ve sözlük hizmetlerinden, ek tarayıcı bağlantısı açmadan, bizzat program üzerinden yararlanabilmektir. Bu şekilde; yazdığınız kelimenin Google aramasını yapabilir, Ekşi Sözlük de ki açıklamasını öğrenebilir, Türk Dil Kurumu’nun kelime hakkındaki açıklamalarını inceleyebilir ve daha birçok kurumun kelime hakkında size vereceği bilgi hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Özelliklerini maddeler halinde sıralayacak olursak:
* Zargan, Sesli Sözlük, Sözlük.net, Tureng, Ekşi Sözlük, Google ve Türk Dil Kurumu’ ndan arama yapabilme.
* Aratılan kelimeleri veritabanına otomatik olarak kaydetme. Bu kaydetme özelliği sadece Zargan, Sesli Sözlük, Sözlük.net, Tureng siteleri için geçerlidir.
* İstenilen bir metnin İngilizce okuyabilme.
* Sayfa Paraçalama teknikleri ile reklam, resim ve scriptlerden arındırılmış olarak kelimeri görüntüleme.
* Yüksek hız ve düşük bant genişliği (Programın hızı sitenin hızı ile alakalı olduğunu unutmayınız. Eğer site iyi çalışyorsa program o ölçüde iyi çalışıyor).
* Web Tabanlı arayüz ile görsel ve kolay kullanım.
* Kurulum gerektirmeyen programlama mimarisi.
* Otomatik tamamlama ve öneriler altyapısı. Bu sayede siz yazarken (eğer daha önceden veritabanınızda kayıtlı ise) otomatik olarak en yakın sonuçlar önerilir. İstisnai olarak Sesli Sözlük’ te arama yaparsanız kelimeler veritabanınızda olmasa dahi yine öneriler çalışır.
* Google ile arama yaparken meşhur Google Önerileri (Suggestions) görüntülenir.
Ayrıca;
* Sonuç ekranında bir kelime üzerinde çift tıklattığınızda, o kelime otamatik olarak aratılır.
* Çift tıklma esnasında klavyeden ALT tuşuna basılı tutarsanız o kelime İngilizce olarak okunur.
* Yine çift tıklama esnasında klavyeden CTRL tuşuna basılı turarsanız paragraf seçilir ve o paragraf İngilizce olarak okunur.
Yenilikler; (v0.80)
* Wikipedia araması da eklendi.
* Ayarlar ve bilgi menüleri eklendi.
* Aranan kelime sayısını bildiren istatistikler eklendi.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16935514..._0_80_TURK.rar

rar password: www.sitekayit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Picasa 3.0 Build 57.52 TURK

Google’ın Picasa’sını kullanarak bilgisayarınızdaki resimleri birkaç saniye içerisinde bulup, resimlerinizin tadını çıkarabilirsiniz.Resimlerinizin her zaman düzenli kalmasını sağlayan, ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz bir yazılım.
Picasa PC’nizdeki tüm resimleri anında bulmanıza, düzenlemenize ve başkalarıyla paylaşmanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Picasa’yı kameranızdaki resimlerinizi bilgisayarınıza aktarmak için kullanarak işe başlayabilirsiniz. Artık Picasa’yı her açtığınızda, program tüm resimlerinizi (hatta elinizde olduğunu unuttuklarınızı bile) otomatik olarak bulacak ve kolayca tanıyacağınız klasör adlarıyla, tarihe göre düzenlenmiş görsel albümler halinde sıralayacaktır. Albümlerinizi sürükleyip bırakma yöntemiyle düzenleyebilir ve yeni gruplar yaratmak için etiketler hazırlayabilirsiniz.
Ayrıca Picasa, tek tıklamayla yapılan düzeltmeler ile güçlü efektleri parmak uçlarınıza getirerek gelişmiş düzeltme işlemlerini çocuk oyuncağına dönüştürmekte ve resimlerinizi başkalarıyla paylaşmanızı kolaylaştırmaktadır; resimlerinizi e-postayla gönderebilir, evde basabilir, hediye CD’leri hazırlayabilir ve hatta resimleri kendi blog’unuza asabilirsiniz.*

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16600861..._Beta_TURK.rar

rar password: www.sitekayit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

RealPlayer 11.0.0.477 GOLD Final TURK

RealPlayer long time was a leader in area of treatment of multimedia files of streams. He and today very popular due to ability to work with most rasprostranenymi by the formats of streams of RealAudio and RealVideo, providing the excellent audiosounding and fully acceptable reproducing of video.
RealPlayer - one of popular record players for reproducing of multimedia files of streams in the real-time mode. In particular, by the program RealPlayer it is possible to listen radio and look television in a network the Internet.

In addition RealPlayer, as well as most other pleerov of multimedia, supports majority audio and video of formats of mediafiles (RM, RA, RAM, RT, RP, PNG, GIF, JPG, MP3, SWF, SMIL, SMI, WAV, AIFF, MPG, MPEG, AVI, ASF, MID, MIDI, RMI).
As a tape player, RealPlayer works if not fine, well certainly. Quality audio - splendidly, especially on the flow lines of low-speeds, although sometimes and pauses and failures happen from spooling of the loaded content. Users can determine whether they want to look video, when it is half loaded, or to wait, while weigh a file will not appear on a hard disk. Except for it, in the program an utility is plugged for the record of files on disks. RealPlayer supports Internet Explorer and Firefox.
RealPlayer has a lot of dignities, and today he is set on most home RS and will be yet long to remain on them.
Features of RealPlayer:
- Best video & audio quality ever
- Plays CDs, DVDs and all major file types.
- Integrated Music Store
- Harmony™ Technology – download music to 100+ secure portable devices
- Download selected songs for only 49? in RealPlayer
- Online Radio: Over 3200 stations worldwide & 60 ad-free stations for endless listening.
- Expanded Controls: Optimize sound with the 10-Band Graphic Equalizer and get the sharpest picture with advanced video controls.
- Advanced CD Burning: Rip, mix & burn CDs like a pro - fast! Encode MP3s at up to 320kbps.
- Play Everything: RealOne Player plays all major media formats including Quicktime MPEG-4, Windows Media, DVDs, & more.
- Easy, Fun & Intuitive: Browse the web, organize audio & video files, create playlists, & more!


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16561920...Final_TURK.rar

rar password: www.sitekayit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

TeamViewer Portable v3.6.5198 TURK

TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16692933..._5198_TURK.rar

rar password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------

Total Video Converter 3.14.0 TURK

Total Video Convert çoğu video ve ses formatları arasında dönüşüm gerçekleştirebilen bir yazılım. Geniş dosya desteği, kolay ve hızlı işlem yapması, videodan sesi ayırma ve toplu işlem gibi özellikleri ile tüm video convert işlemleriniz için komple bir çözüm sunuyor.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16693573..._14_0_TURK.rar

rar password: www.sitekayit.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Vista Codec Package 5.0 Final TURK

Vista Codec Package, bilgisayarınızda video izleyebilmeniz için gerekli tüm codec paketlerini içeren, Windows XP ve özellikle de Vista için üretilmiş ücretsiz bir codec paketidir. Codec kurulumları bazen çok can sıkıcı ve sinir bozucu bir hal alabilir, videolardan ses çıkmaz, resimler ters döner vb.. Vista Codec Package sizin için en uygun ayarları default olarak önermektedir, deneyimli bir kullanıcı değilseniz kurulumda değişiklik yapmanızı önermeyiz. Bu codec paketi herhangi bir medya oynatıcısı içermemektedir, sadece kullanmış olduğunuz yazılımlarda videoları oynatabilmeniz için gerekli olan codecleri yüklemektedir.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/16564015...Final_TURK.rar

rar password: www.sitekayit.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle