site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
2009 MAYIS AYI PROGRAMLARI FULL
yorum ve repleriniz için şimdiden teşekkürler





1 Milyar Virüsü Bu Program Temizledi!
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 771x588.
Kötücül yazılımlara savaş açan Malwarebytes ekibi, bilgisayarlara bulaşan zararlı yazılımlara göz açtırmıyor. Ücretsiz indirin.

En popüler ücretsiz güvenlik yazılımlarından biri olan Anti-Malware, bir buçuk yıldır her türlü bilgisayarda kötücül yazılımlarla mücadeleye devam ediyor. Yapımcı Malwarebytes ekibi, bir milyar zararlı yazılımı kullanıcıların bilgisayarlarından temizlediklerini gururla duyurdu. Sistem dostu ve kaliteli bir kötücül yazılım avcısı olan Anti-Malware'i siz de hemen Full kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanıcı Adı: 7BP98

Serial: RLEK-6GKJ-388Y-LMWA


http://rapidshare.com/files/22828917...Temizledi_.rar


-----------------------------------------------------------------------------------


3D Button Creator Gold v.3.03

Web sitenize veya programlariniza 3 boyutlu yazilar hazirlayabileceginiz ve guzel sonuclar alabileceginiz bir program.


http://rapidshare.com/files/22828957...old_v.3.03.rar


-----------------------------------------------------------------------------------

3D Dolphins 2.8


Gerçekle eşdeğer Yunus görüntülerine sahip bu ekran koruyucu ile bilgisayarınızı beklettiğiniz. zamanlarda çok güzel bir manzara ile karşılaşıcaksınız. içeriğinde tüm özellikleri barındırıyor. Müzik, gece görünümü, gölgeler, güneşli havada görünüm gibi bir çok özelliğe sahip bu ekran koruyucuda isterseni kendi mp3lerinizide müzik olarak arkaplanda oynatabilirsiniz. Şifre koruma özelliği ve ayarlanabilir birçok özelliğe sahip bu ekran koruyucuyu çok beğeniceksiniz.


http://rapidshare.com/files/22828995...lphins_2.8.rar


-----------------------------------------------------------------------------------


3delite MP3 Stream Editor v3.4.4.1897
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.
3delite MP3 Stream Editor ile MP3'leriniz üstünde aklınıza gelebilecek, gelmeyecek pek çok özel ayarla ses dosyalarınızı yeniden Encode ebileceksiniz. Çok gelişmiş araçlar sayesinde Müzik CD'lerinden Mp3, yada CD/DVD den ses ayıklama gibi profesyonel özellikler bulunmaktadır.. Bilinen bilinmeyen tüm ses formatlarını destekler.. işin erbabına hitap eden gelişmiş eklentilere bir platform.


http://rapidshare.com/files/22829074....1897_TURK.rar


-----------------------------------------------------------------------------------


4U Download YouTube Video v2.3.2
[IMG]http://i.d.com.com/i/dl/media/dlimage/16/17/82/161782_large.jpeg
4U Download YouTube Video programı, YouTube sitesinden video indirmeye ve bu videoları MPEG, AVI, DivX, XviD, MP4, 3GP, WMV, ASF, MOV, QT, VOB gibi formatlarda kaydetmeye yarayan güçlü bir video yazılımıdır. Ayrıca çevrimiçi favori videolarınızı MP3, AC3, AAC, M4A gib ses dosyası formatında da kaydetmeye imkan sağlıyor. 4U Download YouTube Video ile indirdiğiniz videoları PC, iPod, PSP, iPhone, PDA, PocketPC, Cell Phone ve diğer taşınabilir cihazlara transfer de edebiliyorsunuz. Serial mevcuttur.


http://rapidshare.com/files/22829130...2.3.2_TURK.rar

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle