site İçi Arama ( This webpage in search)
Özel Arama

ECBanner
Adobe Type Manager Deluxe 4.1

Adobe Typemanager adından da anlaşılacağı gibi profesyonel bir yazı yazma ve düzenleme programıdır. PostScript Type 1, OpenType ve TrueType fontları ile çalışmalarınıza eklemeler yapmanızı sağlayıp, çalışmanız bittiğinde hertürlü istenmeyen script'i deaktive eder. Serial mevcuttur.


http://rapidshare.com/files/22829348...e_4.1_TURK.rar

Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------

Advanced Defrag v2.6 Full

Advanced Defrag, sabit diskinizde parçalanmış dosyaları birleştirmeye yarayan bir programdır. Birleştirme sayesinde bilgisayarınızın performansı artmış olur. Bilgisayarınızda çok fazla dosya yüklüyse, sürekli dosya silip yüklüyorsanız dosyalarda parçalanma gibi sorunlar meydana gelir. Sabit diskler dosyaları önüne gelen ilk boş bölüme kaydederler. Bölümdeki alanın büyüklüğü fark etmez. Bu yüzden dosyaları parça parça atarlar. Durum böyle olunca o dosyalara ulaşması da zor olur. Yapmanız gereken bu tür programları kullanarak o dosyaları birleştirmek. Programın en güzel özelliği ise birleştirme esnasında herhangi bir dosyayı açarken beklemiyorsunuz. Yani sistemi yormuyor. Program hızlı bir birleştirme özelliğine sahip. Windows’un kendi disk birleştirme programından kat kat daha hızlı çalışıyor. Ayrıca ayrıntılı bir şekilde ilk ve son durumu raporlayabiliyor.


http://rapidshare.com/files/22829414..._Full_TURK.rar
Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

-----------------------------------------------------------------------------------

Advanced SystemCare Pro 3.3.0.646 l Türkçe
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 780x500.

Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha istikrarlı olmasını sağlar.Lisans ve keygen Mevcut.

Faydaları :


Sadece 1 klik

# Tüm işi 1 klikle bitirir.
# Sisteminizi, 1 dakikada tarar ve problemleri düzeltir.


PC'niz için 360° koruma

# Güncel tanımlamalarla, bilgisayarınızı casus yazılımlara ve reklam yazılımlarına karşı tarar ve saptadıklarını siler.
# Casus yazılımların, kötü web site içeriklerinin bilgisayarınıza yüklenmesini engeller.
# Bilgisayarınızda yaptığınız tüm aktivitelerin günlüklerini siler.

Bilgisayarınızı %100 tamir eder ve korur

# Geçersiz kayıt defteri girişlerini tarar ve düzeltir.
# Hatalı otomatik başlangıç nesnelerini saptar ve devredışı bırakır.
# Sistem konfigürasyonunu tamir eder, sistemin geç açılmasını ve sistem çökmelerini engeller.

PC performansını 3 kata kadar çıkarır

# Windows'un kullanmadığı gereksiz dosyaları tarar ve siler.
# Windows'u optimize ederek, internet hızını arttırır ve Windows'un gücünü kaybetmesini önler.

Yenilikler

+ Yeni bir kayıt defteri düzenleyicisi eklendi.
+ Kullanıcı arabirimi güçlendirildi.
+ Dil paketi güçlendirildi.
* Windows Vista'daki GUI hataları giderildi.
* Genel hatalar giderildi.


http://rapidshare.com/files/22829468...erk_e_TURK.rar


Rar Password: www.sitekayit.blogspot.com

0 yorum:

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, hukukiletisim@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Müşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. Toplist Ekle * Blog * Full Download * Yemek Tarifi * Add Url * Cep Telefonları * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazete OKU * Videoİzle * Online Dergiler* Kpss Blog

Template by:
Free Blog Templates

 
Blog * Download * Yemek Tarifi * Add Url * Ödevler * Komedi * Gelişim * Türkiye * Osmanlı * Tvİzle * AOF * Gazeteler * Videoİzle