site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Indianapolis Colts Windowblind Theme


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15101055...lind_Theme.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

McAfee VirusScan Enterprise v8 7i Retail-CZW | 56.3 MB


Tanıtım:McAfee VirusScan Enterprise ev ve iş yerlerinizde bilgisayarlarınızın güvenliğini sağlayabileceğiniz bir virüsten koruma yazılımıdır. Yazılım sahip olduğu 7 modül ile sisteminizi zararlılara karşı korumaya çalışmaktadır. Oldukça gelişmiş bir yapıya ve köklü bir geçmişe sahip olan araç bir konsol yardımıyla yönetilmektedir. Ayrıca sistem çubuğu üzerinden kolay erişime de açıktır.

Erişim Koruması(Access Protection)
Gelen ve giden ağ trafiğini tüm portları denetleyerek izleyen bu modül tehlikeli olabilecek girişimleri engellemektedir. Açık portlar üzerinden yapılabilecek saldırılara karşı her an hazır olan yazılım gerektiğinde portları kapatabilme yeteneğine sahiptir. Bu sayede hem gönderilen hem de alınan veriler kesilmiş olacak ve olası tehdit ortadan kalkacaktır. Bilindiği üzere bilgisayar aygıtlarına erişim her biri ayrı numaralar almış portlar sayesinde yapılmaktadır. Örneğin; klavyeniz ile girdiğiniz komutlar ağ üzerinde aktarılmak için 60h portunu kullanır. Bu portun denetimi bir bilgisayar korsanının eline geçtiğinde artık yapabileceğiniz pek bir şey kalmaz. İşte bu modül bu tarz tüm olumsuz durumların önüne geçme görevi görmektedir.

Aynı modül dosya ve dizin paylaşım güvenliğini de sağlayabilmektedir. Bilgisayarınız üzerindeki dosya ve dizinlerin bir başka ağ kullanıcısı tarafından kullanılması sisteminizi tehlikeye düşürebilecek bir durumdur. Bu modül ile istediğiniz takdirde dosya ve dizinlerinizin paylaşımını tamamen kapatabilirsiniz. Ayrıca dosya ve dizin paylaşım erişimlerinde yalnızca okuma hakkı da verebilirsiniz. Hangi dosya dizinlerinize ne tür izinler vereceğinizi ayarlayabilir ya da varsayılan ayarları ile kullanabilirsiniz. Bu işlevi varsayılan ayarı ile kullanmanız paylaşım güvenliğinize yetecektir. Bu modülün son işlevi olan raporlama seçeneğinde tutulan günlük dosyalarının limitini, hangi biçimde tutulacağını ve nereye kaydedileceğini ayarlayabilirsiniz.

Tampon Bellek Taşma Koruması(Buffer Overflow Protection)
Bilgisayar korsanlarının denetlenmeyen bellekler üzerinde taşırma yaparak serbest biçimde zararlı kod kullanmasınının önüne geçmeye yarayan modüldür. En çok kullanılan saldırı yöntemlerinden birisi olan Buffer Overflow bilgisayardaki ara belleğin daha boşaltılmadan üzerine veri yazdırılması ile gerçekleştirilebilmektedir. Temel amaç sistem üzerinde bir açık kapı oluşturarak sisteme sızmaktır. İşletim sistemi gönderilen normal veriyi ara bellekte yer kalmadığı için bir kod gibi işlediği anda artık sistem korsanın eline geçmiştir. Güvenlik Duvarlarında da bulunan bu işlev gerçekten sistem koruması için büyük önem taşımaktadır. Kesinlikle etkin biçimde çalıştırmanız gerekmektedir.

Elektronik Posta Taraması(On-Delivery E-mail Scanner)
Günümüzde bilgisayar sistemlerine giren zararlıların büyük bir kısmı elektronik postalardaki zararlı kodlar, bilinmeyen bağlantılar ve içerisinde zararlıların bulunduğu ek dosyalarla bulaşmaktadır. Bu modül bilgisayarınızda kullanmış olduğunuz E-Posta istemcisi ile gönderdiğiniz ve aldığınız postaları tarayarak oluşabilecek tehlikelerin önüne geçmektedir. Aldığınız ve gönderdiğiniz postalardaki ekli dosyaların isterseniz tüm türlerini isterseniz varsayılan olanlarını ve kendi seçtiklerinizi taratabilirsiniz. Yazılım sahip olduğu sezgisel tarama özelliği ile henüz tanımlanmamış olan bilinmeyen zararlıları algılayabilmekte, sıkıştırılmış dosyaları tarayabilmektedir. Varsayılan olarak dosyalarda bir zararlı tespit ettiğinde gerçekleştirien işlem temizlemedir. Yani sisteme hiçbir zarar vermeden ekli dosyayı arındırmaktır. Eğer arındırma işlemi yapılamazsa zararlının bulunduğu dosya karantina dizinine taşınmaktadır. Varsayılan ayarları ile kullanmanız uygun olacağı gibi tercihinize göre de değiştirebilirsiniz.

İstenmeyen Yazılım İlkeleri(Unwanted Programs Policy)
Virüsler dışındaki zararlılara karşı koruma sağlayan bu modül tercihinize göre sahip olduğu veritabanı ile diğer türden zararlıları da tanımlayıp temizleyebilmektedir. Casus yazılımlara(spyware), reklam amaçlı yazılımlara(adware), uzaktan yönetim araçlarına(remote admininstration tools), numara çeviricilere(dialers), şifre kırıcılara(password crackers), şaka amaçlı araçlara(jokes) ve diğer istenmeyen yazılımlara karşı sisteminizi hazır durumda tutmak isterseniz herbir zararlı çeşiti için uygun kutucukları işaretlemeniz gerekmektedir. Özellikle ilk 5 sıradaki zararlıları tanımlanır halde ayarlamanız sistem güvenliğiniz açısından oldukça önemli bir durumdur.

Anlık Erişim Taraması(On-Access Scanner)
McAfee VirusScan Enterprise yazılımının en önemli modülü olan ve gerçek-zamanlı sistem koruması sağlayan bu modül sisteminizin tüm noktalarını anlık olarak taramaktadır. Gerçekleştirdiğiniz tüm işlemleri takip ederek olası bir zararlının bulaşmasını engellemekte, sistem açılışında kendiliğinden çalışan uygulamaları denetlemektedir. İşletim sistemini ilk yüklenme evresinde başlangıç virüslerine karşı taramakta ve bilgisayar kapalıyken takılı bir disket sürücü varsa yine aynı tehlikeye karşı onu da denetimden geçirmektedir. JavaScript ve VBScript kodları ile bulaştırılmaya çalışan zararlı kodları da algılayan bu modül izinsiz yapılan uzaktan bağlantı girişimlerini de engelleyebilmektedir. Sistem üzerinde çalışan işlemleri de anlık olarak izlemekte varsayılan olarak; tüm dosya türlerini taramakta, bulduğu zararlılara önce temizleme daha sonra karantinaya alma işlemi uygulamakta, henüz tanımlanmamış zararlıları sezgisel tarama yeteneği ile tespit etmektedir. Sıkıştırılmış dosyaların taranmasını istemeniz durumunda ilgili seçenekleri de işaretleyebilirsiniz.

Talebe Bağlı Disk Taraması(On-Demand Scan)
Bu modül ile sabit diskinizdeki istediğiniz bir alanda tarama yapabilmektesiniz. Oldukça hızlı biçimde tüm sabit diskinizi tarayabilen yazılım bulduğu zararlıları sistemden temizleyebildiği gibi oluşturdukları hasarı da onarabilmektedir. Program virüslerini, makro virüsleri, tanımlanmamış zararlıları, boot yani sistem açılış virüslerini, tüm istenmeyen yazılımları bulabilen bu modül istenildiği takdirde periyodik olarak da tarama yapabilmektedir. Yani ayarlamış olduğunuz zamanlarda mevcut seçenekleri ile de işlem yapabilmektedir.

Kendiliğinden Güncelleme(Auto Update)
Güvenlik yazılımlarının vazgeçilmez özelliklerinden birisi olan kendiliğinden güncelleme ile yazılım yeni çıkan tehlikelere karşı veritabanını güncelleyerek hazır durumda çalışmaktadır. Veritabanını günlük olarak kendiliğinden güncelleyebildiği gibi önemli durumlarda da hızlı güncellemeler yapabilmektedir. Hafta içi hergün mutlaka güncellenen veritabanı ile yazılım yeni tehlikelere verdiği önemi göstermektedir. Elle de güncelleme imkanınız bulunmakta ayrıca güncellemeleri istediğiniz periyotlarda da yaptırabilmektesiniz. Varsayılan ayarları ile kullanmanız yararınıza olacaktır.

Editör'ün Yorumu
McAfee VirusScan Enterprise yukarıda yazılmış olan özellikleri ve göstermiş olduğu performans ile oldukça başarılı bir yazılım. Özellikle sahip olduğu gerçek zamanlı koruma, port denetlemesi, dosya-dizin paylaşım güvenliği, tampon bellek koruması ve kendiliğinden güncelleme özellikleri ile iyi bir güvenlik sağlıyor. Virüslerin dışındaki tüm zararlı türlerini de tespit edip temizleyebilmesi yazılım için büyük bir artı. Tüm bu iyi özelliklerine karşın yazılım yüksek oranda sistem kaynağı kullanmakta ve başarısını bu anlamda düşürmekte. Düşük sistem yapılandırmasına sahip kullanıcıların yazılımı kullanabilmeleri oldukça güç. 3 ay boyunca tüm işlevleriyle ücretsiz biçimde kullanılması ise diğer ücretli rakiplerine göre avantajlı bir durum. Varsayılan ayarları ile kullandığınızda sistem güvenliğinizi büyük oranda sağlayabileceğiniz yazılım alternatif bir virüsten koruma aracı olarak denenebilir.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15101932...l-CZW_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Movie DVD Ripper 6.0.1 + Serial
Click this bar to view the full image.

Movie DVD Ripper; kolay kullanımlı ve hızlı bir DVD yedekleme programıdır. Serial mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15102006...erial_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Mp3 Audio Editor v7.3.1 - 14 MB

Birden çok ödül almış mp3 düzenleme yazılımıdır. Bu program Mp3,Wma,Wav ve Ogg dosyalarını kolayca düzenleyebileceğiniz güçlü bir editor bulunduruyor. Sarkilariniza degisik ses efektleri ve müzikler ekleyebilir, hizlandirabilir, yavaslatabilir, Programla mikrofon aracılığıyla ses ve müzik kaydı yapabilirsiniz. Müziklere çeşitli efektler verebilir, CD’ye kayıt yapabilirsiniz. Müzik ile ugrasanlarin cok sevecegi bir program.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15102171...7_3_1_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

MPlayer for Windows (2008-09-29) | 25,04 MB
Click this bar to view the full image.

Mplayer windows işletim sistemine özel hazırlanmış, tek bir kurulum paketinden oluşan video oynatma yazılımıdır. İçerisinde 192 video ve 85 ten fazla ses codeci içermektedir. Güncel tüm video codecleri bu paketin içerisinde yeralmaktadır. Ayrıca işlemcinize uygun uygulama çözümüyle optimize edilmiş bir oynatma performansı sizi bekliyor.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15102430...9-29__TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Music Masterworks v3.94
Click this bar to view the full image.

Tanıtım:Midi ve Mp3 editör olan bu program fazla yaygın olmamakla beraber hoş bir program.Belki beğenirsiniz diyerek yüklemeniz iyi olur.
Bu program ile midileriniz üzerinde oynama yapabilir veya sadece dinleyebilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15102499...v3_94_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Musicmatch Jukebox 10 + Crack + Keygen

Musicmatch Jukebox; temel olarak bilgisayarda müzik dinlemek için kullanabileceğiniz bir programdır. Bu program sayesinde ister diskiniz üzerindeki müzikleri, isterseniz internet üzerindeki müzikleri dinleme olanağına sahipsiniz. Programın bir diğer avantajı ise internet üzerinden size 600.000 şakıya ulaşan bir arşiv sunması. Bunun yanında programda internet üzerinden radyo dinleme özelliği de bulunuyor. Musicmatch Jukebox programı ile müzik konusunda her türlü istekleriğinize cevap bulabilecek ve müziği doyasıya yaşayabileceksiniz. Crack ve keygen mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15102778...eygen_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

MusicMatch Jukebox v10.0.4033 Plus | 25.58 MB

Musicmatch Jukebox, temel olarak bilgisayarda müzik dinlemek için kullanabileceğiniz bir programdır. Bu program sayesinde ister diskiniz üzerinde bulunan müzikleri ister internet üzerinden müzik dinleme olanağına sahipsiniz. Programın bir diğer avantajı ise internet üzerinden size 600.000 şakıya ulaşan bir arşiv sunması. Bunun yanında programda internet üzerinden radiyo dinleme özelliğide bulunuyor. Musicmatch Jukebox programı ile müzik konusunda her türlü istekleriğinize cevap bulabilecek ve müziği doyasıya yaşayabileceksiniz.

Programın Özellikleri
+ İnternet üzerinden dünya radyolarını dinleyebilme özelliği.
+ Programın kendi servere üzerinde bulunan çok geniş müzik arşivinden müzik dinleme veya indirebilme özelliği.
+ Musicmatch Jukebox programı ile şarkı ve şakıcılar hakkında detaylı bilgilere ulaşabilme özelliği.
+ Cd siparişi verebilme özelliği. Müzik indirmek uzun sürüyor ve bu sizi sıkıyorsa bu özellik tam size göre.
+ Video izleyebilme özelliği.

Versiyon Özellikleri
+ Cd ripleme özelliği sayesinde cdlerinizden mp3 elde edebilirsiniz.
+ Cd listesi oluşturup ısmarlayabilme özelliği.
+ Müzik listelerini yazıcı üzerinden çıkarabilme özelliği.
+ Geliştirilmiş listeleme özellikleri.
+ Gelişmiş parça arama özellikleri.
+ Yeni eklenmiş radio kanalları(Gold Radio frekansı üzerinden)
+ Yeni başlatılan online yardım desteği.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15103029..._Plus_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Network Magic PRO 4.8.8142 + Patch

Bu programı kullanarak ağınızdaki tüm trafiği görebilirsiniz. Ağ üzerindeki bilgisayarlardan tutun yazıcılara kadar ağa bağlı olan her cihazı denetleyebilirsiniz. Kablosuz ağınızda istenmeyen kişiler olduğunu düşünüyorsanız bu program ile o kişileride görebilirsiniz. Ağınızı düzenleminize yardım eder. Ek olarak Network Magic, ağınızın her zaman güncellenmiş bir haritasını verir. Kontrol panelini merkezileştirilen her yerden ev ağınızında uzakta erişim sağlamanıza imkan verir. Patch mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15127941...Patch_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

NNS Genuine! 2.5

Tek tıklama ile Windows XP, Windows Vista ve Microsoft Office'i lisanslamanıza yarayan program.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15128062...__2.5_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Norton Internet Security 2009 + Patch
Click this bar to view the full image.

Norton ailesinin 2009 ürünleri, tarama motorundan kullanıcı ara yüzüne kadar çözümün neredeyse tümüne yaygınlaştırılan 300 yenilik sayesinde mümkün kılınan "sıfır-etkili" (zero-impact) performans amacına uygun olarak tasarımlanmıştır. Ürünlerin beta versiyonları özellikle "bir dakikalık kurulum," "pazarın en hızlı koruma güncellemeleri" ve "önde gelen rakiplerinin kullandıklarının yarısından daha az bir hafıza kullanımı" gibi temel metriklerin izlenmesini hedeflemektedir.

Sıfır etkili performans amacını mümkün kılan en kritik özelliklerden birisi olan dosyaların taranması gereksiniminin azalmasını sağlayan Norton Insight adlı yeni teknoloji aynı zamanda pazar için de bir ilki oluşturuyor. Norton Topluluğu'nun (Norton Community) üyelerinden gelen milyonlarca veriye göre Norton Insight, Norton güvenlik ürünlerinin, genel olarak birçok bilgisayarda bulunan ve istatistiksel olarak da "güvenli" kabul dilen dosyaları tekrar taramasına gerek bırakmıyor. Patch mevcuttur.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15128781..._TURK_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

PC Wizard 2008.1.86

PC Wizard, özellikle donanım araştırması için tasarlanmış, donanımlar hakkında analiz yapmanıza olanak tanıyan güçlü bir araçtır. Bilgisayarınızın donanımı hakkında her şeyi öğrenmenizi sağlayacak bir sistem bilgi programı olmasının yanı sıra sistem performansı hakkında bilgi almanızı da sağlayan PC Wizard, periyodik olarak üretici tarafından güncellenmektedir. Bu sayede yazılım, son donanımları dahi tanıyabilmekte ve analiz edebilmektedir.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15130528..._1_86_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

OfficeReady Professional 4.0.038

OfficeReady Professional, kısa sürede daha çok iş yapabilmeniz ve daha profoyonel olabilmeniz için üretildi. Paket içinde microsoft office için 400 den fazla profoyonel tema tasarımı, PDF araçları, renk tema yönetimi ve daha fazlasını içermektedir. Bu şekilde daha kolay profosyonel ve kaliteli iş dokümanları hazırlayabilir ve pazarlayabilirsiniz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15129312...TURK.part1.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15129800...TURK.part2.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15130278...TURK.part3.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15130310...TURK.part4.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

OrgPassword 2.8
Click this bar to view the full image.

OrgPassword kişisel bilgilerinizi saklamanız için tüm gereksinimlerinizi karşılayacak kapasitede güzel bir program. Program size bilgisayar oturum hesaplarını, programlarınızın bilgilerini, kredi kartınıza ait bilgileri, web-sitesi hesaplarınızı, notlarınızı, kendinize özel takviminizi vs gibi birçok şeyin kaydını tutmanıza olanak sağlıyor. Isterseniz şifrelediğiniz bilgileri usb belleğe kaydedip başka bir bilgisayarda programı kullanarak görebiliyorsunuz.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15130455...d_2.8_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Perfect Uninstaller 6.2.1 + Keygen
Click this bar to view the full image.

Kaldıramadıgınız tüm yazılımlarınızı çok kolay br şekilde sisteminizden silmenizi sağlar. Keygen mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15130609...6.2.1_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Photo Frame Show v1.4b156


Profesyonel resim düzenleme programlarını kullanmadan resimlerinize efektler vermek istiyorsanız bu program tam size göre. İster efektler vererek, ister boyutlarını değiştirerek, ister renk ayarları ile oynayarak, isterseniz de çerçeveler içine alarak resimlerinizi düzenleyebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan bu program ile boş zamanlarınızda düzenlemek istediğiniz resim arşivlerinizi düzenleyebilirsiniz. Bu sayede resimleriniz çok daha eğlenceli ve göze hoş görünebilir. Düzenlediğiniz resimleri ister yazıcıdan çıkartın, ister arkadaşlarınıza elektronik posta yolu ile yollayın isterseniz de facebook, flick gibi çevrimiçi resim arşivinizi sakladığınız sitelere yollayın.Çok kolay ve eğlenceli bir program olan Photo Frame Show ile resim düzenlemek artık çok daha zevkli.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15130723...4b156_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Photo Gadget Pro 2.4 + Keygen
Click this bar to view the full image.

Photo Gadget Pro; Windows Gezgini'nizde sağ tıklama ile resim editlemenizi sağlayan bir shell extensiondır. Resimlerin yönünü değiştirebilir, tekrar boyutlandırabilir, kesebilir ve yeniden adlandırabilirsiniz. İsterseniz resminize dışardan ekleme yapabilir ve değişik efekt ve filtreler uyguluyabilirsiniz (graysacle, invert colors, sepia vb.) ve dosyalarınızın formatlarını değiştirebilirsiniz.


Programı basitçe kullanmak için Explorer pencerenizde çalışmak istediğiniz resimleri seçin ve sonra sağ tıklama ile yapmak istediğiniz işlemi çıkan menüden rahatça seçebilirsiniz. Desteklenen resim dosyası formatları: BMP, TIFF, PNG, PCX, TGA ve JPG. Keygen mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15130799...eygen_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Portable PowerArchiver 2009 11.00.76 | 8 MB
Click this bar to view the full image.

PowerArchiver, WinZIP ve WinRAR gibi popüler arşivleme (sıkıştırma/açma) programlarıyla aynı işlevi gören ve bu programlara rakip olan bir yazılımdır.Birçok dosya formatını desteklemesiyle benzerlerini aratmamakta hatta faklı özellikleriyle aralarından sıyrılabilmektedir.Şifreleme yapısının olması fakat bunu 5 farklı yapıda yapabilmesi,güçlü sıkıştırma için Deflate64 methodunu kullanması ve sınır tanımayan dosya uzantılarında sorunsuz çalışması programın en belirgin özellikleri olarak dikkati çekiyor.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15130931...00_76_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Product Key Explorer 2.1.0 + Crack
Click this bar to view the full image.

Yüklediğiniz programların seriallerini, lisans keylerini mi kaybettiniz? Hiç sorun değil. Bu programla Windows, MS Office, SQL Server ve 200 tane daha yazılımın keyini bulabilirsiniz. Crack mevcuttur.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15131008...Crack_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

RarmaRadio v2.22 Multilingual | 7.99 MB
Click this bar to view the full image.

RarmaRadio, dünya çapındaki radyo istasyonlarını dinlemenizi ve kayıt yapmanızı sağlıyor. Favori radyonuzu dinlerken istediğiniz zaman da kayıt yapabilirsiniz. Radyo istasyonları arasında dolaşıp rasgele bir radyo seçin ve internet radyosunun zevkini yaşayın. Radyo istasyonları üzerinde silmek ve eklemek gibi yekileriniz var. Başka bir programdan radyo dinlemek istediğinizde kısayol tuşu ayarlayıp kontrol edebilirsiniz. Belirli bir zamanda radyo dinlemek veya kayıt yapmak istiyorsanız programı planlayarak arkanıza yaslanıp rahatlayın. Program ayrıca radyoların destek verdiği ölçüde albüm ismi, istasyon ismi gibi bilgileri de gösteriyor.

Özellikler
# Aynı anda birden fazla radyo dinleme ve kaydetme
# Otomatik kayıt için planlama
# Her şarkıda albüm ismi gösterme
# Müzik dosyaları için etiket (tag) kaydı
# Yeni istasyonlar ekleyebilme
# WinAmp ses eklentilerini kullanabilme
# Son kullanılan radyolara araç çubuğundan erişebilme
# Rasgele istasyon çalma
# Kayıtlarınızı dinleyebilme
# Bilgi paneli

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15131122...ngual_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

RegDoctor v2.06 | 1.93 MB

Bilgisayarınız yavaş mı çalışıyor? Sürekli hata mesajları mı alıyorsunuz? Sistem performansınızı geliştirmek ister misiniz? Eğer bu soruya cevabınız evet ise, Windows kayıt defterindeki (registry) sorun ve hataları temizlemeniz gerekmektedir. RegDoctor, kayıt defterinizdeki (registry) sorunları bulmak ve temizlemek için geliştirilmiş bir programdır.

Kayıt Defteri neden bozulur?
# Bir yazılımı kaldırmadan o yazılımla ilgili dosyaların kaldırılması durumunda,
# Kayıt Defteri'nden dosya veya klasör girişi silme durumunda,
# Yazılımı tam kaldırmama durumunda,
# Yazılımı kaldırırken hatalarla karşılaşma durumunda bozulur.

Sistem performansınızın artması için RegDoctor ile kayıt defterinizdeki sorunları tek tıklamayla temizleyebilir ve onarabilirsiniz. Program, kayıt defterinde yaptığı tarama sonucunda bulduğu hataları ve sorunları listeler, tehlike düzeyine göre renklendirir. İsteğiniz doğrultusunda kayıt defterindeki sorunları temizler ve onarır. Böylece sistem performansınızın artmasını sağlar.

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15131182...v2_06_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle