site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
MagicISO Maker v5.5 Build 259 FULL

MagicISO Maker v5.5 Build 259
Size: 19.6 MB

MagicISO Maker v5.5 Build 259 MagicISO, oldukça gelişmiş bir CD imajı düzenleme ve CD yedekleme programıdır. CD/DVD medyalarınızdaki verileri Sabit sürücünüze yedekleyebilir ve ISO dosyaları oluşturabilirsiniz. Bu program ile açılabilir (bootable) CDler de oluşturabilirsiniz. BIN,ISO veya diğer tüm CD yazma ve Sanal CD programlarının dosya biçimlerini de ISO biçiminde dönüştürebilen bu program Windows Gezgini ile de uyumlu çalışmaktadır.

MagicISO özelliklerine bir gözatacak olursak:
# ISO ve BIN dahil olmak üzere tüm CD-ROM imajları ile çalışabilme
# İmaj dosyaları içindeki verileri düzenleyebilme
# İmaj dosyalarını ISO dosyalarına dönüştürebilme
# ISO 9660 Level1/2/3 ve Joliet desteği
# Windows Gezgini içine entegrasyon özelliği
# Nero burning ROM, Easy CD Creator, CDRWin, CloneCD, BlindWrite, vb.
# tüm CD programları biçimlerini destekleme
# Açılabilir CD oluşturabilme
# Windows Gezgini içinden ISO dosyalarını görüntüleyebilme
# Basit kullanıcı arabirimi
# CDleri sabit sürücüye yedekleyebilme


http://rapidshare.com/files/11725864..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
--------------------------------------------------------------------------------


TeamViewer 3_6 Build 4889 TURK
Click this bar to view the full image.

Tanıtım:TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz.TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15330501..._4889_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

3D Real Boxshot 3.20 + Crack FULL

3D Real Boxshot; bir kutu görüntüsü oluşturmaya yarayan "ne görüyorsan ona sahipsin" aracıdır. Kutuyu daha da iyileştirmek için gerçek zamanlı olarak kolayca döndürebilir ve yakınlaştırabilirsiniz. Otomatik döndürme özelliği size kutuyu her yönden görme imkanı sağlayacak.

3D Real Boxshot; BMP, GIF, JPG, PNG, TGA, TIF, EMF, WMF ve WBMP dosyalarını destekler ve BMP, GIF, JPG, PNG, TGA, TIF, EMF ve WBMP formatlarında çıktı verir. Ayrıca AVI formatında animasyon olarak da kayıt yapma özelliği var. Crack mevcuttur.

Boyut: 1,30 MB

DownloadLink: http://rapidshare.com/files/11808274..._FULL_TURK.rar
Crack: http://rapidshare.com/files/11808280..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------

PicaLoader.v1.65 TURK
Click this bar to view the full image.

PicaLoader'ın son sürümü. Çoklu bağlantı kurma yeteneğine sahip bir resim indirme yazılımı olan PicaLoader, herhangi bir web sayfasında yer alan resimleri hızlı bir şekilde sabit diskinize indirebiliyor. Aynı anda 50 adet resim indirebilen yazılım, Javascript'li bağlantıları bile indirebiliyor. İndirilmek istenen resimleri boyutlarına, tanımlarına ve renk derinliklerine göre filtreleyebiliyor. Bu şekilde isterseniz sadece duvar kâğıtlarını, GIF animasyonlarını ya da yüksek kalitedeki fotoğrafları indirebiliyorsunuz.

Yenilikler:
# 1000 resim inndirme imkanı.
# Windows 95, 98, NT, ME, 2000, XP çalışabilir.
# İE 5.0 ve üstü gereksinimi.
# Örnek resimler.
# Örnek projeler.
# Daha fazla kayıt.
# Hızlı download.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15330669...v1.65_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

FirmTools RedEyeBot v1_0_1_57 TURK
Click this bar to view the full image.

Resimlerdeki kırmızı göz problemini otomatik olarak kaldırın. FirmTools RedEyeBot programı mevcut dijital fotoğraflarınızı yada istediğiniz bir kısmını tarayarak kırmızı gözleri tespit eder ve otomatik olarak tamamen ortadan kaldırır. Orijinali daha mı iyiydi? Her zaman geriye dönüş mümkün...


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15330843..._1_57_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------


Ashampoo Photo Optimizer 2.0.0.1 FULL

Ashampoo Photo Optimizer 2.0.0.1 Ashampoo Photo Optimizer, bir resim düzenleme yazılımıdır. Temel işlevi sahip olduğunuz dijital fotoğrafların görüntü kalitesini arttırmaktır. Üstelik yazılım bu işlevi tek bir fare tıklaması ile gerçekleştirebilmektedir. Fotoğraflarınızın kalitesini iyileştirebilmesinin yanı sıra; dijital fotoğrafları sağa ve sola çevirme desteğine de sahiptir.

Kullanımı oldukça kolay olan yazılım, dahili Türkçe dil desteğine de sahiptir. Yapmanız gereken yazılımı sisteminize kurduktan sonra çalıştırmak ve ardından görüntü kalitesinde iyileştirme yapmak istediğiniz fotoğrafların bulunduğu klasörü yazılımın sağ üst köşesinde bulunan “Aktif Klasör” alanından seçmektir. Bundan sonrası zaten çocuk oyuncağı!

Yazılımla yapmış olduğunuz iyileştirme işleminden memnun kalmazsanız,”Optimizasyonu Geri Al” düğmesine tıklayarak fotoğrafınızı eski haline döndürebilirsiniz. Ayrıca yazılımla toplu halde iyileştirme işlemi yapabilir (”Hepsini Optimize Et”), yine toplu halde yaptığınız iyileştirme işlemini geri alabilirsiniz (”Tüm Optimizasyonu Geri Al”).

Ana menü üzerinde iyileştirme yapmak istediğiniz fotoğrafı ileri-geri düğmelerini kullanarak seçin, ardından “Optimize Et” düğmesi ile işlemi gerçekleştirin, işlemden memnun kalırsanız “Kaydet” düğmesi ile iyileştirme işlemini kaydedin.


http://rapidshare.com/files/11661879..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------


Save2PC 3_43 Pro Portable TURK

save2pc, bilinen youtube downloader gibi, videoları Google'dan yada YouTube'dan bilgisayarınıza indirip AVI, MPEG yada FLV olarak kaydetmenize olanak sağlayan basit kullanımlı ücretsiz bir video indirme aracıdır. save2pc ile youtube videolarını kolayca yakalayıp kaydedebilirsiniz.Yazılım kullanıcı arayüzünün basit yapısından dolayıda kullanım için herhangi bir teknik bilgiyede ihtiyaç duymayacaksınız. Web tarayıcılar için script gerektirmeyen yazılımla indirme işlemlerini yazılımı çalıştırıp tek tıklamayla yapabilirsiniz.

save2pc, küçük, hızlı, kullanışlı, prakik ve oldukçada güçlü bir araçtır.Açık ve basit bir arayüze sahiptir. Video URL'lerini programa yapıştırıp Start'a basmanızla, videoları belirlediğiniz klasöre AVI, MPEG yada FLV biçiminde kaydedebilirsiniz. Flash videolarınızı oynatmak için media player clasic kullanmanız yeterlidir.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15331079...table_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Okoker MP3 Splitter v5_0 TURK

Okoker Mp3 Splitter, MP3'lerinizi İstediğiniz Yerinden Kesebilir,Kaydedebilirsiniz. Kısacası MP3 Kesme Programıdır. ve taşınabilir parçalara bölebilirsiniz. Okoker Mp3 Splitter parçanın herhangi bir yerinden kesip bölme imkanı verdiği gibi boyut ve zaman olarak eşit parçalara bölmenize de imkan sağlar.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15331382..._v5_0_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------


FlashFXP v3_7_5 Build 1292_BETA TURK

Tanıtım:Güzel ve kullanışlı bir FTP programı. Explorer tarzı bir arayüze ve gelişmiş özelliklere sahip. Kullandığınız diğer FTP programlarındaki (CuteFTP, LeapFTP vs.) kayıtlı siteleri kolayca programın içine import edebilirsiniz.



Bir diğer önemli özelliği ise serverdan servera transfere (FXP) imkan vermesi.
Sürükle bırak, CHMOD desteği, SSL/TLS transfer özelliği, firewall ve proxy desteği, uygulamalara şifreleme, hız limiti, istatistik tutma, programlanabilme özelliği ve otomatik yeniden bağlanma diğer artı yönleridir.


DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15331603..._BETA_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

Yamicsoft WinXP Manager v5_2_9 TURK
Click this bar to view the full image.

Tanıtım:WinXP Manager, Windows XP kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır. Detaylar Haberin Devamında..

WinXP Manager, Windows XP kullanıcıları için sistem bilgilerini değiştirme, güvenlik sağlama, gereksiz dosyaları silme, kayıt bilgilerindeki hataları düzeltme gibi özellikleri bulunan sistem iyileştirme yazılımıdır.

Programın Genel Özellikleri :

# Bilgi: Sistem donanım bilgilerini ayrıntılı olarak gösterir. Microsoft ürünlerinin kayıt kodlarını bulmaya yardımcı olur.
# İyileştirme: Sisteminizin açılış ve kapanış zamanlarını siteminize zarar vermeden azaltır. İnternet Explorer ve diğer sistem araçlarındaki hataları onarır.
# Temizleme: Sisteminizde gereksiz yer kaplayan, bozuk ya da aynı dosyanın birden fazla kopyalarını silerek sisteminizde yer açar. Kayıt defterindeki hatalı kayıtları siler.
# Özelleştirme: Farenin sağ tuş menüsü, Windows'unuzun başlangıç ekranı, simgeler, masaüstü görünümü, OEM bilgileri gibi özellikleri değiştirebilirsiniz.
# Güvenlik: Sistem bilgilerinizi dışarıya karşı gizleyerek güvenliğinizi arttırabilirsiniz. Sürücülerinizi gizleyebilir ya da dosyalarınızı şifreleyebilirsiniz.
# Ağ: Sisteminizdeki açık portlarınızı kullanarak internet hızınızı iyileştirebilir, paylaşılan dosyaları kontrol edebilirsiniz. Gereksiz ve yanlış internet kısayollarını denetler ve siler.
# Diğer: Sistem genel özelliklerini görüntüleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında değilken sistemde ne olup bittiğini görebilir ve sistem genel görünüm ayarlarını değiştirebilirsiniz.



DownloadLink: http://rapidshare.com/files/15331863...5_2_9_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
----------------------------------------------------------------------------------------------

MediaMan v2.71.3 FULL
Click this bar to view the full image.

MediaMan v2.71.3 MediaMan ile kitaplarinizi, DVD’lerinizi, CD’lerinizi, VHS teyplerinizi, yazilim ve oyun basliklarini kataloglayabilirsiniz. Böylece su program hangi CD’deydi, su DVD’de neler vardi gibi sorulardan kurtulursunuz.

Özellikleri:
* Koleksiyonu yazdirma
* Koleksiyonu HTML, RTF, CSV ve TXT dosya türlerine dönüstürme
* Iç içe yuvarlanmis menülerle kolaylastirilmis yönetim
* Filmleri gerçek raflardaymis gibi gösterme
* Amazon.com’dan nesne için bilgi toplama


http://rapidshare.com/files/11662223..._FULL_TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

Portable Crocodile Technology 3D FULL

Crocodile Technology 3D programı elektronik dizayn, PIC (mikro işlemci) programlama, 3D mekanızmaları ve 3D PCB (elektronik devre dizaynı) simulasyonları hazırlamayı artık çok kolay ve eğlenceli hale getirdi!

Elektronik devre hazırlarken güncellenmiş 100 tane yeni çipi de kullanabileceksiniz. Aynı zamanda geliştirilmiş PICler (Peripheral Interface Controller) ve onlar için program yazmak artık daha kolay hale geliyor!

Çizmiş olduğunuz 3D mekanizmalara, electronik devrelere giriş bilgisi verebilecek ve ona göre çıktıları grçek zamanlı olarak alıp analiz edebileceksiniz.



http://rapidshare.com/files/11666649...FULL__TURK.rar

rar password: www.agloco001.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle