site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
SUPER v2008 [Tüm Formatları Birbirine Dönüştüren Program] FULL

SUPER v2008: Tüm Formatları Birbirine Dönüştüren Program


Piyasadaki birçok ücretli programın bile dönüştüremediği çeşitli formatları dönüştürebilmesi sayesinde format dönüştürücüler kategorisinde en iyiler arasında gösterilen SUPER ile çok sayıda formatı dönüştürebilirsiniz. Cep telefonunuzun desteklemediği formatlardan, 3GP veya benzeri cep telefonu medya formatınlarına dönüştürmeler yapabileceğiniz bu program sadece formatları dönüştürmekle kalmıyor video veya ses dosyalarının kalitelerini de değiştirebiliyor. Bu sayede de istediğiniz ekran çözünürlüğüne sahip videolar, istediğiniz ses kalitesine sahip mp3'ler oluşturabiliyorsunuz.

3GP, 3G2, OGG, AAC, AMR, MP3, MP4, MOV, AVI, VOB, WMA, WMV dahil daha birçok formata uygun olarak dönüştürmeler yapabilirsiniz. iPod, iPod 5.5G, Microsoft-Zune, Nintendo-DS, Sony PS3, SonyPSP gibi cihazların formatlarını da desteklemektedir.

Bu program ile ffmpeg, MEncoder, mplayer, x264, mppenc, ffmpeg2theora & the theora/vorbis kullanarak videolarınızı farklı formatlara çevirebilirsiniz. Videoların karelerini, gösterim derecelerini, gösterim boyutlarını da istediğiniz kaliteye çevirebilirsiniz...

Bu program tamamıyla bedava olup 2008 sürümüyle en kolay şekilde videolarınızı çevirebilmenizi sağlar.

Programın desteklediği formatlar ve kullanılabildiği yerler:

Video format: 3gp/3g2(Nokia,Siemens,Sony,Ericsson) asf, avi, (DivX,H263,H263+,H264,XviD,MPEG4,MSmpeg4 etc..), dat, fli, flc, flv (Flash ile kullanılan), mkv, mpg (Mpeg I,Mpeg II), mov(H263,H263+,H264,MPEG4 etc..), p4(H263,H263+,H264,MPEG4), ogg, qt, rm, ram, rmvb, str (Play Station), swf (Flash), ts (HDTV), viv, vob, wmv
Audio format: aac, ac3, amr, mmf, mp2, mp3, mp4, mpc, ogg, ra, wav, wma
AviSynth Script Files: avs
Cep telefonu 3GP dönüştürücü
Cep telefonu 3G2 dönüştürücü
PocketPc dönüştürücü
iPod & iPod 5.5G dönüştürücü
PS3 & PSP dönüştürücü
VCD, DVD, MP4, MOV, ASF, FLV, MPG, MPEG ve daha birçok format dönüştürücü
Ayrıca MP3'te dönüştürebilirsiniz.
Ve de GIF formatındaki resimleri de animated GIF formatına çevirebilirsiniz.
Zune dosya formatlarına da uyumlu dönüştürmeler yapabilir.
Nintendo .ds formatına da dönüştürebilir.

http://rapidshare.com/files/11666224...ULL___TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------------------

Apex Video Converter Super 5.92
Click this bar to view the full image.

Apex Video Converter Pro; internetten, ev bilgisayarınızdan veya diğer ortamlardan innDirilmiş görüntüleri yüksek hız ve kaliteyle tüm favori görüntü biçimlerine dönüştürmek için tasarlanmış çok kapsamlı profesyonel bir yazılımdır. AVI, DivX, WMV, MPEG, MOV, RM ve RMVB biçimlerini basit ve kaliteli bir şekilde kendiliğinden dönüştürmektedir.

Yazılım; AVI, DivX, XviD, DVD, SVCD, VCD, MPEG-1, MPEG-2, WMV, ASF,RM ve RMVB'den AVI, DivX, XviD, MPEG, WMV, MOV, ASF, QuickTime, RM, RMVB görüntü biçimlerine dönüştürmektedir. Günümüzün tüm görüntü ve ses biçimlerine destek sağlayan yazılım, ses hızlarında da kullanıcıyı yalnız bırakmamıştır.

Kullanıcı görüntülerini istediği Hz oranına [framerate] ayarlayabilmektedir (10-30 Hz). Aynı zamanda dışarıya çıktı sağlanan görüntü biçim büyüklüklerini de istediği gibi değiştirebilmektedir. Bunun yanı sıra seslerin değer-oran (rate) ve hız-zaman (bit) aralıklarına da günümüz şartlarına uygun olarak destek vermektedir. Görüntü biçimlerinde çözücü desteği sağlayan yazılım, ses biçimlerinde de aynı hassasiyeti kullanıcıya sunmaktadır. Kullanıcı görüntü başlangıcını ayarlayabilmekte, görüntüyü kodlamak için arzu edilen bir parçasını kesebilmektedir. Son derece kolay, hoş ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan yazılımda dönüştürme sonrasında görüntü ve kalite kaybı yaşanmamaktadır.

Özellikler:
Kolay, hoş ve kullanımı basit bir arayüze sahiptir.
LAN /Kablo modemleri /Broaband vb.sistemler için Windows medya videosunu desteklemektedir.
Tüm dosya biçimlerini (DivX, ASF, WMV, WMA, mpeg, MOV, QT, RM, RMVB, AVI) MOV dosya biçimlerine (H261/ H262/ H263/ Mpeg-4 vb.) dönüştürmektedir.
AVI, DivX, ASF, WMV, WMA, MPEG, MOV, QT dosya biçimlerini RM dosya biçimlerine (150k LAN/ 256k DSL veya 28k kablo/ çevirmeli bağlantı için 16K) dönüştürmektedir.
Dönüştürme sırasında, görüntünün başlangıç ve son pozisyonunu kullanıcıya göstermektedir.
Kullanıcı için yazılımı kullanma sırasında teknil bilgi gerektirmemektedir.
Görüntüleri dönüştürmeden önce kullanıcının istemediği görüntü yerlerini (başlangıç/sonu) görüntüden keserek çıkarmaktadır.
Geniş görüntü dosyalarını (2GB dahil) desteklemektedir.
Toplu dönüştürmeyi desteklemektedir.
Dönüştürme işlemini hızlı ve kayıpsız yapmaktadır.
Dönüştürme sonucunda kullanıcının ayarlamasına bağlı olarak bilgisayarı kendiliğinden kapatmaktadır.

Video özellikleri:
AVI'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD ve DivX'e dönüştürmektedir.
XviD'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB ve DivX'e dönüştürmektedir.
DivX'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD'e dönüştürmektedir.
MPG'den DVD, VCD, SVCD, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
MPEG'den DVD, VCD, SVCD, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
MOV'dan DVD, VCD, SVCD, MPEG1, MPEG2, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
QT'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
WMV'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
QuickTime'dan DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, WMV, ASF, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
ASF'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, RM, RMVB, XviD, DivX ve AVI'ye dönüştürmektedir.
RM'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RMVB, XviD ve DivX'e dönüştürmektedir.
RMVB'den DVD, VCD, SVCD, MPG, MPEG1, MPEG2, MOV, WMV, ASF, RM, XviD ve DivX'e dönüştürmektedir.


İNDİR: http://rapidshare.com/files/53571032..._5.92_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------

Paragon Partition Manager 8.5 ProfessionaL [Vista UyumLu] FULL
Click this bar to view the full image.

Tanıtım:
Yazilim, sabit disklerin yedegini alarak, tüm sürücülerin bölme islemini sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yapmaktadir. Bununla yetinmeyen yazilim, sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalismasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan ve tamamen isletim sisteminden izole ederek yapmaktadir.

Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er ya da geç karsilasir. Kullanicilar çogu zaman bilgisayarlarini yeniden kurmak zorunda kaldiklarinda, isletim sistemi dahil tüm veri ve yazilimlarini tek tek kurmaktadirlar. Bazi sirketler bu is için yazilim gelistirseler de çogu zaman tam ve verimli sonuca ulasmak mümkün olmamaktadir. Yedekleme yazilimlarinda veriler, kurulumda bulunan sistem yazilimlari, sonradan kurulan yazilimlar ve diger yardimci yazilimlarda kayiplar meydana gelmekte, bu ise kullanici için bu yazilimlari tekrar kurma anlamina gelmektedir. Sonuçta böyle yazilimlar sadece bilgisayari kurarken kurulumda harcanan zamani kisaltmaktan baska kullaniciya bir sey saglamamaktadir.

Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanici sabit diski bölme zorunlulugu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazilimlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyaci duyar ve bunu % 100 kayipsiz yapacak bir yazilima ihtiyaci varsa?

Yazilim, disk kaynaklarini optimum bir sekilde tahsis etmekte, bilgisayarinizda isletim sistemlerini etkili bir sekilde yönetmektedir. Bölme isleminde kullaniciya yol gösteren sihirbazlar kolaylik saglamakta, güvenilir bir sekilde sabit diski, bir vaya birkaç sabit disk yönetimi seklinde bölmektedir. Yazilim sabit disk büyüklügünü optimize ederek daha iyi ve verimli bir sabit disk kullanilmasini saglamaktadir. Bölme islemini veri kaybi olmadan yapmaktadir. Bootable cd ile bozulmus isletim sistemini tamir edebilmektedir.

ÖZELLIKLER:
***Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilektedir.
***Hacim gezgini araci, herhangi bir dosya degismesini, kopya dosyalari ve klasörleri, gizli ve adsiz bölmeleri inceleyebilmektedir.
***Yazilim, yeni-yeniden sekillendirme teknolojiyle, NTFS isletim sisteminde [rebooting] Windows olmadan bölme yapmak imkani saglamaktadir.
***Özgün akilli bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir baytini bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir.
***Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu degistirmeden sabit disklere biçim vermektedir.
***Yazilim, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket veya cd'den bilgisayari kurmak zorunda birakmamaktadir.
***Bölme yönetmeni, windows algoritmalari ile uyumlu olan kendi algoritmalarini kullanmaktadir.
***Yazilim, isletim sisteminden tamamen izole edilir ve ayri ayri çalisabilir.
***Çabuk kopya modu, varsayilan olarak kullanilmaktadir. Bu mod yaziliminda, kopya edilecek sektörler, veri saklama sektörleri ön plandadir.
***Kötü kopya modu, kullanilmamis olan ve kaynak bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya edebilmektedir. Bu mod, kullaniciya bölme-bounded yazilimla, bölme/sabit diskleri kopya etmek için yararlidir. Yazilimlari kopya edebilmekte veya herhangi bir dosya sisteminin bölünmesini saglayabilmektedir.
***Fonksiyonu yeniden sekillendirmeye müsaittir. Bölme durumunda hedef bölmesi büyüklügünü degistirebilirsiniz.
***Sabit disk bölme büyüklüklerinin degisimi, hedef sabit disk büyüklügüne göre mümkündür.
***Sabit diskte olusan kötü alanlari izole edebilme veya onarabilme yetenegine sahiptir. Ancak bu onarma % 100 anlamda olmamaktadir. Kötü alanlari izole ederek sabit diskin verimli ve yüksek kapasite ile kullanilmasina olanak saglamaktadir.

Not: SeaiL girmenize ya da crackLemenize gerek yoktur. KendiLiğinden crackLidir program kurun ve kuLLanın. Vista işLetim sisteminde de çaLışabiLmektedir.

http://rapidshare.com/files/11810827..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
---------------------------------------------------------

Sony DVD Architect Studio v4.5c FULL

S0NY firması tarafından yayınlanmış olan DVD üzerinde işleme kesme, fotoğraf ve müzikleriniz ile güzel projeler yapabileceğiniz harika bir program.

http://rapidshare.com/files/11679065...TURK.part1.rar
http://rapidshare.com/files/11663766...TURK.part2.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------------------

Animated GIF producer 3.2.1 (Full + Acıklamalı)
Click this bar to view the full image.


Tanıtım:
Animated GIF Producer ile kolay bir şekilde animasyonlu resimler, butonlar (düğme) ve bannerlar oluşturabilirsiniz... Hareketli GIF dosyalarını yapmak için pahalı yazılımlara ve fazla bilgiye ihtiyacınız yok... Animated GIF Producer ile bir kaç dakika içerisinde çok basit bir şekilde kendi animasyonlarınızı hazırlayabilirsiniz. Yazılımın kullanımıda oldukça basit;
gif oluşturabilmek için seçtiğiniz resimleri önce aynı boyuta getiriyor soldaki menüye ekliyorsunuz. Gerekli ayarlarını yapıp save yapıyorsunuz ve hareketli gif resminizi oluşturuyorsunuz.

Animated GIF Producer is a quick and remarkably easy-to-use tool for creating various animations, buttons and banners that will make your website shine. You no longer need to spend money on complex video processing platforms that will take you a couple of days to learn how to make a simple GIF animation. With Animated GIF Producer, there’s no complexity and GIFs can be created in a few minutes.


İNDİR: http://rapidshare.com/files/54516394..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------

Portable CyberLink PowerDVD 8_0_1531_50 TURK
Click this bar to view the full image.

Tanıtım:PowerDVD, bilgisayarınızın gücünü en az düzeyde kullanıp, kaliteli ses ve görüntü sağlayan gelişmiş bir DVD oynatıcısıdır. Müzik CD’sinden yüksek kalitede dinleme yapabilmenizi sağlar. 7.1 kanallı ev sinema sistemlerini destekleyen PowerDVD, Dolby Pro Logic IIx ses teknolojisini destekler. Karaoke desteğini de bünyesinde barındıran bu muhteşem programın marifetleri ses ile sınırlı değil…

Videolarınıza 9x dijital yakınlaştırma (zoom) uygulayabileceğiniz gibi, BMP, JPG, GIF ya da PNG dosya formatlarında ekran görüntüsü yakalayabilirsiniz. Çift gösterim modu ile iki ekranda filmleri oynatabilirsiniz. Kolay menüsü ile istediklerinizi zorlanmadan yapabilir, kontrol panelinin temasını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/11835308..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------

Xilisoft Video Converter v3.1.52.Build.0201b TURK
Click this bar to view the full image.

EN İYİ VİDEO FORMAT ÇEVİRİ PROGRAMLARINDAN BİRİ..VİDEOLARINIZIN FORMATLARINI DEĞİŞTİREBİLİR BİRLEŞTİREBİLİR CD-DVD YE ÇEVİREBİLİR VE YAZABİLİRSİNİZ..PROGRAM &100 TÜRKÇEDİR..TANITIM RESMİNİ KENDİ BİLGİSAYARIMDAN ÇEKTİM. KENDİ UPLOADIM DIR
Xilisoft Video Converter ile videolarınızı popüler video formatları arasında dönüştürebilirsiniz.
Xilisoft Video Converter hem pratik hem de yüksek performanslı. AVI - MPEG, WMV - AVI, WMV - MPEG, H.264 video gibi dönüştürme seçeneklerine sahip. iPod video formatını da destekliyor.
Xilisoft Video Converter ile videolarınızı popüler video formatları arasında
dönüştürebilirsiniz.
NOT: RAPİDSHAREDEN DOWNLOAD İÇİN FREE TIKLA SÜRE SIFIRLANINCA OTURAN KEDİLERİN OLDUĞU KARAKTERLERİ BOŞ KUTUYA YAZIP İNDİR...

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/11832003..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

IconConstructor 3.54_Keygen FULL TURK
Click this bar to view the full image.

BMP, JPEG, GIF, PNG, PSD, TGA and TIFF formatındaki resimlerinizi Windows iconlarına dönüştürün.Bilgisayar iconlarınızı istediğiniz gibi düzenleyin

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/11831014..._FULL_TURK.rar
alternatif
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/13490325..._TURK_FULL.rar
Crack:
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/13490273...3.54_Crack.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Swift 3D v5.00.628 FULL TURK

Swift 3D v5.00.628
Size: 47.43 MB

Swift 3D, 3D flash grafiklerinizi yapmayı sağlayacak en iyi programdır. Electric Rain firmasının ürünü olan Swift 3D programının v5 sürümü öncekilerinden daha kullanışlı ve güncel tasarım programları ile etkileşimli hale gelmiş. Özellikle henüz kullanımı yaygınlaşmamış olan papervision3d ve silverlight formatlarına uygun exportu desteklemesi programı bir adım öteye taşıyor.

Yeni özellikleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz;
# papervision3d için export
# transparan textureler import edebilme ve render alma
# modeli ortogrpahic görüntüleyebilme
# mesh leri deforme (kontrol) ederek animasyonlar oluşturabilme
# geliştirilmiş arayüz
# easing kontrolleri
# tek objenin renderını alabilme
# objelerin vektörlerini transform edebilme
# animasyonu optimize edebilme
# sürükle bırak ile uygulanabilecek animasyonlar
# geri alma mantığının yeniden yapılandırılması
# html ve swf export
# .3ds formatında export
# XAML yani silverlight formatında export



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/11837170..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

O&O Defrag 10 Pro Versiyon 10.0.1634 TURK
Click this bar to view the full image.

Windows'a mükemmel şekilde entegre olan O&O Defrag Professional, kusursuz bir sürücü birleştirme aracı. O&O Defrag Professional, Windows 2000 ve XP yada Vista ile birlikte gelen sürücü birleştirme yazılımının yerini alacak düzeyde kaliteli ve üstün bir yazılım. 5 farklı birleştirme işleminden birini seçip işlemi tamamladığınızda sisteminiz %200'lere varan oranda hız ve performans artışı elde ediyor.

Windows'un kendi aracından farklı olarak NT, 2000 ya da XP çalışırken normalde kilitlenmiş olan kayıt anahtarı (registry), veri tabanları ve diğer sistem dosyalarını da düzenleyebilen başarılı bir disk birleştirme aracı. O&O Defrag Professional Edition, 3 farklı disk birleştirme yöntemi sunuyor. Bunlardan ilki olan "SPACE", dosyaları daha hızlı birleştirerek size zaman kazandırıyor. "COMPLETE/Name" yönteminde birleştirme işlemine ek olarak sabit diskin yeniden dağılmasını önlemek için disk yeniden organize ediliyor. Bu şekilde tüm dosyalar alfabetik sıraya göre diziliyor. Son yöntem olan "COMPLETE/Date" ise dosya ve veritabanı sunucuları için özel hazırlanmış. Bu yöntemde tüm dosyalar üzerlerinde değişiklik yapılma sırasına göre sıralanıyor.Kilitlenmiş olan kayıt anahtarı (registry), veri tabanları ve diğer sistem dosyalarını da düzenleyebilen başarılı bir disk birleştirme aracı...


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/11831617..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Multitranse 4.8.1 TURK


Multitranse 4.8.1
Program bir anda 6000 kadar kelimeyi çevirebilir. 14 ayrı dil seçeneği vardır. Optimal çeviriyi yapmak için özgür web kaynaktan yararlanır. Eğer bir dilden başka bir dile çeviri istiyorsanız “MultiTranse” tek araçtır.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/11809995..._FULL_TURK.rar

------------
rar password: http://www.agloco001.blogspot.com---...--------------

Power Video Capture v6.0.0.162 TURK
Click this bar to view the full image.



Power Video Capture, gerçek zamanlı bir görüntü yakalama programıdır. Tüm yüksek kaliteli görüntü yakalama ihtiyaçlarınızı karşılayacak güçlü araçlarla donanmıştır. DV, TV yada USB kamera gibi chazlardan resim yada video yakalayabilir ve AVI formatında kaydedebilirsiniz

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/11809574..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle