site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Conceiva DownloadStudio 5.1.3.0



Conceiva Download Studio programi sadece download yoneticisi degil ayni zamanda web sitelerinin tamamini kopyalamaya da yarar. programda; ses kaydedici, dosya gostericisi ve organize edicisi, sitelerde online izlediginiz videolari kaydetme ozelligi, sitelerdeki flash dosyalari indirme, intrennete degilseniz bile indirdiginiz siteleri ozel browseri ile offline gezebilme gibi bir cok ozelligi vardir. Mozilla firefox, opera, internet explorer gibi Tum browserlere ve protokollere uyumludur.


http://rapidshare.com/files/22837007...io_5.1.3.0.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

Cube Desktop Pro 1.3.1 + Serial


Cube Desktop Pro; adından anlaşılacağı gibi masaüstünüzü 3D ve 2D küp şekline sokmaktadır. Windows'un klasik masaüstünden sıkılanlar için çok güzel ve bir o kadar da eğlenceli bir program. Serial mevcuttur.


http://rapidshare.com/files/22837138...1___Serial.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------


DAEMON Tools Lite v4.30.4

DAEMON Tools programı; cd kalıplarını okuyabilen, işlem yapmanızı sağlayabilen, sanal sürücüler oluşturabileceğiniz iso uzantılı dosyaları açabilen çok güzel bir uygulama. Bu uygulama ile oyunları cd siz yapabilirsiniz. Dvd roomunuz yoksa dvd dvx formatındaki dosyalarınızı bilgisayarınızdan açabilirsiniz. Hazır kalıpları cdye yazdırabilirsiniz. 4 Sanal Sürücü oluşturabilirsiniz ve her birinden istediğiniz oyunu veya programı cd-rom dan açıyormuş gibi oynatabilirsiniz.


Yeni Özellikler

. Yeni baştan yapılandırılan program çekirdeği
. SCSL aygıtlarla kullanım için dahili sürücüler (Ancak bu sürücülerin kod ayıklayıcı programlama araçları kullanıyorsanız yüklenmemesi önemle belirtilmiş)
. 32X destekli sürüm (64X destekleyen işletim sistemleri için DAEMON Tools v4.10 X64 64 Bits (with SPTD 1.50) Windows XP/Vista'yı destekleyen sürümü indirmelisiniz.)
. Her kurulumda yeni sanal sürücü adı ve modeli
. Anti Daemon Tools korumalı son sistemleri de önleyebilme
. Dijital imza taklit edebilme
. En son tüm popüler kopya korumalarını aşabilme


http://rapidshare.com/files/22837182....30.4_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

Delphi For Php v2.0 Full (255 gün lisanslı)



Delphi for PHP (DPHP), Delphi benzeri görsel uygulama geliştirme ortamı ile PHP’de web projesi gelistirme konusunda bir devrim yaratıyor. DPHP, PHP’de sağlam web uygulamaları geliştirmek için hızlı ve kolay bir yol sunuyor.

Web geliştiricileri arasında PHP kullananların oranı oldukça fazla. Hatta ilk sırada diyebiliriz. PHP için yazılmış açık kaynak kodlu proje ve bileşenleri de hesaba katarsak PHP’nin önemi iyice netleşecektir. Ancak yaygın kullanımına ve popülaritesine rağmen bu güne kadar aşırı gelişmiş kod editörlerinin dışında ciddi bir RAD (Rapid Application Development) aracına sahip olamamış. Delphi for PHP, Delphi arayüzüne aşina olanlara PHP’de hızlı bir geliştirme ortamı sunuyor.



http://rapidshare.com/files/22843476...nsl___TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

DeskSoft SmartCapture v2.0.7



SmartCapture profesyonel ve kullanımı kolay bir ekran yakalama programı. Program Windows 95, 98, ME, NT 4.0, 2000 ve XP işletim sistemleriyle uyumlu. SmartCapture ile bilgisayar ekranının istediğiniz yerini fotoğraf gibi çekebilirsiniz.


http://rapidshare.com/files/22843504...2.0.7_TURK.rar


Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle